世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

鶏肉加工食品の世界市場規模調査&予測:製品タイプ別(鶏肉、七面鳥肉、鴨肉、その他)、保存タイプ別(熟成、未熟成)、エンドユーザー別(小売、外食)、地域別分析、2023-2030年


Global Processed Poultry Meat Market Size study & Forecast, by Product Type (Chicken, Turkey, Duck, Others), by Preservation Type (Cured, Uncured), by End User (Retail, Food Service) and Regional Analysis, 2023-2030

世界の加工鶏肉市場は、2022年に約2,911億4,000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には7.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。加工鶏肉とは、消費者の手に渡る前に様々な調理、保存、変形の方... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2024年2月20日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界の加工鶏肉市場は、2022年に約2,911億4,000万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には7.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。加工鶏肉とは、消費者の手に渡る前に様々な調理、保存、変形の方法を経た鶏肉製品を指す。このカテゴリーには、調理、熟成、燻製、その他の加工技術によって元の形状から変更された幅広い鶏肉製品が含まれる。加工鶏肉市場は、鶏肉消費の増加や簡便食品への需要の高まりなどの要因により拡大している。その結果、2023-2030年の予測期間中、加工鶏肉に対する需要は国際市場で徐々に増加している。

家禽肉の消費はしばしば家禽加工品の需要増につながる。消費者は、チキンナゲット、ソーセージ、あらかじめマリネされたカット肉など、便利ですぐに調理できるオプションを求め、加工鶏肉セクターの成長を牽引している。Statistaによると、世界の鶏肉消費量は2021年に133.35キロトンを占め、2032年には156.24キロトンに達すると予測されている。加工鶏肉市場を牽引するもう一つの重要な要因は、コンビニエンス・フードに対する需要の増加である。チキンナゲット、マリネ済みカット肉、調理済み食事などの鶏肉加工品を含む簡便食品は、手早く簡単な食事ソリューションを求める消費者にアピールする。また、Statistaによると、2023年のコンビニエンス・フード市場の市場規模は6,065億米ドルで、2023年から2028年までの年間成長率は6.76%と予測されている。さらに、タンパク質が豊富な食事に対する需要の高まりと外食店舗の増加が、予測期間中に同市場に有利な成長機会をもたらすと予測されている。しかし、ビーガン食に関する意識の高まりと植物ベースの代替肉の出現は、2023年から2030年の予測期間を通じて市場全体の成長を阻害することになるだろう。

世界の加工鶏肉市場調査において考慮した主要地域には、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカが含まれる。アジア太平洋地域は、可処分所得の増加、利便性とタンパク質が豊富な食品への嗜好の高まりにより、2022年の市場を支配した。この地域の圧倒的な実績は、加工鶏肉全体の需要を促進すると予想される。さらに欧州は、同地域における調理済み食品の需要増加などの要因により、予測期間中に最も急成長すると予想される。調理済み食品は、消費者に手早く簡単に食事の準備ができる利便性を提供する。調理済み鶏肉加工品は、調理に必要な時間と労力を削減し、様々なレシピに容易に取り入れることができる調理済み鶏肉を提供することにより、この需要を満たす上で重要な役割を果たしている。


本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りである:
カーギル・インコーポレイテッド
JBS SA
ゴールデンバレーナチュラルLLC
マルフリグ・グローバル・フーズ SA
BRF SA
ホーメル・フーズ・コーポレーション
チェルキゾボ・グループ
WHグループ・リミテッド
タイソンフーズ
NHフーズ・リミテッド

市場における最近の動き
 2023年6月、食品技術企業であるイート・ジャスト社の培養肉部門であるGOOD Meatは、米国食品医薬品局(FDA)から正式に「質問なし」の書簡を取得した。これは、伝統的な畜産ではなく、細胞培養から生まれた革新的なカテゴリーの食肉、鶏肉、魚介類について、FDAが初めて市販前協議を行ったことを意味する。この書簡の発行は、FDAの承認と、同社が初めて提供する鶏肉である培養鶏肉が消費に適した安全基準を満たしているという同社の決意を意味する。

世界の加工鶏肉市場レポート範囲:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント - 製品タイプ , 保存タイプ, エンドユーザー, 地域
 対象地域 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

製品タイプ別
チキン
ターキー
鴨肉
その他

保存タイプ別
熟成
未硬化

エンドユーザー別
小売
フードサービス

地域別

北米
米国
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Processed Poultry Meat Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Processed Poultry Meat Market, by Product Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Processed Poultry Meat Market, by Preservation Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Processed Poultry Meat Market, by End User, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Processed Poultry Meat Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Processed Poultry Meat Market Dynamics
3.1. Processed Poultry Meat Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising consumption of poultry meat
3.1.1.2. Growing demand for convenience food
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Increasing awareness regarding vegan diet
3.1.2.2. Emergence of plant-based meat alternate
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising demand for protein-rich meals
3.1.3.2. Growing number of foodservice outlets
Chapter 4. Global Processed Poultry Meat Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Processed Poultry Meat Market, by Product Type
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Processed Poultry Meat Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Processed Poultry Meat Market Estimates & Forecasts by Product Type 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Processed Poultry Meat Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Chicken
5.4.2. Turkey
5.4.3. Duck
5.4.4. Others
Chapter 6. Global Processed Poultry Meat Market, by Preservation Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Processed Poultry Meat Market by Preservation Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Processed Poultry Meat Market Estimates & Forecasts by Preservation Type 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Processed Poultry Meat Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Cured
6.4.2. Uncured
Chapter 7. Global Processed Poultry Meat Market, by End User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Processed Poultry Meat Market by End User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Processed Poultry Meat Market Estimates & Forecasts by End User 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Processed Poultry Meat Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Retail
7.4.2. Food Service
Chapter 8. Global Processed Poultry Meat Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Processed Poultry Meat Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Processed Poultry Meat Market
8.4.1. U.S. Processed Poultry Meat Market
8.4.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Preservation Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Processed Poultry Meat Market
8.5. Europe Processed Poultry Meat Market Snapshot
8.5.1. U.K. Processed Poultry Meat Market
8.5.2. Germany Processed Poultry Meat Market
8.5.3. France Processed Poultry Meat Market
8.5.4. Spain Processed Poultry Meat Market
8.5.5. Italy Processed Poultry Meat Market
8.5.6. Rest of Europe Processed Poultry Meat Market
8.6. Asia-Pacific Processed Poultry Meat Market Snapshot
8.6.1. China Processed Poultry Meat Market
8.6.2. India Processed Poultry Meat Market
8.6.3. Japan Processed Poultry Meat Market
8.6.4. Australia Processed Poultry Meat Market
8.6.5. South Korea Processed Poultry Meat Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Processed Poultry Meat Market
8.7. Latin America Processed Poultry Meat Market Snapshot
8.7.1. Brazil Processed Poultry Meat Market
8.7.2. Mexico Processed Poultry Meat Market
8.8. Middle East & Africa Processed Poultry Meat Market
8.8.1. Saudi Arabia Processed Poultry Meat Market
8.8.2. South Africa Processed Poultry Meat Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Processed Poultry Meat Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Cargill Incorporated
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. JBS SA
9.3.3. Golden Valley Natural LLC
9.3.4. Marfrig Global Foods SA
9.3.5. BRF SA
9.3.6. Hormel Foods Corporation
9.3.7. Cherkizovo Group
9.3.8. WH Group Limited
9.3.9. Tyson Foods Inc
9.3.10. NH Foods Ltd
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Processed Poultry Meat Market is valued at approximately USD 291.14 billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.4% during the forecast period 2023-2030. Processed Poultry Meat refers to poultry products that have undergone various methods of preparation, preservation, or transformation before reaching consumers. This category includes a wide range of poultry products that have been modified from their original form through cooking, curing, smoking, or other processing techniques. The Processed Poultry Meat Market is expanding because of factors such as the rising consumption of poultry meat and the growing demand for convenience food. As a result, the demand for Processed Poultry Meat has progressively increased in the international market during the forecast period 2023-2030.

Consumption of poultry meat often leads to higher demand for processed poultry products. Consumers look for convenient and ready-to-cook options, such as chicken nuggets, sausages, and pre-marinated cuts, driving growth in the processed poultry meat sector. According to Statista, global poultry meat consumption accounts for 133.35 metric kilotons in 2021 and is projected to reach up to 156.24 metric kilotons by the year 2032. Another important factor that drives the Processed Poultry Meat Market is the increasing demand for convenience food. Convenience foods, including processed poultry products such as chicken nuggets, pre-marinated cuts, and ready-to-eat meals, appeal to consumers looking for quick and easy meal solutions. In addition, as per Statista, in 2023, the Convenience Food Market is valued at USD 606.50 billion, with a projected annual growth rate of 6.76% between the years 2023 to 2028. Moreover, the rising demand for protein-rich meals and the growing number of food service outlets are anticipated to create lucrative growth opportunities for the market over the forecast period. However, increasing awareness regarding vegan diets and the emergence of plant-based meat alternatives are going to impede overall market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Processed Poultry Meat Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. Asia Pacific dominated the market in 2022 owing to the increasing disposable income, and growing preferences for convenience and protein-rich food in the region. The region’s dominant performance is anticipated to propel the overall demand for Processed Poultry Meat. Furthermore, Europe is expected to grow fastest over the forecast period, owing to factors such as increasing demand for ready to eat meals in the region. Ready-to-eat meals provide consumers with the convenience of quick and effortless meal preparation. Processed poultry products play a crucial role in meeting this demand by offering cooked and pre-prepared chicken that can be readily included in various recipes, reducing the time and effort required for cooking.


Major market player included in this report are:
Cargill Incorporated
JBS SA
Golden Valley Natural LLC
Marfrig Global Foods SA
BRF SA
Hormel Foods Corporation
Cherkizovo Group
WH Group Limited
Tyson Foods Inc
NH Foods Ltd

Recent Developments in the Market:
 In June 2023, GOOD Meat, the cultivated meat division of Eat Just, Inc., a food technology company, officially obtained a "no questions" letter from the U.S. Food and Drug Administration (FDA). This marks one of the agency's inaugural pre-market consultations for an innovative category of meat, poultry, and seafood created from cellular cultivation rather than traditional animal farming. The issuance of the letter signifies the FDA acknowledgement and the company's determination towards its inaugural poultry offering, cultivated chicken, meets safety standards for consumption.

Global Processed Poultry Meat Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered - Product Type , Preservation Type, End User, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Product Type
Chicken
Turkey
Duck
Others

By Preservation Type
Cured
Uncured

By End User
Retail
Food Service

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.1. Processed Poultry Meat Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.2. Processed Poultry Meat Market, by Product Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.3. Processed Poultry Meat Market, by Preservation Type, 2020-2030 (USD Billion)
1.2.4. Processed Poultry Meat Market, by End User, 2020-2030 (USD Billion)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Processed Poultry Meat Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Processed Poultry Meat Market Dynamics
3.1. Processed Poultry Meat Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Rising consumption of poultry meat
3.1.1.2. Growing demand for convenience food
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Increasing awareness regarding vegan diet
3.1.2.2. Emergence of plant-based meat alternate
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Rising demand for protein-rich meals
3.1.3.2. Growing number of foodservice outlets
Chapter 4. Global Processed Poultry Meat Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Processed Poultry Meat Market, by Product Type
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Processed Poultry Meat Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Processed Poultry Meat Market Estimates & Forecasts by Product Type 2020-2030 (USD Billion)
5.4. Processed Poultry Meat Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Chicken
5.4.2. Turkey
5.4.3. Duck
5.4.4. Others
Chapter 6. Global Processed Poultry Meat Market, by Preservation Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Processed Poultry Meat Market by Preservation Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Processed Poultry Meat Market Estimates & Forecasts by Preservation Type 2020-2030 (USD Billion)
6.4. Processed Poultry Meat Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Cured
6.4.2. Uncured
Chapter 7. Global Processed Poultry Meat Market, by End User
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Processed Poultry Meat Market by End User, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Processed Poultry Meat Market Estimates & Forecasts by End User 2020-2030 (USD Billion)
7.4. Processed Poultry Meat Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Retail
7.4.2. Food Service
Chapter 8. Global Processed Poultry Meat Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Processed Poultry Meat Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Processed Poultry Meat Market
8.4.1. U.S. Processed Poultry Meat Market
8.4.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Preservation Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. End User breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Processed Poultry Meat Market
8.5. Europe Processed Poultry Meat Market Snapshot
8.5.1. U.K. Processed Poultry Meat Market
8.5.2. Germany Processed Poultry Meat Market
8.5.3. France Processed Poultry Meat Market
8.5.4. Spain Processed Poultry Meat Market
8.5.5. Italy Processed Poultry Meat Market
8.5.6. Rest of Europe Processed Poultry Meat Market
8.6. Asia-Pacific Processed Poultry Meat Market Snapshot
8.6.1. China Processed Poultry Meat Market
8.6.2. India Processed Poultry Meat Market
8.6.3. Japan Processed Poultry Meat Market
8.6.4. Australia Processed Poultry Meat Market
8.6.5. South Korea Processed Poultry Meat Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Processed Poultry Meat Market
8.7. Latin America Processed Poultry Meat Market Snapshot
8.7.1. Brazil Processed Poultry Meat Market
8.7.2. Mexico Processed Poultry Meat Market
8.8. Middle East & Africa Processed Poultry Meat Market
8.8.1. Saudi Arabia Processed Poultry Meat Market
8.8.2. South Africa Processed Poultry Meat Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Processed Poultry Meat Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Cargill Incorporated
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. JBS SA
9.3.3. Golden Valley Natural LLC
9.3.4. Marfrig Global Foods SA
9.3.5. BRF SA
9.3.6. Hormel Foods Corporation
9.3.7. Cherkizovo Group
9.3.8. WH Group Limited
9.3.9. Tyson Foods Inc
9.3.10. NH Foods Ltd
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る