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ブルガリアの焼き菓子


Baked Goods in Bulgaria

ブルガリアの焼き菓子部門は、2024年には販売量が減少する。同分野はすでに確立されたパターンで苦戦が続いており、成熟化と、小売販売と外食サービスを組み合わせたパン屋から利益を得ている職人パンの脅威の激... もっと見る

 

 

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Euromonitor International
ユーロモニターインターナショナル
2024年11月25日 US$1,075
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サマリー

ブルガリアの焼き菓子部門は、2024年には販売量が減少する。同分野はすでに確立されたパターンで苦戦が続いており、成熟化と、小売販売と外食サービスを組み合わせたパン屋から利益を得ている職人パンの脅威の激化に苦しんでいる。ブルガリアの人口減少は、同国の出生率の低さにより他の欧州諸国を大きく引き離しているため、一般的にパンの一人当たり成長は限定的である。ユーロモニター・インターナショナルの『ブルガリアの焼き菓子』レポートは、国レベルの市場に関する詳細な知識を提供し、他では得られない地域的な洞察と理解を提供する。最新の小売売上高データ2019-2023年に加え、主要企業、ブランド、小売店舗を特定し、消費者需要と売上高成長の背景にある主要トレンドと人口動態の変化を評価しています。健康とウェルネス、持続可能性、パンデミックからの回復などの主要トレンドが、どのように市場を形成しているか<|Year|>2028年までの予測に直接役立ち、市場がどのように変化するかを明確に示します:製品カバレッジ:パン、ケーキ、デザートミックス、デザートパイ&タルト、冷凍焼き菓子、ペストリー。データ範囲:市場規模(過去と予測)、企業シェア、ブランドシェア、流通データ本レポートを購入する理由:* 焼き菓子市場の詳細な全体像を把握する、* 成長分野を特定し、変化を促進する要因を特定する、* 競争環境、市場の主要企業、主要ブランドを理解する、* 5年間の予測を使用して、市場がどのように発展すると予測されるかを評価するEuromonitor Internationalは、市場調査レポート、ビジネス参考書、オンライン情報システムの出版において40年以上の実績があります。ロンドン、シカゴ、シンガポール、上海、ヴィリニュス、ドバイ、ケープタウン、サンティアゴ、シドニー、東京、バンガロールにオフィスを構え、世界中に800人以上のアナリストのネットワークを持つユーロモニター・インターナショナルは、情報に基づいた戦略立案を支援する信頼性の高い情報資源を開発する独自の能力を有しています。

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目次

Baked Goods in Bulgaria
Euromonitor International
November 2024

List Of Contents And Tables

BAKED GOODS IN BULGARIA
KEY DATA FINDINGS
2024 DEVELOPMENTS
Shift away from leavened bread drives overall volume decline
International cuisine trends support sales in packaged flat bread, while dessert mixes benefits from convenience demand
Cakes and pastries see growth driven by convenience, cost-friendliness and indulgence demands
PROSPECTS AND OPPORTUNITIES
Overall category will remain in decline throughout forecast period
Cakes and pastries to continue rising
Retail channel expansion pushing growth in frozen baked goods, supported by older demographics
CATEGORY DATA
Table 1 Sales of Baked Goods by Category: Volume 2019-2024
Table 2 Sales of Baked Goods by Category: Value 2019-2024
Table 3 Sales of Baked Goods by Category: % Volume Growth 2019-2024
Table 4 Sales of Baked Goods by Category: % Value Growth 2019-2024
Table 5 Sales of Pastries by Type: % Value 2019-2024
Table 6 NBO Company Shares of Baked Goods: % Value 2020-2024
Table 7 LBN Brand Shares of Baked Goods: % Value 2021-2024
Table 8 Distribution of Baked Goods by Format: % Value 2019-2024
Table 9 Forecast Sales of Baked Goods by Category: Volume 2024-2029
Table 10 Forecast Sales of Baked Goods by Category: Value 2024-2029
Table 11 Forecast Sales of Baked Goods by Category: % Volume Growth 2024-2029
Table 12 Forecast Sales of Baked Goods by Category: % Value Growth 2024-2029
STAPLE FOODS IN BULGARIA
EXECUTIVE SUMMARY
Staple foods in 2024: The big picture
Key trends in 2024
Competitive Landscape
Channel developments
What next for staple foods?
MARKET DATA
Table 13 Sales of Staple Foods by Category: Volume 2019-2024
Table 14 Sales of Staple Foods by Category: Value 2019-2024
Table 15 Sales of Staple Foods by Category: % Volume Growth 2019-2024
Table 16 Sales of Staple Foods by Category: % Value Growth 2019-2024
Table 17 NBO Company Shares of Staple Foods: % Value 2020-2024
Table 18 LBN Brand Shares of Staple Foods: % Value 2021-2024
Table 19 Penetration of Private Label by Category: % Value 2019-2024
Table 20 Distribution of Staple Foods by Format: % Value 2019-2024
Table 21 Forecast Sales of Staple Foods by Category: Volume 2024-2029
Table 22 Forecast Sales of Staple Foods by Category: Value 2024-2029
Table 23 Forecast Sales of Staple Foods by Category: % Volume Growth 2024-2029
Table 24 Forecast Sales of Staple Foods by Category: % Value Growth 2024-2029
DISCLAIMER
SOURCES
Summary 1 Research Sources

 

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Summary

Baked goods in Bulgaria is seeing volume sales fall in 2024, driven by waning consumer interest in leavened bread. The segment continues to suffer in a pattern already established, suffering from maturity and intensified threat from artisanal bread, which is benefitting from bakeries combining retail sales with foodservice. Per capita growth in bread generally is limited due to Bulgaria’s declining population, which is falling well ahead of other European nations due to the country’s low birth r... Euromonitor International's Baked Goods in Bulgaria report offers in-depth knowledge of the market at a national level, providing local insight and understanding unavailable elsewhere. In addition to the latest retail sales data 2019-2023, it identifies the leading companies, brands and retail outlets, and assesses the key trends and demographic shifts behind consumer demand and sales growth. How key trends such as health and wellness, sustainability and recovery from the pandemic are shaping the market in <|Year|> directly informs our forecasts to 2028, clearly indicating how the market is expected to change. Product coverage: Bread, Cakes, Dessert Mixes, Dessert Pies and Tarts, Frozen Baked Goods, Pastries. Data coverage: market sizes (historic and forecasts), company shares, brand shares and distribution data. Why buy this report? * Get a detailed picture of the Baked Goods market; * Pinpoint growth sectors and identify factors driving change; * Understand the competitive environment, the market’s major players and leading brands; * Use five-year forecasts to assess how the market is predicted to develop. Euromonitor International has over 40 years' experience of publishing market research reports, business reference books and online information systems. With offices in London, Chicago, Singapore, Shanghai, Vilnius, Dubai, Cape Town, Santiago, Sydney, Tokyo and Bangalore and a network of over 800 analysts worldwide, Euromonitor International has a unique capability to develop reliable information resources to help drive informed strategic planning.

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Table of Contents

Baked Goods in Bulgaria
Euromonitor International
November 2024

List Of Contents And Tables

BAKED GOODS IN BULGARIA
KEY DATA FINDINGS
2024 DEVELOPMENTS
Shift away from leavened bread drives overall volume decline
International cuisine trends support sales in packaged flat bread, while dessert mixes benefits from convenience demand
Cakes and pastries see growth driven by convenience, cost-friendliness and indulgence demands
PROSPECTS AND OPPORTUNITIES
Overall category will remain in decline throughout forecast period
Cakes and pastries to continue rising
Retail channel expansion pushing growth in frozen baked goods, supported by older demographics
CATEGORY DATA
Table 1 Sales of Baked Goods by Category: Volume 2019-2024
Table 2 Sales of Baked Goods by Category: Value 2019-2024
Table 3 Sales of Baked Goods by Category: % Volume Growth 2019-2024
Table 4 Sales of Baked Goods by Category: % Value Growth 2019-2024
Table 5 Sales of Pastries by Type: % Value 2019-2024
Table 6 NBO Company Shares of Baked Goods: % Value 2020-2024
Table 7 LBN Brand Shares of Baked Goods: % Value 2021-2024
Table 8 Distribution of Baked Goods by Format: % Value 2019-2024
Table 9 Forecast Sales of Baked Goods by Category: Volume 2024-2029
Table 10 Forecast Sales of Baked Goods by Category: Value 2024-2029
Table 11 Forecast Sales of Baked Goods by Category: % Volume Growth 2024-2029
Table 12 Forecast Sales of Baked Goods by Category: % Value Growth 2024-2029
STAPLE FOODS IN BULGARIA
EXECUTIVE SUMMARY
Staple foods in 2024: The big picture
Key trends in 2024
Competitive Landscape
Channel developments
What next for staple foods?
MARKET DATA
Table 13 Sales of Staple Foods by Category: Volume 2019-2024
Table 14 Sales of Staple Foods by Category: Value 2019-2024
Table 15 Sales of Staple Foods by Category: % Volume Growth 2019-2024
Table 16 Sales of Staple Foods by Category: % Value Growth 2019-2024
Table 17 NBO Company Shares of Staple Foods: % Value 2020-2024
Table 18 LBN Brand Shares of Staple Foods: % Value 2021-2024
Table 19 Penetration of Private Label by Category: % Value 2019-2024
Table 20 Distribution of Staple Foods by Format: % Value 2019-2024
Table 21 Forecast Sales of Staple Foods by Category: Volume 2024-2029
Table 22 Forecast Sales of Staple Foods by Category: Value 2024-2029
Table 23 Forecast Sales of Staple Foods by Category: % Volume Growth 2024-2029
Table 24 Forecast Sales of Staple Foods by Category: % Value Growth 2024-2029
DISCLAIMER
SOURCES
Summary 1 Research Sources

 

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