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世界の食品保存料市場規模調査、種類別(天然・合成)、機能別(抗菌・抗酸化・その他)、用途別(肉・鶏肉製品、ベーカリー製品、乳製品、飲料、スナック、その他)、地域別予測2021-2027年


Global Food Preservatives Market Size study, by Type (Natural and Synthetic), by Function (Anti-microbial, Anti-oxidant and Others), by Application (Meat & Poultry Products, Bakery Products, Dairy Products, Beverages, Snacks and Others), and Regional Forecasts 2021-2027

世界の食品保存料市場は、2020年に約26億米ドルと評価され、2021年から2027年の予測期間に4.1%以上の健全な成長率で推移すると予想されています。食品保存料は、微生物の成長を防ぎ、食品の腐敗を抑制または遅延... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2021年8月26日 US$4,950
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サマリー

世界の食品保存料市場は、2020年に約26億米ドルと評価され、2021年から2027年の予測期間に4.1%以上の健全な成長率で推移すると予想されています。食品保存料は、微生物の成長を防ぎ、食品の腐敗を抑制または遅延させるために使用されます。これらの保存料は、スナック、ベーカリー製品、菓子類などの食品を保存するために使用されます。世界的に調理済み食品を消費する傾向が強まっていることから、食品保存料の用途が増えています。加工食品への需要の高まり、肉、鶏肉、魚介類などの生鮮食品の消費量の増加、組織化された小売業の普及などが、食品保存料市場の需要を促進する要因となっています。例えば、Statistaによると、ラテンアメリカにおける加工食品・飲料用保存料の市場価値は2億7,000万米ドルで、2021年には3億米ドルに達すると予想されています。また、世界の水産物の市場価値は、2019年に1,593億1,000万米ドルでしたが、2027年には1,940億米ドルに増加すると予想されています。さらに、天然防腐剤のコストが高く、合成防腐剤の副作用に対する消費者の意識が高まっていることが、予測期間中の成長を妨げる可能性があります。しかし、新鮮な食品を好む傾向が強まっていることや、プレミアム価格を支払う意欲が高まっていることから、今後数年間は食品保存料の需要が高まると予想されます。

アジア太平洋地域、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、その他の地域の中では、加工肉の消費量が増加し、ベーカリーストアが定着していることから、北米が世界市場をリードしています。一方、アジア太平洋地域は、人口の増加と調理済み食品への嗜好の高まりにより、予測期間中に最も速いペースで成長すると予想されています。
本レポートに掲載されている主な市場関係者は以下の通りです。

Cargill, Incorporated.
ケリー・インク
Jungbunzlauer Suisse AG (バーゼル)
Koninklijke DSM N.V.
デュポン
Akzo Nobel N.V.
ダニスコA/S
Univar Inc.
Brenntag Solutions Group, Inc.
テート&ライル
Kemin Industries, Inc.

この調査の目的は、近年の異なるセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象の各地域・国における業界の質的・量的側面を取り込むように設計されています。さらに、市場の今後の成長を決定づける要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、競合状況や主要企業の製品提供に関する詳細な分析とともに、利害関係者が投資するミクロ市場での利用可能な機会についても記載しています。市場の詳細なセグメントとサブセグメントについては以下の通りです。

タイプ別。
天然
合成
機能別
抗菌
酸化防止剤
その他
アプリケーション別
食肉・鶏肉製品
ベーカリー製品
乳製品
飲料
スナック
その他


地域別
北アメリカ
米国
カナダ
ヨーロッパ
イギリス
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジアパシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
世界のその他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです。

ヒストリカルイヤー - 2018年、2019年
基準年 - 2020年
予測期間 - 2021年から2027年

市場調査における世界の食品保存料市場のターゲットオーディエンス

主要コンサルティング会社・アドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタリスト
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティのナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家


 

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Summary

Global Food Preservatives Market is valued approximately at USD 2.6 billion in 2020 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 4.1% over the forecast period 2021-2027. Food preservatives are used to prevent the growth of microorganisms and inhibit or delay food spoilage. These preservatives are used to preserve food products such as snacks, bakery products, confectionery and others. Rising trend of consuming ready-to-eat food products around the world is increasing the application of food preservatives. Growing demand for processed food, rising consumption of perishable food products such as meat, poultry and seafood and increased penetration of organized retail sector are the factors fueling demand for food preservatives market. For instance, according to Statista, in Latin America, the market value of processed food and beverages preservatives was USD 270 million, which is expected to reach USD 300 million by 2021. Also, the global seafood market value was USD 159.31 billion in 2019 which is expected to increase to USD 194 billion by 2027. Furthermore, higher cost of natural preservatives and rising consumer awareness for side effects of synthetic preservatives may hamper the growth during forecast period. However, growing preference for fresh food and rising willingness to pay premium prices are expected to fuel the demand for food preservatives in the coming years.

North America is leading the world market among Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World, due to increased consumption of processed meat and well-established bakery stores. Whereas, Asia Pacific is expected to grow at the fastest pace during forecast years, owing to rising population and growing preference for ready-to-eat food products in the region.
Major market player included in this report are:

Cargill, Incorporated.
Kerry Inc.
Jungbunzlauer Suisse AG, Basel
Koninklijke DSM N.V.
DuPont
Akzo Nobel N.V.
Danisco A/S
Univar Inc.
Brenntag Solutions Group, Inc.
Tate & Lyle.
Kemin Industries, Inc.

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Type:
Natural
Synthetic
By Function:
Anti-microbial
Anti-oxidant
Others
By Application:
Meat & Poultry Products
Bakery Products
Dairy Products
Beverages
Snacks
Others


By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019
Base year – 2020
Forecast period – 2021 to 2027.

Target Audience of the Global Food Preservatives Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



 

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