北米卵白粉末市場の2030年予測-地域別分析-タイプ別(ハイホイップ、ハイゲル)、用途別(食品・飲料(ベーカリー・菓子、乳製品・冷凍デザート、飲料、肉・肉代替品、その他)、パーソナルケア、その他]North America Egg White Powder Market Forecast to 2030 - Regional Analysis - by Type (High-Whip and High-Gel) and Application [Food and Beverages (Bakery and Confectionery, Dairy and Frozen Desserts, Beverages, Meat and Meat Substitutes, and Others), Personal Care, and Others] 北米の卵白粉末市場は、2023年の5億4,675万米ドルから2030年には7億8,752万米ドルに成長すると予測されている。2023年から2030年までの年平均成長率は5.4%と推定される。 栄養補助食品産業における卵白パウダ... もっと見る
日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
サマリー北米の卵白粉末市場は、2023年の5億4,675万米ドルから2030年には7億8,752万米ドルに成長すると予測されている。2023年から2030年までの年平均成長率は5.4%と推定される。栄養補助食品産業における卵白パウダーの利用拡大が北米卵白パウダー市場を後押し 卵白パウダーは経済的で衛生的な付加価値の高い卵製品であり、食品・飲料、医薬品、栄養補助食品などの産業で応用されている。卵白パウダーは保存期間が長いため便利に保管することができ、様々な用途で利用可能である。卵白パウダーは、アミノ酸、カルシウム、組織の修復と成長に必要なコレステロールフリーのタンパク質を含んでいる。卵白粉末は栄養補助食品のベースとして広く使用されている。栄養補助食品に起泡性、乳化性、ゲル化性などの機能的特性を与え、特定のサプリメントや製剤にテクスチャーを加えるのに有益である。卵白粉末はダイエットに適した製品であり、体重管理ダイエットに含まれる乳製品タンパク質の代替品である。メーカーは栄養補助食品や医薬品の調製に卵白パウダーを加えている。卵白パウダーはアミノ酸と天然由来の硫黄含有タンパク質で構成されているため栄養価が高く、筋肉の構築、修復、回復に役立ちます。 卵白パウダーは、低炭水化物で乳糖を含まない、生物学的利用能の高いタンパク質です。他のプロテイン・パウダーとは異なり、卵白パウダーは無脂肪であるため、脂肪の総摂取量を減らしたい消費者にとって優れた選択肢となる。さらに、栄養補助食品や健康補助食品に対する消費者の支出の増加は、栄養補助食品の製品採用率を押し上げるだろう。いくつかのメーカーは、BSN Syntha 6、Naked Nutrition、NOW Foods、Jay Robb、HealthyHey Nutrition、MRM Nutritionなどの明確なブランド名で卵白粉末を含む栄養補助食品を提供しています。卵白粉末を配合した健康補助食品は、消費者の1日の栄養摂取量を高めるのに役立ち、フィットネス愛好家には特に有用である。コンシューマー・ウェルネス企業は、医療資格と能力を高め、卵ベースの栄養補助食品から高い利益率を達成することに重点を置いている。このように、栄養補助食品における卵白粉末の利用拡大が、北米の卵白市場を牽引している。 北米卵白パウダー市場概要 北米の卵白パウダー市場は、米国、カナダ、メキシコに区分される。北米は、栄養補助食品への嗜好の高まりと、同地域の人口の間で栄養補助食品の消費が増加していることから、卵白パウダー市場の成長にとって顕著な地域の一つである。Council for Responsible Nutrition (CRN)によると、2021年には北米の80%が栄養補助食品を消費し、79%の米国人が栄養補助食品産業は信頼できると認めている。卵白パウダーは優れたタンパク質源であり、リボフラビン(ビタミンB2)は無駄のない筋力を確保し、筋肉の修復と回復を助ける。卵白パウダーに関連する利点のため、この地域の健康志向の消費者は、卵白パウダーを配合した栄養補助食品をますます採用するようになっている。 卵白パウダーは、その機能的特性により、地域全体のベーカリー&製菓業界で人気を集めている。卵白パウダーはベーカリー業界において優れた結合剤である。レシチンが含まれているため、効果的な天然の乳化剤となる。さらに、ホイップした卵白は、スポンジケーキ、ジェノワーズ、エンゼルケーキなどの製品にボリュームアップ、滑らかな口当たり、軽さを与える。また、メイラード反応に関与し、好ましい風味と皮の焼き色に欠かせない。さらに、卵白粉末原料は、スポーツ食品、ソース、調味料の加工にも使用される。このように、上記の機能的特性はベーカリー製品加工業者の間で卵白パウダーの需要を急増させている。 この地域のパーソナルケア&化粧品産業は活況を呈しており、美容製品加工業者は製品製造に天然タンパク質が豊富な原料を選ぶようになっている。卵白パウダーには大量のタンパク質とコラーゲンが含まれている。卵白パウダーを配合した肌を活性化させる美容製品は、肌の弾力性を高め、シワや小ジワを防ぐのに役立つ。それゆえ、L'Oréal ParisやCaneggs Canadaなどの大手ブランドは、卵白パウダーを美容製品に取り入れ、Perricone MD OVM、Egg Pore Shiny Skin Soap、Black Egg Pore Serum、Egg White Pore Foamなどの製品を提供している。したがって、上記のすべての要因は、北米全体で卵白粉末の需要に影響を与える 北米の卵白パウダー市場の収益と2030年までの予測 (百万米ドル) 北米の卵白パウダー市場細分化 北米の卵白パウダー市場は、タイプ、アプリケーション、および国にセグメント化されます。 タイプ別では、北米の卵白パウダー市場は高ホイップと高ゲルに区分される。2023年の北米卵白パウダー市場では高ホイップセグメントが大きなシェアを占めている。 用途別では、北米卵白パウダー市場は食品・飲料、パーソナルケア、その他に区分される。食品・飲料セグメントは2023年に北米卵白パウダー市場で最大のシェアを占めた。食品・飲料セグメントはさらに、ベーカリー・製菓、乳製品・冷菓、飲料、食肉・食肉代替品、その他に細分化される。 国別に見ると、北米の卵白粉末市場はカナダ、メキシコ、米国に区分される。2023年の北米卵白粉末市場は米国が支配的であった。 Global Egg Corporation、Tecnovo SA、Veos SA、Wabash Valley Produce Inc、Symrise Groupなどが北米卵白粉末市場で事業を展開する大手企業である。 目次Table of Content1. Introduction 1.1 Study Scope 1.2 The Insight Partners Research Report Guidance 1.3 Market Segmentation 1.3.1 North America Egg White Powder Market, by Type 1.3.2 North America Egg White Powder Market, by Application 1.3.3 North America Egg White Powder Market, by Country 2. Key Takeaways 3. Research Methodology 3.1 Scope of the Study 3.2 Research Methodology 3.2.1 Data Collection: 3.2.2 Primary Interviews: 3.2.3 Hypothesis formulation: 3.2.4 Macro-economic factor analysis: 3.2.5 Developing base number: 3.2.6 Data Triangulation: 3.2.7 Country level data: 4. North America Egg White Powder Market Landscape 4.1 Market Overview 4.2 Porter's Five Forces Analysis 4.2.1 Bargaining Power of Suppliers 4.2.2 Bargaining Power of Buyers 4.2.3 Threat of New Entrants 4.2.4 Intensity of Competitive Rivalry 4.2.5 Threat of Substitutes 4.3 Ecosystem Analysis 4.3.1 Egg Suppliers 4.3.2 Egg White Powder Production Process 4.3.3 Distributors/Suppliers 4.3.4 End-Use Industries 4.4 Expert Opinions 5. North America Egg White Powder Market – Key Market Dynamics 5.1 Market Drivers 5.1.1 Growing Utilization of Egg White Powder in Dietary Supplement Industry 5.1.2 Functional Advantages of Egg White Powder 5.2 Market Restraints 5.2.1 Volatility in Prices of Eggs 5.3 Market Opportunities 5.3.1 Rising Focus on Research and Development Activities 5.4 Future Trends 5.4.1 Increasing Use of Egg White Powder in Cosmetic and Pharmaceutical Products 5.5 Impact Analysis of Drivers and Restraints 6. Egg White Powder – North America Market Analysis 6.1 North America Egg White Powder Market Overview 6.2 North America Egg White Powder Market –Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 7. North America Egg White Powder Market Analysis – By Type 7.1 Overview 7.2 North America Egg White Powder Market, By Type (2022 and 2030) 7.3 High-Whip 7.3.1 Overview 7.3.2 High-Whip: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 7.4 High Gel 7.4.1 Overview 7.4.2 High Gel: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8. North America Egg White Powder Market Analysis – By Application 8.1 Overview 8.2 North America Egg White Powder Market, By Application (2022 and 2030) 8.3 Food and Beverages 8.3.1 Overview 8.3.2 Food and Beverages: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.3 Bakery and Confectionery 8.3.3.1 Overview 8.3.3.2 Bakery and Confectionery: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.4 Dairy and Frozen Desserts 8.3.4.1 Overview 8.3.4.2 Dairy and Frozen Desserts: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.5 Beverages 8.3.5.1 Overview 8.3.5.2 Beverages: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.6 Meat and Meat Substitutes 8.3.6.1 Overview 8.3.6.2 Meat and Meat Substitutes: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.7 Others 8.3.7.1 Overview 8.3.7.2 Others: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.4 Personal Care 8.4.1 Overview 8.4.2 Personal Care: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.5 Others 8.5.1 Overview 8.5.2 Others: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9. North America Egg White Powder Market – Country Analysis 9.1 Overview 9.1.1.1 US: North America Egg White Powder Market –Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9.1.1.1.1 US: North America Egg White Powder Market, by Type 9.1.1.1.2 US: North America Egg White Powder Market, by Application 9.1.1.2 Canada: North America Egg White Powder Market–Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9.1.1.2.1 Canada: North America Egg White Powder Market, by Type 9.1.1.2.2 Canada: North America Egg White Powder Market, by Application 9.1.1.3 Mexico: North America Egg White Powder Market–Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9.1.1.3.1 Mexico: North America Egg White Powder Market, by Type 9.1.1.3.2 Mexico: North America Egg White Powder Market, by Application 10. Company Profiles 10.1 Global Egg Corporation 10.1.1 Key Facts 10.1.2 Business Description 10.1.3 Products and Services 10.1.4 Financial Overview 10.1.5 SWOT Analysis 10.1.6 Key Developments 10.2 Wabash Valley Produce Inc 10.2.1 Key Facts 10.2.2 Business Description 10.2.3 Products and Services 10.2.4 SWOT Analysis 10.2.5 Key Developments 10.3 TECNOVO SA 10.3.1 Key Facts 10.3.2 Business Description 10.3.3 Products and Services 10.3.4 Financial Overview 10.3.5 SWOT Analysis 10.3.6 Key Developments 10.4 Veos SA 10.4.1 Key Facts 10.4.2 Business Description 10.4.3 Products and Services 10.4.4 SWOT Analysis 10.4.5 Key Development 10.5 Symrise AG 10.5.1 Key Facts 10.5.2 Business Description 10.5.3 Products and Services 10.5.4 Financial Overview 10.5.5 SWOT Analysis 10.5.6 Key Developments 11. Appendix 11.1 About The Insight Partners 11.2 Glossary of Terms
SummaryThe North America egg white powder market is expected to grow from US$ 546.75 million in 2023 to US$ 787.52 million by 2030. It is estimated to grow at a CAGR of 5.4% from 2023 to 2030. Table of ContentsTable of Content1. Introduction 1.1 Study Scope 1.2 The Insight Partners Research Report Guidance 1.3 Market Segmentation 1.3.1 North America Egg White Powder Market, by Type 1.3.2 North America Egg White Powder Market, by Application 1.3.3 North America Egg White Powder Market, by Country 2. Key Takeaways 3. Research Methodology 3.1 Scope of the Study 3.2 Research Methodology 3.2.1 Data Collection: 3.2.2 Primary Interviews: 3.2.3 Hypothesis formulation: 3.2.4 Macro-economic factor analysis: 3.2.5 Developing base number: 3.2.6 Data Triangulation: 3.2.7 Country level data: 4. North America Egg White Powder Market Landscape 4.1 Market Overview 4.2 Porter's Five Forces Analysis 4.2.1 Bargaining Power of Suppliers 4.2.2 Bargaining Power of Buyers 4.2.3 Threat of New Entrants 4.2.4 Intensity of Competitive Rivalry 4.2.5 Threat of Substitutes 4.3 Ecosystem Analysis 4.3.1 Egg Suppliers 4.3.2 Egg White Powder Production Process 4.3.3 Distributors/Suppliers 4.3.4 End-Use Industries 4.4 Expert Opinions 5. North America Egg White Powder Market – Key Market Dynamics 5.1 Market Drivers 5.1.1 Growing Utilization of Egg White Powder in Dietary Supplement Industry 5.1.2 Functional Advantages of Egg White Powder 5.2 Market Restraints 5.2.1 Volatility in Prices of Eggs 5.3 Market Opportunities 5.3.1 Rising Focus on Research and Development Activities 5.4 Future Trends 5.4.1 Increasing Use of Egg White Powder in Cosmetic and Pharmaceutical Products 5.5 Impact Analysis of Drivers and Restraints 6. Egg White Powder – North America Market Analysis 6.1 North America Egg White Powder Market Overview 6.2 North America Egg White Powder Market –Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 7. North America Egg White Powder Market Analysis – By Type 7.1 Overview 7.2 North America Egg White Powder Market, By Type (2022 and 2030) 7.3 High-Whip 7.3.1 Overview 7.3.2 High-Whip: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 7.4 High Gel 7.4.1 Overview 7.4.2 High Gel: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8. North America Egg White Powder Market Analysis – By Application 8.1 Overview 8.2 North America Egg White Powder Market, By Application (2022 and 2030) 8.3 Food and Beverages 8.3.1 Overview 8.3.2 Food and Beverages: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.3 Bakery and Confectionery 8.3.3.1 Overview 8.3.3.2 Bakery and Confectionery: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.4 Dairy and Frozen Desserts 8.3.4.1 Overview 8.3.4.2 Dairy and Frozen Desserts: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.5 Beverages 8.3.5.1 Overview 8.3.5.2 Beverages: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.6 Meat and Meat Substitutes 8.3.6.1 Overview 8.3.6.2 Meat and Meat Substitutes: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.3.7 Others 8.3.7.1 Overview 8.3.7.2 Others: North America Egg White Powder Market– Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.4 Personal Care 8.4.1 Overview 8.4.2 Personal Care: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 8.5 Others 8.5.1 Overview 8.5.2 Others: North America Egg White Powder Market – Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9. North America Egg White Powder Market – Country Analysis 9.1 Overview 9.1.1.1 US: North America Egg White Powder Market –Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9.1.1.1.1 US: North America Egg White Powder Market, by Type 9.1.1.1.2 US: North America Egg White Powder Market, by Application 9.1.1.2 Canada: North America Egg White Powder Market–Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9.1.1.2.1 Canada: North America Egg White Powder Market, by Type 9.1.1.2.2 Canada: North America Egg White Powder Market, by Application 9.1.1.3 Mexico: North America Egg White Powder Market–Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million) 9.1.1.3.1 Mexico: North America Egg White Powder Market, by Type 9.1.1.3.2 Mexico: North America Egg White Powder Market, by Application 10. Company Profiles 10.1 Global Egg Corporation 10.1.1 Key Facts 10.1.2 Business Description 10.1.3 Products and Services 10.1.4 Financial Overview 10.1.5 SWOT Analysis 10.1.6 Key Developments 10.2 Wabash Valley Produce Inc 10.2.1 Key Facts 10.2.2 Business Description 10.2.3 Products and Services 10.2.4 SWOT Analysis 10.2.5 Key Developments 10.3 TECNOVO SA 10.3.1 Key Facts 10.3.2 Business Description 10.3.3 Products and Services 10.3.4 Financial Overview 10.3.5 SWOT Analysis 10.3.6 Key Developments 10.4 Veos SA 10.4.1 Key Facts 10.4.2 Business Description 10.4.3 Products and Services 10.4.4 SWOT Analysis 10.4.5 Key Development 10.5 Symrise AG 10.5.1 Key Facts 10.5.2 Business Description 10.5.3 Products and Services 10.5.4 Financial Overview 10.5.5 SWOT Analysis 10.5.6 Key Developments 11. Appendix 11.1 About The Insight Partners 11.2 Glossary of Terms
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
The Insight Partners社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(egg)の最新刊レポート
よくあるご質問The Insight Partners社はどのような調査会社ですか?The Insight Partnersはインドに本社を置く調査会社です。経験豊富な専門家チームを通じて、お客様に最適な調査と分析を提供することに専念しています。幅広い分野をカバーしていますがヘルスケ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|