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アフリカのポテトプロテイン市場 - 成長、動向、COVID-19の影響、予測(2022年~2027年)


Africa Potato Protein Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027)

アフリカのポテトプロテイン市場は、予測期間中(2020年~2025年)にCAGR2.59%を記録すると予測されています。 主なハイライト 消費者のライフスタイルの変化、食習慣の進化、消費者意識の高まりによる天然... もっと見る

 

 

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Mordor Intelligence
モードーインテリジェンス
2022年1月17日 US$4,750
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サマリー

アフリカのポテトプロテイン市場は、予測期間中(2020年~2025年)にCAGR2.59%を記録すると予測されています。

主なハイライト
消費者のライフスタイルの変化、食習慣の進化、消費者意識の高まりによる天然素材の需要増加に関する厳格な研究開発などが、同地域におけるポテトプロテインの需要を膨らませる主な理由となっています。
ジャガイモタンパク質に関連する健康上の利点は、市場の成長とそのアプリケーションの増加に重要な役割を果たしています。
ライフスタイルの変更は、消費者が毎日の必要なタンパク質摂取量を補うために、しばしばアレルギーにつながる乳清、小麦タンパク質、大豆タンパク質などの従来のタンパク質源から安全なタンパク質オプションに揺さぶりをかけることにつながっています。このように、加工食品においてアレルギーを引き起こしにくい原材料を求める声は高まっており、近い将来、同地域の市場は大きく成長すると予想されます。


主な市場動向

ビーガン食品の普及が市場成長を促進する見込み

タンパク質市場は、動物性タンパク質から植物性タンパク質への消費者需要のシフトを目の当たりにしています。植物性タンパク質への移行は、持続可能性の問題、健康意識、倫理観、宗教観、環境および動物愛護など、さまざまな要因に関連しています。ポテトプロテインは、卵白、ゼラチン、乳清タンパク質などの動物性タンパク質の代替品として適しており、ベジタリアンやビーガンの方にもお薦めです。ポテトプロテインの分離物は、特殊な技術で抽出され、90-95%のアミノ酸を含み、高い溶解性と生物学的利用能があります。このアミノ酸含有量は、分離大豆タンパクのタンパク質含有量や1日の推奨栄養摂取量を上回っており、スポーツ栄養への応用に成功している。

地域別では南アフリカが最大市場

経済協力開発機構のデータによると、南アフリカは、牛肉、子牛肉、豚肉、鶏肉、マトン、ラム肉の消費量が大陸でトップである。しかし、それとは逆に、ケープタウンではビーガンの人数が驚異的な数字で目撃されている。ヨハネスブルグでもベジタリアンやヴィーガンのレストランが急増している。最近のGoogle Trendsのデータによると、南アフリカは過去12ヶ月間にヴィーガンが最も流行った世界の上位30カ国に含まれている。

また、このデータによると、西ケープ州と東ケープ州が最もビーガンが集中しており、ステレンボッシュ、ランドバーグ、ケープタウンはビーガンの人気都市トップ3であることがわかります。したがって、植物性タンパク質の人気が継続的に高まっていることから、ビーガンプロテイン、特にアレルゲンフリーのプロテインに対する需要が急増すると考えられる。消費者行動の変化は、それゆえ、国内のジャガイモタンパク質の需要をさらに膨らませることが予想されます。

競合他社の状況

アフリカのポテトプロテイン市場は、各社がその優位性を証明するために様々な専門分野を習得しているため、競争が激しくなっています。メーカーは、地域市場の鮮明な需要に応えるために、ジャガイモベースの濃縮物および分離物の最も理想的なソリューションを起動するために苦労しています。

逆に、独自のソリューションに基づく加工食品やサプリメントへの需要は、加工業者に製品革新の機会を与えています。また、急速な発展を遂げているアフリカ諸国では、工業化の余地が大きく、近い将来、市場が活性化することが期待されています。したがって、この機会を分析し、グローバルプレーヤーは、ジャガイモタンパク質と従来のソースに代わる他のタンパク質の需要の高まりに応えるために、アフリカ諸国での流通ネットワークを拡大しており、それに応じて、市場の成長を推進しています。

その他の特典

市場推定(ME)シート(Excel形式
アナリストによる3ヶ月間のサポート

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目次

1 INTRODUCTION
1.1 Study Deliverables & Study Assumptions
1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Product Type
5.1.1 Potato Protein Isolate
5.1.2 Potato Protein Concentrate
5.2 By Application
5.2.1 Food
5.2.2 Beverage
5.2.3 Animal Nutrition
5.3 By Geography
5.3.1 South Africa
5.3.2 Nigeria
5.3.3 Rest of Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Adopted Strategies
6.2 Market Position Analysis
6.3 Company Profiles
6.3.1 Cooperatie Avebe U.A.
6.3.2 Roquette Freres
6.3.3 Meelunie B.V.
6.3.4 Kemin Industries, Inc.
6.3.5 Equistro
6.3.6 KMC ingredients

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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Summary

Africa potato protein market is anticipated to witness a CAGR of 2.59% during the forecast period (2020 - 2025).

Key Highlights
The changing consumer lifestyles, evolving eating habits, and rigorous R&D on increasing demand for natural ingredients due to increasing consumer awareness are the prime reasons for the inflated demand for potato protein in the region.
The health benefits associated with the potato protein play a vital role in the growth of the market and its increased application.
The lifestyle modification has led to the consumers swaying away from conventional protein sources like whey, wheat protein, and soy protein that often lead to allergies to safer protein options in order to compensate for the daily required protein intake. Thus, the rising demand for less allergy-causing ingredients in processed foods is expected to drive the market in the region well in the near future.


Key Market Trends

The Popularization of Vegan Foods is Likely to Foster the Market Growth

The protein market is witnessing a shift in consumer demand from animal protein to plant protein. This inclination toward a plant-based diet is associated with different factors, such as sustainability issues, health awareness, ethical or religious views, as well as environmental and animal rights. Potato protein is a suitable replacement for animal-derived ingredients, such as egg albumen, gelatin, and whey proteins due to similar properties and can, therefore, be a good option to cater to vegetarians and vegans. Isolates of potato protein are extracted by a specialized technology and contain anywhere between 90-95% amino acid concentrations, along with high solubility, and bioavailability. This amino acid content exceeds the protein content of soybean protein isolates and the overall recommended daily nutrition allowances, which have successful applications for sports nutrition.

South Africa is the Largest Market in the Region

South Africa is the continent's top consumer of beef, veal, pork, poultry, mutton, and lamb, according to data from the Organisation for Economic Co-operation and Development. However, on the contrary, the vegan headcount is witnessing staggering figures in Cape Town. The sprouting of vegetarian and vegan restaurants is rapid in Johannesburg as well. South Africa is among the top 30 countries in the world where veganism was most popular over the last 12 months, according to a recent Google Trends data.

The data also shows that the Western and Eastern Cape provinces have the highest concentration of vegans, and Stellenbosh, Randburg, and Cape Town are the top three most popular cities for veganism. Therefore, the continuously growing popularity of plant-protein is likely to surge the demand for vegan proteins, especially those that are allergen-free. The changing consumer behavior is, hence, expected to inflate the demand for potato protein in the country, even more.

Competitive Landscape

The African potato protein market is competitive as the companies master in different fields of expertise to prove their superiority. The manufacturers struggle to launch the most ideal solutions of potato-based concentrates and isolates to cater to the vivid demands of the regional market.

Conversely, the demand for processed foods and supplements based on unique solutions is providing the processors with the opportunity for product innovation. Also, the African countries developing at a rapid pace are likely to pose great scope of industrialization which in turn is expected to regulate the market in the near future. Thus, analyzing the opportunity, the global players are expanding their distribution network in the African countries to cater to the rising demand for potato protein and other protein alternatives to conventional sources, promoting the market growth, correspondingly.

Additional Benefits:

The market estimate (ME) sheet in Excel format
3 months of analyst support



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Table of Contents

1 INTRODUCTION
1.1 Study Deliverables & Study Assumptions
1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Product Type
5.1.1 Potato Protein Isolate
5.1.2 Potato Protein Concentrate
5.2 By Application
5.2.1 Food
5.2.2 Beverage
5.2.3 Animal Nutrition
5.3 By Geography
5.3.1 South Africa
5.3.2 Nigeria
5.3.3 Rest of Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Adopted Strategies
6.2 Market Position Analysis
6.3 Company Profiles
6.3.1 Cooperatie Avebe U.A.
6.3.2 Roquette Freres
6.3.3 Meelunie B.V.
6.3.4 Kemin Industries, Inc.
6.3.5 Equistro
6.3.6 KMC ingredients

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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