世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

キサンタンガムの世界市場規模調査、用途別(食品・飲料、パーソナルケア・化粧品、医薬品)、機能別(増粘剤、安定化剤、懸濁剤、グルチン置換剤)、地域予測 2022-2028


Global Xanthan Gum Market Size study, by Application (Food & Beverages, Personal Care and Cosmetic, Pharmaceuticals), by Function (Thickening Agent, Stabilizing Agent, Suspending Agent, Glutin Replacer) and Regional Forecasts 2022-2028

世界のキサンタンガム市場は、2021年に約4億2840万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には5.7%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。キサンタンガムは微生物の多糖類で、食品・飲料、化粧品、医... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月7日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のキサンタンガム市場は、2021年に約4億2840万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には5.7%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。キサンタンガムは微生物の多糖類で、食品・飲料、化粧品、医薬品など様々な分野で増粘剤として利用されています。他の名称としては、バクテリア多糖類、トウモロコシ糖ガムなどがあります。トウモロコシ糖をキサントモナス・キャンペストリスという細菌で発酵させ、キサンタンガムを製造する。キサンタンガムには、消化管での糖の吸収を抑える働きや、シェーグレン症候群の方の唇を潤す唾液のような働きもあります。キサンタンガムは、石油・ガス産業にも採用されています。キサンタンガムの需要の大半を占めるのは製パン・製菓分野です。市場成長の原動力は、グルテンフリー食品の需要の増加やコンビニエンスフードの消費の増加といった主要な要因である。グルテンは小麦、ライ麦、大麦に含まれるタンパク質の一種で、近年、多くの議論の対象となっている。グルテンは一般的にパンや焼き菓子と結びつきますが、それ以外にも様々な食品や飲料に含まれている可能性があります。例えば、2020年から2025年にかけて、グルテンフリー食品の世界市場は、56億米ドルから83億米ドルへと大きく成長すると予測されています。しかし、キサンタンガムの代替品としてのグアーガムは、2022年から2028年の予測期間において、市場の成長を阻害しています。

キサンタンガムの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。アジア太平洋地域は、生活水準の向上と小売店の拡大により、世界市場を席巻しています。しかし、肥満率の上昇や人々のライフスタイルの変化により、北米が最も急速に成長している地域です。

本レポートに含まれる主な市場参入企業は以下の通りです:
CP Kelco U.S., Inc.
カーギル社
Deosen Biochemical Ltd.
Hebei Xinhe Biochemical Co.Ltd.
アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー
メイホア・ホールディングス・グループLtd.
デュポン
富峰集団
イングレディオン
ソルベイS.A.


本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域や国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境とアプリケーションの詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
機能別
機能別:増粘剤
安定化剤(Stabilizing Agent
懸濁化剤
グルチン補給剤

用途別
食品・飲料
医薬品
パーソナルケア、化粧品
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のキサンタンガム市場のターゲットオーディエンス

主要コンサルティング会社およびアドバイザー
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家


ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Xanthan Gum Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Xanthan Gum Market, by Function, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Xanthan Gum Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Xanthan Gum Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Xanthan Gum Market Dynamics
3.1. Xanthan Gum Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increase in Demand for Gluten-Free Food Products
3.1.1.2. Increase in Consumption of Convenience Foods
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Guar Gum as A Substitute for Xanthan Gum
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Emerging Markets: Immense Potential for the Market
3.1.3.2. Growth of the Oil & Gas Industry
Chapter 4. Global Xanthan Gum Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Xanthan Gum Market, by Function
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Xanthan Gum Market by Function, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Xanthan Gum Market Estimates & Forecasts by Function, 2018-2028 (USD Million)
6.4. Xanthan Gum Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Thickening Agent
6.4.2. Stabilizing Agent
6.4.3. Suspending Agent
6.4.4. Glutin Replacer
Chapter 7. Global Xanthan Gum Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Xanthan Gum Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Xanthan Gum Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million)
7.4. Xanthan Gum Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food and Beverages
7.4.2. Pharmaceuticals
7.4.3. Personal care and Cosmetics
Chapter 8. Global Xanthan Gum Market, Regional Analysis
8.1. Xanthan Gum Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Xanthan Gum Market
8.2.1. U.S. Xanthan Gum Market
8.2.1.1. Function breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Xanthan Gum Market
8.3. Europe Xanthan Gum Market Snapshot
8.3.1. U.K. Xanthan Gum Market
8.3.2. Germany Xanthan Gum Market
8.3.3. France Xanthan Gum Market
8.3.4. Spain Xanthan Gum Market
8.3.5. Italy Xanthan Gum Market
8.3.6. Rest of Europe Xanthan Gum Market
8.4. Asia-Pacific Xanthan Gum Market Snapshot
8.4.1. China Xanthan Gum Market
8.4.2. India Xanthan Gum Market
8.4.3. Japan Xanthan Gum Market
8.4.4. Australia Xanthan Gum Market
8.4.5. South Korea Xanthan Gum Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Xanthan Gum Market
8.5. Latin America Xanthan Gum Market Snapshot
8.5.1. Brazil Xanthan Gum Market
8.5.2. Mexico Xanthan Gum Market
8.6. Rest of The World Xanthan Gum Market
Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. CP Kelco U.S., Inc
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Cargill Inc
9.2.3. Deosen Biochemical Ltd.
9.2.4. Hebei Xinhe Biochemical Co. Ltd.
9.2.5. Archer Daniels Midland Company
9.2.6. Meihua Holdings Group Co. Ltd.
9.2.7. DuPont
9.2.8. Fufeng Group
9.2.9. Ingredion
9.2.10. Solvay S.A
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Xanthan Gum Market is valued at approximately USD 428.4 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 5.7% over the forecast period 2022-2028. Xanthan gum is a microbial polysaccharide that is utilized as a thickener in a variety of sectors including food and beverages, cosmetics, and pharmaceuticals. Other names for it include bacterial polysaccharide and maize sugar gum. Corn sugar is fermented with a bacteria called Xanthomonas Campestris to produce xanthan gum. Xanthan gum also reduces sugar absorption in the digestive tract and acts like saliva to moisten the lips of those suffering from Sjogren's syndrome. Xanthan gums are also employed in oil and gas industry. The baking and confectionery sector accounts for the majority of xanthan gum demand. The market growth is driven by key factors such as increase in demand for gluten-free food products and increase in consumption of convenience foods. Gluten is a kind of protein present in wheat, rye, and barley that has been the subject of much debate in recent years. Although gluten is commonly linked with bread and baked products, it may also be present in a variety of other foods and beverages. For instance, between 2020 and 2025, the worldwide market for gluten-free food is predicted to grow significantly, from USD 5.6 billion to USD 8.3 billion. However, guar gum as a substitute for Xanthan Gum impedes the growth of the market over the forecast period of2022-2028.

The key regions considered for the global Xanthan Gum Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. Asia Pacific is dominating the global market share owing to rising standard of living, and expansion of retail stores. However, North America is the fastest growing region due to rising obesity rate and changing lifestyles of people.

Major market players included in this report are:
CP Kelco U.S., Inc
Cargill Inc
Deosen Biochemical Ltd.
Hebei Xinhe Biochemical Co. Ltd.
Archer Daniels Midland Company
Meihua Holdings Group Co. Ltd.
DuPont
Fufeng Group
Ingredion
Solvay S.A


The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and Application offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Function:
Thickening Agent
Stabilizing Agent
Suspending Agent
Glutin Replacer

By Application:
Food and Beverages
Pharmaceuticals
Personal care and Cosmetics
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Xanthan Gum Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Xanthan Gum Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Xanthan Gum Market, by Function, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Xanthan Gum Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Xanthan Gum Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Xanthan Gum Market Dynamics
3.1. Xanthan Gum Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increase in Demand for Gluten-Free Food Products
3.1.1.2. Increase in Consumption of Convenience Foods
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Guar Gum as A Substitute for Xanthan Gum
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Emerging Markets: Immense Potential for the Market
3.1.3.2. Growth of the Oil & Gas Industry
Chapter 4. Global Xanthan Gum Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Xanthan Gum Market, by Function
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Xanthan Gum Market by Function, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Xanthan Gum Market Estimates & Forecasts by Function, 2018-2028 (USD Million)
6.4. Xanthan Gum Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Thickening Agent
6.4.2. Stabilizing Agent
6.4.3. Suspending Agent
6.4.4. Glutin Replacer
Chapter 7. Global Xanthan Gum Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Xanthan Gum Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Xanthan Gum Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million)
7.4. Xanthan Gum Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Food and Beverages
7.4.2. Pharmaceuticals
7.4.3. Personal care and Cosmetics
Chapter 8. Global Xanthan Gum Market, Regional Analysis
8.1. Xanthan Gum Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Xanthan Gum Market
8.2.1. U.S. Xanthan Gum Market
8.2.1.1. Function breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Xanthan Gum Market
8.3. Europe Xanthan Gum Market Snapshot
8.3.1. U.K. Xanthan Gum Market
8.3.2. Germany Xanthan Gum Market
8.3.3. France Xanthan Gum Market
8.3.4. Spain Xanthan Gum Market
8.3.5. Italy Xanthan Gum Market
8.3.6. Rest of Europe Xanthan Gum Market
8.4. Asia-Pacific Xanthan Gum Market Snapshot
8.4.1. China Xanthan Gum Market
8.4.2. India Xanthan Gum Market
8.4.3. Japan Xanthan Gum Market
8.4.4. Australia Xanthan Gum Market
8.4.5. South Korea Xanthan Gum Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Xanthan Gum Market
8.5. Latin America Xanthan Gum Market Snapshot
8.5.1. Brazil Xanthan Gum Market
8.5.2. Mexico Xanthan Gum Market
8.6. Rest of The World Xanthan Gum Market
Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. CP Kelco U.S., Inc
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Cargill Inc
9.2.3. Deosen Biochemical Ltd.
9.2.4. Hebei Xinhe Biochemical Co. Ltd.
9.2.5. Archer Daniels Midland Company
9.2.6. Meihua Holdings Group Co. Ltd.
9.2.7. DuPont
9.2.8. Fufeng Group
9.2.9. Ingredion
9.2.10. Solvay S.A
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(gum)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る