世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

有機大豆タンパク質の世界市場規模調査&予測、製品別(濃縮物、分離物、テクスチャードプロテイン)、用途別(ベーカリー・菓子、肉延ばし・代用品、栄養補助食品、飲料、その他)、地域分析、2022-2029年


Global Organic Soy Protein Market Size study & Forecast, by Product (Concentrates, Isolates, and Textured Proteins); by Application (Bakery and Confectionery, Meat Extenders and Substitutes, Nutritional Supplements, Beverages, and Others) and Regional Analysis, 2022-2029

有機大豆プロテインの世界市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。有機大豆プロテインは、食事性タンパク質の最も豊富な供給源で... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年4月17日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

有機大豆プロテインの世界市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。有機大豆プロテインは、食事性タンパク質の最も豊富な供給源です。アミノ酸を含む人体にとって完全なタンパク質と呼ばれています。ベーカリーや菓子、肉の増量剤および代用品、栄養補助食品、飲料、その他など、さまざまな製品に幅広く応用されています。有機ソイプロテイン市場は、菜食主義者の増加やオーガニック製品への需要の高まりなどの要因により、予測期間中に拡大する

2022年のStatistaによると、2021年の世界のビーガン食品市場は約220億米ドルの価値を達成した。また、2025年には約220億ドルの市場規模を達成すると予測されています。さらに、Statistaによると、2021年、世界の有機食品市場は約2271億米ドルと評価され、さらに2026年までに4374億米ドルに成長すると予測されています。有機製品への需要の高まりと有機農業に対する政府の支援は、市場に有利な機会を創出します。しかし、消費者の意識が低いため、2022-2029年の予測期間を通じて市場成長の妨げとなっています。

有機大豆プロテインの世界市場を調査した主な地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。アジア太平洋地域は、栄養食品に対する意識の高まりや菜食主義者の増加により、収益面で市場を支配しています。一方、アジア太平洋地域は、健康志向の高まりや有機食品に対する政府の取り組みなどの要因から、予測期間中に大きく成長すると予想されます。また、グルテンフリー、低コレステロール、低脂肪製品に対する意識の高まりも、同地域の市場成長を促進する主要因となっています。


本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
Archer Daniels Midland Company Inc.
デバンソイ・インク
ナチュラル・プロダクツ・インク
ホジソンミル
アグラワル・オイル&バイオケム
株式会社サンオプタ
フランクフルト食品
ブンゲ・アリメントスSA
クラフトフーズ
ディーンフーズカンパニー

市場の最近の動向について:
 2022年2月、Benson Hillは非遺伝子組み換え大豆タンパク質原料のTruVailラインの発売を発表した。この新シリーズは、大豆タンパク質や植物由来のアプリケーションに使用する高タンパク質小麦粉大豆タンパク質濃縮物やテクスチャライズドプロテインで構成されています。

世界の有機大豆たんぱく市場レポートスコープ:
過去データ 2019年~2020年~2021年
推計基準年 2021年
予測期間 2022-2029
レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド
対象セグメント 製品タイプ、アプリケーション、地域
地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域
カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
製品別
濃縮液、
単離する、
テクスチャードプロテイン

アプリケーション別
ベーカリー、コンフェクショナリー
ミートエクステンダーとサブスティチュート、
栄養補助食品です、
飲み物です、
その他


地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE
アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Organic Soy Protein Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Organic Soy Protein Market, by Product, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.3. Organic Soy Protein Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Organic Soy Protein Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Organic Soy Protein Market Dynamics
3.1. Organic Soy Protein Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising vegan population
3.1.1.2. Growing demand for organic products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Low consumer awareness
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising demand for organic products
3.1.3.2. Government support for organic farming
Chapter 4. Global Organic Soy Protein Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Investment Adoption Model
4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
4.6. Top investment opportunity
4.7. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Organic Soy Protein Market, by Manufacturing Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Organic Soy Protein Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Organic Soy Protein Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Organic Soy Protein Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Concentrates,
6.4.2. Isolates,
6.4.3. Textured Proteins
Chapter 7. Global Organic Soy Protein Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Organic Soy Protein Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Organic Soy Protein Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion)
7.4. Organic Soy Protein Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery and Confectionery,
7.4.2. Meat Extenders and Substitutes,
7.4.3. Nutritional Supplements,
7.4.4. Beverages,
7.4.5. Others
Chapter 8. Global Organic Soy Protein Market, Regional Analysis
8.1. Organic Soy Protein Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Organic Soy Protein Market
8.2.1. U.S. Organic Soy Protein Market
8.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.2. Canada Organic Soy Protein Market
8.3. Europe Organic Soy Protein Market Snapshot
8.3.1. U.K. Organic Soy Protein Market
8.3.2. Germany Organic Soy Protein Market
8.3.3. France Organic Soy Protein Market
8.3.4. Spain Organic Soy Protein Market
8.3.5. Italy Organic Soy Protein Market
8.3.6. Rest of Europe Organic Soy Protein Market
8.4. Asia-Pacific Organic Soy Protein Market Snapshot
8.4.1. China Organic Soy Protein Market
8.4.2. India Organic Soy Protein Market
8.4.3. Japan Organic Soy Protein Market
8.4.4. Australia Organic Soy Protein Market
8.4.5. South Korea Organic Soy Protein Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Organic Soy Protein Market
8.5. Latin America Organic Soy Protein Market Snapshot
8.5.1. Brazil Organic Soy Protein Market
8.5.2. Mexico Organic Soy Protein Market
8.6. Rest of The World Organic Soy Protein Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Archer Daniels Midland Company Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Devansoy Inc.
9.2.3. Natural Products Inc.
9.2.4. Hodgson Mill
9.2.5. Agrawal Oil & Biochem
9.2.6. SunOpta, Inc.
9.2.7. Frank Food Products
9.2.8. Bunge Alimentos SA
9.2.9. Kraft Foods
9.2.10. Dean Foods Company
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global Organic Soy Protein Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2029. Organic Soy Protein is the richest source of dietary protein. It is referred to as the complete protein for human body that contains amino acid. It has major applications across various products such as Bakery and Confectionery, Meat Extenders and Substitutes, Nutritional Supplements, Beverages, and Others. The Organic Soy Protein market is expanding because of factors such as the rising vegan population and growing demand for organic products in the forecast period

According to Statista in 2022, the global vegan food market in 2021 attained the value of around USD 22 billion. Also the market is projected to attain the value of around USD 22 billion in 2025. Additionally, as per Statista - In 2021, the global organic food market was valued at approximately USD 227.1 billion, and it further projected to grow to USD 437.4 billion by 2026..Whereas rising demand for organic products and government support for organic farming create lucrative opportunities for the market. However, low consumer awareness hampers market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Organic Soy Protein Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. Asia Pacific dominated the market in terms of revenue, owing to the increasing awareness towards nutritional foods , growing vegan population. Whereas the Asia Pacific is expected to grow significantly during the forecast period, owing to factors such as increasing demand health consciousness and government focus towards organic foods . Along with this rising awareness towards gluten free , low cholesterol and low fat products is another major factor enhancing the market growth across the region .


Major market players included in this report are:
Archer Daniels Midland Company Inc.
Devansoy Inc.
Natural Products Inc.
Hodgson Mill
Agrawal Oil & Biochem
SunOpta, Inc.
Frank Food Products
Bunge Alimentos SA
Kraft Foods
Dean Foods Company

Recent Developments in the Market:
 In February 2022, Benson Hill announced launch of the TruVail line of non-GMO soy protein ingredients. This new range comprised of high-protein flour soy protein concentrate and texturized proteins for use in soy protein and plant-based applications.

Global Organic Soy Protein Market Report Scope:
Historical Data 2019-2020-2021
Base Year for Estimation 2021
Forecast period 2022-2029
Report Coverage Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
Segments Covered Product Type, Application, Region
Regional Scope North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
Customization Scope Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product:
Concentrates,
Isolates,
Textured Proteins

By Application:
Bakery and Confectionery,
Meat Extenders and Substitutes,
Nutritional Supplements,
Beverages,
Others


By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE
Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.1. Organic Soy Protein Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.2. Organic Soy Protein Market, by Product, 2019-2029 (USD Billion)
1.2.3. Organic Soy Protein Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Organic Soy Protein Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Organic Soy Protein Market Dynamics
3.1. Organic Soy Protein Market Impact Analysis (2019-2029)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising vegan population
3.1.1.2. Growing demand for organic products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Low consumer awareness
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising demand for organic products
3.1.3.2. Government support for organic farming
Chapter 4. Global Organic Soy Protein Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029)
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.4. Investment Adoption Model
4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
4.6. Top investment opportunity
4.7. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Organic Soy Protein Market, by Manufacturing Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Organic Soy Protein Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Organic Soy Protein Market Estimates & Forecasts by Product 2019-2029 (USD Billion)
6.4. Organic Soy Protein Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Concentrates,
6.4.2. Isolates,
6.4.3. Textured Proteins
Chapter 7. Global Organic Soy Protein Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Organic Soy Protein Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Organic Soy Protein Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion)
7.4. Organic Soy Protein Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery and Confectionery,
7.4.2. Meat Extenders and Substitutes,
7.4.3. Nutritional Supplements,
7.4.4. Beverages,
7.4.5. Others
Chapter 8. Global Organic Soy Protein Market, Regional Analysis
8.1. Organic Soy Protein Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Organic Soy Protein Market
8.2.1. U.S. Organic Soy Protein Market
8.2.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
8.2.2. Canada Organic Soy Protein Market
8.3. Europe Organic Soy Protein Market Snapshot
8.3.1. U.K. Organic Soy Protein Market
8.3.2. Germany Organic Soy Protein Market
8.3.3. France Organic Soy Protein Market
8.3.4. Spain Organic Soy Protein Market
8.3.5. Italy Organic Soy Protein Market
8.3.6. Rest of Europe Organic Soy Protein Market
8.4. Asia-Pacific Organic Soy Protein Market Snapshot
8.4.1. China Organic Soy Protein Market
8.4.2. India Organic Soy Protein Market
8.4.3. Japan Organic Soy Protein Market
8.4.4. Australia Organic Soy Protein Market
8.4.5. South Korea Organic Soy Protein Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Organic Soy Protein Market
8.5. Latin America Organic Soy Protein Market Snapshot
8.5.1. Brazil Organic Soy Protein Market
8.5.2. Mexico Organic Soy Protein Market
8.6. Rest of The World Organic Soy Protein Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Archer Daniels Midland Company Inc.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Devansoy Inc.
9.2.3. Natural Products Inc.
9.2.4. Hodgson Mill
9.2.5. Agrawal Oil & Biochem
9.2.6. SunOpta, Inc.
9.2.7. Frank Food Products
9.2.8. Bunge Alimentos SA
9.2.9. Kraft Foods
9.2.10. Dean Foods Company
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る