フィッシュソースの世界市場規模調査、タイプ別(工業用、伝統的)、組成別(ベーシック、プレミアム)、エンドユーザー別(食品メーカー、小売、フードサービス)、地域別予測 2022-2028Global Fish Sauce Market Size study, by Type (Industrial, Traditional), by Composition (Basic, Premium), by End-User (Food Manufacturers, Retails, Food Services) and Regional Forecasts 2022-2028 世界のフィッシュソース市場は、2021年に約xyz億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には3.2%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。フィッシュソースは、アンチョビやその他の魚を最長2年間塩漬け... もっと見る
サマリー世界のフィッシュソース市場は、2021年に約xyz億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には3.2%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。フィッシュソースは、アンチョビやその他の魚を最長2年間塩漬けにして発酵させた人気の食材です。フィッシュソースは、パッタイ、フォー、青パパイヤサラダ、炒め物など、多くの料理に豊かな香りと土臭さ、うま味を与え、東南アジアの料理で最も広く使用されています。様々な取引チャネルでのフィッシュソースブランドの入手可能性、フィッシュソースに関連する健康上の利点に関する意識の高まり、および主要企業が戦略的に市場を拡大していることが、予測期間中にフィッシュソースの採用を促進しています。インスタンスの場合:Masanは、2016年にタイ市場でChin-Su Yod Thongフィッシュソースを発売し、タイが世界中の多くの国にさまざまなフィッシュソース製品を流通させる伝統的なフィッシュソース市場であることを考慮して、大胆な行動を取りました。ニッチを先取りして、ネスレも2018年にベトナムで初のマギー魚醤製品を発売しており、同社にとって世界の魚醤市場への初進出となります。また、流通チャネルの拡大と製品の種類の増加が、フィッシュソース市場全体の成長を後押しする可能性が高いです。しかし、コレステロールや心臓病のリスク、高濃度の塩分は、2022-2028年の予測期間において、市場の拡大を妨害する可能性があります。フィッシュソースの世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、その他の地域です。アジア太平洋地域は、世界の主要地域です。フィッシュソースに関連する様々な健康上の利点による消費者需要の高まりが、アジア太平洋地域の市場成長を促進しています。一方、北米も予測期間2022-2028年にかけて最も高い成長率を示すと予測されています。流通経路の拡大により、予測期間中の市場拡大が期待されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: レッドボート・フィッシュソース タイ・フィッシュソース・ファクトリー Co.Ltd. ユニリーバ マサン・グループ ラヨーン魚醤株式会社Ltd. ルンロジ・フィッシュソース Co.Ltd. ピカイフィッシュソース社(Pichai Fish Sauce Co.Ltd. タンサンハ社 海洋資源開発株式会社Ltd. テオタックソース工場(株)テオタック 本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: タイプ別 産業用 トラディショナル コンポジション別: ベーシック プレミアム エンドユーザー別 食品メーカー 小売 フードサービス 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 歴史的年号-2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査における世界の魚醤市場のターゲットオーディエンス: 主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介 大企業・中堅企業・中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家の皆様へ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Fish Sauce Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Fish Sauce Market, by Type, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Fish Sauce Market, by Composition, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Fish Sauce Market, by End User, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Fish Sauce Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Fish Sauce Market Dynamics 3.1. Fish Sauce Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Availability of Fish Sauce brands at various Trade Channels 3.1.1.2. Rising awareness about health benefits associated with Fish Sauce 3.1.1.3. Key Players Strategizing and Expanding their market 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Risk of Cholesterol and Heart Diseases 3.1.2.2. High Concentration of Salt 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Expanding Distribution Channels 3.1.3.2. Rising Variety of Products Chapter 4. Global Fish Sauce Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the Composition 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Fish Sauce Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Fish Sauce Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Fish Sauce Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Fish Sauce Market, Sub Segment Analysis 6.4.1 Industrial 6.4.2 Traditional Chapter 7. Global Fish Sauce Market, by Composition 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Fish Sauce Market by Composition, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Fish Sauce Market Estimates & Forecasts by Composition, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Fish Sauce Market, Sub Segment Analysis 7.4.1 Basic 7.4.2 Premium Chapter 8. Global Fish Sauce Market, by End User 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Fish Sauce Market by End User, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Fish Sauce Market Estimates & Forecasts by End User, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Fish Sauce Market, Sub Segment Analysis 8.4.1 Food Manufacturers 8.4.2 Retail 8.4.3 Food Service Chapter 9. Global Fish Sauce Market, Regional Analysis 9.1. Fish Sauce Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Fish Sauce Market 9.2.1. U.S. Fish Sauce Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Composition breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Fish Sauce Market 9.3. Europe Fish Sauce Market Snapshot 9.3.1. U.K. Fish Sauce Market 9.3.2. Germany Fish Sauce Market 9.3.3. France Fish Sauce Market 9.3.4. Spain Fish Sauce Market 9.3.5. Italy Fish Sauce Market 9.3.6. Rest of Europe Fish Sauce Market 9.4. Asia-Pacific Fish Sauce Market Snapshot 9.4.1. China Fish Sauce Market 9.4.2. India Fish Sauce Market 9.4.3. Japan Fish Sauce Market 9.4.4. Australia Fish Sauce Market 9.4.5. South Korea Fish Sauce Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Fish Sauce Market 9.5. Latin America Fish Sauce Market Snapshot 9.5.1. Brazil Fish Sauce Market 9.5.2. Mexico Fish Sauce Market 9.6. Rest of The World Fish Sauce Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1 Red Boat Fish Sauce 10.2.1.1 Key Information 10.2.1.2 Overview 10.2.1.3 Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4 Product Summary 10.2.1.5 Recent Developments 10.2.2 Thai Fish Sauce Factory Co. Ltd. 10.2.3 Unilever 10.2.4 Masan Group 10.2.5 Rayong Fish Sauce Co. Ltd 10.2.6 Rungroj Fish Sauce Co. Ltd. 10.2.7 Pichai Fish Sauce Co. Ltd. 10.2.8 Tang Sang Ha Company 10.2.9 Marine Resources Development Co. Ltd. 10.2.10 TeoTak Sauce Factory Co. Ltd. Chapter 11. Research Process 11.1 Research Process 11.1.1 Data Mining 11.1.2 Analysis 11.1.3 Market Estimation 11.1.4 Validation 11.1.5 Publishing 11.2 Research Attributes 11.3 Research Assumption
SummaryGlobal Fish Sauce Market is valued at approximately USD xyz billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 3.2 % over the forecast period 2022-2028. Fish sauce is a popular ingredient produced from fermented salted anchovies or other fishes for up to two years. Fish sauce offers a rich, savory, earthy, and umami flavor to numerous meals, including pad thai, pho, green papaya salad, and stir-fries, and is most widely used in Southeast Asian cookery. Availability of Fish Sauce brands at various trade channels, rising awareness about health benefits associated with Fish Sauce, and key players strategizing and expanding their market have driven the adoption of Fish Sauce across the projected period. For Instance: Masan took a bold move in 2016 when it released Chin-Su Yod Thong fish sauce in the Thai market, considering Thailand is a traditional fish sauce market that distributes a variety of fish sauce products to many nations across the world. Stepping ahead of its niche, Nestlé also introduced its first Maggi fish sauce products in Vietnam in 2018 and it’s the company's first foray into the worldwide fish sauce market. Also, expanding distribution channels and rising variety of products are most likely to boost the overall growth of the Fish Sauce market. However, risk of cholesterol and heart diseases and high concentration of salt can obstruct the market's expansion over the projection period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Fish Sauce Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Fish Sauce Market, by Type, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Fish Sauce Market, by Composition, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Fish Sauce Market, by End User, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Fish Sauce Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Fish Sauce Market Dynamics 3.1. Fish Sauce Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Availability of Fish Sauce brands at various Trade Channels 3.1.1.2. Rising awareness about health benefits associated with Fish Sauce 3.1.1.3. Key Players Strategizing and Expanding their market 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Risk of Cholesterol and Heart Diseases 3.1.2.2. High Concentration of Salt 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Expanding Distribution Channels 3.1.3.2. Rising Variety of Products Chapter 4. Global Fish Sauce Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the Composition 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Fish Sauce Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Fish Sauce Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Fish Sauce Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Fish Sauce Market, Sub Segment Analysis 6.4.1 Industrial 6.4.2 Traditional Chapter 7. Global Fish Sauce Market, by Composition 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Fish Sauce Market by Composition, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Fish Sauce Market Estimates & Forecasts by Composition, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Fish Sauce Market, Sub Segment Analysis 7.4.1 Basic 7.4.2 Premium Chapter 8. Global Fish Sauce Market, by End User 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Fish Sauce Market by End User, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Fish Sauce Market Estimates & Forecasts by End User, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Fish Sauce Market, Sub Segment Analysis 8.4.1 Food Manufacturers 8.4.2 Retail 8.4.3 Food Service Chapter 9. Global Fish Sauce Market, Regional Analysis 9.1. Fish Sauce Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Fish Sauce Market 9.2.1. U.S. Fish Sauce Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Composition breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Fish Sauce Market 9.3. Europe Fish Sauce Market Snapshot 9.3.1. U.K. Fish Sauce Market 9.3.2. Germany Fish Sauce Market 9.3.3. France Fish Sauce Market 9.3.4. Spain Fish Sauce Market 9.3.5. Italy Fish Sauce Market 9.3.6. Rest of Europe Fish Sauce Market 9.4. Asia-Pacific Fish Sauce Market Snapshot 9.4.1. China Fish Sauce Market 9.4.2. India Fish Sauce Market 9.4.3. Japan Fish Sauce Market 9.4.4. Australia Fish Sauce Market 9.4.5. South Korea Fish Sauce Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Fish Sauce Market 9.5. Latin America Fish Sauce Market Snapshot 9.5.1. Brazil Fish Sauce Market 9.5.2. Mexico Fish Sauce Market 9.6. Rest of The World Fish Sauce Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1 Red Boat Fish Sauce 10.2.1.1 Key Information 10.2.1.2 Overview 10.2.1.3 Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4 Product Summary 10.2.1.5 Recent Developments 10.2.2 Thai Fish Sauce Factory Co. Ltd. 10.2.3 Unilever 10.2.4 Masan Group 10.2.5 Rayong Fish Sauce Co. Ltd 10.2.6 Rungroj Fish Sauce Co. Ltd. 10.2.7 Pichai Fish Sauce Co. Ltd. 10.2.8 Tang Sang Ha Company 10.2.9 Marine Resources Development Co. Ltd. 10.2.10 TeoTak Sauce Factory Co. Ltd. Chapter 11. Research Process 11.1 Research Process 11.1.1 Data Mining 11.1.2 Analysis 11.1.3 Market Estimation 11.1.4 Validation 11.1.5 Publishing 11.2 Research Attributes 11.3 Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(水産食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP 社の最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(fish)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/01 10:26 153.05 円 167.01 円 200.08 円 |