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垂直農法 2022-2032年


Vertical Farming 2022-2032

2050年には世界人口が100億人に達すると予想され、気候変動や都市化によって耕地面積が減少する中、農業は今後大きな課題に直面することになります。その解決策として、ここ数年、注目を集めてい... もっと見る

 

 

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IDTechEx
アイディーテックエックス
2022年5月26日 US$6,500
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252 英語

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サマリー

2050年には世界人口が100億人に達すると予想され、気候変動や都市化によって耕地面積が減少する中、農業は今後大きな課題に直面することになります。その解決策として、ここ数年、注目を集めているのが垂直農法です。垂直農園は、屋内で完全に制御された環境のもと、太陽の代わりに人工照明を使い、何層にも積み重ねて植物を栽培することで、植物のニーズにぴったり合った栽培環境を整えることができます。土を使わない栽培技術やレイアウトによる高い栽培密度と組み合わせることで、垂直農法は農薬を使わずに365日、従来の農業の何百倍もの収穫量を達成することができるのです。
 
垂直農法では、センサー、空調システム、照明システムを組み合わせて、制御された環境を維持することができます。出典 IDTechEx
 
垂直農法の支持者は、都市の人口集中地のすぐそばで作物を育てることができるため、フードマイレージを実質的になくし、世界の食糧生産に革命を起こすことができると主張している。現在、果物や野菜は消費者に届くまでに何千キロも移動することが多く、その過程で鮮度や品質が落ち、汚染のリスクも高まっています。特に米国では、近年、汚染された農産物から大腸菌が発生し、何百人もの入院患者を出したことが問題になっています。さらに、近年のパンデミックや地政学的な問題によるサプライチェーンの混乱もあり、複雑なサプライチェーンへの懸念が浮き彫りになっています。垂直農法は、生鮮食品の高度に集中化したモデルを破壊することで、これらの問題を克服し、地元生産に向かう幅広い消費者の傾向を利用することができます。
 
伝統的な農業市場は、悪名高い複雑なサプライチェーンと関連しており、垂直農法はいくつかの中間業者をカットすることによって、これを大幅に簡素化することができます。出典 IDTechEx
 
垂直農法業界はここ数年、投資家から多くの関心を集めてきた。この業界は2021年に10億ドル以上を調達し、2018年と2019年に発生した資金調達額の合計を上回る過去最高を記録した。特筆すべきは、カリフォルニア州に拠点を置く垂直農園Plentyで、これまでに9億ドル以上の資金を調達しており、これには小売大手WalmartとSoftBank Vision Fundが支援する2022年のシリーズEでの4億ドルの資金調達が含まれています。日本では現在200以上の垂直農園が稼動しており、業界トップの株式会社スプレッドは3万頭を生産しています。日本では、株式会社スプレッドが高度に自動化されたテクノファームけいはんなで、毎日3万個のレタスを生産しています。
 
しかし、この業界は多くの課題にも直面しています。この分野には倒産が散見され、かつて世界最大の垂直農場を運営していたPodPonicsとFarmedHereは、電力コストや人件費の高騰、組織の複雑さに悩んだ末、2016年に閉鎖した。これらの課題の一部は、垂直農園によくある作物生産の高コストです。制御された環境を維持するには大量のエネルギーが必要であり、そのエネルギー使用の大部分を太陽光よりも人工照明の使用が占めています。また、垂直農法の農場は、作物の栽培用に設計されていない環境(輸送用コンテナ内など)で多くの手作業を必要とすることもあります。このようなエネルギーと労働のコストは、垂直農法で生産された農産物の価格の高騰に大きく寄与しており、消費者の購買意欲を低下させる可能性がある。
 
とはいえ、垂直農法に対する熱意は依然として高く、テクノロジーによって垂直農法のコストが下がり、大規模な都市型食品生産が現実のものとなりつつある。本レポートでは、垂直農法の実現に役立っている主要な技術分野について詳細な議論を行い、以下のような業界の成功の鍵となりうる分野を特定する。
  • 栽培方法
  • LEDと照明
  • 環境制御
  • センサー
  • 自動化
  • コンテナ栽培
 
本レポートは、80エーカーズ、カレラ、クロップワンホールディングス、ジョーンズフード社の役員を含む業界全体の主要プレイヤー17名へのインタビューと30社以上のプロファイルに基づいて、垂直農業業界の現状を洞察し、業界が直面する課題と垂直農業企業を成功させるための要因について論じている。本レポートでは、垂直農法の経済性を従来の農業と比較しながら考察し、業界とより広いバリューチェーンのプレーヤーにとっての機会を特定しています。
 
さらに、垂直農法のバリューチェーン、ビジネスモデル、垂直農法市場が地域によってどのように変化するかを、急速に台頭する北米市場と確立された東アジア市場を対比させながら解説しています。そして、2032年までの主要地域とビジネスタイプにおける農産物を対象に、垂直農法産業の将来性を予測しています。



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目次

1. エグゼクティブサマリー
1.1. レポート概要
1.2. 農業の問題点
1.3. 垂直農法は解決策になるか?
1.4. 垂直農法の構成要素
1.5. テクノロジー:主な発見
1.6. 垂直農法:期待と現実
1.7. 垂直農法。SWOT分析
1.8. 垂直型ファームの生産コストとランニングコスト(OPEX)
1.9. 垂直農法の課題
1.10. 垂直農法の採算性との戦い
1.11. 垂直農法ではどんな作物を栽培しているのですか?
1.12. 原油価格高騰とサプライチェーンの混乱の影響
1.13. 垂直農法施設:大きい方がいいのか、小さい方がいいのか?
1.14. 垂直農法のバリューチェーン
1.15. 垂直農法における3大ビジネスモデル
1.16. 垂直農法への投資
1.17. 垂直農法による農産物:世界予測
2. イントロダクション
2.1. 概要
2.1.1. 農業の問題点
2.1.2. 垂直農法は解決策になるか?
2.1.3. 垂直農法の仕組みは?
2.1.4. 垂直農法の事例
2.1.5. 垂直農法の推進者たち
2.1.6. 垂直農法の課題
2.1.7. 垂直農法ではどんな作物が育つのですか?
2.1.8. 垂直農法と他の生産方式との比較
2.1.9. 本レポートにおける垂直型ファームの定義
2.2. 垂直農法の構成要素
2.2.1. 構造物
2.2.2. 栽培システム
2.2.3. 照明
2.2.4. 栄養剤の供給水耕栽培
2.2.5. 栄養剤の供給エアロポニックス
2.2.6. 栄養剤の供給アクアポニックス
2.2.7. エアコン
2.2.8. CO2供給装置
2.2.9. 環境制御装置
3. 垂直農法の技術
3.1. 概要
3.1.1. 垂直農法に必要なものは何ですか?
3.2. 栽培技術
3.2.1. 水耕栽培と空気耕栽培の比較
3.2.2. エアロポニックス技術
3.2.3. AeroFarms
3.2.4. How doesAeroFarms' system work?
3.2.5. LettUs Grow
3.2.6. 垂直方向の成長壁とタワー
3.2.7. 垂直成長塔の方が効率的なのか?
3.2.8. 垂直成長塔の方が効率的なのか?
3.2.9. 豊富
3.2.10. アクアポニックス:概要
3.2.11. アクアポニックスの歴史的な先例
3.2.12. アップワードファーム
3.2.13. アクアポニックスの問題点
3.2.14. アクアポニックスが不採算になりがちな理由
3.2.15. アクアポニックス垂直農法と稲作農法の違いについて
3.2.16. アクアポニックス農園はどれくらいの魚を生産できるのか?
3.2.17. アクアポニックスシステムは経済的に成立するのか?
3.3. LEDと照明
3.3.1. LEDと光合成
3.3.2. 光合成と収量
3.3.3. 光合成の最大化
3.3.4. 室内作物栽培のための光の「レシピ
3.3.5. ライトレシピは作物に大きな影響を与える
3.3.6. 垂直農法に適したLEDの選択
3.3.7. 垂直農法用LED照明の選び方
3.3.8. シグニファイ
3.3.9. シグニファイGreenPower量産モジュール仕様
3.3.10. ルミグロウ
3.3.11. ヘリオスペクトラ
3.3.12. ヘリオスペクトラ'製品ファミリー
3.3.13. LED技術の向上と垂直農法
3.3.14. シェルパスペース
3.4. 環境制御
3.4.1. 暖房、換気、空調(HVAC)
3.4.2. 空調システムにおけるファクター
3.4.3. センサーとデータの重要性
3.4.4. 垂直農法では、どこにセンサーが使えるのですか?
3.4.5. 垂直農法に欠かせないCO2センサー
3.4.6. 光センサーの重要性
3.4.7. 光センサー - 完全なスペクトル vs. マルチスペクトル
3.4.8. 園芸用スマートセンサー企業
3.4.9. アラネット
3.4.10. IDTechExによるセンサーに関するレポート
3.5. 垂直農法における自動化
3.5.1. 垂直農法における自動化レベル
3.5.2. 垂直農法ではまだ自動化が浸透していない
3.5.3. 垂直農法における技術導入
3.5.4. 自動化の進展に期待する業界のリーダーたち
3.5.5. オートメーション:環境制御
3.5.6. オートグロウ
3.5.7. プリヴァ
3.5.8. 自動化:栄養管理
3.5.9. イマジネーションガーデン
3.5.10. 自動化:ライトなレシピ
3.5.11. バウリー農園
3.5.12. レベル2以上の自動化を目指す
3.5.13. ロジックス
3.5.14. 自動化は価値があるのか?
3.5.15. インテリジェント・グロース・ソリューション
3.5.16. ワードバイオUS
3.5.17. ジョーンズフード社
3.5.18. オートメーションは何を提供できるのか? -1
3.5.19. オートメーションは何を提供できるのか? -2
3.5.20. 慣行農業における自動化・ロボット化
3.6. 病害虫
3.6.1. 病害虫
3.6.2. 有害生物管理
3.6.3. 垂直農法でよく見られる病気
3.7. コンテナ栽培
3.7.1. コンテナ栽培
3.7.2. フレイトファーム
3.7.3. コンテナ栽培のメリット
3.7.4. コンテナ栽培のデメリット1
3.7.5. コンテナ栽培のデメリット2
3.7.6. バーチカルクロップコンサルタント
3.7.7. コンテナ農業はいいのか?
3.7.8. コンテナファームの比較
3.7.9. キュービックファームシステムズ(株)
3.7.10. アーバン・クロップ・ソリューションズ
3.7.11. ファームボックスフーズ
4. 垂直農法の課題
4.1. 垂直農法の課題
4.2. 垂直農法のリスク
4.3. 垂直農法への期待
4.4. ポッドポニックス
4.5. ファームドヘア
4.6. Upwards Farmsは規模を拡大しています:これは良いアイデアですか?
4.7. 垂直農法反対論
4.8. 垂直農法の主張
4.9. 垂直農法の採算性との戦い
4.10. ケーススタディAeroFarms
4.11. 垂直農法の高いスタートアップ・コスト
4.12. 垂直農法は農地を救えるか?
4.13. 人件費
4.14. 電力コスト
4.15. 垂直農法:期待と現実
4.16. Is all well at豊富?
4.17. ロケーションの重要性
4.18. アンダーグラウンドの成長
4.19. 垂直農法を成功させるためには、生産性を高める必要がある
4.20. 垂直農法施設:大きい方がいいのか、小さい方がいいのか?
4.21. 製品のマーケティングと価格設定
4.22. 垂直農法:技術産業ではなく、食品産業であること
4.23. 会社の方向性の重要性
4.24. クロップワンホールディングス
4.25. コラボレーションの必要性
4.26. 80エーカー
4.27. インフィニット・エーカーズ
5. 垂直農法の経済学
5.1. 垂直農法と慣行農法の比較
5.1.1. 垂直農法ではどんな作物を栽培しているのですか?
5.1.2. 垂直農法の農産物はコストプレミアムがある
5.1.3. 米国における無農薬野菜の価格について
5.1.4. 米国でのアイスバーグレタスの小売価格
5.1.5. 平均的な農場の生産性は?
5.1.6. ロメインレタスの農場での栽培にかかるコスト
5.1.7. 燃料価格が青果物価格に与える影響について
5.1.8. 燃料価格が青果物価格に与える影響について
5.1.9. 原油価格の高騰で垂直農法が経済的になるかも?
5.1.10. 垂直農法と青果物サプライチェーン
5.1.11. サプライチェーンの混乱がもたらす影響
5.1.12. 食費の内訳:小売店での生鮮野菜
5.1.13. 垂直農法の作物の価格設定:スターバックスのアプローチ?
5.1.14. 垂直農法の農産物と有機農産物の比較
5.1.15. アイスバーグレタスを超えて
5.1.16. 業界のリーダーたちは、葉物野菜を超えていくことを望んでいる
5.1.17. 垂直農法の企業は、どんな作物を育てようとしているのでしょうか?
5.1.18. Oishii : 贅沢ないちご
5.1.19. スモールホールド
5.1.20. キノコは垂直農法の重要な作物になりうるか?
5.1.21. カンナビス
5.1.22. 垂直農法の農場は、その焦点を変えるべきでしょうか?
5.2. 現地生産のメリット
5.2.1. 拡大するローカルフードの市場
5.2.2. オーガニック認証:投資する価値はあるか?
5.2.3. 消費者は地元の食品にいくら払うのか?
5.2.4. 消費者は垂直農法で作られた農産物に高いお金を払うのか?
5.2.5. 垂直農法の農産物を紹介する
5.2.6. ミラベル
5.2.7. ナチュフィア
5.2.8. 家庭で育てることの価値
5.2.9. フードマイルスの経済性と持続可能性
5.2.10. フードマイルはサステナビリティの指標としては不十分
5.2.11. 現地生産は経済的なメリットがあるのか?
5.3. 垂直農法のランニングコスト
5.3.1. 垂直型ファームの生産コストとランニングコスト(OPEX)
5.3.2. 垂直農法に必要な電力
5.3.3. 垂直型ファームは、一般的に温室よりも多くの電力を使用する
5.3.4. 作物別の照明コスト
5.3.5. 太陽光発電でエネルギーコストを改善できるのでは?
5.3.6. LEDのコストは色によって異なる
5.3.7. 垂直農法は持続可能か?
5.3.8. 垂直農法の世界的な実現可能性
6. マーケット
6.1. 垂直農法におけるビジネスモデル
6.1.1. 垂直農法のバリューチェーン
6.1.2. 大手垂直統合型ファーム向け小売店
6.1.3. 垂直農法における3大ビジネスモデル
6.1.4. ターンキーファームソリューションインファーム
6.1.5. ターンキーファームソリューションAgrilution
6.1.6. AeroFarms: アマゾンモデル?
6.1.7. 垂直農法への投資
6.1.8. 市民とつながる:垂直農法とソーシャルイノベーション
6.2. 地域横断的な垂直農法
6.2.1. 地理的条件による消費者認識
6.2.2. 米国での垂直農法
6.2.3. カレラ
6.2.4. 平方根
6.2.5. 米国における食品リコール
6.2.6. ヨーロッパでの垂直農法
6.2.7. 欧州の農業事情
6.2.8. 温室栽培で世界をリードするオランダ
6.2.9. オランダのアグリテック - 垂直農法への示唆
6.2.10. アグリクール
6.2.11. 中東での垂直農法
6.2.12. バディア農園
6.2.13. 日本での垂直農法
6.2.14. 日本での垂直農法 - top20 producers
6.2.15. (株)スプレッド
6.2.16. (株)スプレッド生産設備
6.2.17. 中国での垂直農法
6.2.18. 中国は垂直農法の準備ができたか?
6.2.19. 福建三南中科光生物技術有限公司
6.2.20. シンガポール:垂直農法の機が熟した?
6.2.21. シンガポールでの都市農業
6.2.22. サステニール
7. フォーキャスト
7.1. 垂直農法:展望
7.2. 垂直農法で作られた農産物
7.2.1. 米国およびEU+英国における有機青果物売上高
7.2.2. 前回発表予想に対する評価
7.2.3. 垂直農法による農産物:世界予測
7.2.4. 垂直農法による農産物:世界予測データ
7.2.5. 垂直農法で作られた農産物を予想します。北米
7.2.6. 垂直農法で作られた農産物を予想します。欧州
7.2.7. 垂直農法で作られた農産物を予想する。日本
7.2.8. 垂直農法で作られた農産物を予想します。中国
7.3. 垂直農法用ハードウェア
7.3.1. コンテナ栽培見通し(世界)
7.3.2. 垂直農法のターンキー・ハードウェアの予測(コンテナファームではない、グローバルなもの)
8. 会社概要
8.1. IDTechExポータルから30以上の企業プロフィールにアクセス可能

 

 

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Summary

この調査レポートは、80エーカーズ、カレラ、クロップワンホールディングス、ジョーンズフード社の役員を含む業界全体の主要プレイヤー17名へのインタビューと30社以上のプロファイルに基づいて、垂直農業業界の現状を洞察し、業界が直面する課題と垂直農業企業を成功させるための要因について詳細に調査・分析しています。
 
主な掲載内容(目次より抜粋)
  • 垂直農法の技術、課題、経済性
  • 市場
  • 予測
  • 企業プロフィール
 
Report Summary
With a global population expected to reach 10 billion by 2050, paired with a decreasing amount of arable land caused by climate change and growing urbanisation, the agriculture industry faces major challenges over the coming years. To this end, vertical farms have attracted much interest over the last few years as a possible solution. By growing plants indoors under fully controlled environments in many stacked layers, using artificial lighting instead of the sun, vertical farms can tune their growing environments to the exact needs of the plant. When combined with soil-free growing techniques and high growing densities from their layout, vertical farming can achieve yields hundreds of times above that of conventional agriculture, 365 days a year and without requiring pesticides.
 
Vertical farms use a combination of sensors, HVACs and lighting systems to maintain a controlled environment. Source IDTechEx
 
Supporters of vertical farming claim it could revolutionise global food production, practically eliminating food miles by enabling crop growth right next to urban population centres. Currently, fruit and vegetables often travel thousands of miles to reach consumers, losing freshness and quality along the way and increasing the risk of contamination. This has been a particular issue in the US, where recent E. coli outbreaks from contaminated produce have led to hundreds of hospitalisations in recent years. This has been further exacerbated by recent disruptions to the supply chain caused by the pandemic and geopolitical issues, highlighting concerns with a notoriously complex supply chain. By disrupting the highly centralised model for fresh produce, vertical farming could help overcome these issues, while capitalizing on the broader consumer trend towards local production.
 
The traditional agriculture market is associated with a notoriously complex supply chain, and vertical farms could simplify this drastically by cutting out several middlemen. Source IDTechEx
 
The vertical farming industry has attracted much interest from investors over the last few years. The industry raised over $1 billion in 2021, a record high that exceeded the combined funding generated in 2018 and 2019. Of note is California-based vertical farm Plenty, which has raised over $900 million in funding to date; this included $400 million in a 2022 Series E funding supported by retail giant Walmart and SoftBank Vision Fund. Across the Pacific, the industry is already well-established - in Japan there are over 200 vertical farms currently operating, with industry leader Spread Co. Ltd. producing 30,000 heads of lettuce every day in its highly automated Techno Farm Keihanna plant.
 
However, the industry is also facing many challenges. The sector is littered with bankruptcies - PodPonics and FarmedHere, once operators of the largest vertical farms in the world, closed their doors in 2016 after struggling with spiralling power and labour costs and organisational complexities. Part of these challenges are the high cost of crop production commonly associated with vertical farms. Maintaining a controlled environment requires a great deal of energy, and the use of artificial lighting over sunlight accounts for a large part of this energy usage. The running of a vertical farm can also require much manual labour often in environments not designed for growing crops (such as inside shipping containers); human intervention is required for many aspects within the farm, ranging from crop monitoring to system maintenance. The associated energy and labour costs can contribute significantly to the high prices associated with vertically farmed produce, which may discourage consumers from these products.
 
Nevertheless, enthusiasm remains high and technology is helping to decrease the costs of vertical farming and make large scale urban food production a reality. This report provides an in-depth discussion of the key technology areas that are helping to make vertical farming a reality, identifying areas that could be key to the success of the industry, such as:
  • Growing methods
  • LEDs and lighting
  • Environmental controls
  • Sensors
  • Automation
  • Container farming
 
Based on interviews with 17 major players throughout the sector, including executives from 80 Acres, Kalera, Crop One Holdings and Jones Food Company and profiles of over 30 companies, this report draws insight into the state of the vertical farming industry, discussing the challenges that the industry faces and the factors involved in creating a successful vertical farming company. The report considers the economics of vertical farming in comparison to conventional agriculture and identifies opportunities for players in the industry and the wider value chain.
 
The report goes on to describe the value chain for vertical farming, as well as business models and how the markets for vertical farming change across geographies, contrasting the rapidly emerging markets in North America with the established markets in East Asia. The report then forecasts the future of the vertical farming industry covering produce in key geographies and business types up to 2032.



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Table of Contents

1. EXECUTIVE SUMMARY
1.1. Report overview
1.2. The problem with agriculture
1.3. Is vertical farming the answer?
1.4. Components of a vertical farm
1.5. Technologies: key findings
1.6. Vertical farming: expectations vs reality
1.7. Vertical farms: SWOT analysis
1.8. Production and running costs (OPEX) of a vertical farm
1.9. Challenges in vertical farming
1.10. Vertical farming's struggle with profitability
1.11. What crops do vertical farms grow?
1.12. The effects of rising oil prices and supply chain disruptions
1.13. Vertical farming facilities: better to go big or small?
1.14. The vertical farming value chain
1.15. The three main business models in vertical farming
1.16. Investments in vertical farming
1.17. Vertically farmed produce: global forecast
2. INTRODUCTION
2.1. Overview
2.1.1. The problem with agriculture
2.1.2. Is vertical farming the answer?
2.1.3. How does vertical farming work?
2.1.4. The case for vertical farming
2.1.5. Drivers of vertical farming
2.1.6. Challenges in vertical farming
2.1.7. What crops can vertical farming grow?
2.1.8. Vertical farming vs other production methods
2.1.9. The definition of a vertical farm for this report
2.2. Components of a vertical farm
2.2.1. Structures
2.2.2. Growing systems
2.2.3. Lighting
2.2.4. Nutrient supply: Hydroponics
2.2.5. Nutrient supply: Aeroponics
2.2.6. Nutrient supply: Aquaponics
2.2.7. Air conditioning
2.2.8. CO2 supply unit
2.2.9. Environmental control units
3. TECHNOLOGIES IN VERTICAL FARMING
3.1. Overview
3.1.1. What is needed for a vertical farm?
3.2. Growing techniques
3.2.1. Hydroponics vs aeroponics
3.2.2. Aeroponics technologies
3.2.3. AeroFarms
3.2.4. How does AeroFarms' system work?
3.2.5. LettUs Grow
3.2.6. Vertical growth walls and towers
3.2.7. Are vertical growth towers more efficient?
3.2.8. Are vertical growth towers more efficient?
3.2.9. Plenty
3.2.10. Aquaponics: overview
3.2.11. Historical precedents for aquaponics
3.2.12. Upward Farms
3.2.13. The trouble with aquaponics
3.2.14. Reasons why aquaponics is often unprofitable
3.2.15. The differences between aquaponics vertical farms and rice-fish farms
3.2.16. How much fish can aquaponics farms produce?
3.2.17. Are aquaponics systems economically viable?
3.3. LEDs and lighting
3.3.1. LEDs and photosynthesis
3.3.2. Photosynthesis and yield
3.3.3. Maximising photosynthesis
3.3.4. Light "recipes" for indoor crop growth
3.3.5. Light recipe has a major impact on the crop
3.3.6. Choosing the right LEDs for a vertical farm
3.3.7. Choosing LED grow lights for vertical farming
3.3.8. Signify
3.3.9. Signify GreenPower production module specifications
3.3.10. LumiGrow
3.3.11. Heliospectra
3.3.12. Heliospectra's product families
3.3.13. Improving LED technology and vertical farming
3.3.14. Sherpa Space
3.4. Environmental control
3.4.1. Heating, ventilation and air conditioning (HVAC)
3.4.2. Factors in HVAC systems
3.4.3. The importance of sensors and data
3.4.4. Where can sensors be used in a vertical farm?
3.4.5. CO2 sensors are essential for vertical farms
3.4.6. The importance of light sensors
3.4.7. Light sensors - complete spectrum vs. multispectral
3.4.8. Smart sensor companies in horticulture
3.4.9. Aranet
3.4.10. IDTechEx reports on sensors
3.5. Automation in vertical farming
3.5.1. Automation levels in vertical farming
3.5.2. Automation is not yet widespread in vertical farming
3.5.3. Technology adoption in vertical farming
3.5.4. Industry leaders look towards increasing automation
3.5.5. Automation: environmental control
3.5.6. Autogrow
3.5.7. Priva
3.5.8. Automation: nutrient control
3.5.9. Imagination Garden
3.5.10. Automation: light recipes
3.5.11. Bowery Farming
3.5.12. Taking automation beyond level 2
3.5.13. Logiqs
3.5.14. Is automation worth it?
3.5.15. Intelligent Growth Solutions
3.5.16. SananBio US
3.5.17. Jones Food Company
3.5.18. What could automation provide? - 1
3.5.19. What could automation provide? - 2
3.5.20. Automation and robotics in conventional agriculture
3.6. Pests and diseases
3.6.1. Pests and diseases
3.6.2. Pest management
3.6.3. Common diseases in vertical farming
3.7. Container farming
3.7.1. Container farming
3.7.2. Freight Farms
3.7.3. Advantages of container farming
3.7.4. Disadvantages of container farming - 1
3.7.5. Disadvantages of container farming - 2
3.7.6. Vertical Crop Consultants
3.7.7. Is container farming a good idea?
3.7.8. A comparison of container farms
3.7.9. Cubic Farm Systems Corp.
3.7.10. Urban Crop Solutions
3.7.11. FarmBox Foods
4. CHALLENGES IN VERTICAL FARMING
4.1. Challenges in vertical farming
4.2. The risks of vertical farming
4.3. Vertical farming: ambitious expectations
4.4. PodPonics
4.5. FarmedHere
4.6. Upwards Farms is scaling up: is this a good idea?
4.7. The argument against vertical farming
4.8. The argument for vertical farming
4.9. Vertical farming's struggle with profitability
4.10. Case study: AeroFarms
4.11. Vertical farming's high start-up costs
4.12. Can vertical farming save cropland?
4.13. The cost of labour
4.14. The cost of power
4.15. Vertical farming: expectations vs reality
4.16. Is all well at Plenty?
4.17. The importance of location
4.18. Growing Underground
4.19. To succeed, vertical farms must be productive
4.20. Vertical farming facilities: better to go big or small?
4.21. Marketing and pricing products
4.22. Vertical farming: the food industry, not the tech industry
4.23. The importance of company direction
4.24. Crop One Holdings
4.25. The need for collaboration
4.26. 80 Acres
4.27. Infinite Acres
5. THE ECONOMICS OF VERTICAL FARMING
5.1. Vertical farming vs conventional agriculture
5.1.1. What crops do vertical farms grow?
5.1.2. Vertically farmed produce has a cost premium
5.1.3. The price of non-organic vegetables in the USA
5.1.4. The retail price of iceberg lettuce in the USA
5.1.5. How productive is an average farm?
5.1.6. The costs of growing romaine lettuce on a farm
5.1.7. The impact of fuel prices on fruit and vegetable prices
5.1.8. The impact of fuel prices on fruit and vegetable prices
5.1.9. Could rising oil prices make vertical farming economical?
5.1.10. Vertical farming and the fruit and vegetable supply chain
5.1.11. The effects of supply chain disruptions
5.1.12. A breakdown of food dollars: fresh vegetables at retail
5.1.13. Pricing vertically farmed crops: the Starbucks approach?
5.1.14. Vertical farmed produce vs. organic produce
5.1.15. Beyond iceberg lettuce
5.1.16. Industry leaders are looking to move beyond leafy greens
5.1.17. What crops are vertical farming companies looking to grow?
5.1.18. Oishii : luxury strawberries
5.1.19. Smallhold
5.1.20. Could mushrooms be an important crop for vertical farms?
5.1.21. Cannabis
5.1.22. Should vertical farms change their focus?
5.2. The benefits of local production
5.2.1. The growing market for local food
5.2.2. Organic certification: worth the investment?
5.2.3. How much will consumers pay for local food?
5.2.4. Will consumers pay more for vertically farmed produce?
5.2.5. Presenting vertically farmed produce
5.2.6. Miravel
5.2.7. Natufia
5.2.8. The value of growing at home
5.2.9. The economics and sustainability of food miles
5.2.10. Food miles are a poor measure of sustainability
5.2.11. Is local production economically beneficial?
5.3. Running costs of a vertical farm
5.3.1. Production and running costs (OPEX) of a vertical farm
5.3.2. The power requirements for vertical farming
5.3.3. Vertical farms generally use more electricity than greenhouses
5.3.4. The lighting costs of different crops
5.3.5. Could photovoltaics improve the energy costs?
5.3.6. LED costs vary by colour
5.3.7. Is vertical farming sustainable?
5.3.8. The global feasibility of vertical farming
6. MARKETS
6.1. Business Models in vertical farming
6.1.1. The vertical farming value chain
6.1.2. Retailers for major vertical farms *
6.1.3. The three main business models in vertical farming
6.1.4. Turnkey farm solutions: Infarm
6.1.5. Turnkey farm solutions: Agrilution
6.1.6. AeroFarms: the Amazon model?
6.1.7. Investments in vertical farming
6.1.8. Connecting with citizens: vertical farming and social innovation
6.2. Vertical farming across geographies
6.2.1. Consumer perceptions with geography
6.2.2. Vertical farming in the USA
6.2.3. Kalera
6.2.4. Square Roots
6.2.5. Food recalls in the USA
6.2.6. Vertical farming in Europe
6.2.7. The state of farming in Europe
6.2.8. The Netherlands leads the world in greenhouse growing
6.2.9. Dutch agritech - implications for vertical farming
6.2.10. Agricool
6.2.11. Vertical farming in the Middle East
6.2.12. Badia Farms
6.2.13. Vertical farming in Japan
6.2.14. Vertical farming in Japan - top 20 producers
6.2.15. Spread Co., Ltd.
6.2.16. Spread Co., Ltd. Production facilities
6.2.17. Vertical farming in China
6.2.18. Is China ready for vertical farming?
6.2.19. Fujian Sanan Sino-Science Photobiotech Co., Ltd
6.2.20. Singapore: ripe for vertical farming?
6.2.21. Urban farming in Singapore
6.2.22. Sustenir
7. FORECASTS
7.1. Vertical farming: outlook
7.2. Vertically farmed produce
7.2.1. Organic fruit and vegetable sales in the USA and EU+UK
7.2.2. Assessment of previous forecasts
7.2.3. Vertically farmed produce: global forecast
7.2.4. Vertically farmed produce: global forecast data
7.2.5. Vertically farmed produce forecast: North America
7.2.6. Vertically farmed produce forecast: Europe
7.2.7. Vertically farmed produce forecast: Japan
7.2.8. Vertically farmed produce forecast: China
7.3. Vertical farming hardware
7.3.1. Container farming forecast (global)
7.3.2. Turnkey vertical farming hardware forecast (not container farms, global)
8. COMPANY PROFILES
8.1. Access to over 30 company profiles from the IDTechEx Portal

 

 

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