世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ココナッツシロップの世界市場規模調査・予測、性質別(有機、慣行)、用途別(製パン、製菓、飲料、乳製品)、地域別分析、2023-2030年


Global Coconut Syrup Market Size Study & Forecast, by Nature (Organic, Conventional), By Application (Bakery, Confectionery, Beverages, Dairy), and Regional Analysis, 2023-2030

ココナッツシロップの世界市場は、2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023年から2030年にかけてXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ココナッツシロップは、ココヤシの花の樹液から得られ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年7月11日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

ココナッツシロップの世界市場は、2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023年から2030年にかけてXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ココナッツシロップは、ココヤシの花の樹液から得られる天然甘味料である。濃厚な黄金色の液体で、ナッツのような風味とほのかな甘みがある。ココナッツシロップはプレバイオティック食物繊維の良い供給源であり、消化と腸の健康増進に役立つ。また、低血糖甘味料でもあり、血糖値の急激な上昇を引き起こしません。ココナッツシロップは、パンケーキ、ワッフル、オートミール、スムージー、焼き菓子など、さまざまなレシピに使われています。また、コーヒー、紅茶、その他の飲料の甘み付けにも使われる。ココナッツ・シロップ市場は、天然で健康的な甘味料に対する需要の急増、健康意識の高まり、菜食主義者の人口増加などの要因により拡大している。

また、肥満患者や糖尿病患者の間でココナッツシロップの人気が高まっていることも、世界中で市場成長の触媒として作用している。IDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021が発表した記事によると、2021年9月には、20歳から79歳までの約5億3,700万人が糖尿病を患っている。さらに、2030年には6億4,300万人、2045年には7億3,800万人に増加すると予測されている。このように、世界人口の間に不健康な生活様式が蔓延していることが、予測数年間におけるココナッツシロップ市場の成長を促進すると予想される。さらに、食品や飲料業界におけるココナッツシロップの使用の増加や、様々なeコマースプラットフォームでの製品の利用可能性の高まりは、予測年数にわたって市場に様々な有利な成長機会を提示する。しかし、規制上の課題や表示要件、原材料価格の変動が、2023年から2030年の予測期間を通じて市場成長に挑戦している。

ココナッツシロップの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、中南米、中東・アフリカなどである。北米は、エスニックでエキゾチックなフレーバーへの関心の高まり、ビーガンや植物ベースの食生活の人気の高まり、天然の甘味料や香味料としてのココナッツシロップの認知度と利用の高まりにより、2022年に最大の市場を占めた。一方、アジア太平洋地域は予測期間中最も高いCAGRで成長すると予想される。持続可能で環境に優しい製品へのシフト、可処分所得の増加、ココナッツ製品の健康上の利点に対する意識の高まりが、この地域全体の市場需要を大きく促進している。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り:
ウィチー・プランテーション・カンパニー(Pvt)リミテッド
バリ・ニュートラ社
トレーディン有機農業B.V.
ホロスインテグラ
ホールサム甘味料株式会社
株式会社ベネヴェール
ココナッツシークレット
ココナッツ・マーチャント社
トレライフココシュガー
アンディ・アラボ株式会社

市場における最近の動き
 2022年2月、オーガニックココナッツネクター、コールドプレスココナッツオイル、ローストココナッツバター、その他天然ココナッツベースの食品を製造・輸出するBALI NUTRA社は、オーガニック・ヴィーガン・ココナッツシロップの発売を発表した。

世界のココナッツシロップ市場レポート範囲:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント - 自然、用途、地域
 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加または変更

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

性質別
オーガニック
従来型

用途別
ベーカリー
菓子
飲料
乳製品

地域別

北米
アメリカ
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ



ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Coconut Syrup Market, by region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Coconut Syrup Market, by Nature, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Coconut Syrup Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Coconut Syrup Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Coconut Syrup Market Dynamics
3.1. Coconut Syrup Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising popularity of coconut syrup among the obese and diabetic patients
3.1.1.2. Surging demand for natural and healthy sweeteners
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Regulatory Challenges and labelling requirements
3.1.2.2. Volatility in the prices of raw materials
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing use of coconut syrup in food and beverage industry
3.1.3.2. Rising availability of products on various e-commerce platforms
Chapter 4. Global Coconut Syrup Market: Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economic
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Coconut Syrup Market, by Nature
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Coconut Syrup Market by Nature, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Coconut Syrup Market Estimates & Forecasts by Nature 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Coconut Syrup Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Organic
5.4.2. Conventional
Chapter 6. Global Coconut Syrup Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Coconut Syrup Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Coconut Syrup Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Coconut Syrup Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Bakery
6.4.2. Confectionery
6.4.3. Beverages
6.4.4. Dairy
Chapter 7. Global Coconut Syrup Market, Regional Analysis
7.1. Top Leading Countries
7.2. Top Emerging Countries
7.3. Coconut Syrup Market, Regional Market Snapshot
7.4. North America Coconut Syrup Market
7.4.1. U.S. Coconut Syrup Market
7.4.1.1. Nature breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
7.4.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
7.4.2. Canada Coconut Syrup Market
7.5. Europe Coconut Syrup Market Snapshot
7.5.1. U.K. Coconut Syrup Market
7.5.2. Germany Coconut Syrup Market
7.5.3. France Coconut Syrup Market
7.5.4. Spain Coconut Syrup Market
7.5.5. Italy Coconut Syrup Market
7.5.6. Rest of Europe Coconut Syrup Market
7.6. Asia-Pacific Coconut Syrup Market Snapshot
7.6.1. China Coconut Syrup Market
7.6.2. India Coconut Syrup Market
7.6.3. Japan Coconut Syrup Market
7.6.4. Australia Coconut Syrup Market
7.6.5. South Korea Coconut Syrup Market
7.6.6. Rest of Asia Pacific Coconut Syrup Market
7.7. Latin America Coconut Syrup Market Snapshot
7.7.1. Brazil Coconut Syrup Market
7.7.2. Mexico Coconut Syrup Market
7.8. Middle East & Africa Coconut Syrup Market
7.8.1. Saudi Arabia Coconut Syrup Market
7.8.2. South Africa Coconut Syrup Market
7.8.3. Rest of Middle East & Africa Coconut Syrup Market

Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Key Company SWOT Analysis
8.1.1. Company 1
8.1.2. Company 2
8.1.3. Company 3
8.2. Top Market Strategies
8.3. Company Profiles
8.3.1. Wichy Plantation Company (Pvt) Ltd
8.3.1.1. Key Information
8.3.1.2. Overview
8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.3.1.4. Product Summary
8.3.1.5. Recent Developments
8.3.2. Bali Nutra Ltd
8.3.3. Tradin Organic Agriculture B.V.
8.3.4. Holos Integra
8.3.5. Wholesome Sweeteners Inc.
8.3.6. Benevelle Corporation
8.3.7. Coconut Secret
8.3.8. Coconut Merchant Ltd
8.3.9. Treelife Coco Sugar
8.3.10. Andy Alabo Corporation
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Coconut Syrup Market is valued approximately at USD XX billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2023-2030. Coconut syrup is a natural sweetener derived from the sap of coconut palm flowers. It has a thick, golden-brown liquid consistency and tastes nutty and slightly sweet. Coconut syrup is a good source of prebiotic fiber, which can help to improve digestion and gut health. It is also a low-glycemic sweetener, which means that it does not cause a sharp spike in blood sugar levels. Coconut syrup is used in a variety of recipes, including pancakes, waffles, oatmeal, smoothies, and baked products. It can also be used to sweeten coffee, tea, and other beverages. The Coconut Syrup Market is expanding because of factors such as the surging demand for natural and healthy sweeteners, rising health awareness and the growing vegan population.

In addition, the rising popularity of coconut syrup among the obese and diabetic patients is acting as a catalyzing factor for market growth across the globe. According to an article released by IDF Diabetes Atlas Tenth edition 2021, in September 2021, approximately 537 million people between the age group of 20 to 79 years suffer from diabetes. Furthermore, it is anticipated to rise to 643 million and 738 million by 2030 and 2045 respectively. Thus, the prevalence of unhealthy lifestyle patterns among the global population is expected to fuel the growth of the coconut syrup market in the forecast years. Moreover, the growing use of coconut syrup in the food and beverage industry, as well as the rising availability of product on various e-commerce platforms present various lucrative growth opportunities for the market over the forecast years. However, the regulatory challenges and labeling requirements and the volatility in the prices of raw materials are challenging the market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Coconut Syrup Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. North America dominated the market in 2022 with largest market owing to the rising interest in ethnic and exotic flavors, the increasing popularity of vegan and plant-based diets and the growing recognition and utilization of coconut syrup as a natural sweetening and flavoring agent. Whereas, Asia Pacific is expected to grow at the highest CAGR over the forecast years. The shift towards sustainable and eco-friendly products, rising disposable income and increasing awareness of the health benefits of coconut products are significantly propelling the market demand across the region.

Major market players included in this report are:
Wichy Plantation Company (Pvt) Ltd
Bali Nutra Ltd
Tradin Organic Agriculture B.V.
Holos Integra
Wholesome Sweeteners Inc.
Benevelle Corporation
Coconut Secret
Coconut Merchant Ltd
Treelife Coco Sugar
Andy Alabo Corporation

Recent Developments in the Market:
 In February 2022, BALI NUTRA, a producer and food exporter of organic coconut nectar, cold-pressed coconut oil, roasted coconut butter, and other naturally coconut-based foods announced the introduction of the organic vegan coconut syrup.

Global Coconut Syrup Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered - Nature, Application, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Nature:
Organic
Conventional

By Application:
Bakery
Confectionery
Beverages
Dairy

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Coconut Syrup Market, by region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Coconut Syrup Market, by Nature, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Coconut Syrup Market, by Application, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Coconut Syrup Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Coconut Syrup Market Dynamics
3.1. Coconut Syrup Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising popularity of coconut syrup among the obese and diabetic patients
3.1.1.2. Surging demand for natural and healthy sweeteners
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Regulatory Challenges and labelling requirements
3.1.2.2. Volatility in the prices of raw materials
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing use of coconut syrup in food and beverage industry
3.1.3.2. Rising availability of products on various e-commerce platforms
Chapter 4. Global Coconut Syrup Market: Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economic
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Coconut Syrup Market, by Nature
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Coconut Syrup Market by Nature, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Coconut Syrup Market Estimates & Forecasts by Nature 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Coconut Syrup Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Organic
5.4.2. Conventional
Chapter 6. Global Coconut Syrup Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Coconut Syrup Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Coconut Syrup Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Coconut Syrup Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Bakery
6.4.2. Confectionery
6.4.3. Beverages
6.4.4. Dairy
Chapter 7. Global Coconut Syrup Market, Regional Analysis
7.1. Top Leading Countries
7.2. Top Emerging Countries
7.3. Coconut Syrup Market, Regional Market Snapshot
7.4. North America Coconut Syrup Market
7.4.1. U.S. Coconut Syrup Market
7.4.1.1. Nature breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
7.4.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
7.4.2. Canada Coconut Syrup Market
7.5. Europe Coconut Syrup Market Snapshot
7.5.1. U.K. Coconut Syrup Market
7.5.2. Germany Coconut Syrup Market
7.5.3. France Coconut Syrup Market
7.5.4. Spain Coconut Syrup Market
7.5.5. Italy Coconut Syrup Market
7.5.6. Rest of Europe Coconut Syrup Market
7.6. Asia-Pacific Coconut Syrup Market Snapshot
7.6.1. China Coconut Syrup Market
7.6.2. India Coconut Syrup Market
7.6.3. Japan Coconut Syrup Market
7.6.4. Australia Coconut Syrup Market
7.6.5. South Korea Coconut Syrup Market
7.6.6. Rest of Asia Pacific Coconut Syrup Market
7.7. Latin America Coconut Syrup Market Snapshot
7.7.1. Brazil Coconut Syrup Market
7.7.2. Mexico Coconut Syrup Market
7.8. Middle East & Africa Coconut Syrup Market
7.8.1. Saudi Arabia Coconut Syrup Market
7.8.2. South Africa Coconut Syrup Market
7.8.3. Rest of Middle East & Africa Coconut Syrup Market

Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Key Company SWOT Analysis
8.1.1. Company 1
8.1.2. Company 2
8.1.3. Company 3
8.2. Top Market Strategies
8.3. Company Profiles
8.3.1. Wichy Plantation Company (Pvt) Ltd
8.3.1.1. Key Information
8.3.1.2. Overview
8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.3.1.4. Product Summary
8.3.1.5. Recent Developments
8.3.2. Bali Nutra Ltd
8.3.3. Tradin Organic Agriculture B.V.
8.3.4. Holos Integra
8.3.5. Wholesome Sweeteners Inc.
8.3.6. Benevelle Corporation
8.3.7. Coconut Secret
8.3.8. Coconut Merchant Ltd
8.3.9. Treelife Coco Sugar
8.3.10. Andy Alabo Corporation
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る