世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

機能性小麦粉市場(タイプ:機能性小麦粉市場(タイプ:調理済み小麦粉、特殊小麦粉、強化小麦粉、供給源:穀類と豆類世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2023-2031年予測


Functional Flour Market (Type: Pre-cooked Flour, Specialty Flour, and Fortified Flour; and Source: Cereals and Legumes) - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2023-2031

機能性小麦粉市場 - レポートの範囲 TMRの世界機能性小麦粉市場に関する調査レポートは、2023年から2031年までの予測期間における市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向と機... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Transparency Market Research
トランスペアレンシーマーケットリサーチ
2023年12月12日 US$5,795
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。


 

サマリー

機能性小麦粉市場 - レポートの範囲
TMRの世界機能性小麦粉市場に関する調査レポートは、2023年から2031年までの予測期間における市場の指標に関する貴重な洞察を得るために、過去だけでなく現在の成長動向と機会を調査しています。2023年を基準年、2031年を予測年として、2017年から2031年までの世界の機能性小麦粉市場の収益を掲載しています。また、2023年から2031年までの世界の機能性小麦粉市場の複合年間成長率(CAGR %)も掲載しています。

本レポートは広範な調査を経て作成されました。主要オピニオンリーダー、業界リーダー、オピニオンメーカーへのインタビューを実施しました。二次調査では、機能性小麦粉市場を理解するために、主要企業の製品資料、年次報告書、プレスリリース、関連文書を参照した。

二次調査には、インターネットソース、政府機関の統計データ、ウェブサイト、業界団体も含まれる。アナリストは、トップダウンアプローチとボトムアップアプローチを組み合わせて、世界の機能性小麦粉市場の様々な属性を調査した。

本レポートには、調査範囲に含まれる様々なセグメントの成長動向のスナップショットとともに、詳細なエグゼクティブサマリーが含まれています。さらに、本レポートは、世界の機能性小麦粉市場における競争力学の変化に光を投げかけています。これらは、既存の市場プレイヤーだけでなく、世界の機能性小麦粉市場への参入に関心のある企業にとっても貴重なツールとなります。

本レポートでは、世界の機能性小麦粉市場の競争状況について掘り下げています。世界の機能性小麦粉市場で事業を展開する主要企業が特定され、その各企業が様々な属性でプロファイリングされています。会社概要、財務状況、最近の動向、SWOTは、本レポートで紹介されている世界の機能性小麦粉市場のプレーヤーの属性です。

機能性小麦粉の世界市場レポートで回答された主な質問
- 予測期間中の全地域における機能性小麦粉の売上高/収益は?
- 機能性小麦粉の世界市場におけるビジネスチャンスは?
- 市場の主な促進要因、阻害要因、機会、脅威は何か?
- 予測期間中に最も速いCAGRで拡大する地域市場は?
- 2031年に世界で最も高い収益を上げると予測されるセグメントは?
- 予測期間中に最も高いCAGRで拡大すると予測されるセグメントは?
- 世界市場で事業を展開する各企業の市場ポジションは?

機能性小麦粉市場 - 調査目的と調査アプローチ
機能性小麦粉の世界市場に関する包括的なレポートは、概要から始まり、調査範囲と目的が続きます。本レポートでは、本調査の目的、市場で事業を展開する主要ベンダーと流通業者、製品の承認に関する規制シナリオについて詳しく解説しています。

本レポートは、読みやすさを考慮し、各セクションを章ごとに分割したレイアウトになっています。本レポートは、グラフや表が適切に散りばめられた網羅的なコレクションで構成されています。主要セグメントの実績値と予測値を図式化し、読者に視覚的に訴える。また、過去と予測期間末の主要セグメントの市場シェアを比較することもできる。

本レポートでは、世界の機能性小麦粉市場を製品、エンドユーザー、地域の観点から分析している。各基準の主要セグメントを詳細に調査し、2031年末時点の各セグメントにおける市場シェアを掲載しています。このような貴重な洞察により、市場関係者は世界の機能性小麦粉市場への投資について、十分な情報に基づいたビジネス上の意思決定を行うことができます。


ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.世界市場の展望
1.2.需要サイドの動向
1.3.供給サイドの動向
1.4.技術ロードマップ
1.5.分析と提言
2.市場概要
2.1.市場カバレッジ/分類
2.2.市場の定義/範囲/限界
3.主な市場動向
3.1.市場に影響を与える主なトレンド
3.1.1.グルテンフリー、高栄養食品に対する需要の伸び
3.1.2.焼き菓子におけるクリーンラベルの流行
3.1.3.様々な産業における澱粉利用の増加
3.1.4.その他
3.2.製品革新・開発動向
4.主な成功要因
4.1.製品採用/使用分析
4.2.製品のUSP/特徴
4.3.戦略的プロモーション戦略
5.世界の機能性小麦粉市場の需要分析2018-2022年と予測、2023-2031年
5.1.過去の市場規模(トン)分析、2018年~2022年
5.2.現在および将来の市場量(トン)予測、2023年~2031年
5.2.1.前年比成長トレンド分析
6.機能性小麦粉の世界市場-価格分析
6.1.地域別価格分析
6.2.世界平均価格分析ベンチマーク
7.世界の機能性小麦粉市場の需要(金額または規模、億米ドル)分析2018-2022年および予測、2023-2031年
7.1.過去の市場価値(億米ドル)分析、2018-2022年
7.2.現在および将来の市場価値(US$ Bn)予測、2023-2031年
7.2.1.前年比成長トレンド分析
7.2.2.絶対額ビジネスチャンス分析
8.市場背景
8.1.マクロ経済要因
8.1.1.世界のGDP成長見通し
8.1.2.世界のGDPとインフラ投資
8.1.3.国際貿易
8.1.4.世界の産業展望
8.2.予測要因-関連性と影響
8.2.1.トップ企業の過去の成長
8.2.2.GDP成長率予測
8.2.3.製造業予測
8.2.4.世界の都市化成長見通し
8.3.世界の食品・飲料産業展望
8.4.世界のベーカリー・菓子産業の展望
8.5.機能性小麦粉の製造工程
8.6.主な規制/認証
8.7.バリューチェーン
8.7.1.原材料サプライヤー
8.7.2.製品メーカー
8.7.3.ソーサー
8.8.市場ダイナミクス
8.8.1.促進要因
8.8.2.阻害要因
8.8.3.機会分析
8.9.世界の需給分析
9.機能性小麦粉の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年、タイプ別
9.1.はじめに/主な調査結果
9.2.過去の市場規模(10億米ドル)と数量分析(タイプ別)、2018-2022年
9.3.タイプ別の現在および将来の市場規模(10億米ドル)と数量分析・予測、2023~2031年
9.3.1.調理済み小麦粉
9.3.2.特殊小麦粉
9.3.3.その他
9.4.タイプ別市場魅力度分析
10.機能性小麦粉の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年(用途別
10.1.はじめに/主な調査結果
10.2.過去の市場規模(10億米ドル)と数量分析(用途別、2018-2022年
10.3.アプリケーション別の現在および将来の市場規模(10億米ドル)および数量分析・予測、2023~2031年
10.3.1.ベーカリー・菓子
10.3.2.スープ・ソース
10.3.3.RTE製品
10.3.4.その他
10.4.用途別市場魅力度分析
11.機能性小麦粉の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年:供給源別
11.1.はじめに/主な調査結果
11.2.2018年~2022年の過去の市場規模(10億米ドル)とソース別数量分析
11.3.現在および将来の市場規模(10億米ドル)と供給源別数量分析・予測、2023~2031年
11.3.1.穀類
11.3.2.豆類
11.4.供給源別市場魅力度分析
12.機能性小麦粉の世界市場分析2018-2022年および予測2023-2031年(地域別
12.1.はじめに
12.2.2018~2022年の地域別過去市場規模(億米ドル)と数量分析
12.3.地域別の現在の市場規模(10億米ドル)と数量分析および予測、2023~2031年
12.3.1.北米
12.3.2.ラテンアメリカ
12.3.3.西ヨーロッパ
12.3.4.東欧
12.3.5.南アジア・太平洋
12.3.6.東アジア
12.3.7.中東・アフリカ(MEA)
12.4.地域別市場魅力度分析
13.北米機能性小麦粉市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
13.1.はじめに
13.2.2018~2022年の市場分類別過去市場規模(億米ドル)と数量動向分析
13.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
13.3.1.国別
13.3.1.1.米国
13.3.1.2.カナダ
13.3.1.3.メキシコ
13.3.2.タイプ別
13.3.3.用途別
13.3.4.供給源別
13.4.市場魅力度分析
13.4.1.国別
13.4.2.タイプ別
13.4.3.用途別
13.4.4.供給源別
13.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
13.6.促進要因と阻害要因-影響分析
14.ラテンアメリカの機能性小麦粉市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
14.1.序論
14.2.過去の市場規模(10億米ドル)と市場分類別数量動向分析(2018年~2022年
14.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
14.3.1.国別
14.3.1.1.ブラジル
14.3.1.2.チリ
14.3.1.3.その他のラテンアメリカ
14.3.2.タイプ別
14.3.3.用途別
14.3.4.供給源別
14.4.市場魅力度分析
14.4.1.国別
14.4.2.タイプ別
14.4.3.用途別
14.4.4.供給源別
14.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
14.6.促進要因と阻害要因-影響分析
15.西欧の機能性小麦粉市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
15.1.はじめに
15.2.過去の市場規模(10億米ドル)と市場分類別数量動向分析(2018年~2022年
15.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
15.3.1.国別
15.3.1.1.ドイツ
15.3.1.2.イタリア
15.3.1.3.フランス
15.3.1.4.イギリス
15.3.1.5.スペイン
15.3.1.6.ベネルクス
15.3.1.7.北欧
15.3.1.8.その他の西ヨーロッパ
15.3.2.タイプ別
15.3.3.用途別
15.3.4.供給源別
15.4.市場魅力度分析
15.4.1.国別
15.4.2.タイプ別
15.4.3.用途別
15.4.4.供給源別
15.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
15.6.促進要因と阻害要因-影響分析
16.東欧の機能性小麦粉市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
16.1.はじめに
16.2.過去の市場規模(10億米ドル)と市場分類別数量動向分析(2018年~2022年
16.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
16.3.1.国別
16.3.1.1.ロシア
16.3.1.2.ハンガリー
16.3.1.3.ポーランド
16.3.1.4.バルカン&バルト
16.3.1.5.その他の東欧諸国
16.3.2.タイプ別
16.3.3.用途別
16.3.4.供給源別
16.4.市場魅力度分析
16.4.1.国別
16.4.2.タイプ別
16.4.3.用途別
16.4.4.供給源別
16.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
16.6.促進要因と阻害要因-影響分析
17.南アジア・太平洋地域の機能性小麦粉市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
17.1.はじめに
17.2.過去の市場規模(10億米ドル)と市場分類別数量動向分析(2018年~2022年
17.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
17.3.1.国別
17.3.1.1.インド
17.3.1.2.アセアン
17.3.1.3.オーストラリア
17.3.1.4.ニュージーランド
17.3.1.5.その他の南アジア・太平洋地域
17.3.2.タイプ別
17.3.3.用途別
17.3.4.供給源別
17.4.市場魅力度分析
17.4.1.国別
17.4.2.タイプ別
17.4.3.用途別
17.4.4.供給源別
17.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
17.6.促進要因と阻害要因-影響分析
18.東アジアの機能性小麦粉市場分析2018-2022年および予測2023-2031年
18.1.はじめに
18.2.2018年~2022年の市場分類別過去市場規模(億米ドル)と数量動向分析
18.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
18.3.1.国別
18.3.1.1.中国
18.3.1.2.日本
18.3.1.3.韓国
18.3.2.タイプ別
18.3.3.用途別
18.3.4.供給源別
18.4.市場魅力度分析
18.4.1.国別
18.4.2.タイプ別
18.4.3.用途別
18.4.4.供給源別
18.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
18.6.促進要因と阻害要因-影響分析
19.中東およびアフリカの機能性小麦粉市場分析 2018-2022年および予測 2023-2031年
19.1.序論
19.2.過去の市場規模(10億米ドル)と市場分類別数量動向分析(2018年~2022年
19.3.市場分類別市場規模(10億米ドル)と数量予測(2023~2031年
19.3.1.国別
19.3.1.1.KSA
19.3.1.2.その他GCC
19.3.1.3.トルコ
19.3.1.4.南アフリカ
19.3.1.5.その他アフリカ連合
19.3.1.6.その他の中東・アフリカ
19.3.2.タイプ別
19.3.3.用途別
19.3.4.供給源別
19.4.市場魅力度分析
19.4.1.国別
19.4.2.タイプ別
19.4.3.用途別
19.4.4.供給源別
19.5.主要市場参加者 - インテンシティ・マッピング
19.6.促進要因と阻害要因-影響分析
20.国別機能性小麦粉市場分析 2023年と2031年
20.1.序論
20.1.1.主要国別市場金額構成比分析
20.1.2.世界対.各国の成長比較
20.2.米国の機能性小麦粉市場分析
20.2.1.タイプ別
20.2.2.用途別
20.2.3.供給元別
20.3.カナダの機能性小麦粉市場分析
20.3.1.タイプ別
20.3.2.用途別
20.3.3.供給源別
20.4.メキシコ機能性小麦粉市場分析
20.4.1.タイプ別
20.4.2.用途別
20.4.3.供給源別
20.5.ブラジルの機能性小麦粉市場分析
20.5.1.タイプ別
20.5.2.用途別
20.5.3.供給源別
20.6.チリの機能性小麦粉市場分析
20.6.1.タイプ別
20.6.2.用途別
20.6.3.供給源別
20.7.ドイツの機能性小麦粉市場分析
20.7.1.タイプ別
20.7.2.用途別
20.7.3.供給源別
20.8.イタリアの機能性小麦粉市場分析
20.8.1.タイプ別
20.8.2.用途別
20.8.3.供給源別
20.9.フランスの機能性小麦粉市場分析
20.9.1.タイプ別
20.9.2.用途別
20.9.3.供給源別
20.10.英国の機能性小麦粉市場分析
20.10.1.タイプ別
20.10.2.用途別
20.10.3.供給源別
20.11.スペインの機能性小麦粉市場分析
20.11.1.タイプ別
20.11.2.用途別
20.11.3.供給源別
20.12.ロシアの機能性小麦粉市場分析
20.12.1.タイプ別
20.12.2.用途別
20.12.3.供給源別
20.13.ハンガリーの機能性小麦粉市場分析
20.13.1.タイプ別
20.13.2.用途別
20.13.3.供給源別
20.14.ポーランドの機能性小麦粉市場分析
20.14.1.タイプ別
20.14.2.用途別
20.14.3.供給源別
20.15.ベネルクスの機能性小麦粉市場分析
20.15.1.タイプ別
20.15.2.用途別
20.15.3.供給源別
20.16.中国の機能性小麦粉市場分析
20.16.1.タイプ別
20.16.2.用途別
20.16.3.供給源別
20.17.日本の機能性小麦粉市場分析
20.17.1.タイプ別
20.17.2.用途別
20.17.3.供給源別
20.18.韓国の機能性小麦粉市場分析
20.18.1.タイプ別
20.18.2.用途別
20.18.3.供給源別
20.19.インドの機能性小麦粉市場分析
20.19.1.タイプ別
20.19.2.用途別
20.19.3.供給源別
20.20.オーストラリアの機能性小麦粉市場分析
20.20.1.タイプ別
20.20.2.用途別
20.20.3.供給源別
20.21.ニュージーランドの機能性小麦粉市場分析
20.21.1.タイプ別
20.21.2.用途別
20.21.3.供給源別
20.22.トルコの機能性小麦粉市場分析
20.22.1.タイプ別
20.22.2.用途別
20.22.3.供給源別
20.23.南アフリカの機能性小麦粉市場分析
20.23.1.タイプ別
20.23.2.用途別
20.23.3.供給源別
21.市場構造分析
21.1.企業階層別市場分析(機能性小麦粉)
21.2.上位企業の市場シェア分析
21.3.市場プレゼンス分析
22.競争分析
22.1.競合ダッシュボード
22.2.競合ベンチマーキング
22.3.競合ディープダイブ
22.3.1.カーギル社
22.3.1.1.概要
22.3.1.2.製品ポートフォリオ
22.3.1.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.1.4.セールスフットプリント
22.3.1.5.戦略の概要
22.3.2.アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド社
22.3.2.1.概要
22.3.2.2.製品ポートフォリオ
22.3.2.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.2.4.セールスフットプリント
22.3.2.5.戦略の概要
22.3.3.ブンジ・リミテッド
22.3.3.1.概要
22.3.3.2.製品ポートフォリオ
22.3.3.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.3.4.セールスフットプリント
22.3.3.5.戦略の概要
22.3.4.アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ Plc
22.3.4.1.概要
22.3.4.2.製品ポートフォリオ
22.3.4.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.4.4.セールスフットプリント
22.3.4.5.戦略の概要
22.3.5.ゼネラル・ミルズ社
22.3.5.1.概要
22.3.5.2.製品ポートフォリオ
22.3.5.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.5.4.販売拠点
22.3.5.5.戦略の概要
22.3.6.ザ・スクーラー・カンパニー
22.3.6.1.概要
22.3.6.2.製品ポートフォリオ
22.3.6.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.6.4.販売拠点
22.3.6.5.戦略の概要
22.3.7.アグラナ・ベタイリングス-AG
22.3.7.1.概要
22.3.7.2.製品ポートフォリオ
22.3.7.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.7.4.セールスフットプリント
22.3.7.5.戦略の概要
22.3.8.ヘイン・セレスティアル・グループ
22.3.8.1.概要
22.3.8.2.製品ポートフォリオ
22.3.8.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.8.4.販売拠点
22.3.8.5.戦略の概要
22.3.9.サンオプタ
22.3.9.1.概要
22.3.9.2.製品ポートフォリオ
22.3.9.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.9.4.セールスフットプリント
22.3.9.5.戦略の概要
22.3.10.パリッシュ・アンド・ハインベッカー・リミテッド
22.3.10.1.概要
22.3.10.2.製品ポートフォリオ
22.3.10.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.10.4.販売拠点
22.3.10.5.戦略の概要
22.3.11.ゼネラル・ミルズ
22.3.11.1.概要
22.3.11.2.製品ポートフォリオ
22.3.11.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.11.4.セールスフットプリント
22.3.11.5.戦略の概要
22.3.12.ヘイン・セレスティアル・グループ
22.3.12.1.概要
22.3.12.2.製品ポートフォリオ
22.3.12.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.12.4.販売拠点
22.3.12.5.戦略の概要
22.3.13.シプトン・ミル
22.3.13.1.概要
22.3.13.2.製品ポートフォリオ
22.3.13.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.13.4.販売拠点
22.3.13.5.戦略の概要
22.3.14.リマグレイン
22.3.14.1.概要
22.3.14.2.製品ポートフォリオ
22.3.14.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.14.4.販売拠点
22.3.14.5.戦略の概要
22.3.15.マティクニャク
22.3.15.1.概要
22.3.15.2.製品ポートフォリオ
22.3.15.3.市場セグメント別収益性(製品/チャネル/地域)
22.3.15.4.販売拠点
22.3.15.5.戦略の概要
23.前提条件と略語
24.調査方法

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Functional Flour Market – Scope of Report
TMR’s report on the global functional flour market studies the past as well as the current growth trends and opportunities to gain valuable insights of the indicators of the market during the forecast period from 2023 to 2031. The report provides revenue of the global functional flour market for the period 2017–2031, considering 2023 as the base year and 2031 as the forecast year. The report also provides the compound annual growth rate (CAGR %) of the global functional flour market from 2023 to 2031.

The report has been prepared after an extensive research. Primary research involved bulk of the research efforts, wherein analysts carried out interviews with key opinion leaders, industry leaders, and opinion makers. Secondary research involved referring to key players’ product literature, annual reports, press releases, and relevant documents to understand the functional flour market.

Secondary research also included Internet sources, statistical data from government agencies, websites, and trade associations. Analysts employed a combination of top-down and bottom-up approaches to study various attributes of the global functional flour market.

The report includes an elaborate executive summary, along with a snapshot of the growth behavior of various segments included in the scope of the study. Moreover, the report throws light on the changing competitive dynamics in the global functional flour market. These serve as valuable tools for existing market players as well as for entities interested in participating in the global functional flour market.

The report delves into the competitive landscape of the global functional flour market. Key players operating in the global functional flour market have been identified and each one of these has been profiled in terms of various attributes. Company overview, financial standings, recent developments, and SWOT are the attributes of players in the global functional flour market profiled in this report.

Key Questions Answered in Global functional flour Market Report
• What is the sales/revenue generated by functional flour across all regions during the forecast period?
• What are the opportunities in the global functional flour market?
• What are the major drivers, restraints, opportunities, and threats in the market?
• Which regional market is set to expand at the fastest CAGR during the forecast period?
• Which segment is expected to generate the highest revenue globally in 2031?
• Which segment is projected to expand at the highest CAGR during the forecast period?
• What are the market positions of different companies operating in the global market?

Functional Flour Market – Research Objectives and Research Approach
The comprehensive report on the global functional flour market begins with an overview, followed by the scope and objectives of the study. The report provides detailed explanation of the objectives behind this study and key vendors and distributors operating in the market and regulatory scenario for approval of products.

For reading comprehensibility, the report has been compiled in a chapter-wise layout, with each section divided into smaller ones. The report comprises an exhaustive collection of graphs and tables that are appropriately interspersed. Pictorial representation of actual and projected values of key segments is visually appealing to readers. This also allows comparison of the market shares of key segments in the past and at the end of the forecast period.

The report analyzes the global functional flour market in terms of product, end-user, and region. Key segments under each criterion have been studied at length, and the market share for each of these at the end of 2031 has been provided. Such valuable insights enable market stakeholders in making informed business decisions for investment in the global functional flour market.



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Market Outlook
1.2. Demand Side Trends
1.3. Supply Side Trends
1.4. Technology Roadmap
1.5. Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Coverage / Taxonomy
2.2. Market Definition / Scope / Limitations
3. Key Market Trends
3.1. Key Trends Impacting the Market
3.1.1. Growth in Demand for Gluten-free, High-nutrition Food
3.1.2. Popularity of Clean Label Trend in Baked Goods
3.1.3. Increase in Utilization of Starches Across Various Industries
3.1.4. Others
3.2. Product Innovation / Development Trends
4. Key Success Factors
4.1. Product Adoption / Usage Analysis
4.2. Product USPs / Features
4.3. Strategic Promotional Strategies
5. Global Functional Flour Market Demand Analysis 2018–2022 and Forecast, 2023–2031
5.1. Historical Market Volume (Tons) Analysis, 2018–2022
5.2. Current and Future Market Volume (Tons) Projections, 2023–2031
5.2.1. Y-o-Y Growth Trend Analysis
6. Global Functional Flour Market - Pricing Analysis
6.1. Regional Pricing Analysis
6.2. Global Average Pricing Analysis Benchmark
7. Global Functional Flour Market Demand (in Value or Size in US$ Bn) Analysis 2018–2022 and Forecast, 2023–2031
7.1. Historical Market Value (US$ Bn) Analysis, 2018–2022
7.2. Current and Future Market Value (US$ Bn) Projections, 2023–2031
7.2.1. Y-o-Y Growth Trend Analysis
7.2.2. Absolute $ Opportunity Analysis
8. Market Background
8.1. Macro-Economic Factors
8.1.1. Global GDP Growth Outlook
8.1.2. Global GDP and Infrastructure Investment
8.1.3. International Trade
8.1.4. Global Industry Outlook
8.2. Forecast Factors - Relevance & Impact
8.2.1. Top Companies’ Historical Growth
8.2.2. GDP Growth Forecast
8.2.3. Manufacturing Industry Forecast
8.2.4. Global Urbanization Growth Outlook
8.3. Global Food & Beverage industry Outlook
8.4. Global Bakery & Confectionery Industry Outlook
8.5. Functional Flour Production Process
8.6. Key Regulations/ Certifications
8.7. Value Chain
8.7.1. Raw Material Suppliers
8.7.2. Product Manufacturers
8.7.3. Sourcers
8.8. Market Dynamics
8.8.1. Drivers
8.8.2. Restraints
8.8.3. Opportunity Analysis
8.9. Global Supply Demand Analysis
9. Global Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By Type
9.1. Introduction / Key Findings
9.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis By Type, 2018–2022
9.3. Current and Future Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis and Forecast By Type, 2023–2031
9.3.1. Pre-cooked Flours
9.3.2. Specialty Flours
9.3.3. Others
9.4. Market Attractiveness Analysis By Type
10. Global Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By Application
10.1. Introduction / Key Findings
10.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis By Application, 2018–2022
10.3. Current and Future Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis and Forecast By Application, 2023–2031
10.3.1. Bakery & Confectionery
10.3.2. Soups & Sauces
10.3.3. RTE Products
10.3.4. Others
10.4. Market Attractiveness Analysis By Application
11. Global Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, By Source
11.1. Introduction / Key Findings
11.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis By Source, 2018–2022
11.3. Current and Future Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis and Forecast By Source, 2023–2031
11.3.1. Cereals
11.3.2. Legumes
11.4. Market Attractiveness Analysis By Source
12. Global Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031, by Region
12.1. Introduction
12.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis By Region, 2018–2022
12.3. Current Market Size (US$ Bn) and Volume Analysis and Forecast By Region, 2023–2031
12.3.1. North America
12.3.2. Latin America
12.3.3. Western Europe
12.3.4. Eastern Europe
12.3.5. South Asia and Pacific
12.3.6. East Asia
12.3.7. Middle East and Africa (MEA)
12.4. Market Attractiveness Analysis By Region
13. North America Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
13.1. Introduction
13.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
13.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
13.3.1. By Country
13.3.1.1. U.S.
13.3.1.2. Canada
13.3.1.3. Mexico
13.3.2. By Type
13.3.3. By Application
13.3.4. By Source
13.4. Market Attractiveness Analysis
13.4.1. By Country
13.4.2. By Type
13.4.3. By Application
13.4.4. By Source
13.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
13.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
14. Latin America Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
14.1. Introduction
14.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
14.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
14.3.1. By Country
14.3.1.1. Brazil
14.3.1.2. Chile
14.3.1.3. Rest of Latin America
14.3.2. By Type
14.3.3. By Application
14.3.4. By Source
14.4. Market Attractiveness Analysis
14.4.1. By Country
14.4.2. By Type
14.4.3. By Application
14.4.4. By Source
14.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
14.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
15. Western Europe Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
15.1. Introduction
15.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
15.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
15.3.1. By Country
15.3.1.1. Germany
15.3.1.2. Italy
15.3.1.3. France
15.3.1.4. U.K.
15.3.1.5. Spain
15.3.1.6. BENELUX
15.3.1.7. Nordic
15.3.1.8. Rest of Western Europe
15.3.2. By Type
15.3.3. By Application
15.3.4. By Source
15.4. Market Attractiveness Analysis
15.4.1. By Country
15.4.2. By Type
15.4.3. By Application
15.4.4. By Source
15.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
15.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
16. Eastern Europe Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
16.1. Introduction
16.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
16.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
16.3.1. By Country
16.3.1.1. Russia
16.3.1.2. Hungary
16.3.1.3. Poland
16.3.1.4. Balkan & Baltics
16.3.1.5. Rest of Eastern Europe
16.3.2. By Type
16.3.3. By Application
16.3.4. By Source
16.4. Market Attractiveness Analysis
16.4.1. By Country
16.4.2. By Type
16.4.3. By Application
16.4.4. By Source
16.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
16.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
17. South Asia and Pacific Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
17.1. Introduction
17.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
17.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
17.3.1. By Country
17.3.1.1. India
17.3.1.2. ASEAN
17.3.1.3. Australia
17.3.1.4. New Zealand
17.3.1.5. Rest of South Asia & Pacific
17.3.2. By Type
17.3.3. By Application
17.3.4. By Source
17.4. Market Attractiveness Analysis
17.4.1. By Country
17.4.2. By Type
17.4.3. By Application
17.4.4. By Source
17.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
17.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
18. East Asia Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
18.1. Introduction
18.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
18.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
18.3.1. By Country
18.3.1.1. China
18.3.1.2. Japan
18.3.1.3. South Korea
18.3.2. By Type
18.3.3. By Application
18.3.4. By Source
18.4. Market Attractiveness Analysis
18.4.1. By Country
18.4.2. By Type
18.4.3. By Application
18.4.4. By Source
18.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
18.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
19. Middle East and Africa Functional Flour Market Analysis 2018–2022 and Forecast 2023–2031
19.1. Introduction
19.2. Historical Market Size (US$ Bn) and Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2018–2022
19.3. Market Size (US$ Bn) and Volume Forecast By Market Taxonomy, 2023–2031
19.3.1. By Country
19.3.1.1. KSA
19.3.1.2. Other GCC
19.3.1.3. Turkiye
19.3.1.4. South Africa
19.3.1.5. Other African Union
19.3.1.6. Rest of Middle East and Africa
19.3.2. By Type
19.3.3. By Application
19.3.4. By Source
19.4. Market Attractiveness Analysis
19.4.1. By Country
19.4.2. By Type
19.4.3. By Application
19.4.4. By Source
19.5. Key Market Participants - Intensity Mapping
19.6. Drivers and Restraints - Impact Analysis
20. Country Wise Functional Flour Market Analysis 2023 & 2031
20.1. Introduction
20.1.1. Market Value Proportion Analysis, By Key Countries
20.1.2. Global Vs. Country Growth Comparison
20.2. U.S. Functional Flour Market Analysis
20.2.1. By Type
20.2.2. By Application
20.2.3. By Source
20.3. Canada Functional Flour Market Analysis
20.3.1. By Type
20.3.2. By Application
20.3.3. By Source
20.4. Mexico Functional Flour Market Analysis
20.4.1. By Type
20.4.2. By Application
20.4.3. By Source
20.5. Brazil Functional Flour Market Analysis
20.5.1. By Type
20.5.2. By Application
20.5.3. By Source
20.6. Chile Functional Flour Market Analysis
20.6.1. By Type
20.6.2. By Application
20.6.3. By Source
20.7. Germany Functional Flour Market Analysis
20.7.1. By Type
20.7.2. By Application
20.7.3. By Source
20.8. Italy Functional Flour Market Analysis
20.8.1. By Type
20.8.2. By Application
20.8.3. By Source
20.9. France Functional Flour Market Analysis
20.9.1. By Type
20.9.2. By Application
20.9.3. By Source
20.10. U.K. Functional Flour Market Analysis
20.10.1. By Type
20.10.2. By Application
20.10.3. By Source
20.11. Spain Functional Flour Market Analysis
20.11.1. By Type
20.11.2. By Application
20.11.3. By Source
20.12. Russia Functional Flour Market Analysis
20.12.1. By Type
20.12.2. By Application
20.12.3. By Source
20.13. Hungary Functional Flour Market Analysis
20.13.1. By Type
20.13.2. By Application
20.13.3. By Source
20.14. Poland Functional Flour Market Analysis
20.14.1. By Type
20.14.2. By Application
20.14.3. By Source
20.15. BENELUX Functional Flour Market Analysis
20.15.1. By Type
20.15.2. By Application
20.15.3. By Source
20.16. China Functional Flour Market Analysis
20.16.1. By Type
20.16.2. By Application
20.16.3. By Source
20.17. Japan Functional Flour Market Analysis
20.17.1. By Type
20.17.2. By Application
20.17.3. By Source
20.18. S. Korea Functional Flour Market Analysis
20.18.1. By Type
20.18.2. By Application
20.18.3. By Source
20.19. India Functional Flour Market Analysis
20.19.1. By Type
20.19.2. By Application
20.19.3. By Source
20.20. Australia Functional Flour Market Analysis
20.20.1. By Type
20.20.2. By Application
20.20.3. By Source
20.21. New Zealand Functional Flour Market Analysis
20.21.1. By Type
20.21.2. By Application
20.21.3. By Source
20.22. Turkiye Functional Flour Market Analysis
20.22.1. By Type
20.22.2. By Application
20.22.3. By Source
20.23. South Africa Functional Flour Market Analysis
20.23.1. By Type
20.23.2. By Application
20.23.3. By Source
21. Market Structure Analysis
21.1. Market Analysis by Tier of Companies (Functional Flour)
21.2. Market Share Analysis of Top Players
21.3. Market Presence Analysis
22. Competition Analysis
22.1. Competition Dashboard
22.2. Competition Benchmarking
22.3. Competition Deep Dive
22.3.1. Cargill, Inc
22.3.1.1. Overview
22.3.1.2. Product Portfolio
22.3.1.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.1.4. Sales Footprint
22.3.1.5. Strategy Overview
22.3.2. Archer Daniels Midland Company
22.3.2.1. Overview
22.3.2.2. Product Portfolio
22.3.2.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.2.4. Sales Footprint
22.3.2.5. Strategy Overview
22.3.3. Bunge Limited
22.3.3.1. Overview
22.3.3.2. Product Portfolio
22.3.3.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.3.4. Sales Footprint
22.3.3.5. Strategy Overview
22.3.4. Associated British Foods Plc
22.3.4.1. Overview
22.3.4.2. Product Portfolio
22.3.4.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.4.4. Sales Footprint
22.3.4.5. Strategy Overview
22.3.5. General Mills, Inc.
22.3.5.1. Overview
22.3.5.2. Product Portfolio
22.3.5.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.5.4. Sales Footprint
22.3.5.5. Strategy Overview
22.3.6. The Scoular Company
22.3.6.1. Overview
22.3.6.2. Product Portfolio
22.3.6.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.6.4. Sales Footprint
22.3.6.5. Strategy Overview
22.3.7. Agrana Beteilingungs-AG
22.3.7.1. Overview
22.3.7.2. Product Portfolio
22.3.7.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.7.4. Sales Footprint
22.3.7.5. Strategy Overview
22.3.8. Hain Celestial Group, Inc.
22.3.8.1. Overview
22.3.8.2. Product Portfolio
22.3.8.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.8.4. Sales Footprint
22.3.8.5. Strategy Overview
22.3.9. SunOpta, Inc
22.3.9.1. Overview
22.3.9.2. Product Portfolio
22.3.9.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.9.4. Sales Footprint
22.3.9.5. Strategy Overview
22.3.10. Parrish & Heimbecker Limited
22.3.10.1. Overview
22.3.10.2. Product Portfolio
22.3.10.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.10.4. Sales Footprint
22.3.10.5. Strategy Overview
22.3.11. General Mills Inc.
22.3.11.1. Overview
22.3.11.2. Product Portfolio
22.3.11.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.11.4. Sales Footprint
22.3.11.5. Strategy Overview
22.3.12. The Hain Celestial Group Inc.
22.3.12.1. Overview
22.3.12.2. Product Portfolio
22.3.12.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.12.4. Sales Footprint
22.3.12.5. Strategy Overview
22.3.13. Shipton Mill
22.3.13.1. Overview
22.3.13.2. Product Portfolio
22.3.13.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.13.4. Sales Footprint
22.3.13.5. Strategy Overview
22.3.14. Limagrain
22.3.14.1. Overview
22.3.14.2. Product Portfolio
22.3.14.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.14.4. Sales Footprint
22.3.14.5. Strategy Overview
22.3.15. Maticnjak
22.3.15.1. Overview
22.3.15.2. Product Portfolio
22.3.15.3. Profitability by Market Segments (Product/Channel/Region)
22.3.15.4. Sales Footprint
22.3.15.5. Strategy Overview
23. Assumptions and Acronyms Used
24. Research Methodology

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Transparency Market Research社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(industry analysis)の最新刊レポート


よくあるご質問


Transparency Market Research社はどのような調査会社ですか?


トレンスペアレンシーマーケットリサーチ(Transparency Market Research /TMR)は市場参入やホワイトスペースの特定、新商品や新サービスの立ち上げ、戦略的M&Aなどの実現のた... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る