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天然食品保存料市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ)世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2024-2031年


Natural Food Preservatives Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2024-2031

世界の天然食品保存料市場は、2024年には約9億米ドルと評価され、2031年には約12億米ドルに達すると予測され、この期間に3.9%の複合年間成長率(CAGR)で成長する。以下は、市場を牽引する主要なハイライトと洞... もっと見る

 

 

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Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2024年8月27日 US$4,900
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サマリー

世界の天然食品保存料市場は、2024年には約9億米ドルと評価され、2031年には約12億米ドルに達すると予測され、この期間に3.9%の複合年間成長率(CAGR)で成長する。以下は、市場を牽引する主要なハイライトと洞察である:

主な市場ハイライト

- 市場評価額(2024年)9億米ドル
- 予測市場価値(2031年)12億米ドル
- CAGR(2024年~2031年): 3.9%

市場促進要因

1.消費者意識の高まり

合成保存料の悪影響に対する意識の高まりが、天然食品保存料の需要を牽引している。消費者は人工添加物に関連する健康リスクについてより多くの情報を得るようになっており、天然代替物への嗜好の高まりにつながっている。

2.クリーン・ラベル製品に対する需要

クリーン・ラベル製品に対するトレンドが市場成長の原動力となっている。消費者は合成保存料や人工成分を含まない食品を積極的に求めており、食品メーカーが天然保存料の選択肢を採用するよう促している。

3.より健康的な食品の選択肢

より安全で健康的な食品オプションに対する需要の高まりは、天然食品保存料市場の重要な推進要因である。消費者がますます健康と幸福を優先するようになるにつれて、より安全で健康的と認識される天然保存料が支持を集めている。

地域別の洞察

1.アジア太平洋地域

アジア太平洋地域は天然食品保存料市場をリードしており、2022年の評価額は3億1,500万米ドルである。この成長の原動力となっているのは、外食産業の急速な拡大と、より健康的で自然な代替食品に対する需要の高まりである。植物由来の保存料は、その自然な魅力によりこの地域で特に人気がある。

2.北米

北米は引き続き主要市場であり、クリーンラベル製品への強い関心、健康志向の高まり、確立された食品加工産業がその原動力となっている。この地域の大きな消費者層は、合成保存料に代わる天然素材を求めている。

3.欧州

食品添加物に関する厳しい規制、有機食品市場の成長、自然で健康的な選択肢を求める洗練された消費者層の影響を受け、欧州がこれに続く。同地域では食品の安全性と品質が重視されており、天然保存料の成長を支えている。

製品セグメント別の洞察:



塩は最も好まれる天然食品保存料であり、2022年の売上高は約4億4,312万米ドルである。その汎用性、有効性、抗菌性により、塩は広く使用されている保存料である。食品中の疾病発生を予防する塩の能力は、その利用拡大にさらに貢献している。

結論

天然食品保存料市場は、より健康的で清潔な食品オプションに対する消費者の需要の高まりと、合成保存料のリスクに対する意識の高まりにより、今後も拡大が続くと予想される。アジアにおける外食産業の拡大と北米およびヨーロッパにおけるクリーン・ラベルのトレンドに牽引される地域別成長ダイナミクスが、市場の将来を形成する上で重要な役割を果たすであろう。

主な企業

- カーギル
- アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー(ADM)
- ケミン・インダストリーズ
- コルビオン
- テート&ライルPLC
- ナチュレックス(ジボダン)
- ケリーグループ
- ロイヤルDSM
- 味の素株式会社
- ブレンタグ イングリディエンツ社
- ギャラクティック社
- ホーキンスワッツリミテッド
- セラニーズコーポレーション
- 鄭州バイナフォ・バイオエンジニアリング有限公司
- ユニバー・ソリューションズ社

天然食品保存料の市場細分化

タイプ別

- 塩ベース
- 砂糖ベース
- オイルベース
- 蜂蜜ベース
- クエン酸ベース
- 酢ベース

機能別

- 抗菌
- 酸化防止剤

用途別

- シーフード
- 食肉・家禽
- ベーカリー製品
- 乳製品
- スナック
- 飲料
- 果物・野菜

形態別

- 液体
- パウダー
- ゲル
- その他

地域別

- 北米
- 欧州
- アジア太平洋
- 中東
- オセアニア
- アフリカ



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目次

1.要旨
1.1.天然食品保存料の世界市場スナップショット、2024-2031年
1.2.市場機会評価、2024-2031年、10億米ドル
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.アプリケーション開発と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.課題
2.2.5.主要トレンド
2.3.マクロ経済要因
2.3.1.世界のGDP成長率見通し
2.3.2.抽出・生産技術の革新
2.3.3.原材料の世界的な入手可能性と価格安定性
2.3.4.世界の貿易政策
2.3.5.産業成長の見通し
2.4.COVID-19の影響分析
2.5.予測要因-関連性と影響
3.付加価値の洞察
3.1.製品ライフサイクル分析
3.2.エコシステムマッピング
3.3.規制ランドスケープ
3.4.バリューチェーン分析
3.5.PESTLE分析
3.6.ポーターのファイブフォース分析
4.価格動向分析、2024-2031年
4.1.主なハイライト
4.2.天然食品保存料の価格に影響を与える主な要因
4.3.タイプ別価格分析
4.4.地域別価格評価
5.世界の天然食品保存料市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
5.1.主要ハイライト
5.1.1.市場数量(KT)予測
5.1.2.市場規模(億米ドル)と前年比成長率
5.1.3.絶対額ビジネスチャンス
5.2.市場規模(10億米ドル)の分析と予測
5.2.1.過去の市場規模(10億米ドル)分析、2019年~2023年
5.2.2.現在の市場規模(10億米ドル)の分析と予測、2024~2031年
5.3.天然食品保存料の世界市場展望種類
5.3.1.序論/主な調査結果
5.3.2.過去の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析、タイプ別、2019-2023年
5.3.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析と予測:タイプ別、2024年~2031年
5.3.3.1.塩ベース
5.3.3.2.砂糖ベース
5.3.3.3.オイルベース
5.3.3.4.蜂蜜ベース
5.3.3.5.クエン酸ベース
5.3.3.6.酢ベース
5.4.市場魅力度分析:タイプ
5.5.天然食品保存料の世界市場展望:機能
5.5.1.序論/主な調査結果
5.5.2.機能別の過去市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析、2019-2023年
5.5.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析と予測:機能別、2024-2031年
5.5.3.1.抗菌剤
5.5.3.2.酸化防止剤
5.6.市場の魅力度分析機能
5.7.天然食品保存料の世界市場展望:用途
5.7.1.序論/主な調査結果
5.7.2.過去の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析、用途別、2019-2023年
5.7.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析と予測:用途別、2024-2031年
5.7.3.1.シーフード
5.7.3.2.食肉・家禽
5.7.3.3.ベーカリー製品
5.7.3.4.乳製品
5.7.3.5.スナック菓子
5.7.3.6.飲料
5.7.3.7.果物・野菜
5.8.市場の魅力度分析アプリケーション
5.9.天然食品保存料の世界市場展望:形態
5.9.1.序論/主な調査結果
5.9.2.過去の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析、形態別、2019年~2023年
5.9.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析と予測:形態別、2024-2031年
5.9.3.1.液体
5.9.3.2.粉末
5.9.3.3.ゲル
5.9.3.4.その他
5.10.市場の魅力度分析形態
6.天然食品保存料の世界市場展望:地域
6.1.主なハイライト
6.2.過去の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析、地域別、2019年~2023年
6.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析と予測、地域別、2024~2031年
6.3.1.北米
6.3.2.欧州
6.3.3.東アジア
6.3.4.南アジア・オセアニア
6.3.5.ラテンアメリカ
6.3.6.中東・アフリカ
6.4.市場魅力度分析:地域
7.北米の天然食品保存料市場の展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
7.1.主なハイライト
7.2.過去の市場規模(億米ドル)および市場別数量(KT)分析(2019-2023年
7.2.1.国別
7.2.2.タイプ別
7.2.3.機能別
7.2.4.用途別
7.2.5.形態別
7.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、国別、2024~2031年
7.3.1.米国
7.3.2.カナダ
7.4.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、タイプ別、2024~2031年
7.4.1.塩ベース
7.4.2.砂糖ベース
7.4.3.オイルベース
7.4.4.蜂蜜ベース
7.4.5.クエン酸ベース
7.4.6.酢ベース
7.5.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、機能別、2024~2031年
7.5.1.抗菌剤
7.5.2.酸化防止剤
7.6.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、用途別、2024~2031年
7.6.1.シーフード
7.6.2.食肉・家禽
7.6.3.ベーカリー製品
7.6.4.乳製品
7.6.5.スナック菓子
7.6.6.飲料
7.6.7.果物・野菜
7.7.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、形態別、2024~2031年
7.7.1.液体
7.7.2.粉末
7.7.3.ゲル
7.7.4.その他
7.8.市場魅力度分析
8.欧州の天然食品保存料市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
8.1.主要ハイライト
8.2.過去の市場規模(億米ドル)と市場別数量(KT)分析(2019-2023年
8.2.1.国別
8.2.2.タイプ別
8.2.3.機能別
8.2.4.用途別
8.2.5.形態別
8.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、国別、2024~2031年
8.3.1.ドイツ
8.3.2.フランス
8.3.3.イギリス
8.3.4.イタリア
8.3.5.スペイン
8.3.6.ロシア
8.3.7.トルコ
8.3.8.その他のヨーロッパ
8.4.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、タイプ別、2024~2031年
8.4.1.塩ベース
8.4.2.砂糖ベース
8.4.3.オイルベース
8.4.4.蜂蜜ベース
8.4.5.クエン酸ベース
8.4.6.酢ベース
8.5.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、機能別、2024~2031年
8.5.1.抗菌剤
8.5.2.酸化防止剤
8.6.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、用途別、2024~2031年
8.6.1.シーフード
8.6.2.食肉・家禽
8.6.3.ベーカリー製品
8.6.4.乳製品
8.6.5.スナック菓子
8.6.6.飲料
8.6.7.果物・野菜
8.7.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、形態別、2024~2031年
8.7.1.液体
8.7.2.粉末
8.7.3.ゲル
8.7.4.その他
8.8.市場魅力度分析
9.東アジアの天然食品保存料市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
9.1.主要ハイライト
9.2.過去の市場規模(億米ドル)と市場別数量(KT)分析(2019-2023年
9.2.1.国別
9.2.2.タイプ別
9.2.3.機能別
9.2.4.用途別
9.2.5.形態別
9.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、国別、2024~2031年
9.3.1.中国
9.3.2.日本
9.3.3.韓国
9.4.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、タイプ別、2024~2031年
9.4.1.塩ベース
9.4.2.砂糖ベース
9.4.3.オイルベース
9.4.4.蜂蜜ベース
9.4.5.クエン酸ベース
9.4.6.酢ベース
9.5.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、機能別、2024~2031年
9.5.1.抗菌剤
9.5.2.酸化防止剤
9.6.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、用途別、2024~2031年
9.6.1.シーフード
9.6.2.食肉・家禽
9.6.3.ベーカリー製品
9.6.4.乳製品
9.6.5.スナック菓子
9.6.6.飲料
9.6.7.果物・野菜
9.7.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、形態別、2024~2031年
9.7.1.液体
9.7.2.粉末
9.7.3.ゲル
9.7.4.その他
9.8.市場魅力度分析
10.南アジア・オセアニアの天然食品保存料市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
10.1.主要ハイライト
10.2.過去の市場規模(億米ドル)と市場別数量(KT)分析(2019-2023年
10.2.1.国別
10.2.2.タイプ別
10.2.3.機能別
10.2.4.用途別
10.2.5.形態別
10.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、国別、2024~2031年
10.3.1.インド
10.3.2.東南アジア
10.3.3.ニュージーランド
10.3.4.その他の南アジア・オセアニア
10.4.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、タイプ別、2024~2031年
10.4.1.塩ベース
10.4.2.砂糖ベース
10.4.3.オイルベース
10.4.4.蜂蜜ベース
10.4.5.クエン酸ベース
10.4.6.酢ベース
10.5.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、機能別、2024~2031年
10.5.1.抗菌剤
10.5.2.酸化防止剤
10.6.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、用途別、2024~2031年
10.6.1.シーフード
10.6.2.食肉・家禽
10.6.3.ベーカリー製品
10.6.4.乳製品
10.6.5.スナック菓子
10.6.6.飲料
10.6.7.果物・野菜
10.7.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、形態別、2024~2031年
10.7.1.液体
10.7.2.粉末
10.7.3.ゲル
10.7.4.その他
10.8.市場魅力度分析
11.ラテンアメリカの天然食品保存料市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
11.1.主要ハイライト
11.2.過去の市場規模(億米ドル)および市場別数量(KT)分析、2019年~2023年
11.2.1.国別
11.2.2.タイプ別
11.2.3.機能別
11.2.4.用途別
11.2.5.形態別
11.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、タイプ別、2024~2031年
11.3.1.塩ベース
11.3.2.砂糖ベース
11.3.3.オイルベース
11.3.4.蜂蜜ベース
11.3.5.クエン酸ベース
11.3.6.酢ベース
11.4.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、機能別、2024~2031年
11.4.1.抗菌剤
11.4.2.酸化防止剤
11.5.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、用途別、2024~2031年
11.5.1.シーフード
11.5.2.食肉・家禽
11.5.3.ベーカリー製品
11.5.4.乳製品
11.5.5.スナック菓子
11.5.6.飲料
11.5.7.果物・野菜
11.6.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、形態別、2024~2031年
11.6.1.液体
11.6.2.粉末
11.6.3.ゲル
11.6.4.その他
11.7.市場魅力度分析
12.中東・アフリカの天然食品保存料市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2024年~2031年)
12.1.主要ハイライト
12.2.市場別過去市場規模(億米ドル)および数量(KT)分析、2019-2023年
12.2.1.国別
12.2.2.タイプ別
12.2.3.機能別
12.2.4.用途別
12.2.5.形態別
12.3.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、タイプ別、2024~2031年
12.3.1.塩ベース
12.3.2.砂糖ベース
12.3.3.オイルベース
12.3.4.蜂蜜ベース
12.3.5.クエン酸ベース
12.3.6.酢ベース
12.4.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、機能別、2024~2031年
12.4.1.抗菌剤
12.4.2.酸化防止剤
12.5.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、用途別、2024~2031年
12.5.1.シーフード
12.5.2.食肉・家禽
12.5.3.ベーカリー製品
12.5.4.乳製品
12.5.5.スナック菓子
12.5.6.飲料
12.5.7.果物・野菜
12.6.現在の市場規模(億米ドル)および数量(KT)の分析と予測、形態別、2024~2031年
12.6.1.液体
12.6.2.粉末
12.6.3.ゲル
12.6.4.その他
12.7.市場魅力度分析
13.競争環境
13.1.市場シェア分析、2024年
13.2.市場構造
13.2.1.市場別競争激化度マッピング
13.2.2.競争ダッシュボード
13.3.企業プロフィール(詳細 - 概要、財務、戦略、最近の動向)
13.3.1.カーギル
13.3.1.1.概要
13.3.1.2.セグメントと種類
13.3.1.3.主要財務データ
13.3.1.4.市場動向
13.3.1.5.市場戦略
13.3.2.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー(ADM)
13.3.2.1.概要
13.3.2.2.セグメントと種類
13.3.2.3.主要財務データ
13.3.2.4.市場動向
13.3.2.5.市場戦略
13.3.3.ケミン工業
13.3.3.1.概要
13.3.3.2.セグメントと種類
13.3.3.3.主要財務データ
13.3.3.4.市場動向
13.3.3.5.市場戦略
13.3.4.コルビオン
13.3.4.1.概要
13.3.4.2.セグメントとタイプ
13.3.4.3.主要財務データ
13.3.4.4.市場動向
13.3.4.5.市場戦略
13.3.5.テート&ライルPLC
13.3.5.1.概要
13.3.5.2.セグメントと種類
13.3.5.3.主要財務データ
13.3.5.4.市場動向
13.3.5.5.市場戦略
13.3.6.ナチュレックス(ジボダン)
13.3.6.1.概要
13.3.6.2.セグメントと種類
13.3.6.3.主要財務データ
13.3.6.4.市場動向
13.3.6.5.市場戦略
13.3.7.ケリーグループ
13.3.7.1.概要
13.3.7.2.セグメントとタイプ
13.3.7.3.主要財務データ
13.3.7.4.市場動向
13.3.7.5.市場戦略
13.3.8.ロイヤルDSM
13.3.8.1.概要
13.3.8.2.セグメントとタイプ
13.3.8.3.主要財務データ
13.3.8.4.市場動向
13.3.8.5.市場戦略
13.3.9.味の素株式会社
13.3.9.1.概要
13.3.9.2.セグメントと種類
13.3.9.3.主要財務データ
13.3.9.4.市場動向
13.3.9.5.市場戦略
13.3.10.ブレンンターグ・イングレディエンツ社
13.3.10.1.概要
13.3.10.2.セグメントと種類
13.3.10.3.主要財務データ
13.3.10.4.市場動向
13.3.10.5.市場戦略
13.3.11.ギャラクティック社
13.3.11.1.概要
13.3.11.2.セグメントとタイプ
13.3.11.3.主要財務データ
13.3.11.4.市場動向
13.3.11.5.市場戦略
13.3.12.ホーキンス・ワッツ・リミテッド
13.3.12.1.概要
13.3.12.2.セグメントと種類
13.3.12.3.主要財務データ
13.3.12.4.市場動向
13.3.12.5.市場戦略
13.3.13.セラニーズコーポレーション
13.3.13.1.概要
13.3.13.2.セグメントと種類
13.3.13.3.主要財務データ
13.3.13.4.市場動向
13.3.13.5.市場戦略
13.3.14.鄭州バイナフォ生物工学有限公司
13.3.14.1.概要
13.3.14.2.セグメントと種類
13.3.14.3.主要財務データ
13.3.14.4.市場動向
13.3.14.5.市場戦略
13.3.15.ユニバー・ソリューションズ
13.3.15.1.概要
13.3.15.2.セグメントとタイプ
13.3.15.3.主要財務データ
13.3.15.4.市場動向
13.3.15.5.市場戦略
14.付録
14.1.調査方法
14.2.調査の前提
14.3.頭字語および略語

 

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Summary

The global natural food preservatives market was valued at approximately US$0.9 billion in 2024 and is projected to reach around US$1.2 billion by 2031, growing at a compound annual growth rate (CAGR) of 3.9% during this period. Here are the key highlights and insights driving the market:

Key Market Highlights:

• Market Valuation (2024): US$0.9 billion
• Projected Market Value (2031): US$1.2 billion
• CAGR (2024-2031): 3.9%

Market Drivers:

1. Rising Consumer Awareness

Increasing awareness about the adverse effects of synthetic preservatives is driving the demand for natural food preservatives. Consumers are becoming more informed about the health risks associated with artificial additives, leading to a growing preference for natural alternatives.

2. Demand for Clean-Label Products

The trend toward clean-label products is fueling market growth. Consumers are actively seeking food products that are free from synthetic preservatives and artificial ingredients, prompting food manufacturers to adopt natural preservative options.

3. Healthier Food Options

The growing demand for safer and healthier food options is a significant driver for the natural food preservatives market. Natural preservatives, perceived as safer and healthier, are gaining traction as consumers increasingly prioritize their health and well-being.

Regional Insights:

1. Asia Pacific:

The Asia Pacific region is leading the natural food preservatives market, with a valuation of US$315 million in 2022. This growth is driven by the rapid expansion of the food service industry and a rising demand for healthier and natural food alternatives. Plant-based preservatives are particularly popular in this region due to their natural appeal.

2. North America:

North America remains a major market, driven by a strong focus on clean-label products, heightened health consciousness, and a well-established food processing industry. The region's significant consumer base demands natural alternatives to synthetic preservatives.

3. Europe:

Europe follows closely, influenced by strict regulations on food additives, a growing organic food market, and a sophisticated consumer base seeking natural and healthy options. The region's emphasis on food safety and quality supports the growth of natural preservatives.

Product Segment Insights:

Salt:

Salt is the most preferred natural food preservative, with a revenue of approximately US$443.12 million in 2022. Its versatility, effectiveness, and antibacterial properties make it a widely used preservative. Salt's ability to prevent disease development in food further contributes to its growing utilization.

Conclusion:

The natural food preservatives market is expected to continue expanding due to rising consumer demand for healthier, cleaner food options and increasing awareness about the risks of synthetic preservatives. Regional growth dynamics, driven by food service expansions in Asia and clean-label trends in North America and Europe, will play a crucial role in shaping the market's future.

Key Companies Profiled:

• Cargill, Inc.
• Archer Daniels Midland Company (ADM)
• Kemin Industries
• Corbion
• Tate & Lyle PLC
• Naturex (Givaudan)
• Kerry Group
• Royal DSM
• Ajinomoto Co., Inc.
• Brenntag Ingredients, Inc.
• Galactic S.A.
• Hawkins Watts Limited
• Celanese Corporation
• Zhengzhou Bainafo Bioengineering Co., Ltd.
• Univar Solutions Inc.

Natural Food Preservatives Market Segmentation

By Type

• Salt-Based
• Sugar-Based
• Oil-Based
• Honey-Based
• Citric Acid-Based
• Vinegar-Based

By Function

• Antimicrobial
• Antioxidants

By Application

• Seafood
• Meat & Poultry
• Bakery Products
• Dairy Products
• Snacks
• Beverages
• Fruits & Vegetables

By Form

• Liquid
• Powder
• Gel
• Others

By Region

• North America
• Europe
• Asia Pacific
• Middle East
• Oceania
• Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Natural Food Preservatives Market Snapshot, 2024-2031
1.2. Market Opportunity Assessment, 2024-2031, US$ Bn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Application Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Challenges
2.2.5. Key Trends
2.3. Macro-Economic Factors
2.3.1. Global GDP Growth Outlook
2.3.2. Innovations in Extraction and Production Technologies
2.3.3. Global Availability and Price Stability of Raw Materials
2.3.4. Global Trade Policies
2.3.5. Industrial Growth Outlook
2.4. COVID-19 Impact Analysis
2.5. Forecast Factors - Relevance and Impact
3. Value Added Insights
3.1. Product Life Cycle Analysis
3.2. Ecosystem Mapping
3.3. Regulatory Landscape
3.4. Value Chain Analysis
3.5. PESTLE Analysis
3.6. Porter's Five Force Analysis
4. Price Trend Analysis, 2024-2031
4.1. Key Highlights
4.2. Key Factors Impacting Natural Food Preservatives Prices
4.3. Pricing Analysis by Type
4.4. Pricing Assessment by Region
5. Global Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
5.1. Key Highlights
5.1.1. Market Volume (KT) Projections
5.1.2. Market Size (US$ Bn) and Y-o-Y Growth
5.1.3. Absolute $ Opportunity
5.2. Market Size (US$ Bn) Analysis and Forecast
5.2.1. Historical Market Size (US$ Bn) Analysis, 2019-2023
5.2.2. Current Market Size (US$ Bn) Analysis and Forecast, 2024-2031
5.3. Global Natural Food Preservatives Market Outlook: Type
5.3.1. Introduction / Key Findings
5.3.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Type, 2019-2023
5.3.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
5.3.3.1. Salt-Based
5.3.3.2. Sugar-Based
5.3.3.3. Oil-Based
5.3.3.4. Honey-Based
5.3.3.5. Citric Acid-Based
5.3.3.6. Vinegar-Based
5.4. Market Attractiveness Analysis: Type
5.5. Global Natural Food Preservatives Market Outlook: Function
5.5.1. Introduction / Key Findings
5.5.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Function, 2019-2023
5.5.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
5.5.3.1. Antimicrobial
5.5.3.2. Antioxidants
5.6. Market Attractiveness Analysis: Function
5.7. Global Natural Food Preservatives Market Outlook: Application
5.7.1. Introduction / Key Findings
5.7.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Application, 2019-2023
5.7.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
5.7.3.1. Seafood
5.7.3.2. Meat & Poultry
5.7.3.3. Bakery Products
5.7.3.4. Dairy Products
5.7.3.5. Snacks
5.7.3.6. Beverages
5.7.3.7. Fruits & Vegetables
5.8. Market Attractiveness Analysis: Application
5.9. Global Natural Food Preservatives Market Outlook: Form
5.9.1. Introduction / Key Findings
5.9.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Form, 2019-2023
5.9.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
5.9.3.1. Liquid
5.9.3.2. Powder
5.9.3.3. Gel
5.9.3.4. Others
5.10. Market Attractiveness Analysis: Form
6. Global Natural Food Preservatives Market Outlook: Region
6.1. Key Highlights
6.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Region, 2019-2023
6.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Region, 2024-2031
6.3.1. North America
6.3.2. Europe
6.3.3. East Asia
6.3.4. South Asia and Oceania
6.3.5. Latin America
6.3.6. Middle East & Africa
6.4. Market Attractiveness Analysis: Region
7. North America Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
7.1. Key Highlights
7.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Market, 2019-2023
7.2.1. By Country
7.2.2. By Type
7.2.3. By Function
7.2.4. By Application
7.2.5. By Form
7.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Country, 2024-2031
7.3.1. U.S.
7.3.2. Canada
7.4. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
7.4.1. Salt-Based
7.4.2. Sugar-Based
7.4.3. Oil-Based
7.4.4. Honey-Based
7.4.5. Citric Acid-Based
7.4.6. Vinegar-Based
7.5. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
7.5.1. Antimicrobial
7.5.2. Antioxidants
7.6. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
7.6.1. Seafood
7.6.2. Meat & Poultry
7.6.3. Bakery Products
7.6.4. Dairy Products
7.6.5. Snacks
7.6.6. Beverages
7.6.7. Fruits & Vegetables
7.7. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
7.7.1. Liquid
7.7.2. Powder
7.7.3. Gel
7.7.4. Others
7.8. Market Attractiveness Analysis
8. Europe Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
8.1. Key Highlights
8.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Market, 2019-2023
8.2.1. By Country
8.2.2. By Type
8.2.3. By Function
8.2.4. By Application
8.2.5. By Form
8.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Country, 2024-2031
8.3.1. Germany
8.3.2. France
8.3.3. U.K.
8.3.4. Italy
8.3.5. Spain
8.3.6. Russia
8.3.7. Turkey
8.3.8. Rest of Europe
8.4. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
8.4.1. Salt-Based
8.4.2. Sugar-Based
8.4.3. Oil-Based
8.4.4. Honey-Based
8.4.5. Citric Acid-Based
8.4.6. Vinegar-Based
8.5. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
8.5.1. Antimicrobial
8.5.2. Antioxidants
8.6. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
8.6.1. Seafood
8.6.2. Meat & Poultry
8.6.3. Bakery Products
8.6.4. Dairy Products
8.6.5. Snacks
8.6.6. Beverages
8.6.7. Fruits & Vegetables
8.7. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
8.7.1. Liquid
8.7.2. Powder
8.7.3. Gel
8.7.4. Others
8.8. Market Attractiveness Analysis
9. East Asia Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
9.1. Key Highlights
9.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Market, 2019-2023
9.2.1. By Country
9.2.2. By Type
9.2.3. By Function
9.2.4. By Application
9.2.5. By Form
9.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Country, 2024-2031
9.3.1. China
9.3.2. Japan
9.3.3. South Korea
9.4. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
9.4.1. Salt-Based
9.4.2. Sugar-Based
9.4.3. Oil-Based
9.4.4. Honey-Based
9.4.5. Citric Acid-Based
9.4.6. Vinegar-Based
9.5. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
9.5.1. Antimicrobial
9.5.2. Antioxidants
9.6. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
9.6.1. Seafood
9.6.2. Meat & Poultry
9.6.3. Bakery Products
9.6.4. Dairy Products
9.6.5. Snacks
9.6.6. Beverages
9.6.7. Fruits & Vegetables
9.7. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
9.7.1. Liquid
9.7.2. Powder
9.7.3. Gel
9.7.4. Others
9.8. Market Attractiveness Analysis
10. South Asia & Oceania Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
10.1. Key Highlights
10.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Market, 2019-2023
10.2.1. By Country
10.2.2. By Type
10.2.3. By Function
10.2.4. By Application
10.2.5. By Form
10.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Country, 2024-2031
10.3.1. India
10.3.2. Southeast Asia
10.3.3. ANZ
10.3.4. Rest of South Asia & Oceania
10.4. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
10.4.1. Salt-Based
10.4.2. Sugar-Based
10.4.3. Oil-Based
10.4.4. Honey-Based
10.4.5. Citric Acid-Based
10.4.6. Vinegar-Based
10.5. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
10.5.1. Antimicrobial
10.5.2. Antioxidants
10.6. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
10.6.1. Seafood
10.6.2. Meat & Poultry
10.6.3. Bakery Products
10.6.4. Dairy Products
10.6.5. Snacks
10.6.6. Beverages
10.6.7. Fruits & Vegetables
10.7. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
10.7.1. Liquid
10.7.2. Powder
10.7.3. Gel
10.7.4. Others
10.8. Market Attractiveness Analysis
11. Latin America Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
11.1. Key Highlights
11.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Market, 2019-2023
11.2.1. By Country
11.2.2. By Type
11.2.3. By Function
11.2.4. By Application
11.2.5. By Form
11.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
11.3.1. Salt-Based
11.3.2. Sugar-Based
11.3.3. Oil-Based
11.3.4. Honey-Based
11.3.5. Citric Acid-Based
11.3.6. Vinegar-Based
11.4. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
11.4.1. Antimicrobial
11.4.2. Antioxidants
11.5. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
11.5.1. Seafood
11.5.2. Meat & Poultry
11.5.3. Bakery Products
11.5.4. Dairy Products
11.5.5. Snacks
11.5.6. Beverages
11.5.7. Fruits & Vegetables
11.6. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
11.6.1. Liquid
11.6.2. Powder
11.6.3. Gel
11.6.4. Others
11.7. Market Attractiveness Analysis
12. Middle East & Africa Natural Food Preservatives Market Outlook: Historical (2019-2023) and Forecast (2024-2031)
12.1. Key Highlights
12.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis, By Market, 2019-2023
12.2.1. By Country
12.2.2. By Type
12.2.3. By Function
12.2.4. By Application
12.2.5. By Form
12.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Type, 2024-2031
12.3.1. Salt-Based
12.3.2. Sugar-Based
12.3.3. Oil-Based
12.3.4. Honey-Based
12.3.5. Citric Acid-Based
12.3.6. Vinegar-Based
12.4. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Function, 2024-2031
12.4.1. Antimicrobial
12.4.2. Antioxidants
12.5. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Application, 2024-2031
12.5.1. Seafood
12.5.2. Meat & Poultry
12.5.3. Bakery Products
12.5.4. Dairy Products
12.5.5. Snacks
12.5.6. Beverages
12.5.7. Fruits & Vegetables
12.6. Current Market Size (US$ Bn) and Volume (KT) Analysis and Forecast, By Form, 2024-2031
12.6.1. Liquid
12.6.2. Powder
12.6.3. Gel
12.6.4. Others
12.7. Market Attractiveness Analysis
13. Competition Landscape
13.1. Market Share Analysis, 2024
13.2. Market Structure
13.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
13.2.2. Competition Dashboard
13.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
13.3.1. Cargill, Inc.
13.3.1.1. Overview
13.3.1.2. Segments and Types
13.3.1.3. Key Financials
13.3.1.4. Market Developments
13.3.1.5. Market Strategy
13.3.2. Archer Daniels Midland Company (ADM)
13.3.2.1. Overview
13.3.2.2. Segments and Types
13.3.2.3. Key Financials
13.3.2.4. Market Developments
13.3.2.5. Market Strategy
13.3.3. Kemin Industries
13.3.3.1. Overview
13.3.3.2. Segments and Types
13.3.3.3. Key Financials
13.3.3.4. Market Developments
13.3.3.5. Market Strategy
13.3.4. Corbion
13.3.4.1. Overview
13.3.4.2. Segments and Types
13.3.4.3. Key Financials
13.3.4.4. Market Developments
13.3.4.5. Market Strategy
13.3.5. Tate & Lyle PLC
13.3.5.1. Overview
13.3.5.2. Segments and Types
13.3.5.3. Key Financials
13.3.5.4. Market Developments
13.3.5.5. Market Strategy
13.3.6. Naturex (Givaudan)
13.3.6.1. Overview
13.3.6.2. Segments and Types
13.3.6.3. Key Financials
13.3.6.4. Market Developments
13.3.6.5. Market Strategy
13.3.7. Kerry Group
13.3.7.1. Overview
13.3.7.2. Segments and Types
13.3.7.3. Key Financials
13.3.7.4. Market Developments
13.3.7.5. Market Strategy
13.3.8. Royal DSM
13.3.8.1. Overview
13.3.8.2. Segments and Types
13.3.8.3. Key Financials
13.3.8.4. Market Developments
13.3.8.5. Market Strategy
13.3.9. Ajinomoto Co., Inc.
13.3.9.1. Overview
13.3.9.2. Segments and Types
13.3.9.3. Key Financials
13.3.9.4. Market Developments
13.3.9.5. Market Strategy
13.3.10. Brenntag Ingredients, Inc.
13.3.10.1. Overview
13.3.10.2. Segments and Types
13.3.10.3. Key Financials
13.3.10.4. Market Developments
13.3.10.5. Market Strategy
13.3.11. Galactic S.A.
13.3.11.1. Overview
13.3.11.2. Segments and Types
13.3.11.3. Key Financials
13.3.11.4. Market Developments
13.3.11.5. Market Strategy
13.3.12. Hawkins Watts Limited
13.3.12.1. Overview
13.3.12.2. Segments and Types
13.3.12.3. Key Financials
13.3.12.4. Market Developments
13.3.12.5. Market Strategy
13.3.13. Celanese Corporation
13.3.13.1. Overview
13.3.13.2. Segments and Types
13.3.13.3. Key Financials
13.3.13.4. Market Developments
13.3.13.5. Market Strategy
13.3.14. Zhengzhou Bainafo Bioengineering Co., Ltd.
13.3.14.1. Overview
13.3.14.2. Segments and Types
13.3.14.3. Key Financials
13.3.14.4. Market Developments
13.3.14.5. Market Strategy
13.3.15. Univar Solutions Inc.
13.3.15.1. Overview
13.3.15.2. Segments and Types
13.3.15.3. Key Financials
13.3.15.4. Market Developments
13.3.15.5. Market Strategy
14. Appendix
14.1. Research Methodology
14.2. Research Assumptions
14.3. Acronyms and Abbreviations

 

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2024/11/25 10:26

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