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食品コーティング原料の世界市場 - 2023-2030


Global Food Coating Ingredients Market - 2023-2030

市場概要 世界の食品コーティング成分市場は、2022年に45億米ドルに達し、2023年から2030年の予測期間中にCAGR 6.1%で成長し、2030年には72億米ドルに達すると予測されている。 食品は、様々な材料や技術からな... もっと見る

 

 

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2023年7月31日 US$4,350
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サマリー

市場概要
世界の食品コーティング成分市場は、2022年に45億米ドルに達し、2023年から2030年の予測期間中にCAGR 6.1%で成長し、2030年には72億米ドルに達すると予測されている。
食品は、様々な材料や技術からなるコーティングを使用して保存したり香りをつけたりすることができる。これらの工程では、食品に衣をつけたり、パン粉をつけたり、コーティングしたりすることが多い。焼成材料やバッターは、食品の外側を覆うために使用される。一般的にバッターは、小麦、でんぷん、香辛料、調味料、水、牛乳などの液体成分を混ぜて作る液体状の調合物である。パン、小麦粉、ミックス粉、乾燥スパイス、その他の材料は、ベーキングの際に食品をコーティングするために使用される。
健康に気を配り、より健康的な食事の選択肢を求める消費者が増えている。メーカー各社は現在、栄養価の高い材料として焼き製品を提供し、粉よりもむしろ儀式を作り上げている。このような傾向が、脂肪分やナトリウムを減らし、栄養価を向上させた食用医薬品の開発につながっている。
市場ダイナミクス
間食文化の成長が食品コーティング原料市場を牽引
間食文化は消費者の嗜好の変化の結果であり、消費者は持ち運びに便利な食事の選択肢をますます求めるようになっている。スナックは今や一日中頻繁に消費され、従来の食事時間帯にのみ消費されるものではなくなっている。このような消費者行動の変化によって、ポテトチップス、ポップコーン、プレッツェル、コーティング・ナッツなど、さまざまなコーティング・スナック菓子の需要が高まっている。
コーティングされたスナック菓子の創作における技術革新は、つまみ食いの文化に端を発している。顧客を引きつけるため、生産者は魅力的な新しい風味、食感、形状を打ち出している。押し出しスナック、パフ入りスナック、コーティング・ポップコーン、コーティング・アーモンドなどは、コーティング食品のほんの一例にすぎない。これらの製品では、望ましい味、歯ごたえ、視覚的アピールを実現するために食品コーティング成分の使用が必要となる。
ファストフード産業の拡大が食品コーティング剤市場を促進すると予想される
世界的にも地域的にも、ファストフード・チェーンは近年大きく成長している。ファストフード・レストランの成長は、都市化の進展、消費者のライフスタイルの変化、迅速で便利な食事オプションへのニーズが原動力となっている。バーベキュー・ラボによると、アメリカの家庭の83%が、少なくとも週に一度はファーストフード店で食事をするという。このような拡大により、フライドチキン、チキンナゲット、フライドポテト、その他のパン粉付き食品など、コーティング食品の需要が高まり、食品コーティングに使用される成分のニーズが高まっている。
消費者がコーティングされたファーストフードを選ぶのは、そのサクサクした食感、香ばしい風味、魅惑的な魅力のためである。消費者がコーティングされたファストフードを頻繁に求めるのは、馴染みのあるおいしい味だからであり、これがこれらの商品に対する継続的な需要の一因となっている。食品コーティング材料は、コーティングされたファスト・フード・アイテムの望ましい食感、味、視覚的魅力を作り出す上で重要な役割を果たし、業界にとって不可欠な要素となっている。
厳しい規制と表示要件が食品コーティング成分市場の足かせとなっている
厳しい規制と表示要件は、食品コーティング剤メーカーのコンプライアンス・コストを増加させる可能性がある。安全基準、品質管理対策、表示規制を遵守するためには、追加的な資源と投資が必要になることが多い。こうしたコストはメーカーの収益性や競争力に影響を及ぼし、製品提供の革新や拡大を制限する可能性がある。
規制により、人工添加物、保存料、アレルギー物質など、食品コーティングに使用される特定の原材料に制限や制約が課される場合がある。これらの規制を遵守するためには、製品の再製造、代替原料の調達、研究開発への投資が必要となる場合がある。こうした課題は、新しく革新的な食品コーティング成分の市場導入を妨げる可能性がある。
COVID-19影響分析
COVID-19分析には、COVID前シナリオ、COVIDシナリオ、COVID後シナリオに加え、価格ダイナミクス(COVID前シナリオと比較したパンデミック中およびパンデミック後の価格変動を含む)、需給スペクトラム(取引制限、封鎖、およびその後の問題による需給のシフト)、政府の取り組み(政府機関による市場、セクター、産業を活性化するための取り組み)、メーカーの戦略的取り組み(COVID問題を緩和するためにメーカーが行ったことをここで取り上げる)が含まれる。
セグメント分析
世界の食品コーティング剤市場は、種類、形態、用途、地域によって区分される。
用途別では、肉・鶏肉セグメントが予測期間中に大きく成長すると推定される
肉と鶏肉は、世界中の食生活において主食となるタンパク質源である。これらの製品は広く普及しており、様々な文化や料理で大量に消費されている。National Chicken Councilによると、2022年の赤身肉と鶏肉の一人当たりの総消費量は226.8ポンドであった。食肉・鶏肉製品の需要の高さは、食品コーティング材料の大きな市場機会につながる。
パン粉をまぶしたチキンテンダー、ナゲット、カツレツ、コーティングした魚のフィレなど、パン粉をまぶしたりコーティングした肉・鶏肉製品は世界的に広く消費されている。これらの製品は利便性、味の向上、多様な食感を提供し、消費者にとって魅力的なものとなっている。食品コーティング原料は、これらのコーティング製品の望ましい食感、外観、風味プロファイルを実現する上で重要な役割を果たしている。
地理的分析
アジア太平洋地域は食品コーティング成分市場で最も急成長している市場
アジア太平洋地域は、人口が増加し、中間所得層が増加している。この人口統計的傾向により、消費者の消費力が高まり、可処分所得が増加している。その結果、コーティング食品を含む多様な食品に対する需要が高まっている。人口の拡大と可処分所得の増加は、同地域における食品コーティング用原料市場の成長の触媒として作用する。
アジア太平洋地域では、コーティング製品を含む加工食品や簡便食品の需要が大幅に増加している。急速な都市化、食生活の変化、時間的制約により、調理済みですぐに食べられるものが好まれるようになっている。食品コーティング材料は、加工食品や簡便食品の味、食感、見た目の魅力を高める上で重要な役割を果たしており、このため同地域の市場成長を牽引している。
競争状況
同市場における世界の主要企業には、Ashland Inc.、Cargill Inc.、Archer Daniels Midland Company、Associated British Foods PLC、Agrana Beteiligungs-Ag、Kerry Group、Tate & Lyle PLC、Ingredion Incorporated、Cooperatie AVEBE U.A.、Pioneer Foodsなどがある。
レポートを購入する理由
- 製品タイプ、形態、用途、地域に基づく世界の食品コーティング成分市場のセグメンテーションを可視化し、主要な商業資産とプレイヤーを理解するため。
- トレンドと共同開発を分析することで、市場における商機を特定する。
- すべてのセグメントを含む食品コーティング剤市場レベルの数多くのデータポイントを記載したエクセルデータシート。
- このPDFレポートは、徹底的な定性的インタビューと綿密な市場調査の後、冷静にまとめられた市場分析で構成されています。
- 製品マッピングは、すべての主要な市場プレーヤーの主要製品で構成されるExcelとして利用可能です。
世界の食品コーティング成分市場レポートは、約61の表、60の図と190ページを提供します。
2023年のターゲットオーディエンス
- メーカー/バイヤー
- 業界投資家/投資銀行家
- 研究専門家
- 新興企業

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目次

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Market Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Market Snippet, by Product Type
3.2. Market Snippet, by Form
3.3. Market Snippet, by Application
3.4. Market Snippet, by Region
4. Market Dynamics
4.1. Market Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunity
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19 on the Market
6.1.1. Scenario Before COVID-19
6.1.2. Scenario During COVID-19
6.1.3. Scenario Post COVID-19
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Product Type
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Product Type
7.2. Cocoa & Chocolate*
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Fats & Oils
7.4. Flours
7.5. Breaders
7.6. Batter & Crumbs
7.7. Sugar & Syrups
7.8. Others
8. By Form
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Form
8.2. Dry*
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Liquid
9. By Application
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
9.2. Meat & Poultry Products*
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
9.3. Confectionery Products
9.4. Bakery Products
9.5. Ready to Eat Cereals
9.6. Fruits & Vegetables
9.7. Snacks
10. By Region
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
10.2. North America*
10.2.1. Introduction
10.2.2. Key Region-Specific Dynamics
10.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.2.6.1. The U.S.
10.2.6.2. Canada
10.2.6.3. Mexico
10.3. Europe
10.3.1. Introduction
10.3.2. Key Region-Specific Dynamics
10.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.3.6.1. Germany
10.3.6.2. The U.K.
10.3.6.3. France
10.3.6.4. Italy
10.3.6.5. Spain
10.3.6.6. Rest of Europe
10.4. South America
10.4.1. Introduction
10.4.2. Key Region-Specific Dynamics
10.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.4.6.1. Brazil
10.4.6.2. Argentina
10.4.6.3. Rest of South America
10.5. Asia-Pacific
10.5.1. Introduction
10.5.2. Key Region-Specific Dynamics
10.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.5.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.5.6.1. China
10.5.6.2. India
10.5.6.3. Japan
10.5.6.4. Australia
10.5.6.5. Rest of Asia-Pacific
10.6. Middle East and Africa
10.6.1. Introduction
10.6.2. Key Region-Specific Dynamics
10.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.6.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11. Competitive Landscape
11.1. Competitive Scenario
11.2. Market Positioning/Share Analysis
11.3. Mergers and Acquisitions Analysis
12. Company Profiles
12.1. Ashland Inc.*
12.1.1. Company Overview
12.1.2. Product Portfolio and Description
12.1.3. Financial Overview
12.1.4. Key Developments
12.2. Cargill Inc.
12.3. Archer Daniels Midland Company
12.4. Associated British Foods PLC
12.5. Agrana Beteiligungs-Ag
12.6. Kerry Group
12.7. Tate & Lyle PLC
12.8. Ingredion Incorporated
12.9. Cooperatie AVEBE U.A.
12.10. Pioneer Foods
LIST NOT EXHAUSTIVE
13. Appendix
13.1. About Us and Services
13.2. Contact Us

 

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Summary

Market Overview
Global Food Coating Ingredients Market reached US$ 4.5 billion in 2022 and is expected to reach US$ 7.2 billion by 2030 growing with a CAGR of 6.1% during the forecast period 2023-2030.
Foods can be preserved or scented using coatings, which are made up of various materials and techniques. In these processes, the food is often battered, breaded, and coated. Baking ingredients and batter are used to create the food's exterior covering. Generally speaking, batters are liquid concoctions created from the blending of liquid elements like wheat, starch, spices, seasonings, water, or milk. Bread, flour, mixes, dry spices, and other ingredients are used to coat food when baking.
A growing number of consumers are concerned about their health and are seeking out healthier eating options. Manufacturers now offer baked products as nutritious ingredients to create rituals rather than the powder because to this propensity, which has led to the development of edible medicines with less fat, less sodium, and improved nutrition.
Market Dynamics
Growing Snacking Culture is Driving the Food Coating Ingredients Market
The culture of snacking is a result of shifting consumer tastes, where consumers are increasingly looking for meal options that are portable and convenient. Snacks are now frequently consumed throughout the day and are no longer just consumed during conventional mealtimes. The demand for a wide range of coated snack goods, including potato chips, popcorn, pretzels, and coated nuts, has increased as a result of this change in consumer behaviour.
The innovation in the creation of coated snack products has been sparked by the culture of nibbling. To draw customers, producers are coming up with intriguing new flavours, textures, and shapes. Extruded snacks, puffed snacks, coated popcorn, and coated almonds are just a few examples of coated foods. These products require the use of food coating ingredients to achieve the desired taste, crunch, and visual appeal.
Expansion of the Fast-Food Industry is Expected to Foster the Food Coating Ingredients Market
Globally and locally, fast-food chains have grown significantly in recent years. The growth of fast-food restaurants has been driven by the increase in urbanisation, shifting consumer lifestyles, and the need for quick and convenient eating options. 83% of American families dine at fast food establishments at least once a week, according to The Barbeque Lab. Due to this expansion, there is now a higher demand for coated food items such fried chicken, chicken nuggets, French fries, and other breaded foods, which has raised the need for the components used in food coating.
Consumers choose coated fast food items because of their crispy texture, savoury flavours, and decadent allure. Consumers frequently seek for coated fast food items because of their familiar and delicious taste, which contributes to the ongoing demand for these goods. Food coating ingredients play a crucial role in creating the desired texture, taste, and visual appeal of coated fast-food items, making them an essential component of the industry.
Stringent Regulations and Labeling Requirements is Holding Back the Food Coating Ingredients Market
Stringent regulations and labeling requirements can increase compliance costs for food coating ingredient manufacturers. Compliance with safety standards, quality control measures, and labeling regulations often requires additional resources and investments. These costs can impact the profitability and competitiveness of manufacturers, potentially limiting their ability to innovate and expand product offerings.
Regulations may impose restrictions or limitations on certain ingredients used in food coatings, such as artificial additives, preservatives, or allergenic substances. Compliance with these restrictions may require reformulation of products, sourcing alternative ingredients, or investing in research and development. Such challenges can hinder the introduction of new and innovative food coating ingredients into the market.
COVID-19 Impact Analysis
The COVID-19 Analysis includes Pre-COVID Scenario, COVID Scenario, and Post-COVID Scenario along with Pricing Dynamics (Including pricing change during and post-pandemic comparing it with pre-COVID scenarios), Demand-Supply Spectrum (Shift in demand and supply owing to trading restrictions, lockdown, and subsequent issues), Government Initiatives (Initiatives to revive market, sector or Industry by Government Bodies) and Manufacturers Strategic Initiatives (What manufacturers did to mitigate the COVID issues will be covered here).
Segment Analysis
The global food coating ingredients market is segmented based on type, form, application, and region.
By Application, the Meat & Poultry Segment is Estimated to have Significant Growth During the Forecast Period
Meat and poultry are staple protein sources in diets worldwide. These products enjoy widespread popularity and are consumed in large quantities across various cultures and cuisines. According to the National Chicken Council, the total per capita consumption of red meat & poultry, in 2022 was 226.8 pounds. The high demand for meat and poultry products translates into a substantial market opportunity for food coating ingredients.
Breaded and coated meat and poultry products, such as breaded chicken tenders, nuggets, cutlets, and coated fish fillets, are widely consumed globally. These products offer convenience, enhanced taste, and varied textures, making them appealing to consumers. Food coating ingredients play a crucial role in achieving the desired texture, appearance, and flavor profiles of these coated products.
Geographical Analysis
Asia Pacific is the Fastest Growing Market in the Food Coating Ingredients Market
The Asia Pacific region is home to a large and growing population, coupled with a rising middle class. This demographic trend has led to increased consumer spending power and higher disposable incomes. As a result, there is a growing demand for a diverse range of food products, including coated food items. The expanding population and rising disposable income act as catalysts for the growth of the food coating ingredients market in the region.
The Asia Pacific region has witnessed a significant increase in the demand for processed and convenience foods, including coated products. Rapid urbanization, changing dietary habits, and time constraints have led to a growing preference for ready-to-cook and ready-to-eat options. Food coating ingredients play a vital role in enhancing the taste, texture, and visual appeal of processed and convenience foods, thus driving the market growth in the region.
Competitive Landscape
The major global players in the market include Ashland Inc., Cargill Inc., Archer Daniels Midland Company, Associated British Foods PLC, Agrana Beteiligungs-Ag, Kerry Group, Tate & Lyle PLC, Ingredion Incorporated, Cooperatie AVEBE U.A., and Pioneer Foods.
Why Purchase the Report?
• To visualize the global food coating ingredients market segmentation based on product type, form, application, and region, as well as understand key commercial assets and players.
• Identify commercial opportunities in the market by analyzing trends and co-development.
• Excel data sheet with numerous data points of food coating ingredients market-level with all segments.
• The PDF report consists of cogently put-together market analysis after exhaustive qualitative interviews and in-depth market study.
• Product mapping is available as Excel consists of key products of all the major market players.
The global food coating ingredients market report would provide approximately 61 tables, 60 figures and 190 Pages.
Target Audience 2023
• Manufacturers/ Buyers
• Industry Investors/Investment Bankers
• Research Professionals
• Emerging Companies



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Table of Contents

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Market Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Market Snippet, by Product Type
3.2. Market Snippet, by Form
3.3. Market Snippet, by Application
3.4. Market Snippet, by Region
4. Market Dynamics
4.1. Market Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunity
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19 on the Market
6.1.1. Scenario Before COVID-19
6.1.2. Scenario During COVID-19
6.1.3. Scenario Post COVID-19
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Product Type
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Product Type
7.2. Cocoa & Chocolate*
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Fats & Oils
7.4. Flours
7.5. Breaders
7.6. Batter & Crumbs
7.7. Sugar & Syrups
7.8. Others
8. By Form
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Form
8.2. Dry*
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Liquid
9. By Application
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
9.2. Meat & Poultry Products*
9.2.1. Introduction
9.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
9.3. Confectionery Products
9.4. Bakery Products
9.5. Ready to Eat Cereals
9.6. Fruits & Vegetables
9.7. Snacks
10. By Region
10.1. Introduction
10.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
10.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
10.2. North America*
10.2.1. Introduction
10.2.2. Key Region-Specific Dynamics
10.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.2.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.2.6.1. The U.S.
10.2.6.2. Canada
10.2.6.3. Mexico
10.3. Europe
10.3.1. Introduction
10.3.2. Key Region-Specific Dynamics
10.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.3.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.3.6.1. Germany
10.3.6.2. The U.K.
10.3.6.3. France
10.3.6.4. Italy
10.3.6.5. Spain
10.3.6.6. Rest of Europe
10.4. South America
10.4.1. Introduction
10.4.2. Key Region-Specific Dynamics
10.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.4.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.4.6.1. Brazil
10.4.6.2. Argentina
10.4.6.3. Rest of South America
10.5. Asia-Pacific
10.5.1. Introduction
10.5.2. Key Region-Specific Dynamics
10.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10.5.6. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
10.5.6.1. China
10.5.6.2. India
10.5.6.3. Japan
10.5.6.4. Australia
10.5.6.5. Rest of Asia-Pacific
10.6. Middle East and Africa
10.6.1. Introduction
10.6.2. Key Region-Specific Dynamics
10.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Product Type
10.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Form
10.6.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
11. Competitive Landscape
11.1. Competitive Scenario
11.2. Market Positioning/Share Analysis
11.3. Mergers and Acquisitions Analysis
12. Company Profiles
12.1. Ashland Inc.*
12.1.1. Company Overview
12.1.2. Product Portfolio and Description
12.1.3. Financial Overview
12.1.4. Key Developments
12.2. Cargill Inc.
12.3. Archer Daniels Midland Company
12.4. Associated British Foods PLC
12.5. Agrana Beteiligungs-Ag
12.6. Kerry Group
12.7. Tate & Lyle PLC
12.8. Ingredion Incorporated
12.9. Cooperatie AVEBE U.A.
12.10. Pioneer Foods
LIST NOT EXHAUSTIVE
13. Appendix
13.1. About Us and Services
13.2. Contact Us

 

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