麦芽粉の世界市場規模の調査・予測、用途別(食品・飲料、ベーカリー・菓子)、地域別分析、2022-2029年Global Malted Wheat Flour Market Size study & Forecast, by Application (Food & Beverage, Bakery & Confectionery) and Regional Analysis, 2022-2029 世界のMalted Wheat Flour市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。Malted Wheat Flourは、カビの発酵を助けるために硬質小麦粉に... もっと見る
サマリー世界のMalted Wheat Flour市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。Malted Wheat Flourは、カビの発酵を助けるために硬質小麦粉に添加されます。生地形成のプロセスを通じて、小麦粉に含まれる凝固剤を単糖に変換する特定の酵素活性を生じさせます。α-アミラーゼを含み、複雑な炭水化物や補強材をマルトースのような気取った糖に分解することで、バックの吸収を補助する。麦芽粉市場は、ベーカリー製品の消費拡大やオーガニックビールの採用拡大などの要因で拡大している。Statistaによると、2020年、パンとベーカリー製品市場は約9,140万トンの推定数量に達し、2025年には約1億3,500万トンに達することが予測されています。また、Statistaによると、2023年時点の世界のパン・ベーカリー製品分野の売上高は1兆2,470億米ドルと推定され、市場は毎年5.96%(CAGR 2023-2027)の成長を続け、2027年には1571億3千万米ドルに到達すると予測されています。アルコール飲料への支出が増加し、市場関係者による研究開発活動が活発化しているため、市場にとって有利な機会が生まれています。しかし、消費者の認識不足が、2022-2029年の予測期間を通じて市場成長の妨げとなっています。 麦芽粉の世界市場の調査対象地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。欧州は、アルコール飲料の需要増加、ベーカリー製品の需要増加、新しい醸造所などを組み込むための政府の取り組みにより、収益面で市場を支配しています。一方、北米は、オーガニックビールの普及、アルコール飲料への支出増加などの要因から、予測期間中に大きく成長すると予想されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: カーギル社 アクセリアル ベアーズ・モルト・リミテッド インペリアル・モルツ社 キングアーサー・フラワー・カンパニー クリスプモルティンググループ グレインコープモルト ヴァイキングモルト マルテウロップ・モルティング社 マントンズPLC 市場の最近の動向について: 2019年11月、カーギルのモルトは、フランス最大の穀物協同組合であるAXEREALに非公開の金額で買収されました。この買収は、AXEREALの協同組合の戦略計画を大きく前進させるものです。 世界の麦芽粉の市場レポートスコープ: ヒストリカルデータ2019-2020-2021 推計基準年 2021年 予測期間 2022-2029 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド 対象セグメント アプリケーション、地域 地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: アプリケーション別 飲料 食品 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Malted Wheat Flour Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Malted Wheat Flour Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Malted Wheat Flour Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Malted Wheat Flour Market Dynamics 3.1. Malted Wheat Flour Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising consumption of bakery products 3.1.1.2. Growing adoption of organic beer 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Lack of consumer awareness 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising spendings towards alcoholic beverages 3.1.3.2. Increasing R&D activities by market players Chapter 4. Global Malted Wheat Flour Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Malted Wheat Flour Market, by Application 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Malted Wheat Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Malted Wheat Flour Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 6.4. Malted Wheat Flour Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Beverages 6.4.2. Food Chapter 7. Global Malted Wheat Flour Market, Regional Analysis 7.1. Malted Wheat Flour Market, Regional Market Snapshot 7.2. North America Malted Wheat Flour Market 7.2.1. U.S. Malted Wheat Flour Market 7.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 7.2.2. Canada Malted Wheat Flour Market 7.3. Europe Malted Wheat Flour Market Snapshot 7.3.1. U.K. Malted Wheat Flour Market 7.3.2. Germany Malted Wheat Flour Market 7.3.3. France Malted Wheat Flour Market 7.3.4. Spain Malted Wheat Flour Market 7.3.5. Italy Malted Wheat Flour Market 7.3.6. Rest of Europe Malted Wheat Flour Market 7.4. Asia-Pacific Malted Wheat Flour Market Snapshot 7.4.1. China Malted Wheat Flour Market 7.4.2. India Malted Wheat Flour Market 7.4.3. Japan Malted Wheat Flour Market 7.4.4. Australia Malted Wheat Flour Market 7.4.5. South Korea Malted Wheat Flour Market 7.4.6. Rest of Asia Pacific Malted Wheat Flour Market 7.5. Latin America Malted Wheat Flour Market Snapshot 7.5.1. Brazil Malted Wheat Flour Market 7.5.2. Mexico Malted Wheat Flour Market 7.6. Rest of The World Malted Wheat Flour Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Top Market Strategies 8.2. Company Profiles 8.2.1. Cargill Inc. 8.2.1.1. Key Information 8.2.1.2. Overview 8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.2.1.4. Product Summary 8.2.1.5. Recent Developments 8.2.2. Axereal 8.2.3. Bairds Malt Ltd. 8.2.4. Imperial Malts Ltd. 8.2.5. King Arthur Flour Company 8.2.6. Crisp Malting Group 8.2.7. Graincorp Malt 8.2.8. Viking Malt 8.2.9. Malteurop Malting Co. 8.2.10. Muntons PLC Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
SummaryThe global Malted Wheat Flour Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2029. Malted Wheat Flour is added to hard wheat flour to aid mould fermentation. Throughout the dough-forming process, it produces specific enzyme activity that converts the stiffeners in wheat flour into simple sugars. It contains alpha-amylase, which aids in the absorption of complex carbohydrates and stiffener in the buck by breaking them down into pretentious sugars like maltose. The Malted Wheat Flour market is expanding because of factors such as the rising consumption of bakery products and growing adoption of organic beer. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Malted Wheat Flour Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Malted Wheat Flour Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Malted Wheat Flour Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Malted Wheat Flour Market Dynamics 3.1. Malted Wheat Flour Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising consumption of bakery products 3.1.1.2. Growing adoption of organic beer 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Lack of consumer awareness 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising spendings towards alcoholic beverages 3.1.3.2. Increasing R&D activities by market players Chapter 4. Global Malted Wheat Flour Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Malted Wheat Flour Market, by Application 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Malted Wheat Flour Market by Application, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Malted Wheat Flour Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 6.4. Malted Wheat Flour Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Beverages 6.4.2. Food Chapter 7. Global Malted Wheat Flour Market, Regional Analysis 7.1. Malted Wheat Flour Market, Regional Market Snapshot 7.2. North America Malted Wheat Flour Market 7.2.1. U.S. Malted Wheat Flour Market 7.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 7.2.2. Canada Malted Wheat Flour Market 7.3. Europe Malted Wheat Flour Market Snapshot 7.3.1. U.K. Malted Wheat Flour Market 7.3.2. Germany Malted Wheat Flour Market 7.3.3. France Malted Wheat Flour Market 7.3.4. Spain Malted Wheat Flour Market 7.3.5. Italy Malted Wheat Flour Market 7.3.6. Rest of Europe Malted Wheat Flour Market 7.4. Asia-Pacific Malted Wheat Flour Market Snapshot 7.4.1. China Malted Wheat Flour Market 7.4.2. India Malted Wheat Flour Market 7.4.3. Japan Malted Wheat Flour Market 7.4.4. Australia Malted Wheat Flour Market 7.4.5. South Korea Malted Wheat Flour Market 7.4.6. Rest of Asia Pacific Malted Wheat Flour Market 7.5. Latin America Malted Wheat Flour Market Snapshot 7.5.1. Brazil Malted Wheat Flour Market 7.5.2. Mexico Malted Wheat Flour Market 7.6. Rest of The World Malted Wheat Flour Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Top Market Strategies 8.2. Company Profiles 8.2.1. Cargill Inc. 8.2.1.1. Key Information 8.2.1.2. Overview 8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.2.1.4. Product Summary 8.2.1.5. Recent Developments 8.2.2. Axereal 8.2.3. Bairds Malt Ltd. 8.2.4. Imperial Malts Ltd. 8.2.5. King Arthur Flour Company 8.2.6. Crisp Malting Group 8.2.7. Graincorp Malt 8.2.8. Viking Malt 8.2.9. Malteurop Malting Co. 8.2.10. Muntons PLC Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(wheat)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|