世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

微生物培養の世界市場規模調査&予測、タイプ別(スターター培養、補助・アロマ培養、プロバイオティクス)、エンドユーザー産業別(ベーカリー・菓子、乳製品、果物・野菜、飲料、その他エンドユーザー産業)、地域分析、2022-2029年


Global Microbial Culture Market Size study & Forecast, by Type (Starter Cultures, Adjunct and Aroma Cultures, and Probiotics), by End-user Industry (Bakery and Confectionery, Dairy, Fruits and Vegetables, Beverages, and Other End-user Industries), and Regional Analysis, 2022-2029

微生物培養の世界市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。微生物培養は、制御された条件下で培養液中で微生物を繁殖させることに... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年4月17日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

微生物培養の世界市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。微生物培養は、制御された条件下で培養液中で微生物を繁殖させることにより、微生物を増殖させる方法である。分子生物学の分野で使用される最も基本的な診断方法の1つです。ベーカリー・菓子、乳製品、果物・野菜、飲料、その他のエンドユーザー産業など、食品・飲料産業において大きな利点がある。微生物培養市場は、食品・飲料産業の増加やバイオ防腐剤の採用などの要因で拡大している。

2020年のStatistaによると、2022年の食品・飲料分野の売上は、約0.74億米ドルでした。また、年間成長率は7.95%程度と予測されています。そして、2026年には10億5,000万米ドルの価値を達成すると予測されています。さらに、Statistaによると、2021年、世界の機能性食品・飲料市場は2811億4000万ドルで、2021年から2028年にかけて約9.5%の複合年間成長率で成長し、2028年までに5000億ドルに達すると予測されています。発酵食品の消費量の増加や市場関係者の積極的な取り組みが、市場に有利な機会を生み出しています。しかし、代替品の脅威は、2022年から2029年の予測期間を通じて、市場の成長を妨げる。

微生物培養の世界市場の調査対象地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、その他の地域です。アジア太平洋地域は、微生物培養食品の生産量の増加、市場関係者による技術革新と開発活動の活発化により、売上高で市場を支配しています。また、アジア太平洋地域は、エンドユーザー産業からの需要の増加や発酵食品の採用などの要因により、予測期間中に大きく成長すると予想されます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
Chr.ハンセン
デュポン・デ・ヌーモア社
Koninklijke DSM NV
メディテラニア・バイオテクノロジーSRL
ハイメディアラボラトリーズ
イングレディオン・インコーポレイテッド
ケリーグループ
ジボダンSA(ナチュレックス)
ダルトン バイオテクノロジーズ

市場の最近の動向について:
 2022年2月、CHr.Hansenは、画期的な乳製品不使用のクリームチーズの開発を可能にするVEGA boost culturesを発表しました。
 2022年2月、デュポン社とセラニーズ社は、エンジニアリングポリマービジネスライン、パフォーマンスレジンおよびアドバンストソリューションビジネスラインの一部の製品ラインを含む多くの材料およびモビリティセグメントを、取引額110億米ドルで売却する契約を締結した。
世界の微生物培養市場レポートスコープ:
ヒストリカルデータ2019-2020-2021
推計基準年 2021年
予測期間 2022-2029
レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド
対象となるセグメント タイプ、エンドユーザー、地域
地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域
カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
タイプ別
スターターカルチャーの種類
アジュンマとアロマカルチャー、
プロバイオティクス

エンドユーザー産業別
ベーカリー、製菓、
乳製品です、
フルーツと野菜、
飲み物です、
その他のエンドユーザー産業

地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE
アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Microbial Culture Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Microbial Culture Market, by Type, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.3. Microbial Culture Market, by End-User, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Microbial Culture Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Microbial Culture Market Dynamics
3.1. Microbial Culture Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising food and beverages industry
3.1.1.2. Adoption of bio-preservatives
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Threat of substitutes
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising consumption of fermented foods
3.1.3.2. Favourable initiatives by market players
Chapter 4. Global Microbial Culture Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Investment Adoption Model
4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
4.6. Top investment opportunity
4.7. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Microbial Culture Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Microbial Culture Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Microbial Culture Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Microbial Culture Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Starter Cultures,
6.4.2. Adjunct and Aroma Cultures,
6.4.3. Probiotics
Chapter 7. Global Microbial Culture Market, by End-user
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Microbial Culture Market by End-user, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Microbial Culture Market Estimates & Forecasts by End-user2019-2029 (USD Billion)
7.4. Microbial Culture Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery and Confectionery,
7.4.2. Dairy,
7.4.3. Fruits and Vegetables,
7.4.4. Beverages,
7.4.5. Other End-user Industries
Chapter 8. Global Microbial Culture Market, Regional Analysis
8.1. Microbial Culture Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Microbial Culture Market
8.2.1. U.S. Microbial Culture Market
8.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.1.2. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.2. Canada Microbial Culture Market
8.3. Europe Microbial Culture Market Snapshot
8.3.1. U.K. Microbial Culture Market
8.3.2. Germany Microbial Culture Market
8.3.3. France Microbial Culture Market
8.3.4. Spain Microbial Culture Market
8.3.5. Italy Microbial Culture Market
8.3.6. Rest of Europe Microbial Culture Market
8.4. Asia-Pacific Microbial Culture Market Snapshot
8.4.1. China Microbial Culture Market
8.4.2. India Microbial Culture Market
8.4.3. Japan Microbial Culture Market
8.4.4. Australia Microbial Culture Market
8.4.5. South Korea Microbial Culture Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Microbial Culture Market
8.5. Latin America Microbial Culture Market Snapshot
8.5.1. Brazil Microbial Culture Market
8.5.2. Mexico Microbial Culture Market
8.6. Rest of The World Microbial Culture Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Chr. Hansen
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. DuPont De Numors Inc.
9.2.3. Koninklijke DSM NV
9.2.4. Mediterranea Biotecnologie SRL
9.2.5. Himedia Laboratories
9.2.6. Ingredion Incorporated
9.2.7. Kerry Group
9.2.8. Givaudan SA (Naturex)
9.2.9. Dalton Biotechnologie
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global Microbial Culture Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2029. Microbial Culture is a method by which microorganisms are multiplied by letting them reproduce in culture medium under controlled conditions. It is one of the most basic diagnostic methods used across molecular biology. It has major advantages across food and beverage industry including Bakery and Confectionery, Dairy, Fruits and Vegetables, Beverages, and Other End-user Industries. The Microbial Culture market is expanding because of factors such as the rising food & beverages industry and adoption of bio-preservatives

According to Statista in 2020, the food and drink segmented generated revenue of around USD 0.74 billion in 2022. It is anticipated to grow with an annual growth rate of around 7.95% . And projected to attain the value of worth USD 1.05 billion by 2026. Additionally, as per Statista - 2021, the global functional foods and beverage market was valued at USD 281.14 billion and it further projected to grow at a compound annual growth rate of about 9.5 percent between 2021 and 2028 to reach USD 500 billion by 2028. Whereas rising consumption of fermented foods and favorable initiatives by market players create lucrative opportunities for the market. However, the threat of substitutes hampers the market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Microbial Culture Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. Asia Pacific dominated the market in terms of revenue, owing to the increasing production of microbial food cultures , rising innovation and development activities by market players. Also the Asia Pacific is expected to grow significantly during the forecast period, owing to factors such as rising demand from end-user industries and adoption of fermented food in the forecast period .

Major market players included in this report are:
Chr. Hansen
DuPont De Numors Inc.
Koninklijke DSM NV
Mediterranea Biotecnologie SRL
Himedia Laboratories
Ingredion Incorporated
Kerry Group
Givaudan SA (Naturex)
Dalton Biotechnologie

Recent Developments in the Market:
 In February 2022, CHr. Hansen has launched VEGA boost cultures which allows the development of breakthrough dairy free cream cheese.
 In February 2022, DuPont and Celanese has signed an agreement to divest number of materials and mobility segments including the Engineering Polymers business line and select product lines within the Performance Resins and Advanced Solutions business lines for a transaction value of USD 11.0 billion.
Global Microbial Culture Market Report Scope:
Historical Data 2019-2020-2021
Base Year for Estimation 2021
Forecast period 2022-2029
Report Coverage Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered Type, End-user, Region
Regional Scope North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Type:
Starter Cultures,
Adjunct and Aroma Cultures,
Probiotics

By End-user Industry:
Bakery and Confectionery,
Dairy,
Fruits and Vegetables,
Beverages,
Other End-user Industries

By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Microbial Culture Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Microbial Culture Market, by Type, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.3. Microbial Culture Market, by End-User, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Microbial Culture Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Microbial Culture Market Dynamics
3.1. Microbial Culture Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising food and beverages industry
3.1.1.2. Adoption of bio-preservatives
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Threat of substitutes
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising consumption of fermented foods
3.1.3.2. Favourable initiatives by market players
Chapter 4. Global Microbial Culture Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Investment Adoption Model
4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
4.6. Top investment opportunity
4.7. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Microbial Culture Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Microbial Culture Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Microbial Culture Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Microbial Culture Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Starter Cultures,
6.4.2. Adjunct and Aroma Cultures,
6.4.3. Probiotics
Chapter 7. Global Microbial Culture Market, by End-user
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Microbial Culture Market by End-user, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Microbial Culture Market Estimates & Forecasts by End-user2019-2029 (USD Billion)
7.4. Microbial Culture Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery and Confectionery,
7.4.2. Dairy,
7.4.3. Fruits and Vegetables,
7.4.4. Beverages,
7.4.5. Other End-user Industries
Chapter 8. Global Microbial Culture Market, Regional Analysis
8.1. Microbial Culture Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Microbial Culture Market
8.2.1. U.S. Microbial Culture Market
8.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.1.2. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.2. Canada Microbial Culture Market
8.3. Europe Microbial Culture Market Snapshot
8.3.1. U.K. Microbial Culture Market
8.3.2. Germany Microbial Culture Market
8.3.3. France Microbial Culture Market
8.3.4. Spain Microbial Culture Market
8.3.5. Italy Microbial Culture Market
8.3.6. Rest of Europe Microbial Culture Market
8.4. Asia-Pacific Microbial Culture Market Snapshot
8.4.1. China Microbial Culture Market
8.4.2. India Microbial Culture Market
8.4.3. Japan Microbial Culture Market
8.4.4. Australia Microbial Culture Market
8.4.5. South Korea Microbial Culture Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Microbial Culture Market
8.5. Latin America Microbial Culture Market Snapshot
8.5.1. Brazil Microbial Culture Market
8.5.2. Mexico Microbial Culture Market
8.6. Rest of The World Microbial Culture Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Chr. Hansen
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. DuPont De Numors Inc.
9.2.3. Koninklijke DSM NV
9.2.4. Mediterranea Biotecnologie SRL
9.2.5. Himedia Laboratories
9.2.6. Ingredion Incorporated
9.2.7. Kerry Group
9.2.8. Givaudan SA (Naturex)
9.2.9. Dalton Biotechnologie
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Bizwit Research & Consulting LLP 社の最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(dairy)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/01 10:26

153.05 円

167.01 円

200.08 円

ページTOPに戻る