培養肉 2023-2043年Cultured Meat 2023-2043 本レポートは、主要プレイヤーへのインタビューを含む、同分野に関する広範な一次調査に基づき、培養肉産業の詳細な技術および市場評価を提供するものである。世界の食肉産業とその持続可能性の問題、... もっと見る
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サマリー
本レポートは、主要プレイヤーへのインタビューを含む、同分野に関する広範な一次調査に基づき、培養肉産業の詳細な技術および市場評価を提供するものである。世界の食肉産業とその持続可能性の問題、食肉の化学的・物理的構成、培養肉の製造工程、培養肉産業の現状、それを管理する規制について、業界プレイヤーのプロファイルとともに解説しています。本レポートは、2021年からの過去の市場データと、5つの地理的市場に区分した2023年から2043年までの市場予測を含んでいます。本レポートでは、世界の培養肉市場は2033年までに21億米ドル、2043年までに137億米ドルの規模になると予測しています。
培養肉は、培養肉またはラボ栽培肉として知られ、動物の屠殺を必要とせず、従来の農業を妨げる環境問題を回避する可能性のある肉製品を作るために、ラボで培養した動物細胞を使用する新しい技術分野です。植物由来の代替食肉の多くとは異なり、培養肉技術は従来の食肉と同じ脂肪や筋肉組織からなる製品を作ることができる。培養肉はここ数年、新しい市場として急速に台頭してきている。わずか10年足らずの間に、培養肉は一握りの新興企業から、培養肉のバリューチェーン全体で80社以上へと成長した。本レポートでは、この分野への投資を追跡し、投資が2015年の25万米ドルから2022年の8億米ドルまで上昇したことを紹介しています。
2022年11月、UPSIDE Foodsは、培養肉の規制機関である米国のFDA(Food and Drug Administration)から市販前承認を取得しました。これは、主要な市場で培養肉製品が承認された初めてのケースであり、この産業の実現可能性を示す大きな一歩となりました。FDAからのこの有望なシグナルと、2020年にイート・ジャスト社のGOOD Meat製品が最初に承認されたシンガポール市場によって確立された先行事例により、この業界は急速な規模拡大を伴う成長段階を登り始め、今後数年間で多くの製品が商業化されることが期待されています。
しかし、楽観的な見方とは裏腹に、培養肉が1兆米ドルに上る従来の食肉産業を破壊するまでには、この業界にはまだ克服すべき大きな課題がある。培養肉の生産はまだ非常に高価であり、培養肉を商業規模で生産する方法を開発した企業はまだない。本レポートでは、スターター細胞、成長培地、足場、バイオリアクターに関する議論を含め、培養肉とスケーリングをめぐる技術的な課題について論じている。とはいえ、近年は技術が大幅に進歩し、コストも下がってきている。本レポートでは、培養肉産業における今後のさらなるビジネスチャンスを明らかにしています。
本レポートでは、IDTechExが以下の質問に回答しています:
今後数年間の動向は、培養肉産業の進展と、1兆米ドルに上る世界の食肉産業を破壊するその可能性において極めて重要な役割を果たすと考えられる。IDTechExの最新レポート「培養肉2023-2043年」は、この新興産業の将来を形成する技術的および市場的要因を調査しています。
本レポートは、培養肉産業に関する重要な市場情報を提供しています。内容は以下の通りです:
培養肉の価値に関する考察
培養肉製造の技術
培養肉に関する広範な市場分析
Summary
この調査レポートは、主要プレイヤーへのインタビューを含む、同分野に関する広範な一次調査に基づき、培養肉産業の詳細な技術および市場評価について詳細に調査・分析しています。
主な掲載内容(目次より抜粋)
・培養肉の製造:技術の概要
・培養肉産業
・培養肉市場予測
・企業プロフィール
Report Summary
This report provides an in-depth technology and market evaluation of the cultured meat industry based on extensive primary research into the sector, including interviews with key players. The report discusses the global meat industry and its sustainability issues, the chemical and physical make-up of meat, the process of making cultured meat, the current state of the cultured meat industry, and the regulations governing it, alongside profiles of players in the industry. The report contains historic market data from 2021 and market forecasts from 2023 to 2043 segmented into 5 geographic markets. The report predicts that the global cultured meat market will be worth US$2.1 billion by 2033 and US$13.7 billion by 2043.
Cultured meat, otherwise known as cultivated or lab-grown meat, is an emerging technology area that uses animal cells grown in the lab to create meat products without requiring animal slaughter and with the potential to avoiding the environmental problems that hinder conventional agriculture. Unlike many of today's plant-based meat alternatives, cultured meat technology has the capability to create products identical to conventional meat, comprising the same fat and muscle tissue. Cultured meat has been rapidly emerging as a new market over the last few years. Within less than a decade, cultured meat has grown from a handful of start-ups to over 80 companies across the cultured meat value chain. This report tracks investment in the space, showing how investments have risen from US$250,000 in 2015 to US$800 million in 2022.
In November 2022, UPSIDE Foods received pre-market approval from the Food and Drug Administration (FDA), the United States' regulatory body for cultured meat. This was the first time a major market had approved a cultured meat product, a major step that demonstrates the viability of this industry. With this promising signal from the FDA, and precedence established by the Singapore market with the GOOD Meat product by company Eat Just approved first in 2020, the industry has begun to climb a growth phase involving rapid scaling up and many products expected to commercialize in the coming years.
Yet despite the optimism, the industry still has some major challenges to overcome before cultured meat can disrupt the US$1 trillion conventional meat industry. Cultured meat is still extremely expensive to produce, and no company has yet developed a method for producing cultured meat at a commercial scale. This report discusses the technical challenges around cultured meat and scaling, including discussion about starter cells, growth media, scaffolds, and bioreactors. Nevertheless, technology has advanced significantly in recent years and cost is being driven down. The report identifies further opportunities in the cultured meat industry in the future.
In this report, IDTechEx answers the questions:
What are the sustainability issues facing the meat industry?
What is cultured meat?
How is cultured meat made?
What are the main technological hurdles to producing cultured meat at a commercial scale?
Developments over the next few years are set to play a pivotal role in the progress of the cultured meat industry and its potential to disrupt the US$1 trillion global meat industry. Cultured Meat 2023-2043, a new report from IDTechEx, explored the technological and market factors that will shape the future of this emerging industry.
This report provides critical market intelligence about the cultured meat industry. This includes:
A review of the value of cultured meat
Extensive market analysis for cultured meat
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2024/06/28 10:26 162.07 円 173.83 円 207.48 円 |