クラウドキッチングローバル市場Cloud kitchen: Global Markets レポートのスコープ 本レポートでは、クラウドキッチン市場を、サービングタイプ、ビジネスタイプ、フードタイプ、キッチンタイプ、地域別に分類。クラウドキッチンの世界市場について概観し、市場動向を分析... もっと見る
サマリーレポートのスコープ本レポートでは、クラウドキッチン市場を、サービングタイプ、ビジネスタイプ、フードタイプ、キッチンタイプ、地域別に分類。クラウドキッチンの世界市場について概観し、市場動向を分析しています。2021年を基準年として、2022年から2027年の市場データを推定しています。 クラウドキッチン市場は、サービングタイプ別に、コレクションテイクアウトとデリバリーテイクアウトに分類されます。業態別では、クラウドキッチンの世界市場はチェーン店と独立店に分類されています。フードタイプに基づき、市場はファストフード、魚介類、飲料、アジア、その他に分類されています。キッチンのタイプに基づき、市場は個人用キッチンと共有キッチンに分類されています。報告書の地理的地域は、北米、欧州、アジア太平洋、RoW(南米、中東、アフリカ)です。上記のクラウドキッチン世界市場セグメントについて、2022年から2027年までの収益予測を行い、ソリューションおよびサービスプロバイダーの総収益から推定した値を記載しています。 レポートが含まれます: - 48のデータテーブルと55の追加テーブル - 世界のクラウドキッチン市場の詳細な概要 - 2021年の過去の収益データ、2022年の推定値、2027年までの年間平均成長率(CAGR)の予測により、世界市場の動向を分析する。 - クラウドキッチンの現在および将来の市場ポテンシャルを理解し、この市場を様々なセグメントおよびサブセグメントに予測するために注目すべき領域を理解する。 - クラウドキッチンの主要な市場ダイナミクス、最近の食品・飲料の産業構造、テクノロジーの進歩、規制シナリオ、市場内の人口動態の変化についての議論 - クラウドキッチン世界市場の実績市場規模および収益予測(百万ドル金額ベース)、ならびに製品タイプ、サービスタイプ、ビジネスモデル、地域別に対応する市場シェア分析 - クラウドキッチン市場の技術、経済、ビジネスに関する考察を網羅し、2027年までの分析および成長予測を掲載 - クラウドキッチンの現在の市場状況、問題点と課題、業界のサプライチェーン分析、競合シナリオ、COVID-19の市場への影響についての検討 - 独自の技術、戦略的提携、その他の優位性により、オンラインフードデリバリーサービスの新たな需要に対応するために最も有利な立場にある企業の特定 - 各社の事業戦略、製品マッピング、事業統合に基づく競合状況の分析 - Domino's Pizza Inc.、DoorDash Inc.、McDonald's Corp.、Starbucks Corp.、Taco Bell Corp.など、業界内の主要プレイヤーの会社概要。 目次Table of ContentsChapter 1 Introduction 1.1 Study Goals and Objectives 1.2 Scope of Report 1.3 Reasons for Doing the Study 1.4 Intended Audiences 1.5 Information Sources 1.6 Research Methodology 1.7 Geographic Breakdown 1.8 Analyst's Credentials 1.9 BCC Custom Research 1.10 Related BCC Research Reports Chapter 2 Summary and Highlights Chapter 3 Market Overview 3.1 History and Evolution 3.2 Cloud Kitchens-SWOT Analysis 3.2.1 Strengths 3.2.2 Weakness 3.2.3 Opportunities 3.2.4 Threats 3.3 Porter's Five Forces Analysis of the Market for Cloud Kitchens 3.3.1 Power of Suppliers 3.3.2 Power of Buyers 3.3.3 Threat of New Entrants 3.3.4 Threat of Substitutes 3.3.5 Degree of Competition 3.4 PESTLE Analysis 3.4.1 Political 3.4.2 Economic 3.4.3 Sociocultural 3.4.4 Technological 3.4.5 Legal 3.4.6 Environmental 3.5 Patent Analysis 3.5.1 Recent Patents 3.6 Impact of the COVID-19 Pandemic on the Market for Cloud Kitchens Chapter 4 Market Dynamics 4.1 Market Drivers 4.1.1 Rising Demand for Online Food Delivery Services 4.1.2 Increasing Use of Technology 4.1.3 Lower Operational Costs 4.1.4 Increase in Real Estate Costs 4.2 Market Restraints 4.2.1 Quality and Hygiene Concerns 4.2.2 Lack of Dine-In Experience 4.2.3 The Menu in the Cloud Kitchenss is Limited 4.3 Market Opportunities 4.3.1 Expansion into New Markets 4.3.2 Diversification of Menu Offerings 4.3.3 Customization and Personalization 4.3.4 Consumers are Exploring New Products and Tastes Chapter 5 Market Breakdown by Type of Service 5.1 Overview 5.2 Delivery Take-away 5.3 Collection Take-away Chapter 6 Market Breakdown by Business Type 6.1 Overview 6.2 Chain 6.3 Independent Chapter 7 Market Breakdown by Food Type 7.1 Overview 7.2 Fast Food 7.3 Asian 7.4 Fish and Seafood 7.5 Beverages 7.6 Desserts 7.7 Others Chapter 8 Market Breakdown by Kitchen Type 8.1 Overview 8.2 Individual Kitchen 8.3 Shared Kitchen Chapter 9 Market Breakdown by Region 9.1 Overview 9.2 Asia-Pacific 9.2.1 China 9.2.2 India 9.2.3 South Korea 9.2.4 Japan 9.2.5 Australia 9.2.6 Rest of Asia-Pacific 9.3 North America 9.3.1 U.S. 9.3.2 Canada 9.3.3 Mexico 9.4 Europe 9.4.1 U.K. 9.4.2 Germany 9.4.3 France 9.4.4 Spain 9.4.5 Italy 9.4.6 Rest of Europe 9.5 Rest of the World (RoW) 9.5.1 South America 9.5.2 Middle East 9.5.3 Africa Chapter 10 Competitive Landscape 10.1 Top Companies 10.2 Strategic Analysis 10.3 Key Market Developments 10.4 Key Fundings Chapter 11 Company Profiles BIRYANI BY KILO BURGER KING CORP. CLOUDKITCHENS DOMINO'S PIZZA INC. DELIVEROO HOLDINGS PLC DOORDASH INC. FULTON KITCHENS LLC GHOST KITCHEN BRANDS INSPIRE BRANDS INC. JACK IN THE BOX INC. KITCHEN UNITED INC. MCDONALD'S CORP. PONCHO HOSPITALITY PVT. LTD. REBEL FOODS PVT. LTD. STARBUCKS CORP. TACO BELL CORP. THE WENDY'S CO. WOW BAO LLC
SummaryReport Scope: Table of ContentsTable of ContentsChapter 1 Introduction 1.1 Study Goals and Objectives 1.2 Scope of Report 1.3 Reasons for Doing the Study 1.4 Intended Audiences 1.5 Information Sources 1.6 Research Methodology 1.7 Geographic Breakdown 1.8 Analyst's Credentials 1.9 BCC Custom Research 1.10 Related BCC Research Reports Chapter 2 Summary and Highlights Chapter 3 Market Overview 3.1 History and Evolution 3.2 Cloud Kitchens-SWOT Analysis 3.2.1 Strengths 3.2.2 Weakness 3.2.3 Opportunities 3.2.4 Threats 3.3 Porter's Five Forces Analysis of the Market for Cloud Kitchens 3.3.1 Power of Suppliers 3.3.2 Power of Buyers 3.3.3 Threat of New Entrants 3.3.4 Threat of Substitutes 3.3.5 Degree of Competition 3.4 PESTLE Analysis 3.4.1 Political 3.4.2 Economic 3.4.3 Sociocultural 3.4.4 Technological 3.4.5 Legal 3.4.6 Environmental 3.5 Patent Analysis 3.5.1 Recent Patents 3.6 Impact of the COVID-19 Pandemic on the Market for Cloud Kitchens Chapter 4 Market Dynamics 4.1 Market Drivers 4.1.1 Rising Demand for Online Food Delivery Services 4.1.2 Increasing Use of Technology 4.1.3 Lower Operational Costs 4.1.4 Increase in Real Estate Costs 4.2 Market Restraints 4.2.1 Quality and Hygiene Concerns 4.2.2 Lack of Dine-In Experience 4.2.3 The Menu in the Cloud Kitchenss is Limited 4.3 Market Opportunities 4.3.1 Expansion into New Markets 4.3.2 Diversification of Menu Offerings 4.3.3 Customization and Personalization 4.3.4 Consumers are Exploring New Products and Tastes Chapter 5 Market Breakdown by Type of Service 5.1 Overview 5.2 Delivery Take-away 5.3 Collection Take-away Chapter 6 Market Breakdown by Business Type 6.1 Overview 6.2 Chain 6.3 Independent Chapter 7 Market Breakdown by Food Type 7.1 Overview 7.2 Fast Food 7.3 Asian 7.4 Fish and Seafood 7.5 Beverages 7.6 Desserts 7.7 Others Chapter 8 Market Breakdown by Kitchen Type 8.1 Overview 8.2 Individual Kitchen 8.3 Shared Kitchen Chapter 9 Market Breakdown by Region 9.1 Overview 9.2 Asia-Pacific 9.2.1 China 9.2.2 India 9.2.3 South Korea 9.2.4 Japan 9.2.5 Australia 9.2.6 Rest of Asia-Pacific 9.3 North America 9.3.1 U.S. 9.3.2 Canada 9.3.3 Mexico 9.4 Europe 9.4.1 U.K. 9.4.2 Germany 9.4.3 France 9.4.4 Spain 9.4.5 Italy 9.4.6 Rest of Europe 9.5 Rest of the World (RoW) 9.5.1 South America 9.5.2 Middle East 9.5.3 Africa Chapter 10 Competitive Landscape 10.1 Top Companies 10.2 Strategic Analysis 10.3 Key Market Developments 10.4 Key Fundings Chapter 11 Company Profiles BIRYANI BY KILO BURGER KING CORP. CLOUDKITCHENS DOMINO'S PIZZA INC. DELIVEROO HOLDINGS PLC DOORDASH INC. FULTON KITCHENS LLC GHOST KITCHEN BRANDS INSPIRE BRANDS INC. JACK IN THE BOX INC. KITCHEN UNITED INC. MCDONALD'S CORP. PONCHO HOSPITALITY PVT. LTD. REBEL FOODS PVT. LTD. STARBUCKS CORP. TACO BELL CORP. THE WENDY'S CO. WOW BAO LLC
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
BCC Research社の食品分野での最新刊レポート本レポートと同じKEY WORD(cloud)の最新刊レポート
よくあるご質問BCC Research社はどのような調査会社ですか?BCCリサーチ(BCC Research)は1971年に設立され、様々な業界経験を持つアナリストと編集者によりトップクラスの市場情報源を長年提供している調査会社です。 設立初期は先端材料とプラ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|