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マカダミア市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Macadamia Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

マカダミアの世界市場は、2021年に15億3,000万米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR10.10%を示し、2027年までに27億8000万米ドルの市場に達すると予測しています。COVI... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
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2022年3月15日 US$2,499
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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145 英語

 

サマリー

マカダミアの世界市場は、2021年に15億3,000万米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR10.10%を示し、2027年までに27億8000万米ドルの市場に達すると予測しています。COVID-19の不確実性を考慮し、当社はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに記載されています。

マカダミアは、食用の硬い殻の白いナッツを指し、オーストラリアに存在する4種の固有樹種からなる属名です。このうち、商業的に重要なのは、Macadamia ternifolia、integrifolia、tetraphyllaの3種のみである。マカダミアは、抗酸化物質、タンパク質、繊維、ビタミンを豊富に含み、腸内環境の改善、体重管理、血糖値、2型糖尿病、コレステロール、心臓病など様々な代謝症候群のリスク軽減に効果があります。これらの特性により、マカダミアは食したり、調理したり、さまざまな産業分野に関連するさまざまな製品に加工することができます。現在、生、コーティング、ローストなど、さまざまなタイプが市販されています。

マカダミアの市場動向
健康的なスナックとしてのマカダミアの需要の増加は、主に健康意識の高まりとその栄養特性に関する意識の高まりに起因していると考えられます。このことは、現在マカダミア市場の成長を促進している重要な要因の一つとなっています。これに伴い、最新の方法論の雇用を通じて農業分野でマカダミアの生産と貿易をサポートするために、いくつかの国の政府が実施した有利なイニシアチブは、別の成長を誘発する要因として作用しています。さらに、ペストリー、ビスケット、アイスクリームなどの菓子類の製造に、食品・飲料(F&B)セクターでマカダミアが広く利用されていることも、市場の成長に寄与しています。また、冷間圧搾してオイルを生産し、さまざまな化粧品やスキンケア製品の処方に組み込むことができます。これとは別に、ロースト、塩漬け、ハニーロースト、わさび味、チョコレートコーティングなどの革新的なフレーバーのマカダミアナッツの発売は、さらに既存の製品ポートフォリオとリーチを拡張するために企業を支援しており、これは市場の前向きな見通しを作成しています。

主な市場細分化。
IMARC Groupは、世界のマカダミア市場の各サブセグメントにおける主要動向の分析、および2022年から2027年までの世界、地域、国レベルでの予測を行っています。当レポートでは、自然、形態、流通チャネル、業種に基づき、市場を分類しています。

性質による分類

オーガニック
コンベンショナル

形態別内訳。


焙煎
コーティング

流通チャネル別構成比。

オンライン
オフライン

業種別構成比。

食品・飲料
化粧品
その他

地域別構成比

北米
米国
カナダ
アジア太平洋
中国
日本
インド
韓国
オーストラリア
インドネシア
その他
欧州
ドイツ
フランス
イギリス
イタリア
スペイン
ロシア
その他
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他
中近東・アフリカ

競合の状況。
業界の競争環境は、アーチャー-ダニエルズ-ミッドランド社、ゴールデンマカダミア、ハマクアマカダミアナッツ社、ヘルス&プラントプロテイングループ社、アイボリーマカダミア、ケニアナット社、マカダミア加工社、マウナロアマカダミアナッツ社、メイヨーマックス、MWTフーズ、ナンブッカマクナッツ社、ロイヤルカダミア(Pty)社とWondareeマカダミアナット社などの主要企業のプロファイルと共に検討されています。本レポートで回答した主な質問
世界のマカダミア市場はこれまでどのように推移してきたか、また今後数年間はどのように推移していくか?
COVID-19は世界のマカダミア市場にどのような影響を与えたか?
主要な地域別市場とは?
性質に基づく市場の内訳は?
市場の形態別内訳は?
流通経路に基づく市場のブレークアップは?
業種別の市場構成は?
業界のバリューチェーンにおける様々なステージとは?
業界における主要な推進要因と課題は何か?
マカダミアの世界市場の構造および主要プレイヤーは?
業界内の競争はどの程度か?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Macadamia Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Market Forecast
6 Market Breakup by Nature
6.1 Organic
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Conventional
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Form
7.1 Raw
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Roasted
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Coated
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Online
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Offline
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Industry Vertical
9.1 Food and Beverages
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Cosmetics
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Others
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Region
10.1 North America
10.1.1 United States
10.1.1.1 Market Trends
10.1.1.2 Market Forecast
10.1.2 Canada
10.1.2.1 Market Trends
10.1.2.2 Market Forecast
10.2 Asia-Pacific
10.2.1 China
10.2.1.1 Market Trends
10.2.1.2 Market Forecast
10.2.2 Japan
10.2.2.1 Market Trends
10.2.2.2 Market Forecast
10.2.3 India
10.2.3.1 Market Trends
10.2.3.2 Market Forecast
10.2.4 South Korea
10.2.4.1 Market Trends
10.2.4.2 Market Forecast
10.2.5 Australia
10.2.5.1 Market Trends
10.2.5.2 Market Forecast
10.2.6 Indonesia
10.2.6.1 Market Trends
10.2.6.2 Market Forecast
10.2.7 Others
10.2.7.1 Market Trends
10.2.7.2 Market Forecast
10.3 Europe
10.3.1 Germany
10.3.1.1 Market Trends
10.3.1.2 Market Forecast
10.3.2 France
10.3.2.1 Market Trends
10.3.2.2 Market Forecast
10.3.3 United Kingdom
10.3.3.1 Market Trends
10.3.3.2 Market Forecast
10.3.4 Italy
10.3.4.1 Market Trends
10.3.4.2 Market Forecast
10.3.5 Spain
10.3.5.1 Market Trends
10.3.5.2 Market Forecast
10.3.6 Russia
10.3.6.1 Market Trends
10.3.6.2 Market Forecast
10.3.7 Others
10.3.7.1 Market Trends
10.3.7.2 Market Forecast
10.4 Latin America
10.4.1 Brazil
10.4.1.1 Market Trends
10.4.1.2 Market Forecast
10.4.2 Mexico
10.4.2.1 Market Trends
10.4.2.2 Market Forecast
10.4.3 Others
10.4.3.1 Market Trends
10.4.3.2 Market Forecast
10.5 Middle East and Africa
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Breakup by Country
10.5.3 Market Forecast
11 SWOT Analysis
11.1 Overview
11.2 Strengths
11.3 Weaknesses
11.4 Opportunities
11.5 Threats
12 Value Chain Analysis
13 Porters Five Forces Analysis
13.1 Overview
13.2 Bargaining Power of Buyers
13.3 Bargaining Power of Suppliers
13.4 Degree of Competition
13.5 Threat of New Entrants
13.6 Threat of Substitutes
14 Price Analysis
15 Competitive Landscape
15.1 Market Structure
15.2 Key Players
15.3 Profiles of Key Players
15.3.1 Archer-Daniels-Midland Company
15.3.1.1 Company Overview
15.3.1.2 Product Portfolio
15.3.1.3 Financials
15.3.1.4 SWOT Analysis
15.3.2 Golden Macadamias
15.3.2.1 Company Overview
15.3.2.2 Product Portfolio
15.3.3 Hamakua Macadamia Nut Company
15.3.3.1 Company Overview
15.3.3.2 Product Portfolio
15.3.4 Health and Plant Protein Group Limited
15.3.4.1 Company Overview
15.3.4.2 Product Portfolio
15.3.4.3 Financials
15.3.5 Ivory Macadamias
15.3.5.1 Company Overview
15.3.5.2 Product Portfolio
15.3.6 Kenya Nut Company Ltd.
15.3.6.1 Company Overview
15.3.6.2 Product Portfolio
15.3.7 Macadamia Processing Company
15.3.7.1 Company Overview
15.3.7.2 Product Portfolio
15.3.8 Mauna Loa Macadamia Nut Corporation
15.3.8.1 Company Overview
15.3.8.2 Product Portfolio
15.3.9 Mayo Macs
15.3.9.1 Company Overview
15.3.9.2 Product Portfolio
15.3.10 MWT Foods
15.3.10.1 Company Overview
15.3.10.2 Product Portfolio
15.3.11 Nambucca Macnuts Pty Ltd.
15.3.11.1 Company Overview
15.3.11.2 Product Portfolio
15.3.12 Royal Macadamia (Pty) Ltd.
15.3.12.1 Company Overview
15.3.12.2 Product Portfolio
15.3.13 Wondaree Macadamia Nuts
15.3.13.1 Company Overview
15.3.13.2 Product Portfolio

 

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Summary

The global macadamia market reached a value of US$ 1.53 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach a value of US$ 2.78 Billion by 2027 exhibiting a CAGR of 10.10% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

Macadamia refers to an edible, hard-shelled white nut, which is a genus of four species of indigenous trees present in Australia. Amongst these, only three species, namely, Macadamia ternifolia, integrifolia, and tetraphylla, are commercially important. It is a rich source of antioxidants, protein, fibers, and vitamins that aid in improving gut health, managing weight, and reducing the risk of various metabolic syndromes, including blood sugar, diabetes type 2, cholesterol, and heart ailments. On account of these properties, macadamia can be eaten, cooked with, and processed into a variety of products pertaining to different industrial segments. At present, it is commercially available in varying types, such as raw, coated, and roasted.

Macadamia Market Trends:
The increasing demand for macadamia as a healthy snack can be primarily attributed to the rising health consciousness and the growing awareness regarding its nutritional properties. This, in turn, represents one of the key factors currently driving the macadamia market growth. In line with this, favorable initiatives undertaken by governments of several countries for supporting macadamia production and trade in the agriculture sector through the employment of the latest methodologies is acting as another growth-inducing factor. Moreover, the extensive utilization of macadamia in the food and beverages (F&B) sector for manufacturing confectionery items, including pastries, biscuits, and ice creams is also contributing to the market growth. Along with this, they can be cold pressed to produce oil, which can further be incorporated into the formulation of various cosmetics and skincare products. Apart from this, the launch of macadamia nuts in innovative flavors, such as roasted, salted, honey-roasted, wasabi-flavored, and chocolate-coated, is further aiding companies in extending their existing product portfolios and reach, which is creating a positive outlook for the market.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global macadamia market, along with forecasts at the global, regional and country level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on nature, form, distribution channel and industry vertical.

Breakup by Nature:

Organic
Conventional

Breakup by Form:

Raw
Roasted
Coated

Breakup by Distribution Channel:

Online
Offline

Breakup by Industry Vertical:

Food and Beverages
Cosmetics
Others

Breakup by Region:

North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa

Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Archer-Daniels-Midland Company, Golden Macadamias, Hamakua Macadamia Nut Company, Health and Plant Protein Group Limited, Ivory Macadamias, Kenya Nut Company Ltd., Macadamia Processing Company, Mauna Loa Macadamia Nut Corporation, Mayo Macs, MWT Foods, Nambucca Macnuts Pty Ltd., Royal Macadamia (Pty) Ltd. and Wondaree Macadamia Nuts. Key Questions Answered in This Report:
How has the global macadamia market performed so far and how will it perform in the coming years?
What has been the impact of COVID-19 on the global macadamia market?
What are the key regional markets?
What is the breakup of the market based on the nature?
What is the breakup of the market based on the form?
What is the breakup of the market based on the distribution channel?
What is the breakup of the market based on the industry vertical?
What are the various stages in the value chain of the industry?
What are the key driving factors and challenges in the industry?
What is the structure of the global macadamia market and who are the key players?
What is the degree of competition in the industry?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Macadamia Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Market Forecast
6 Market Breakup by Nature
6.1 Organic
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Conventional
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Form
7.1 Raw
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Roasted
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Coated
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Online
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Offline
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Industry Vertical
9.1 Food and Beverages
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Cosmetics
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Others
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Region
10.1 North America
10.1.1 United States
10.1.1.1 Market Trends
10.1.1.2 Market Forecast
10.1.2 Canada
10.1.2.1 Market Trends
10.1.2.2 Market Forecast
10.2 Asia-Pacific
10.2.1 China
10.2.1.1 Market Trends
10.2.1.2 Market Forecast
10.2.2 Japan
10.2.2.1 Market Trends
10.2.2.2 Market Forecast
10.2.3 India
10.2.3.1 Market Trends
10.2.3.2 Market Forecast
10.2.4 South Korea
10.2.4.1 Market Trends
10.2.4.2 Market Forecast
10.2.5 Australia
10.2.5.1 Market Trends
10.2.5.2 Market Forecast
10.2.6 Indonesia
10.2.6.1 Market Trends
10.2.6.2 Market Forecast
10.2.7 Others
10.2.7.1 Market Trends
10.2.7.2 Market Forecast
10.3 Europe
10.3.1 Germany
10.3.1.1 Market Trends
10.3.1.2 Market Forecast
10.3.2 France
10.3.2.1 Market Trends
10.3.2.2 Market Forecast
10.3.3 United Kingdom
10.3.3.1 Market Trends
10.3.3.2 Market Forecast
10.3.4 Italy
10.3.4.1 Market Trends
10.3.4.2 Market Forecast
10.3.5 Spain
10.3.5.1 Market Trends
10.3.5.2 Market Forecast
10.3.6 Russia
10.3.6.1 Market Trends
10.3.6.2 Market Forecast
10.3.7 Others
10.3.7.1 Market Trends
10.3.7.2 Market Forecast
10.4 Latin America
10.4.1 Brazil
10.4.1.1 Market Trends
10.4.1.2 Market Forecast
10.4.2 Mexico
10.4.2.1 Market Trends
10.4.2.2 Market Forecast
10.4.3 Others
10.4.3.1 Market Trends
10.4.3.2 Market Forecast
10.5 Middle East and Africa
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Breakup by Country
10.5.3 Market Forecast
11 SWOT Analysis
11.1 Overview
11.2 Strengths
11.3 Weaknesses
11.4 Opportunities
11.5 Threats
12 Value Chain Analysis
13 Porters Five Forces Analysis
13.1 Overview
13.2 Bargaining Power of Buyers
13.3 Bargaining Power of Suppliers
13.4 Degree of Competition
13.5 Threat of New Entrants
13.6 Threat of Substitutes
14 Price Analysis
15 Competitive Landscape
15.1 Market Structure
15.2 Key Players
15.3 Profiles of Key Players
15.3.1 Archer-Daniels-Midland Company
15.3.1.1 Company Overview
15.3.1.2 Product Portfolio
15.3.1.3 Financials
15.3.1.4 SWOT Analysis
15.3.2 Golden Macadamias
15.3.2.1 Company Overview
15.3.2.2 Product Portfolio
15.3.3 Hamakua Macadamia Nut Company
15.3.3.1 Company Overview
15.3.3.2 Product Portfolio
15.3.4 Health and Plant Protein Group Limited
15.3.4.1 Company Overview
15.3.4.2 Product Portfolio
15.3.4.3 Financials
15.3.5 Ivory Macadamias
15.3.5.1 Company Overview
15.3.5.2 Product Portfolio
15.3.6 Kenya Nut Company Ltd.
15.3.6.1 Company Overview
15.3.6.2 Product Portfolio
15.3.7 Macadamia Processing Company
15.3.7.1 Company Overview
15.3.7.2 Product Portfolio
15.3.8 Mauna Loa Macadamia Nut Corporation
15.3.8.1 Company Overview
15.3.8.2 Product Portfolio
15.3.9 Mayo Macs
15.3.9.1 Company Overview
15.3.9.2 Product Portfolio
15.3.10 MWT Foods
15.3.10.1 Company Overview
15.3.10.2 Product Portfolio
15.3.11 Nambucca Macnuts Pty Ltd.
15.3.11.1 Company Overview
15.3.11.2 Product Portfolio
15.3.12 Royal Macadamia (Pty) Ltd.
15.3.12.1 Company Overview
15.3.12.2 Product Portfolio
15.3.13 Wondaree Macadamia Nuts
15.3.13.1 Company Overview
15.3.13.2 Product Portfolio

 

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