世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

焼成安定性ペストリーフィリングの世界市場調査&予測、製品別(チョコレート、フルーツ、ナッツ、その他)、地域別分析、2022-2029年


Global Bake Stable Pastry Fillings Market Size study & Forecast, by Product (Chocolate, Fruits, Nuts, Others) and Regional Analysis, 2022-2029

世界のベイクスタブルペストリーフィリング市場は、2021年に約12億5000万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。生地成分に焼成安定性のあるフィリン... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年4月17日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のベイクスタブルペストリーフィリング市場は、2021年に約12億5000万米ドルと評価され、予測期間2022-2029年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。生地成分に焼成安定性のあるフィリングを詰めて焼成することで、表面はパリッと、中はクリーミーな一品に仕上がります。大豆油のような脂肪成分とオート麦繊維のような繊維成分を組み合わせることで、焼成安定性のあるフィリングが出来上がります。ケーキ、ペストリー、クッキーなどのベーカリー製品において、フルーツ、チョコレート、ナッツなどのフィリングに対する消費者の嗜好が高まるにつれ、ベイクドペストリーフィリングの市場は拡大しています。また、焼き菓子や菓子類に対する消費者の欲求が高まっていることも、世界的な需要を促進する重要な要因となっています。さらに、メーカーは消費者の欲求や様々なペストリーのフレーバーの配合を考慮しながら、製品開発と発売に集中しています。例えば、2020年1月、ベーカリー原料事業のBritish Bakelsは、ベイクスタブルフィリングの導入により、ビーガン製品の選択肢を増やしました。これらのフィリングは、オレンジ、レモン、チョコレート、キャラメルといったテイストで提供されています。このフィリングは、マフィン、ドーナツ、ペストリー、カップケーキなど、ミニサイズの絶品スイーツに注入することができる既成品です。このフィリングの追加により、ベーカリーズのヴィーガンフレンドリーな商品の品揃えは100種類に近づきました。

植物性食品の消費拡大が、予測期間中の市場成長を牽引しています。DuPont Nutrition & Biosciencesが2021年に発表した研究によると、インドでは植物性食品の消費がここ数年で劇的に増加し、2025年までに約200%上昇し、2030年までに肉の消費が最大で50%減少すると予測されています。メーカーはその結果、技術革新や製品改編を活発化させています。しかし、Bake Stable Pastry Fillingの高コストが、2022-2029年の予測期間を通じて市場の成長を阻害しています。

Global Bake Stable Pastry Filling Marketの調査対象として考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域です。予測期間2022年から2029年にかけては、ヨーロッパがこの空間を支配しています。2020年のTate & Lyle PLCの記事によると、ヨーロッパ地域市場の主な促進要因は、消費者がより健康的な代替食品に目を向けるにつれて、低糖および低カロリーの商品に対する需要が高まっていることです。また、ヨーロッパの顧客は、消化に良い繊維やエネルギーになるタンパク質が栄養として含まれている商品を好む傾向があることも述べられています。ベーカリー製品メーカーの37%以上が、こうした消費者の嗜好の変化に対応するため、技術革新や新製品の開発、既存製品の低糖質・低脂肪化などに注力しています。予測期間中、アジア太平洋地域のCAGRが最も高くなると予想されています。この地域では、食品加工や製造が環境に及ぼす有害な影響に対する意識が高まった結果、消費者の欲求に変化が生じ、サステナブル&ビーガン食品素材への需要が増加しています。ベーカリー分野にも浸透しているこのトレンドの影響を受け、市場ではベイクスタブルアイテムが選択されています。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
Dr Oetker GmbH
ピュラトスグループ
アベベ
ドーンフーズ
アンドロス・ノースアメリカ
Herbstreith & Fox GmbH & Co.KG
バーカー・フルーツ・プロセッサーズ・リミテッド(Barker Fruit Processors Ltd.
ファブリカ・デ・メルメラダス S.A. de C.V.
カンディ
マラの

市場の最近の動向について:
 Dawn Foodsは2021年3月、パン分野向けのプレミアムフルーツベースの商品を製造するポーランドの家族経営のJABEXを買収しました。この戦略的買収の目的は、Dawn Foodsの中・東欧における事業とサプライチェーン、およびグローバルな製造拠点を強化することであった。さらに、この地域におけるドーンの顧客により良いサービスを提供し、そのニーズを満たす可能性を開くことも意図しています。
 ピュラトスは2021年3月、全く新しいFoodTech事業であるSparkalisを導入しました。世界的な食品技術スタートアップの先駆けであるSparkalisを活用し、ベーカリー、パティスリー、チョコレート市場へ参入する予定です。




世界の焼成安定性ペストリーフィリング市場レポートスコープ:
ヒストリカルデータ2019-2020-2021
推計基準年 2021年
予測期間 2022-2029
レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド
対象製品、地域
地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域
カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。




本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:

商品別に見る
チョコレート
フルーツ
ナッツ
その他

地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE
アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
RoLA(ロラ
その他の地域

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Bake Stable Pastry Fillings Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Bake Stable Pastry Fillings Market, by Product, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Dynamics
3.1. Bake Stable Pastry Fillings Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumption of plant-based products
3.1.1.2. Growing demand for confectionery items
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High Cost of Bake Stable Pastry Fillings
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing initiatives by the key market players
Chapter 4. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. Industry Experts Prospective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Bake Stable Pastry Fillings Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Bake Stable Pastry Fillings Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Bake Stable Pastry Fillings Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Chocolate
6.4.2. Fruits
6.4.3. Nuts
6.4.4. Others
Chapter 7. Global Bake Stable Pastry Fillings Market, Regional Analysis
7.1. Bake Stable Pastry Fillings Market, Regional Market Snapshot
7.2. North America Bake Stable Pastry Fillings Market
7.2.1. U.S. Bake Stable Pastry Fillings Market
7.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
7.2.2. Canada Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3. Europe Bake Stable Pastry Fillings Market Snapshot
7.3.1. U.K. Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.2. Germany Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.3. France Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.4. Spain Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.5. Italy Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.6. Rest of Europe Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4. Asia-Pacific Bake Stable Pastry Fillings Market Snapshot
7.4.1. China Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.2. India Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.3. Japan Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.4. Australia Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.5. South Korea Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.6. Rest of Asia Pacific Bake Stable Pastry Fillings Market
7.5. Latin America Bake Stable Pastry Fillings Market Snapshot
7.5.1. Brazil Bake Stable Pastry Fillings Market
7.5.2. Mexico Bake Stable Pastry Fillings Market
7.5.3. Rest of Latin America Bake Stable Pastry Fillings Market
7.6. Rest of The World Bake Stable Pastry Fillings Market

Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Top Market Strategies
8.2. Company Profiles
8.2.1. Dr. Oetker GmbH
8.2.1.1. Key Information
8.2.1.2. Overview
8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.2.1.4. Product Summary
8.2.1.5. Recent Developments
8.2.2. Puratos Group
8.2.3. Avebe
8.2.4. Dawn Foods
8.2.5. Andros North America
8.2.6. Herbstreith & Fox GmbH & Co. KG
8.2.7. Barker Fruit Processors Ltd.
8.2.8. Fábrica de Mermeladas S.A. de C.V.
8.2.9. Kandy
8.2.10. Mala’s
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Bake Stable Pastry Fillings Market is valued at approximately USD 1.25 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.4% over the forecast period 2022-2029. A dough component is filled with a bake-stable filling, which is then baked to create a dish with a crispy surface and a creamy interior. Combining a fat ingredient, such as soybean oil, and a fibre element, such as oat fibre, creates a bake-stable filling. The market for baked pastry fillings has grown as consumers' preferences for fruit, chocolate, and nut fillings in bakery goods such as cakes, pastries, and cookies have increased. The rising consumer appetite for baked goods and confectionary items is another important factor fueling global demand. Moreover, manufacturers concentrate on product development and launch while taking into account consumer desires and the blending of various pastry flavours. For instance, in January 2020, the bakery ingredients business British Bakels increased its selection of vegan products by introducing bake-stable fillings. These filings are offered in the tastes of orange, lemon, chocolate, and caramel. The pre-made fillings can be injected into miniature exquisite sweet treats like muffins, doughnuts, pastries, cupcakes, and more. The addition of the fillings brought the Bakels' selection of vegan-friendly items close to 100.

Growing consumption of plant-based products is driving the growth of the market over the forecast period. The consumption of plant-based foods has grown dramatically over the past few years and is predicted to climb by about 200% by 2025, with a reduction in meat consumption of up to 50% by 2030, in India according to a study published by DuPont Nutrition & Biosciences in 2021. Manufacturers have increased innovation and product reformulation as a result. However, the high cost of Bake Stable Pastry Fillings stifles market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Bake Stable Pastry Fillings Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. Europe dominated the space over the forecast period 2022-2029. The primary driver of the Europe regional market, according to a 2020 Tate & Lyle PLC article, is the rising demand for low-sugar and low-calorie goods as consumers turn to healthier food alternatives. The report also mentioned that European customers are more likely to favour goods that have extra fibre for digestion and protein for energy as nutritional benefits. More than 37% of bakery product makers are concentrating on innovation and new product creation, as well as reformulating existing products to lower sugar and fat content, to accommodate these shifting consumer tastes. The CAGR for Asia Pacific is anticipated to be the highest over the projection period. There has been a change in consumer desire and an increase in demand for sustainable & vegan food ingredients in the area as a result of greater awareness about the harmful effects of food processing and manufacturing on the environment. The market's selection of bake-stable items has been impacted by this trend, which has also permeated the bakery sector.

Major market players included in this report are:
Dr Oetker GmbH
Puratos Group
Avebe
Dawn Foods
Andros North America
Herbstreith & Fox GmbH & Co. KG
Barker Fruit Processors Ltd.
Fábrica de Mermeladas S.A. de C.V.
Kandy
Mala’s

Recent Developments in the Market:
 Dawn Foods purchased JABEX, a Polish family-owned producer of premium fruit-based goods for the bread sector, in March 2021. The goal of this strategic acquisition was to strengthen Dawn Foods’ operations and supply chain in Central and Eastern Europe as well as its global manufacturing footprint. Additionally, it was intended to open up possibilities for Dawn’s clients in this area to be better served and have their needs met.
 Puratos introduced Sparkalis, a brand-new FoodTech business, in March 2021. The company will use Sparkalis, a pioneering global food technology start-up, to enter the bakery, patisserie, and chocolate markets.




Global Bake Stable Pastry Fillings Market Report Scope:
Historical Data 2019-2020-2021
Base Year for Estimation 2021
Forecast period 2022-2029
Report Coverage Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered Product, Region
Regional Scope North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*




The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Product:
Chocolate
Fruits
Nuts
Others

By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
RoLA
Rest of the World



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Bake Stable Pastry Fillings Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Bake Stable Pastry Fillings Market, by Product, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Dynamics
3.1. Bake Stable Pastry Fillings Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing consumption of plant-based products
3.1.1.2. Growing demand for confectionery items
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High Cost of Bake Stable Pastry Fillings
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing initiatives by the key market players
Chapter 4. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. Industry Experts Prospective
4.7. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Bake Stable Pastry Fillings Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Bake Stable Pastry Fillings Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Bake Stable Pastry Fillings Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Bake Stable Pastry Fillings Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Chocolate
6.4.2. Fruits
6.4.3. Nuts
6.4.4. Others
Chapter 7. Global Bake Stable Pastry Fillings Market, Regional Analysis
7.1. Bake Stable Pastry Fillings Market, Regional Market Snapshot
7.2. North America Bake Stable Pastry Fillings Market
7.2.1. U.S. Bake Stable Pastry Fillings Market
7.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
7.2.2. Canada Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3. Europe Bake Stable Pastry Fillings Market Snapshot
7.3.1. U.K. Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.2. Germany Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.3. France Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.4. Spain Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.5. Italy Bake Stable Pastry Fillings Market
7.3.6. Rest of Europe Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4. Asia-Pacific Bake Stable Pastry Fillings Market Snapshot
7.4.1. China Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.2. India Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.3. Japan Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.4. Australia Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.5. South Korea Bake Stable Pastry Fillings Market
7.4.6. Rest of Asia Pacific Bake Stable Pastry Fillings Market
7.5. Latin America Bake Stable Pastry Fillings Market Snapshot
7.5.1. Brazil Bake Stable Pastry Fillings Market
7.5.2. Mexico Bake Stable Pastry Fillings Market
7.5.3. Rest of Latin America Bake Stable Pastry Fillings Market
7.6. Rest of The World Bake Stable Pastry Fillings Market

Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Top Market Strategies
8.2. Company Profiles
8.2.1. Dr. Oetker GmbH
8.2.1.1. Key Information
8.2.1.2. Overview
8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.2.1.4. Product Summary
8.2.1.5. Recent Developments
8.2.2. Puratos Group
8.2.3. Avebe
8.2.4. Dawn Foods
8.2.5. Andros North America
8.2.6. Herbstreith & Fox GmbH & Co. KG
8.2.7. Barker Fruit Processors Ltd.
8.2.8. Fábrica de Mermeladas S.A. de C.V.
8.2.9. Kandy
8.2.10. Mala’s
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(chocolate)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/23 10:26

157.72 円

164.94 円

201.11 円

ページTOPに戻る