世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

世界のすり身市場規模調査&予測、流通チャネル別(直販、小売、スーパーマーケット、ハイパーマーケット、オンライン小売、ウェットマーケット)、ソース別(スケソウダラ、太平洋ホワイティング、銀鯉、その他)、パッケージ別(冷蔵・生鮮、冷凍、地域分析)、2022-2029年


Global Surimi Market Size study & Forecast, by Distribution Channel (Direct Sales, Retail Sales, Supermarkets and Hypermarkets, Online Retails, and Wet Market), Source (Alaska Pollock, Pacific Whiting, Silver Carp, and Others), and Packaging (Chilled or fresh, Frozen) and Regional Analysis, 2022-2029

世界のすり身市場は、2021年に約○○億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には○○%以上の健全な成長率で成長すると予想されています。すり身は、安価な魚肉で作られた魚肉練り製品です。一般的には、スケトウダ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年10月17日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のすり身市場は、2021年に約○○億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には○○%以上の健全な成長率で成長すると予想されています。すり身は、安価な魚肉で作られた魚肉練り製品です。一般的には、スケトウダラ、砂糖、ソルビトールを組み合わせて作られる。すり身にはオメガ3が多く含まれており、体重減少を促し、炎症との戦いを助けると言われている。また、さまざまな加工食品の調理にも使用されている。世界のシーフード消費の増加、健康志向の高まり、そして大手企業の戦略的な取り組みが、市場成長を加速させる主な要因となっています。
Statistaによると - 2020年の間に、世界の水産物市場は2530億米ドルと推定され、市場は2025年までに米ドル3360億ドルに成長すると予測されています。また、Horeca(ホテル、レストラン、カフェ)チェーンの世界的な浸透の増加とサラダ&スナックの消費量の増加は、予測期間にわたって市場のための有利な成長の見通しを作成します。しかし、原材料の揮発性コストは、2022年から2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害する。

世界のすり身市場の調査で考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域が含まれます。北米は、すり身の消費量の増加や健康志向の高まりから、市場シェアにおいて主要な地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、シーフード消費の増加やクイックサービスレストランの普及などにより、予測期間中に大きく成長することが見込まれています。

本レポートに含まれる主な市場関係者は以下の通りです。
Aquamar Inc.
Viciuniaグループ
トライデント・シーフーズ
パシフィック・シーフード・グループ
シーパック
グレイシャー・フィッシュ・カンパニー
ボストンサラダ&プレパレーションフーズ
アークティックストームマネジメントグループ
オーシャンフード販売株式会社
マルハニチログループ

最近の市場の動き
2021年12月、水産会社のAquamar Holdingsは、米国ワシントン州を拠点とするShining Oceanの買収を完了した。Shining Oceanは、北米地域のすり身製造のリーディングカンパニー。

2022年6月、ポケワークスは、北米のすり身メーカーであるアクアマーとの協業を発表。このコラボレーションにより、両社は期間限定商品として、スパイシーでカリカリのすり身ボウルを発売します。


世界のすり身市場レポートスコープ。
過去データ 2019年~2020年~2021年
推計基準年 2021年
予測期間 2022年~2029年
レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド
対象セグメント 流通チャネル、供給元、パッケージング、地域
地域範囲 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域
カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(最大8アナリストの作業時間相当)。国、地域、セグメント範囲の追加または変更*。

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的な側面を取り込むことを目的としています。

また、市場の将来的な成長を規定する駆動因子や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します。
販売チャネル別
直販
小売販売
スーパーマーケット、ハイパーマーケット
オンラインショップ
ウエットマーケット
供給元別
アラスカ産スケソウダラ
パシフィックホワイティング
シルバーコイ
その他
包装形態別
チルド・生鮮
冷凍
地域別
北米
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE
アジア太平洋地域
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Surimi Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Surimi Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.3. Surimi Market, by Source, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.4. Surimi Market, by Packaging, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Surimi Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Surimi Market Dynamics
3.1. Surimi Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumption of Sea Food Worldwide.
3.1.1.2. Growing number of health-conscious individuals.
3.1.1.3. Strategic initiatives from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatile Cost of Raw materials.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing penetration of Horeca Chains worldwide.
3.1.3.2. Rising consumption of Salads & Assorted snacks.
Chapter 4. Global Surimi Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Investment Adoption Model
4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
4.6. Top investment opportunity
4.7. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Surimi Market, by Distribution Channel
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Surimi Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Surimi Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Surimi Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Direct Sales
6.4.2. Retail Sales
6.4.3. Supermarkets and Hypermarkets
6.4.4. Online Retails
6.4.5. Wet Market
Chapter 7. Global Surimi Market, by Source
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Surimi Market by Source, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Surimi Market Estimates & Forecasts by Source 2019-2029 (USD Billion)
7.4. Surimi Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Alaska Pollock
7.4.2. Pacific Whiting
7.4.3. Silver Carp
7.4.4. Others
Chapter 8. Global Surimi Market, by Packaging
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Surimi Market by Packaging, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Surimi Market Estimates & Forecasts by Packaging 2019-2029 (USD Billion)
8.4. Surimi Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Chilled or Fresh
8.4.2. Frozen
Chapter 9. Global Surimi Market, Regional Analysis
9.1. Surimi Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Surimi Market
9.2.1. U.S. Surimi Market
9.2.1.1. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.2. Source breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.3. Packaging breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.2. Canada Surimi Market
9.3. Europe Surimi Market Snapshot
9.3.1. U.K. Surimi Market
9.3.2. Germany Surimi Market
9.3.3. France Surimi Market
9.3.4. Spain Surimi Market
9.3.5. Italy Surimi Market
9.3.6. Rest of Europe Surimi Market
9.4. Asia-Pacific Surimi Market Snapshot
9.4.1. China Surimi Market
9.4.2. India Surimi Market
9.4.3. Japan Surimi Market
9.4.4. Australia Surimi Market
9.4.5. South Korea Surimi Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Surimi Market
9.5. Latin America Surimi Market Snapshot
9.5.1. Brazil Surimi Market
9.5.2. Mexico Surimi Market
9.6. Rest of The World Surimi Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Aquamar Inc.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. Viciunia Group
10.2.3. Trident Seafoods
10.2.4. Pacific Seafood Group
10.2.5. SeaPak
10.2.6. Glacier Fish Company
10.2.7. Boston Salads & Prepared Foods
10.2.8. Arctic Storm Management Group
10.2.9. OceanFood Sales Ltd.
10.2.10. Maruha Nichiro Group
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Surimi Market is valued approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2022-2029. Surimi is a Fish paste made with inexpensive fishers. It is generally made with combination of Alaskan pollock, sugar and sorbitol. Surimi is said be high in omega 3's, which promotes weight loss and help fight inflammation. It is also used in preparation of different types of processed food items. The increasing consumption of Sea Food Worldwide and growing number of health-conscious individuals as well as strategic initiatives from leading market players are key factors accelerating the market growth.
According to Statista – during 2020, the global seafood market was estimated at USD 253 billion, and the market is projected to grow to USD 336 billion dollars by 2025. Also, growing penetration of Horeca (hotels, Restaurants, Cafes) Chains worldwide and rising consumption of Salads & Assorted snacks would create lucrative growth prospectus for the market over the forecast period. However, volatile cost of raw materials impedes the market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Surimi Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America is the leading region in terms of market share owing to rising consumption of Surimi as well as growing number of health consciousness individuals in the region. Whereas Asia Pacific is expected to grow significantly during the forecast period, owing to factors such as rising consumption of seafood as well as increasing penetration of quick service restaurants in the region.

Major market player included in this report are:
Aquamar Inc.
Viciunia Group
Trident Seafoods
Pacific Seafood Group
SeaPak
Glacier Fish Company
Boston Salads & Prepared Foods
Arctic Storm Management Group
OceanFood Sales Ltd.
Maruha Nichiro Group

Recent Developments in the Market:
 In December 2021, seafood firm Aquamar Holdings completed acquisition of Shining Ocean based in Washington, USA. Shining Ocean is leading manufacturer of Surimi in North American region.

 In June 2022, Pokeworks, announced collaboration with Aquamar, North America based Surimi manufacturer. Through this collaboration both the players would launch a Limited Time Offer (LTO) Spicy, Crunchy Surimi Bowl.


Global Surimi Market Report Scope:
Historical Data 2019-2020-2021
Base Year for Estimation 2021
Forecast period 2022-2029
Report Coverage Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered Distribution Channel, Source, Packaging, Region
Regional Scope North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Distribution Channel
Direct Sales
Retail Sales
Supermarkets and Hypermarkets
Online Retails
Wet Market
By Source
Alaska Pollock
Pacific Whiting
Silver Carp
Others
By Packaging
Chilled or fresh
Frozen
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Surimi Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Surimi Market, by Distribution Channel, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.3. Surimi Market, by Source, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.4. Surimi Market, by Packaging, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Surimi Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Surimi Market Dynamics
3.1. Surimi Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumption of Sea Food Worldwide.
3.1.1.2. Growing number of health-conscious individuals.
3.1.1.3. Strategic initiatives from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatile Cost of Raw materials.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing penetration of Horeca Chains worldwide.
3.1.3.2. Rising consumption of Salads & Assorted snacks.
Chapter 4. Global Surimi Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Investment Adoption Model
4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
4.6. Top investment opportunity
4.7. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Surimi Market, by Distribution Channel
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Surimi Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Surimi Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Surimi Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Direct Sales
6.4.2. Retail Sales
6.4.3. Supermarkets and Hypermarkets
6.4.4. Online Retails
6.4.5. Wet Market
Chapter 7. Global Surimi Market, by Source
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Surimi Market by Source, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Surimi Market Estimates & Forecasts by Source 2019-2029 (USD Billion)
7.4. Surimi Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Alaska Pollock
7.4.2. Pacific Whiting
7.4.3. Silver Carp
7.4.4. Others
Chapter 8. Global Surimi Market, by Packaging
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Surimi Market by Packaging, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Surimi Market Estimates & Forecasts by Packaging 2019-2029 (USD Billion)
8.4. Surimi Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Chilled or Fresh
8.4.2. Frozen
Chapter 9. Global Surimi Market, Regional Analysis
9.1. Surimi Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Surimi Market
9.2.1. U.S. Surimi Market
9.2.1.1. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.2. Source breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.1.3. Packaging breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
9.2.2. Canada Surimi Market
9.3. Europe Surimi Market Snapshot
9.3.1. U.K. Surimi Market
9.3.2. Germany Surimi Market
9.3.3. France Surimi Market
9.3.4. Spain Surimi Market
9.3.5. Italy Surimi Market
9.3.6. Rest of Europe Surimi Market
9.4. Asia-Pacific Surimi Market Snapshot
9.4.1. China Surimi Market
9.4.2. India Surimi Market
9.4.3. Japan Surimi Market
9.4.4. Australia Surimi Market
9.4.5. South Korea Surimi Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Surimi Market
9.5. Latin America Surimi Market Snapshot
9.5.1. Brazil Surimi Market
9.5.2. Mexico Surimi Market
9.6. Rest of The World Surimi Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Aquamar Inc.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. Viciunia Group
10.2.3. Trident Seafoods
10.2.4. Pacific Seafood Group
10.2.5. SeaPak
10.2.6. Glacier Fish Company
10.2.7. Boston Salads & Prepared Foods
10.2.8. Arctic Storm Management Group
10.2.9. OceanFood Sales Ltd.
10.2.10. Maruha Nichiro Group
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(通信回線)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の通信回線分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(channel)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/21 10:26

156.13 円

165.08 円

200.38 円

ページTOPに戻る