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欧州の澱粉誘導体市場 - 成長、トレンド、COVID-19の影響、予測(2022年 - 2027年)


Europe Starch Derivatives Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027)

欧州のでんぷん誘導体市場は、予測期間(2020年〜2025年)に年平均成長率4.6%で成長すると予測されています。 主なハイライト 市場は主に、地域全体で食品および飲料産業におけるでんぷん誘導体の用途が拡... もっと見る

 

 

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Mordor Intelligence
モードーインテリジェンス
2022年1月17日 US$4,750
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サマリー

欧州のでんぷん誘導体市場は、予測期間(2020年〜2025年)に年平均成長率4.6%で成長すると予測されています。

主なハイライト
市場は主に、地域全体で食品および飲料産業におけるでんぷん誘導体の用途が拡大していることに牽引されています。また、でんぷん誘導体は他国からの輸入品であるため、コストの上昇が見込まれます。でんぷんの国内生産では、トウモロコシでんぷんと馬鈴薯でんぷんの生産が市場の主要シェアを占めています。また、繊維産業の発展に伴い、タピオカやトウモロコシのでんぷんが使用されるようになり、同地域におけるでんぷん誘導体の需要も増加することが予想されます。食品産業の急速な発展と並行して、変性でんぷんの需要も増加しています。変性澱粉は、ベーカリー、スナック、飲料、栄養食品など、様々な食品に非常に多くの機能的利点を提供します。


主な市場動向

食品・飲料業界における澱粉誘導体の需要の獲得

包装された食品や飲料が、変性澱粉やその他の澱粉の需要を牽引しています。現在、グラブアンドゴー製品がトレンドとなっています。パッケージ食品分野でのでんぷん含有製品の導入は、パッケージ食品産業の市場に比例して、食品でんぷん市場を促進しています。レディミール、ソース、スナックは、しばしば栄養価の一にも二にも便利さが珍重されてきましたが、今日の消費者は、これらの人気食品に「手早く簡単に」以上のものを求めていると思われます。変性澱粉は、栄養食品だけでなく、ベーカリー、スナック、飲料などの様々な食品に、非常に多くの機能的利点を提供します。食品産業における変性澱粉の応用分野には、脂肪代替物、食感改良物、高栄養価主張用、高温ゲル化澱粉、澱粉ベースの乳製品デザート、揮発性肉フレーバーカプセル化、スパイスオレオレジンとしての使用が含まれます。さらに、天然由来のライススターチは、凍結融解、酸およびプロセス安定性が強く、パッケージされたソースや冷凍製品への使用に最適です。技術的な利点、ニュートラルな味、クリーンラベルの特性により、ライススターチはレディミールや様々なソース、スナックで人気が高まってきています。

欧州各国で急成長を遂げるイギリス市場

英国では、コンビニエンス・フード&ドリンク向けのでんぷん誘導体に対する需要が高まり、市場は大きく成長しています。また、でんぷん誘導体の持つ機能的特性は、同国の医薬品、化粧品、バイオエタノール産業での利用を促進するのに役立っています。また、各業界ででんぷんの用途が拡大していることも、メーカーが市場の需要拡大を取り込むための戦略的な手段を講じるきっかけとなっています。例えば、グリコは2019年、国内市場での成功を受け、酵素合成されたコーンスターチベースのスキンケア成分「バイオグリコーゲン」の輸出機会を探る計画を明らかにした。英国をはじめとする欧州各国を含む国際市場に投入する。また、英国の食品産業は、プリンやデザートクリーム、スープ、ソースなど様々な用途に、生デンプンなど各種デンプンが幅広く使用されていることから、大きな可能性を持っています。健康的な特性を持つ調理済み食品は、同国の食品用澱粉市場の成長を牽引しています。

競合他社の状況

欧州のでんぷん誘導体市場は、多くの地域および国内のプレーヤーが存在するため、その性質上、断片化されています。消費者の間でブランドの存在感を高めるために大手企業が採用する戦略的アプローチとして、新製品開発とともに企業の合併、拡大、買収、提携に重点が置かれています。国内市場を支配している主要企業は、Cargill, Incorporated、Tereos SCA、Ingredion Incorporated、Archer Daniels Midland Company、Cooperatie AVEBE U.A.などです。

その他の特典

市場推定(ME)シート(Excel形式
3ヶ月間のアナリストサポート

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目次

1 INTRODUCTION
1.1 Study Deliverables
1.2 Study Assumptions
1.3 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Type
5.1.1 Maltodextrin
5.1.2 Cyclodextrin
5.1.3 Glucose Syrups
5.1.4 Hydrolysates
5.1.5 Modified Starch
5.1.6 Others
5.2 By Source
5.2.1 Corn
5.2.2 Wheat
5.2.3 Cassava
5.2.4 Potato
5.2.5 Other Sources
5.3 By Application
5.3.1 Food and Beverage
5.3.2 Feed
5.3.3 Paper Industry
5.3.4 Pharmaceutical Industry
5.3.5 Bioethanol
5.3.6 Cosmetics
5.3.7 Other Industrial Applications
5.4 By Country
5.4.1 United Kingdom
5.4.2 Germany
5.4.3 France
5.4.4 Italy
5.4.5 Spain
5.4.6 Russia
5.4.7 Rest of Europe

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Active Companies
6.2 Most Adopted Strategies
6.3 Market Share Analysis
6.4 Company Profiles
6.4.1 Cargill, Incorporated
6.4.2 Tereos SCA
6.4.3 Ingredion Incorporated
6.4.4 Archer Daniels Midland Company
6.4.5 Coöperatie AVEBE U.A.
6.4.6 Sacchetto S.p.A.

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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Summary

The Europe starch derivatives market is projected to grow at a CAGR of 4.6% during the forecast period (2020 - 2025).

Key Highlights
The market is primarily driven by the growing application of starch derivatives in the food and beverage industries across the region. Also, the cost of starch derivatives is expected to rise, as it is imported from other countries. The production of corn and potato starch occupies the major share of the market, in terms of domestic production of starches. Furthermore, with the growth of the textile industries, the usage of tapioca and maize starch is also expected to rise the demand for starch derivatives in the region. The demand for modified starches is increasing in parallel to the rapid development of the food industry. Modified starches offer a tremendous number of functional benefits to a variety of foods, such as bakeries, snacks, beverages, as well as nutritional foods.


Key Market Trends

Acquisitive Demand of Starch Derivatives in Food & Beverage Industry

Packaged food and beverages are driving the demand for modified starch and other starches. At present, grab and go products are in trend. The introduction of starch-containing products in the packaged food segment is promoting the food starch market in proportion to the market for the packaged food industry. Ready meals, sauces, and snacks have often been prized for convenience as first and second in nutritional value, but today’s consumers are likely to look for more than just “quick and easy” from these popular foods. Modified starches offer a tremendous number of functional benefits to a variety of foods, such as bakeries, snacks, beverages, as well as nutritional foods. Application areas of modified starches in the food industry involve its use as a fat replacer, texture improvers, for the high nutritional claim, high-temperature gelling starches, starch-based dairy dessert, volatile meat flavor encapsulation, and spices oleoresins. Furthermore, naturally-derived rice starches have strong freeze-thaw, acid, and process stability, which makes them ideal for use in packaged sauces, as well as frozen products. Due to its technological benefits, neutral taste, and clean-label characteristics, rice starch is growing in popularity in ready meals and in a wide range of sauces and snacks.

United Kingdom Market to Witness a Fast-Growth across the European Countries

The market in the United Kingdom has witnessed significant growth owing to the rise in demand for starch derivatives for convenience foods & beverages across the country. In addition, the functional properties possessed by starch derivatives have also been instrumental in promoting their use in the pharmaceutical, cosmetic, and bioethanol industries in the country. Also, the growing application on starches across industries has provided an opportunity for the manufacturers to adopt strategic measures to capture the growing demand of the market. For instance, in 2019, Glico has unveiled its plans to explore export opportunities of its skincare ingredient Bioglycogen, an enzymatically synthesized corn starch-based glycogen after its success in the domestic market. The company is introducing the product to international markets including different countries of Europe, including the United Kingdom. Furthermore, the huge potential of the food industry in the United Kingdom stems from the exhaustive usage of various starches, like native starch, for a range of applications, like making of puddings and dessert creams, soups, and sauces. Ready-to-eat dishes, owing to their healthy characteristics, are driving the growth of the food starch market in the country.

Competitive Landscape

The European starch derivatives market is fragmented in nature owing to the presence of a large number of regional and domestic players. Emphasis is given on the merger, expansion, acquisition, and partnership of the companies along with new product development as strategic approaches adopted by the leading companies to boost their brand presence among consumers. Key players dominating the country's market include Cargill, Incorporated, Tereos SCA, Ingredion Incorporated, Archer Daniels Midland Company, and Coöperatie AVEBE U.A., among others.

Additional Benefits:

The market estimate (ME) sheet in Excel format
3 months of analyst support



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Table of Contents

1 INTRODUCTION
1.1 Study Deliverables
1.2 Study Assumptions
1.3 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS
4.1 Market Drivers
4.2 Market Restraints
4.3 Porter's Five Forces Analysis
4.3.1 Threat of New Entrants
4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
4.3.4 Threat of Substitute Products
4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION
5.1 By Type
5.1.1 Maltodextrin
5.1.2 Cyclodextrin
5.1.3 Glucose Syrups
5.1.4 Hydrolysates
5.1.5 Modified Starch
5.1.6 Others
5.2 By Source
5.2.1 Corn
5.2.2 Wheat
5.2.3 Cassava
5.2.4 Potato
5.2.5 Other Sources
5.3 By Application
5.3.1 Food and Beverage
5.3.2 Feed
5.3.3 Paper Industry
5.3.4 Pharmaceutical Industry
5.3.5 Bioethanol
5.3.6 Cosmetics
5.3.7 Other Industrial Applications
5.4 By Country
5.4.1 United Kingdom
5.4.2 Germany
5.4.3 France
5.4.4 Italy
5.4.5 Spain
5.4.6 Russia
5.4.7 Rest of Europe

6 COMPETITIVE LANDSCAPE
6.1 Most Active Companies
6.2 Most Adopted Strategies
6.3 Market Share Analysis
6.4 Company Profiles
6.4.1 Cargill, Incorporated
6.4.2 Tereos SCA
6.4.3 Ingredion Incorporated
6.4.4 Archer Daniels Midland Company
6.4.5 Coöperatie AVEBE U.A.
6.4.6 Sacchetto S.p.A.

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

 

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