世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

アルゼンチン食品添加物市場の概観、2029年


Argentina Food Additives Market Overview, 2029

アルゼンチンの食文化は、ヨーロッパ系、先住民系、その他の移民系コミュニティが混在する多様な住民の影響を大きく受けている。この多様性が豊かで多様な食文化に寄与し、さまざまな地域の料理で使用される食品... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.
ボナファイドリサーチ
2024年1月31日 US$2,250
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
69 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。


 

サマリー

アルゼンチンの食文化は、ヨーロッパ系、先住民系、その他の移民系コミュニティが混在する多様な住民の影響を大きく受けている。この多様性が豊かで多様な食文化に寄与し、さまざまな地域の料理で使用される食品添加物の種類に影響を与えている。アルゼンチンでは、ナチュラルでクリーン・ラベルの製品を好む消費者が増えている。そのため、消費者がより健康的で透明性の高い食品を求めるようになり、植物エキスやハーブなど天然由来の食品添加物に対する需要が高まっている。アルゼンチンの加工食品部門は、消費者のライフスタイルの変化と都市化によって成長を遂げている。食品添加物は、加工食品の保存性、食感、風味を高める上で重要な役割を果たしている。世界的な傾向と同様に、アルゼンチンでも健康とウェルネスに対する意識が高まっている。消費者は機能性成分を含む製品を求めており、こうした需要が栄養面でのメリットをもたらす特定の食品添加物の使用を促進する可能性がある。アルゼンチンでは、環境問題や持続可能性に対する意識が高まっている。これは食品添加物の選択にも影響を及ぼし、環境に優しい生産工程や持続可能な慣行に従っているものが好まれる。食品トレンドのグローバル化は、アルゼンチンの料理シーンにも影響を与えている。これには、伝統的なアルゼンチン料理にも現代的なアルゼンチン料理にも、国際的な食品添加物や風味が使用されていることが含まれる。

Bonafide Research社の調査レポート「アルゼンチン食品添加物市場の概要、2029年」によると、アルゼンチン食品添加物市場は2024年から2029年にかけて年平均成長率5.40%以上で成長すると予測されている。ヨーロッパ文化、先住民文化、移民文化の影響を受けた多種多様な料理がアルゼンチンの料理風景を特徴づけている。伝統的なアルゼンチン料理も現代的なアルゼンチン料理も、その風味を向上させ、維持したいという欲求が食品添加物市場を牽引している。食品添加物のニーズは、主にアルゼンチンの加工食品産業の成長によってもたらされている。顧客の生活が変化するにつれて、便利ですぐに食べられる食品の人気が高まっており、風味改善や保存のための化学薬品の使用が必要となっている。食の嗜好のグローバル化と各国料理の影響は、特定の食品添加物の需要に影響を与えている。アルゼンチンの消費者がより幅広い世界の風味を探求するにつれて、食品添加物市場は、こうした進化する味覚嗜好に対応するよう適応している。アルゼンチンでは、他の多くの地域と同様、ナチュラルでクリーン・ラベルの製品が好まれる傾向が高まっている。食品の内容物に対する消費者の意識の高まりが、植物エキスやハーブのような天然食品添加物市場に拍車をかけている。アルゼンチンでは都市化が進み、オン・ザ・ゴーや簡便食品の需要が高まるなど、ライフスタイルが変化している。食品添加物は、こうした製品の賞味期限を延ばし、流通・保管中の品質を維持するために不可欠である。アルゼンチンの食品セクターの特徴は、製品開発における継続的な技術革新にある。食品添加物は、変化する顧客の嗜好に合わせて、斬新で改良された配合、食感、風味を作り出すことを可能にすることで、このイノベーションを支えている。

製品の種類によって、甘味料、プロバイオティクス、香料・調味料、食物繊維、ハイドロコロイド、着色料、乳化剤、プレバイオティクス、保存安定剤、脂肪代替剤、保存料、酵素、その他(固結防止剤)に区分されるが、アルゼンチンでは脂肪代替剤が市場に貢献している。世界的に、より健康志向の食習慣や、食品の選択がウェルビーイングに及ぼす影響についての知識を求める動きがある。脂肪代替剤を使用して総脂肪含有量を削減した食品は、より健康的で低カロリーの選択肢を求める消費者にアピールする傾向がある。アルゼンチンは、他の多くの国々と同様、肥満とそれに関連する慢性疾患に関する課題に直面している。消費者の健康意識が高まるにつれて、体重管理や健康全般に貢献する食品への関心が高まっている。脂肪代替食品は、こうした懸念に対処することを目的とした製剤の一部となりうる。より健康的な食習慣を促進する政府の取り組みや、栄養表示に関する規制は、食品における代用脂肪の使用を促す可能性がある。メーカー各社は、健康・栄養ガイドラインに沿うよう製品を改良することで、こうした取り組みに対応している。脂肪含有量を減らした食品に対する消費者の嗜好の変化は、脂肪代替物の需要を促進する可能性がある。これらの添加物により、食品メーカーは全体的な脂肪含有量を減らしながら味と食感を維持する製品を製造することができる。供給源の種類としては、天然と合成がある。合成品は成長市場である。合成食品添加物は多くの場合、天然添加物よりもコスト効率が高い。このコスト面の優位性は、特に価格に敏感な市場において、製品の競争力のある価格設定を維持したいと考えている食品メーカーにとって魅力的である。合成添加物は、様々な食品および飲料カテゴリーにわたってその用途の点で多用途性を提供する。この柔軟性により、メーカーは特定の配合ニーズに対応し、多様な市場に対応することができる。

報告書によると、アルゼンチンでは用途がベーカリー・菓子、乳製品・冷菓、飲料、コンビニエンス・フード、スパイス、調味料、ソース、ドレッシング、その他に二分される。コンビニエンス・フーズは成長市場である。多忙なスケジュール、共働き世帯、都市化といった特徴を持つアルゼンチンの現代的なライフスタイルは、便利ですぐに食べられる、あるいは簡単に調理できる食品オプションへの需要の高まりにつながっている。コンビニエンス・フードは、食事の準備に時間をかけられない消費者にとって、時間節約につながるソリューションである。都市化によって都市への人口流入が進み、その結果、通勤時間が長くなり、日常生活が忙しくなる。その結果、最小限の調理時間で済む食品に対する需要が高まっている。冷凍食品、包装済みスナック菓子、インスタント食品などのコンビニエンス・フードは、こうしたニーズに応えるものである。可処分所得の増加により、消費者は時間の節約になると思われる便利な食品を選ぶようになる。このような消費者の消費パターンの変化は、コンビニエンス・フード分野の成長に貢献する可能性がある。食品加工技術と包装の技術革新の進歩により、賞味期限が延長され、食品の安全性が向上したコンビニエンス・フードの製造が可能になった。食品添加物はこうした特性を高めるためにしばしば使用され、市場の成長に寄与している。

本レポートで検討されているもの
- 地域アルゼンチン
- 歴史的な年2018
- 基準年2023
- 推定年2024
- 予測年2029

本レポートでカバーされている側面
- アルゼンチンの食品添加物市場:その価値とセグメント別予測
- 様々な推進要因と課題
- 進行中のトレンドと開発
- トッププロファイル企業
- 戦略的提言

製品タイプ別
- 甘味料
- プロバイオティクス
- フレーバー&エンハンサー
- 食物繊維
- ハイドロコロイド
- 着色料
- 乳化剤
- プレバイオティクス
- 保存安定剤
- 脂肪代替剤
- 保存料
- 酵素
- その他(固化防止剤)

ソースタイプ別
- 天然
- 合成

用途別
- ベーカリー&製菓
- 乳製品・冷凍デザート
- 飲料
- コンビニエンス食品
- スパイス、調味料、ソース、ドレッシング
- その他

レポートのアプローチ
本レポートは、一次調査と二次調査を組み合わせたアプローチで構成されている。まず二次調査は、市場を把握し、市場に参入している企業をリストアップするために行われた。二次調査は、プレスリリースや企業の年次報告書などの第三者情報源、政府が作成した報告書やデータベースの分析で構成されている。二次情報源からデータを収集した後、一次調査は、市場がどのように機能しているかについて主要プレーヤーに電話インタビューを行い、市場のディーラーや流通業者と取引コールを行うことによって実施された。その後、消費者を地域別、階層別、年齢層別、性別に均等にセグメンテーションし、消費者への一次調査を開始した。一次データを入手した後は、二次ソースから入手した詳細の検証を開始した。

想定読者
本レポートは、業界コンサルタント、メーカー、サプライヤー、食品添加物業界関連団体・組織、政府機関、その他のステークホルダーが市場中心の戦略を調整するのに役立ちます。マーケティング&プレゼンテーションに加えて、業界に関する競合知識を高めることもできます。






ページTOPに戻る


目次

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Market Structure
2.1. Market Considerate
2.2. Assumptions
2.3. Limitations
2.4. Abbreviations
2.5. Sources
2.6. Definitions
2.7. Geography
3. Research Methodology
3.1. Secondary Research
3.2. Primary Data Collection
3.3. Market Formation & Validation
3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
4. Argentina Macro Economic Indicators
5. Market Dynamics
5.1. Key Findings
5.2. Key Developments - 2021
5.3. Market Drivers & Opportunities
5.4. Market Restraints & Challenges
5.5. Market Trends
5.6. Covid-19 Effect
5.7. Supply chain Analysis
5.8. Policy & Regulatory Framework
5.9. Industry Experts Views
6. Argentina Food Additive Market Overview
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Size and Forecast By Product Type
6.3. Market Size and Forecast By Source Type
6.4. Market Size and Forecast By Application
7. Argentina Food Additive Market Segmentations
7.1. Argentina Food Additive Market, By Product Type
7.1.1. Argentina Food Additive Market Size, By Sweeteners, 2018-2029
7.1.2. Argentina Food Additive Market Size, By Probiotics, 2018-2029
7.1.3. Argentina Food Additive Market Size, By Flavors & Enhancers, 2018-2029
7.1.4. Argentina Food Additive Market Size, By Dietary Fibers, 2018-2029
7.1.5. Argentina Food Additive Market Size, By Hydrocolloids, 2018-2029
7.1.6. Argentina Food Additive Market Size, By Food Colorants, 2018-2029
7.1.7. Argentina Food Additive Market Size, By Emulsifiers, 2018-2029
7.1.8. Argentina Food Additive Market Size, By Prebiotics, 2018-2029
7.1.9. Argentina Food Additive Market Size, By Shelf- life Stabilizers, 2018-2029
7.1.10. Argentina Food Additive Market Size, By Fat Replacers, 2018-2029
7.1.11. Argentina Food Additive Market Size, By Preservatives, 2018-2029
7.1.12. Argentina Food Additive Market Size, By Enzymes, 2018-2029
7.1.13. Argentina Food Additive Market Size, By Others(Anti-caking Agent), 2018-2029
7.2. Argentina Food Additive Market, By Source Type
7.2.1. Argentina Food Additive Market Size, By Natural, 2018-2029
7.2.2. Argentina Food Additive Market Size, By Synthetic, 2018-2029
7.3. Argentina Food Additive Market, By Application
7.3.1. Argentina Food Additive Market Size, By Bakery & Confectionery, 2018-2029
7.3.2. Argentina Food Additive Market Size, By Dairy & Frozen Desserts, 2018-2029
7.3.3. Argentina Food Additive Market Size, By Beverages, 2018-2029
7.3.4. Argentina Food Additive Market Size, By Convenience Foods, 2018-2029
7.3.5. Argentina Food Additive Market Size, By Spices, Condiments, Sauces & Dressings, 2018-2029
7.3.6. Argentina Food Additive Market Size, By Others, 2018-2029
8. Argentina Food Additive Market Opportunity Assessment
8.1. By Product Type, 2024 to 2029
8.2. By Source Type, 2024 to 2029
8.3. By Application, 2024 to 2029
9. Competitive Landscape
9.1. Porter's Five Forces
9.2. Company Profile
9.2.1. Company 1
9.2.1.1. Company Snapshot
9.2.1.2. Company Overview
9.2.1.3. Financial Highlights
9.2.1.4. Geographic Insights
9.2.1.5. Business Segment & Performance
9.2.1.6. Product Portfolio
9.2.1.7. Key Executives
9.2.1.8. Strategic Moves & Developments
9.2.2. Company 2
9.2.3. Company 3
9.2.4. Company 4
9.2.5. Company 5
9.2.6. Company 6
9.2.7. Company 7
9.2.8. Company 8
10. Strategic Recommendations
11. Disclaimer

List of Figures

Figure 1: Argentina Food Additive Market Size By Value (2018, 2023 & 2029F) (in USD Billion)
Figure 2: Market Attractiveness Index, By Product Type
Figure 3: Market Attractiveness Index, By Source Type
Figure 4: Market Attractiveness Index, By Application
Figure 5: Porter's Five Forces of Argentina Food Additive Market

List of Table

Table 1: Influencing Factors for Argentina Food Additive Market, 2023
Table 2: Argentina Food Additive Market Size and Forecast By Product Type (2018, 2023 & 2029F)
Table 3: Argentina Food Additive Market Size and Forecast By Source Type (2018, 2023 & 2029F)
Table 4: Argentina Food Additive Market Size and Forecast By Application (2018, 2023 & 2029F)
Table 5: Argentina Food Additive Market Size of Sweeteners (2018 to 2029) in USD Billion
Table 6: Argentina Food Additive Market Size of Probiotics (2018 to 2029) in USD Billion
Table 7: Argentina Food Additive Market Size of Flavors & Enhancers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 8: Argentina Food Additive Market Size of Dietary Fibers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 9: Argentina Food Additive Market Size of Hydrocolloids (2018 to 2029) in USD Billion
Table 10: Argentina Food Additive Market Size of Food Colorants (2018 to 2029) in USD Billion
Table 11: Argentina Food Additive Market Size of Emulsifiers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 12: Argentina Food Additive Market Size of Prebiotics (2018 to 2029) in USD Billion
Table 13: Argentina Food Additive Market Size of Shelf- life Stabilizers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 14: Argentina Food Additive Market Size of Fat Replacers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 15: Argentina Food Additive Market Size of Preservatives (2018 to 2029) in USD Billion
Table 16: Argentina Food Additive Market Size of Enzymes (2018 to 2029) in USD Billion
Table 17: Argentina Food Additive Market Size of Others(Anti-caking Agent) (2018 to 2029) in USD Billion
Table 18: Argentina Food Additive Market Size of Natural (2018 to 2029) in USD Billion
Table 19: Argentina Food Additive Market Size of Synthetic (2018 to 2029) in USD Billion
Table 20: Argentina Food Additive Market Size of Bakery & Confectionery (2018 to 2029) in USD Billion
Table 21: Argentina Food Additive Market Size of Dairy & Frozen Desserts (2018 to 2029) in USD Billion
Table 22: Argentina Food Additive Market Size of Beverages (2018 to 2029) in USD Billion
Table 23: Argentina Food Additive Market Size of Convenience Foods (2018 to 2029) in USD Billion
Table 24: Argentina Food Additive Market Size of Spices, Condiments, Sauces & Dressings (2018 to 2029) in USD Billion
Table 25: Argentina Food Additive Market Size of Others (2018 to 2029) in USD Billion

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Food culture is heavily influenced by its diverse population, which includes a mix of European, indigenous, and other immigrant communities in Argentina. This diversity contributes to a rich and varied culinary landscape, influencing the types of food additives used in different regional cuisines. There is a growing consumer preference for natural and clean-label products in Argentina. This has led to an increased demand for food additives derived from natural sources, such as plant extracts and herbs, as consumers seek healthier and more transparent food options. The processed food sector in Argentina has been experiencing growth, driven by changing consumer lifestyles and urbanization. Food additives play a significant role in enhancing the shelf life, texture, and flavours of processed food products. Similar to global trends, there is an increasing awareness of health and wellness in Argentina. Consumers are looking for products with functional ingredients, and this demand may drive the use of certain food additives that offer nutritional benefits. In Argentina, people are becoming more conscious of environmental concerns and sustainability. This has an impact on the selection of food additives, favouring those that follow environmentally friendly production processes and sustainable practices. The globalisation of food trends has impacted Argentina's culinary scene. This includes the use of international food additives and flavours in both traditional and modern Argentine dishes.

According to the research report "Argentina Food Additive Market Overview, 2029," published by Bonafide Research, the Argentina food additive market is anticipated to grow at more than 5.40% CAGR from 2024 to 2029. A wide variety of dishes with influences from European, indigenous, and immigrant cultures define Argentina's culinary landscape. The urge to improve and maintain the flavours of both traditional and contemporary Argentine cuisine is what drives the market for food additives. The need for food additives is mostly driven by Argentina's growing processed food industry. Convenient and ready-to-eat food items are becoming more and more popular as customer lives change, which makes the use of chemicals for flavour improvement and preservation necessary. The globalisation of food preferences and the influence of international cuisines impact the demand for specific food additives. As Argentine consumers explore a wider range of global flavours, the food additive market adapts to meet these evolving taste preferences. There is a rising tendency in Argentina, like in many other places, towards natural and clean-label products. The growing awareness among consumers about the contents of their food is fueling the market for natural food additives like plant extracts and herbs. Urbanisation in Argentina has led to shifting lifestyles, including a higher demand for on-the-go and convenience food products. Food additives are essential for extending the shelf life of these products and maintaining their quality during distribution and storage. Argentina's food sector is distinguished by ongoing innovation in product creation. By making it possible to create novel and enhanced formulas, textures, and flavours that suit shifting customer tastes, food additives support this innovation.

Based on the product types, which are segmented into sweeteners, probiotics, flavours and enhancers, dietary fibres, hydrocolloids, food colourants, emulsifiers, prebiotics, shelf-life stabilisers, fat replacers, preservatives, enzymes, and others (anti-caking agents), in Argentina, the fat replacers contribute to the market. There is a global movement towards more health-conscious eating practices and knowledge of the effects of food choices on wellbeing. Food items that use fat replacers to cut their total fat content tend to appeal to consumers looking for healthier and lower-calorie options. Argentina, like many other countries, faces challenges related to obesity and associated chronic diseases. As consumers become more health-conscious, there is a heightened interest in food products that contribute to weight management and overall well-being. Fat replacers can be part of formulations aimed at addressing these concerns. Government initiatives promoting healthier eating habits and regulations addressing nutritional labelling may encourage the use of fat substitutes in food products. Manufacturers respond to such initiatives by reformulating their products to align with health and nutrition guidelines. Changing consumer preferences for foods with reduced fat content can drive the demand for fat replacements. These additives allow food manufacturers to produce products that maintain taste and texture while reducing the overall fat content. In terms of the source types, natural and synthetic are among them. Synthetics are a growing market. Synthetic food additives are often more cost-effective than their natural counterparts. This cost advantage can be appealing to food manufacturers looking to maintain competitive pricing for their products, especially in a price-sensitive market. Synthetic additives offer versatility in terms of their applications across various food and beverage categories. This flexibility allows manufacturers to address specific formulation needs and cater to a diverse market.

According to the report, the applications are bifurcated into bakery and confectionery, dairy and frozen desserts, beverages, convenience foods, spices, condiments, sauces, dressings, and others, among them in Argentina. The Convenience Foods is a growing market. Modern lifestyles in Argentina, characterised by busy schedules, dual-income households, and urbanisation, have led to an increased demand for convenient, ready-to-eat, or easy-to-prepare food options. Convenience foods provide a time-saving solution for consumers with limited time for meal preparation. Urbanisation has led to an influx of people into cities, resulting in longer commutes and busier daily routines. As a result, there is a higher demand for food products that require minimal preparation time. Convenience foods, such as frozen meals, pre-packaged snacks, and instant meals, meet this need. An increase in disposable income allows consumers to opt for convenient food options that perceived as time-saving; even they come at a slightly higher cost. This shift in consumer spending patterns can contribute to the growth of the convenience food sector. Advances in food processing technologies and packaging innovations have made it possible to create convenience foods with extended shelf life and improved food safety. Food additives are often used to enhance these attributes, contributing to the growth of the market.

Considered in this report:
• Geography: Argentina
• Historic year: 2018
• Base year: 2023
• Estimated year: 2024
• Forecast year: 2029

Aspects covered in this report:
• Argentina Food Additive market with its value and forecast along with its segments
• Various drivers and challenges
• On-going trends and developments
• Top profiled companies
• Strategic recommendation

By Products Type:
• Sweeteners
• Probiotics
• Flavors & Enhancers
• Dietary Fibers
• Hydrocolloids
• Food Colorants
• Emulsifiers
• Prebiotics
• Shelf- life Stabilizers
• Fat Replacers
• Preservatives
• Enzymes
• Others(Anti-caking Agent)

By Source Type
• Natural
• Synthetic

By Application
• Bakery & Confectionery
• Dairy & Frozen Desserts
• Beverages
• Convenience Foods
• Spices, Condiments, Sauces & Dressings
• Others

The approach of the report:
This report consists of a combined approach of primary as well as secondary research. Initially, secondary research was used to get an understanding of the market and list out the companies that are present in the market. The secondary research consists of third-party sources such as press releases, and annual reports of companies, analyzing the government-generated reports and databases. After gathering the data from secondary sources primary research was conducted by making telephonic interviews with the leading players about how the market is functioning and then conducting trade calls with dealers and distributors of the market. Post this we have started doing primary calls to consumers by equally segmenting consumers into regional aspects, tier aspects, age groups, and gender. Once we have primary data with us we started verifying the details obtained from secondary sources.

Intended audience:
This report can be useful to industry consultants, manufacturers, suppliers, associations & organizations related to the Food Additive industry, government bodies, and other stakeholders to align their market-centric strategies. In addition to marketing & presentations, it will also increase competitive knowledge about the industry.






ページTOPに戻る


Table of Contents

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Market Structure
2.1. Market Considerate
2.2. Assumptions
2.3. Limitations
2.4. Abbreviations
2.5. Sources
2.6. Definitions
2.7. Geography
3. Research Methodology
3.1. Secondary Research
3.2. Primary Data Collection
3.3. Market Formation & Validation
3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
4. Argentina Macro Economic Indicators
5. Market Dynamics
5.1. Key Findings
5.2. Key Developments - 2021
5.3. Market Drivers & Opportunities
5.4. Market Restraints & Challenges
5.5. Market Trends
5.6. Covid-19 Effect
5.7. Supply chain Analysis
5.8. Policy & Regulatory Framework
5.9. Industry Experts Views
6. Argentina Food Additive Market Overview
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Size and Forecast By Product Type
6.3. Market Size and Forecast By Source Type
6.4. Market Size and Forecast By Application
7. Argentina Food Additive Market Segmentations
7.1. Argentina Food Additive Market, By Product Type
7.1.1. Argentina Food Additive Market Size, By Sweeteners, 2018-2029
7.1.2. Argentina Food Additive Market Size, By Probiotics, 2018-2029
7.1.3. Argentina Food Additive Market Size, By Flavors & Enhancers, 2018-2029
7.1.4. Argentina Food Additive Market Size, By Dietary Fibers, 2018-2029
7.1.5. Argentina Food Additive Market Size, By Hydrocolloids, 2018-2029
7.1.6. Argentina Food Additive Market Size, By Food Colorants, 2018-2029
7.1.7. Argentina Food Additive Market Size, By Emulsifiers, 2018-2029
7.1.8. Argentina Food Additive Market Size, By Prebiotics, 2018-2029
7.1.9. Argentina Food Additive Market Size, By Shelf- life Stabilizers, 2018-2029
7.1.10. Argentina Food Additive Market Size, By Fat Replacers, 2018-2029
7.1.11. Argentina Food Additive Market Size, By Preservatives, 2018-2029
7.1.12. Argentina Food Additive Market Size, By Enzymes, 2018-2029
7.1.13. Argentina Food Additive Market Size, By Others(Anti-caking Agent), 2018-2029
7.2. Argentina Food Additive Market, By Source Type
7.2.1. Argentina Food Additive Market Size, By Natural, 2018-2029
7.2.2. Argentina Food Additive Market Size, By Synthetic, 2018-2029
7.3. Argentina Food Additive Market, By Application
7.3.1. Argentina Food Additive Market Size, By Bakery & Confectionery, 2018-2029
7.3.2. Argentina Food Additive Market Size, By Dairy & Frozen Desserts, 2018-2029
7.3.3. Argentina Food Additive Market Size, By Beverages, 2018-2029
7.3.4. Argentina Food Additive Market Size, By Convenience Foods, 2018-2029
7.3.5. Argentina Food Additive Market Size, By Spices, Condiments, Sauces & Dressings, 2018-2029
7.3.6. Argentina Food Additive Market Size, By Others, 2018-2029
8. Argentina Food Additive Market Opportunity Assessment
8.1. By Product Type, 2024 to 2029
8.2. By Source Type, 2024 to 2029
8.3. By Application, 2024 to 2029
9. Competitive Landscape
9.1. Porter's Five Forces
9.2. Company Profile
9.2.1. Company 1
9.2.1.1. Company Snapshot
9.2.1.2. Company Overview
9.2.1.3. Financial Highlights
9.2.1.4. Geographic Insights
9.2.1.5. Business Segment & Performance
9.2.1.6. Product Portfolio
9.2.1.7. Key Executives
9.2.1.8. Strategic Moves & Developments
9.2.2. Company 2
9.2.3. Company 3
9.2.4. Company 4
9.2.5. Company 5
9.2.6. Company 6
9.2.7. Company 7
9.2.8. Company 8
10. Strategic Recommendations
11. Disclaimer

List of Figures

Figure 1: Argentina Food Additive Market Size By Value (2018, 2023 & 2029F) (in USD Billion)
Figure 2: Market Attractiveness Index, By Product Type
Figure 3: Market Attractiveness Index, By Source Type
Figure 4: Market Attractiveness Index, By Application
Figure 5: Porter's Five Forces of Argentina Food Additive Market

List of Table

Table 1: Influencing Factors for Argentina Food Additive Market, 2023
Table 2: Argentina Food Additive Market Size and Forecast By Product Type (2018, 2023 & 2029F)
Table 3: Argentina Food Additive Market Size and Forecast By Source Type (2018, 2023 & 2029F)
Table 4: Argentina Food Additive Market Size and Forecast By Application (2018, 2023 & 2029F)
Table 5: Argentina Food Additive Market Size of Sweeteners (2018 to 2029) in USD Billion
Table 6: Argentina Food Additive Market Size of Probiotics (2018 to 2029) in USD Billion
Table 7: Argentina Food Additive Market Size of Flavors & Enhancers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 8: Argentina Food Additive Market Size of Dietary Fibers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 9: Argentina Food Additive Market Size of Hydrocolloids (2018 to 2029) in USD Billion
Table 10: Argentina Food Additive Market Size of Food Colorants (2018 to 2029) in USD Billion
Table 11: Argentina Food Additive Market Size of Emulsifiers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 12: Argentina Food Additive Market Size of Prebiotics (2018 to 2029) in USD Billion
Table 13: Argentina Food Additive Market Size of Shelf- life Stabilizers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 14: Argentina Food Additive Market Size of Fat Replacers (2018 to 2029) in USD Billion
Table 15: Argentina Food Additive Market Size of Preservatives (2018 to 2029) in USD Billion
Table 16: Argentina Food Additive Market Size of Enzymes (2018 to 2029) in USD Billion
Table 17: Argentina Food Additive Market Size of Others(Anti-caking Agent) (2018 to 2029) in USD Billion
Table 18: Argentina Food Additive Market Size of Natural (2018 to 2029) in USD Billion
Table 19: Argentina Food Additive Market Size of Synthetic (2018 to 2029) in USD Billion
Table 20: Argentina Food Additive Market Size of Bakery & Confectionery (2018 to 2029) in USD Billion
Table 21: Argentina Food Additive Market Size of Dairy & Frozen Desserts (2018 to 2029) in USD Billion
Table 22: Argentina Food Additive Market Size of Beverages (2018 to 2029) in USD Billion
Table 23: Argentina Food Additive Market Size of Convenience Foods (2018 to 2029) in USD Billion
Table 24: Argentina Food Additive Market Size of Spices, Condiments, Sauces & Dressings (2018 to 2029) in USD Billion
Table 25: Argentina Food Additive Market Size of Others (2018 to 2029) in USD Billion

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.社はどのような調査会社ですか?


Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.は、最新の経済、人口統計、貿易、市場データを提供する市場調査・コンサルティング会社です。調査レポート、カスタムレポート、コ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る