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植物性炭素の世界市場規模調査、用途別(飲料、ベーカリー、スナック、シリアル、キャンディ、その他)、地域別予測 2022-2028


Global Vegetable Carbon Market Size study, by Application (Beverage, Bakery, Snacks, Cereal, Candy, Others) and Regional Forecasts 2022-2028

世界のベジタブルカーボン市場は、2021年に約○○億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には3.7%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。植物性炭素は、基本的に炭化した木材などから得られる有機物質... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年4月30日 US$4,950
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200 英語

 

サマリー

世界のベジタブルカーボン市場は、2021年に約○○億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には3.7%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。植物性炭素は、基本的に炭化した木材などから得られる有機物質です。ベーカリー製品、スナック、シリアルなどの着色添加物や食品サプリメントとして使用されます。健康的な食品に対する需要の高まりが、予測期間を通じてベジタブルカーボンの採用につながっています。インスタンス:2021年のStatistaによると、健康・ウェルネス製品の消費は世界中で急速に増加しています。同出典によると、2020年の世界のウェルネス・健康食品市場は約7331億米ドルであり、2026年には1兆米ドルにまで上昇すると推定されています。加工食品への需要の高まりが、ベジタブルカーボンの市場成長を高めています。また、医薬品への利用が増加していることから、ベジタブルカーボンの採用や需要は予測期間中に市場成長を高めると考えられます。しかし、価格の変動は、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害する。

野菜炭素の世界市場分析で考慮した地理的地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、その他の地域です。アジア太平洋地域は、健康食品の消費、主要プレイヤーの増加などにより、巨大な市場シェアという点で、世界的に重要な地域となっています。一方、ヨーロッパも2022-2028年の間に最大の成長率を達成すると推定されています。可処分所得の増加、食品やベーカリー製品に使用される成分に対する意識の高まりなどの要因が、ヨーロッパ地域全体のベジタブルカーボン市場に有益な成長予測を生み出すと考えられます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
DDW ザ・カラーハウス
江門好日食品有限公司のホームページ
(株)ボライズ
Wpasta Co.Ltd.
広州ウェルランドフーズ有限公司
Chr.ハンセンホールディングA/S
ユニバー食品素材
ダイナスティ・カラーンツ株式会社
KFスペシャリティ・イングリーディエンツ
ホーキンスワッツオーストラリア

本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、本調査の対象である各地域・国において、産業の質的・量的な側面を取り込むよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
アプリケーション別
飲料
ベーカリー
スナック菓子
シリアル
キャンディ
その他
地域別
北アメリカ
U.S.
カナダ
ヨーロッパ
連邦王国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
南朝鮮
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

歴史的年号-2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における植物性炭素の世界市場のターゲットオーディエンス

主なコンサルティング会社・アドバイザーのご紹介
大企業・中堅企業・中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家の皆様へ

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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Global Vegetable Carbon Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Global Vegetable Carbon Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Vegetable Carbon Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Vegetable Carbon Market Dynamics
3.1. Vegetable Carbon Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising demand for healthy food
3.1.1.2. Increasing demand for processed food products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Fluctuating prices
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing usage in pharmaceuticals
Chapter 4. Global Vegetable Carbon Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Vegetable Carbon Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Vegetable Carbon Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Vegetable Carbon Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion)
6.4. Vegetable Carbon Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Beverage
6.4.2. Bakery
6.4.3. Snacks
6.4.4. Cereal
6.4.5. Candy
6.4.6. Others
Chapter 7. Global Vegetable Carbon Market, Regional Analysis
7.1. Vegetable Carbon Market, Regional Market Snapshot
7.2. North America Vegetable Carbon Market
7.2.1. U.S. Vegetable Carbon Market
7.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
7.2.2. Canada Vegetable Carbon Market
7.3. Europe Vegetable Carbon Market Snapshot
7.3.1. U.K. Vegetable Carbon Market
7.3.2. Germany Vegetable Carbon Market
7.3.3. France Vegetable Carbon Market
7.3.4. Spain Vegetable Carbon Market
7.3.5. Italy Vegetable Carbon Market
7.3.6. Rest of Europe Vegetable Carbon Market
7.4. Asia-Pacific Vegetable Carbon Market Snapshot
7.4.1. China Vegetable Carbon Market
7.4.2. India Vegetable Carbon Market
7.4.3. Japan Vegetable Carbon Market
7.4.4. Australia Vegetable Carbon Market
7.4.5. South Korea Vegetable Carbon Market
7.4.6. Rest of Asia Pacific Vegetable Carbon Market
7.5. Latin America Vegetable Carbon Market Snapshot
7.5.1. Brazil Vegetable Carbon Market
7.5.2. Mexico Vegetable Carbon Market
7.6. Rest of The World Vegetable Carbon Market
Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Top Market Strategies
8.2. Company Profiles
8.2.1. DDW The Color House
8.2.1.1. Key Information
8.2.1.2. Overview
8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.2.1.4. Product Summary
8.2.1.5. Recent Developments
8.2.2. Jiangmen Goody's Food Co., Ltd.
8.2.3. Bolise Co., Ltd.
8.2.4. Wpasta Co. LTD
8.2.5. Guangzhou Well Land Foods Co., Ltd.
8.2.6. Chr. Hansen Holding A/S
8.2.7. Univar Food Ingredients
8.2.8. Dynasty Colourants Co., Ltd
8.2.9. KF Specialty Ingredients,
8.2.10. Hawkins Watts Australia
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
9.1.5. Publishing
9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Vegetable Carbon Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 3.7 % over the forecast period 2022-2028. Vegetable Carbon is basically an organic substance obtained from carbonized wood etc. It is used as color additive and food supplement in bakery products, snacks and cereals etc. The rising demand for healthy food has led to the adoption of Vegetable Carbon across the forecast period. For Instance: according to Statista in 2021, the consumption of healthy and wellness products is increasing rapidly across the globe. The source states that in 2020, the global wellness and healthy food market was approximately USD 733.1 billion, and it is estimated to rise to USD 1 trillion by 2026. Increasing demand for processed food products is enhancing the market growth of Vegetable Carbon. Also, with the increasing usage in pharmaceuticals, the adoption & demand for Vegetable Carbon is likely to increase the market growth during the forecast period. However, fluctuating prices impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The geographical regions considered for the Global Vegetable Carbon Market analysis include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America and Rest of the World. Asia Pacific is the significant region across the globe in terms of huge market share due to the consumption of healthy food, increasing key players etc. Whereas, Europe is also estimated to attain a maximum growth rate during 2022-2028. Factors such as rising disposable income, increasing awareness towards ingredients used in food and bakery products etc would create beneficial growth forecasts for the Vegetable Carbon Market across Europe region.

Major market players included in this report are:
DDW The Color House
Jiangmen Goody's Food Co., Ltd.,
Bolise Co., Ltd.
Wpasta Co. LTD
Guangzhou Well Land Foods Co., Ltd.
Chr. Hansen Holding A/S
Univar Food Ingredients
Dynasty Colourants Co., Ltd
KF Specialty Ingredients
Hawkins Watts Australia

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Application:
Beverage
Bakery
Snacks
Cereal
Candy
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Vegetable Carbon Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.1. Global Vegetable Carbon Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion)
1.2.2. Global Vegetable Carbon Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Vegetable Carbon Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Vegetable Carbon Market Dynamics
3.1. Vegetable Carbon Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising demand for healthy food
3.1.1.2. Increasing demand for processed food products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Fluctuating prices
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing usage in pharmaceuticals
Chapter 4. Global Vegetable Carbon Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Vegetable Carbon Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Vegetable Carbon Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Vegetable Carbon Market Estimates & Forecasts by Application, 2019-2028 (USD Billion)
6.4. Vegetable Carbon Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Beverage
6.4.2. Bakery
6.4.3. Snacks
6.4.4. Cereal
6.4.5. Candy
6.4.6. Others
Chapter 7. Global Vegetable Carbon Market, Regional Analysis
7.1. Vegetable Carbon Market, Regional Market Snapshot
7.2. North America Vegetable Carbon Market
7.2.1. U.S. Vegetable Carbon Market
7.2.1.1. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2028
7.2.2. Canada Vegetable Carbon Market
7.3. Europe Vegetable Carbon Market Snapshot
7.3.1. U.K. Vegetable Carbon Market
7.3.2. Germany Vegetable Carbon Market
7.3.3. France Vegetable Carbon Market
7.3.4. Spain Vegetable Carbon Market
7.3.5. Italy Vegetable Carbon Market
7.3.6. Rest of Europe Vegetable Carbon Market
7.4. Asia-Pacific Vegetable Carbon Market Snapshot
7.4.1. China Vegetable Carbon Market
7.4.2. India Vegetable Carbon Market
7.4.3. Japan Vegetable Carbon Market
7.4.4. Australia Vegetable Carbon Market
7.4.5. South Korea Vegetable Carbon Market
7.4.6. Rest of Asia Pacific Vegetable Carbon Market
7.5. Latin America Vegetable Carbon Market Snapshot
7.5.1. Brazil Vegetable Carbon Market
7.5.2. Mexico Vegetable Carbon Market
7.6. Rest of The World Vegetable Carbon Market
Chapter 8. Competitive Intelligence
8.1. Top Market Strategies
8.2. Company Profiles
8.2.1. DDW The Color House
8.2.1.1. Key Information
8.2.1.2. Overview
8.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
8.2.1.4. Product Summary
8.2.1.5. Recent Developments
8.2.2. Jiangmen Goody's Food Co., Ltd.
8.2.3. Bolise Co., Ltd.
8.2.4. Wpasta Co. LTD
8.2.5. Guangzhou Well Land Foods Co., Ltd.
8.2.6. Chr. Hansen Holding A/S
8.2.7. Univar Food Ingredients
8.2.8. Dynasty Colourants Co., Ltd
8.2.9. KF Specialty Ingredients,
8.2.10. Hawkins Watts Australia
Chapter 9. Research Process
9.1. Research Process
9.1.1. Data Mining
9.1.2. Analysis
9.1.3. Market Estimation
9.1.4. Validation
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9.2. Research Attributes
9.3. Research Assumption

 

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