食肉代替物市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測Meat Substitutes Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 世界の肉代替品市場は、2021年に60億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR6.8%を示し、2027年までに89億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に... もっと見る
サマリー世界の肉代替品市場は、2021年に60億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR6.8%を示し、2027年までに89億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミコンの様々な最終使用産業における直接的および間接的な影響力を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として報告書に含まれています。肉代替品(モックミート)は、鶏肉、肉、魚製品と同様の味、外観、食感を持つベジタリアン食品です。穀物や植物を原料として製造され、動物性タンパク質やカルシウムを再現しており、コレステロール値の低下や更年期障害の予防、その他の関連疾患の予防に効果があります。現在、大豆、豆腐、テンペ、テクスチャード・ベジタブル・プロテイン(TVP)、セイタンが、市場で入手できる最も一般的な肉代替食品の種類です。これらは通常、風味、食感、保存性を高めるために、さまざまな食品添加物、乳化剤、着色料、膨張剤で加工されています。消費者のベジタリアン食品に対する嗜好の高まりとともに、健康意識が高まっていることも、市場の成長を促す重要な要因の1つです。血糖値の上昇を抑えるなど、さまざまな健康上の利点があるため、肉代替食品は世界中で絶大な人気を獲得しています。菜食主義の台頭と、食肉生産のための動物飼育が環境に与える影響に関する意識の高まりは、消費者が毎日の食事に肉代替品を取り入れることを促しています。さらに、穀物、豆類、野菜、果物、ナッツ、種子、ハーブ、スパイスなど、あらゆる植物性食品の採用を促進することを目的とした動物福祉に関するキャンペーンが、市場を後押ししています。さらに、食肉代替製品のシームレスな流通を目的とした組織小売部門とオンライン小売ポータルの発展も、市場に明るい展望を生み出しています。 主な市場細分化 IMARCグループは、世界の肉代替品市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析、および2022年から2027年までの世界と地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、市場をタイプ、供給元、カテゴリー、流通チャネルに基づき分類しています。 タイプ別の内訳豆腐および豆腐原料 テンペ テクスチャード・ベジタブル・プロテイン(TVP) セイタン クオール その他 市場は種類によって、豆腐および豆腐原料、テンペ、植物性たんぱく(TVP)、セイタン、クオーン、その他に分類されます。 供給元別構成比 大豆 小麦 マイコプロテイン その他 ソース別では、大豆が最も人気のあるソースであることが報告されています。その他の主なセグメントは、小麦とマイクロプロテインです。 カテゴリー別内訳 冷凍 冷蔵 シェルフステーブル 市場はカテゴリーによって、冷凍、冷蔵、保存可能な製品に分類されます。現在、冷凍の食肉代替品は、世界中の消費者に好まれています。 流通チャネル別構成比。 スーパーマーケット、ハイパーマーケット 健康・食品店 コンビニエンスストア その他 市場は流通チャネルによって、スーパーマーケット、ハイパーマーケット、健康食品店、コンビニエンスストア、その他に分類される。 地域別構成比アジア太平洋地域 欧州 北アメリカ 中近東・アフリカ 中南米 地域別では、欧州が圧倒的に多い。その他の主な地域は、アジア太平洋地域、北米、中南米、中東・アフリカです。 競合の状況 本レポートでは、日清オイリオグループ、デュポン、アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド、エイミーズキッチン、コナグラブランズ、クオンフーズ、コルドロンフーズ、キャンベルスープカンパニー、VBites、ブルーチップグループ、フィールドロースト、ガーデンプロテインインターナショナル、ライトライフ、スイートアースフーズ、MGPイングリーディエンツ、トファーキー、ミートレス、Sonic Biochem Limitedなど上位肉代替企業による市場競争環境についても分析を行っています。本レポートで回答した主な質問 1.2021年の世界の肉代替品市場の規模は? 2.2022-2027年の世界の肉代替品市場の成長率はどのくらいと予想されますか? 3.食肉代替物の世界市場を牽引する主要因は何か? 4.COVID-19は世界の肉代替品市場にどのような影響を与えていますか? 5.タイプに基づく世界の食肉代替物市場の内訳は? 6.世界の食肉代替物市場の供給源に基づく内訳は? 7.食肉代替物の世界市場のカテゴリー別内訳は? 8.流通経路に基づく食肉代替物の世界市場のブレークアップは? 9.食肉代替物の世界市場における主要地域は? 10.世界の食肉代替物市場における主要なプレイヤー/企業はどこか? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Meat Substitutes Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.3 Impact of COVID-19 5.4 Market Breakup by Type 5.5 Market Breakup by Source 5.6 Market Breakup by Category 5.7 Market Breakup by Distribution Channel 5.8 Market Breakup by Region 5.9 Market Forecast 6 Market Breakup by Type 6.1 Tofu & Tofu Ingredients 6.1.1 Market Trends 6.1.2 Market Forecast 6.2 Tempeh 6.2.1 Market Trends 6.2.2 Market Forecast 6.3 Textured Vegetable Protein (TVP) 6.3.1 Market Trends 6.3.2 Market Forecast 6.4 Seitan 6.4.1 Market Trends 6.4.2 Market Forecast 6.5 Quorn 6.5.1 Market Trends 6.5.2 Market Forecast 6.6 Others 6.6.1 Market Trends 6.6.2 Market Forecast 7 Market Breakup by Source 7.1 Soy 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Wheat 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Mycoprotein 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Others 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 8 Market Breakup by Category 8.1 Frozen 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Refrigerated 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Shelf-Stable 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 9 Market Breakup by Distribution Channel 9.1 Supermarkets and Hypermarkets 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Health and Food Stores 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Convenience Stores 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Others 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Region 10.1 Asia Pacific 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 Europe 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 North America 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Middle East and Africa 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 10.5 Latin America 10.5.1 Market Trends 10.5.2 Market Forecast 11 SWOT Analysis 11.1 Overview 11.2 Strengths 11.3 Weaknesses 11.4 Opportunities 11.5 Threats 12 Value Chain Analysis 13 Porter’s Five Forces Analysis 13.1 Overview 13.2 Bargaining Power of Buyers 13.3 Bargaining Power of Suppliers 13.4 Degree of Competition 13.5 Threat of New Entrants 13.6 Threat of Substitutes 14 Price Analysis 15 Competitive Landscape 15.1 Market Structure 15.2 Key Players 15.3 Profiles of Key Players 15.3.1 The Nisshin Oillio Group 15.3.2 Dupont 15.3.3 Archer Daniels Midland 15.3.4 Amy's Kitchen 15.3.5 Conagra Brands 15.3.6 Quorn Foods 15.3.7 Cauldron Foods 15.3.8 Campbell Soup Company 15.3.9 VBites 15.3.10 Blue Chip Group 15.3.11 Field Roast 15.3.12 Garden Protein International 15.3.13 LightLife 15.3.14 Sweet Earth Foods 15.3.15 MGP Ingredients 15.3.16 Tofurky 15.3.17 Meatless 15.3.18 Sonic Biochem Limited
SummaryThe global meat substitutes market reached a value of US$ 6.0 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 8.9 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 6.8% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemicon different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Meat Substitutes Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.3 Impact of COVID-19 5.4 Market Breakup by Type 5.5 Market Breakup by Source 5.6 Market Breakup by Category 5.7 Market Breakup by Distribution Channel 5.8 Market Breakup by Region 5.9 Market Forecast 6 Market Breakup by Type 6.1 Tofu & Tofu Ingredients 6.1.1 Market Trends 6.1.2 Market Forecast 6.2 Tempeh 6.2.1 Market Trends 6.2.2 Market Forecast 6.3 Textured Vegetable Protein (TVP) 6.3.1 Market Trends 6.3.2 Market Forecast 6.4 Seitan 6.4.1 Market Trends 6.4.2 Market Forecast 6.5 Quorn 6.5.1 Market Trends 6.5.2 Market Forecast 6.6 Others 6.6.1 Market Trends 6.6.2 Market Forecast 7 Market Breakup by Source 7.1 Soy 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Wheat 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Mycoprotein 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Others 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 8 Market Breakup by Category 8.1 Frozen 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Refrigerated 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Shelf-Stable 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 9 Market Breakup by Distribution Channel 9.1 Supermarkets and Hypermarkets 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Health and Food Stores 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Convenience Stores 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Others 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Region 10.1 Asia Pacific 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 Europe 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 North America 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Middle East and Africa 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 10.5 Latin America 10.5.1 Market Trends 10.5.2 Market Forecast 11 SWOT Analysis 11.1 Overview 11.2 Strengths 11.3 Weaknesses 11.4 Opportunities 11.5 Threats 12 Value Chain Analysis 13 Porter’s Five Forces Analysis 13.1 Overview 13.2 Bargaining Power of Buyers 13.3 Bargaining Power of Suppliers 13.4 Degree of Competition 13.5 Threat of New Entrants 13.6 Threat of Substitutes 14 Price Analysis 15 Competitive Landscape 15.1 Market Structure 15.2 Key Players 15.3 Profiles of Key Players 15.3.1 The Nisshin Oillio Group 15.3.2 Dupont 15.3.3 Archer Daniels Midland 15.3.4 Amy's Kitchen 15.3.5 Conagra Brands 15.3.6 Quorn Foods 15.3.7 Cauldron Foods 15.3.8 Campbell Soup Company 15.3.9 VBites 15.3.10 Blue Chip Group 15.3.11 Field Roast 15.3.12 Garden Protein International 15.3.13 LightLife 15.3.14 Sweet Earth Foods 15.3.15 MGP Ingredients 15.3.16 Tofurky 15.3.17 Meatless 15.3.18 Sonic Biochem Limited
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(産業機械)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社のその他分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(meat)の最新刊レポートよくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/12/18 10:27 154.74 円 162.88 円 199.42 円 |