世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

欧州のアイシングとフロスティング市場の2030年までの予測 - 地域別分析 - タイプ別(アイシング、フロスティング)、カテゴリー別(グルテンフリー、従来型)、流通チャネル別(スーパーマーケット、ハイパーマーケット、専門店、オンライン小売、その他)


Europe Icing and Frosting Market Forecast to 2030 - Regional Analysis - by Type (Icing and Frosting), Category (Gluten-Free and Conventional), and Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Specialty Stores, Online Retail, and Others)

欧州のアイシングとフロスティング市場は、2022年に16億2795万米ドルと評価され、2030年には20億9858万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までの年平均成長率は3.2%と推定される。 料理の探求とグロ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
The Insight Partners
ザ・インサイトパートナーズ
2024年7月4日 US$3,550
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
87 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

欧州のアイシングとフロスティング市場は、2022年に16億2795万米ドルと評価され、2030年には20億9858万米ドルに達すると予測され、2022年から2030年までの年平均成長率は3.2%と推定される。

料理の探求とグローバル化が欧州のアイシングとフロスティング市場を牽引

料理の探求とグローバリゼーションは、アイシングとフロスティング市場の重要な推進力として浮上しており、伝統的な境界を超えた多様でエキゾチックな風味への需要を促進している。食の嗜好のグローバル化により、世界中の様々な料理に触れる機会が増えている。消費者の味覚嗜好が冒険的になるにつれ、焼き菓子にユニークで国際的な風味を求める需要が高まっている。消費者は、多様な味と食感の融合を反映した革新的でプレミアムな選択肢を求めている。

多くの社会が多文化で構成されていることも、様々な文化的嗜好に対応するアイシングとフロスティングの需要に寄与している。異なる文化的背景を持つ人々が交流し、食体験を共有するにつれ、特定の文化的嗜好に沿った製品への欲求が高まっている。この傾向はアイシングとフロスティングの市場でも顕著で、メーカーは多様な消費者層にアピールするため、様々な料理にインスパイアされた様々なフレーバーを導入している。さまざまな文化的嗜好に対応した製品を提供することに重点を置くことで、アイシングとフロスティングの分野では技術革新が進んでいる。

高級食材やエキゾチックな食材が世界中で入手できるようになったことも、アイシングとフロスティング市場におけるフレーバーのグローバル化に寄与している。消費者は、グローバルに調達されたユニークで高品質な原材料を使用した製品を求めるようになっている。このため、メーカー各社はさまざまなエキゾチックなフレーバーやテクスチャーを探求し、アイシングとフロスティングに洗練されたレベルを導入するようになり、料理探求に励む消費者の舌の肥えた嗜好に合致するようになった。グローバルな原料の融合は、アイシングとフロスティング市場において、ユニークなフレーバーへの需要に応え、製品の品質を高めている。

欧州のアイシングとフロスティング市場概要

欧州におけるアイシングおよびフロスティング需要の高まりは、同大陸の多様な食の嗜好や文化的影響に対応する独自の要因に影響されている。消費者は誕生日や結婚式、お祝い事などの機会に、高級で特別なアイシング製品を求めている。特別なイベントのために視覚的に魅力的でカスタマイズされた焼き菓子を作りたいという願望が、欧州市場における高品質で職人的なアイシングとフロスティングオプションの需要を牽引している。

欧州の製パン業界では、職人技を駆使したベーカリー製品の人気が急上昇している。消費者は、複雑なデザインや風味を表現したユニークな手作りのペストリーやケーキにますます惹かれている。この傾向は、味を引き立て、パン職人の創造的表現としての役割を果たす、高級で装飾的なアイシングやフロスティングの需要につながっている。職人技を駆使したベーカリー製品の人気が高まるにつれ、欧州の特殊アイシングとフロスティング市場は大きな成長を遂げている。

欧州におけるアイシングとフロスティングの需要増加のもう一つの要因は、同地域の豊かな食文化遺産と伝統的レシピの影響である。欧州の消費者は、地域特有のアイシング技術など、何世代にもわたって受け継がれてきたレシピの信憑性を高く評価することが多い。人々が自分たちの料理のルーツを再発見し、それを祝うようになるにつれ、ヨーロッパの伝統的な製菓・製パン手法に沿った高級アイシングやフロスティングへの関心も高まっている。このような本物志向と伝統重視は、欧州市場のアイシングとフロスティングの需要に独特の側面を加えている。

欧州のアイシングとフロスティング市場の売上高と2030年までの予測 (百万米ドル)

欧州のアイシングとフロスティング市場のセグメンテーション

欧州のアイシング・フロスティング市場は、タイプ、カテゴリー、流通チャネル、国に分類される。

タイプ別では、欧州のアイシングおよびフロスティング市場はアイシングとフロスティングに二分される。2022年の欧州アイシング・フロスティング市場シェアはフロスティングセグメントが大きい。

カテゴリー別では、欧州のアイシングおよびフロスティング市場はグルテンフリーと従来型に二分される。2022年の欧州アイシング・フロスティング市場シェアは、従来型セグメントの方が大きい。

流通チャネル別では、欧州のアイシングおよびフロスティング市場はスーパーマーケットおよびハイパーマーケット、専門店、オンライン小売、その他に分けられる。2022年の欧州アイシング・フロスティング市場シェアは、スーパーマーケット・ハイパーマーケットセグメントが最大であった。

国別では、欧州のアイシングおよびフロスティング市場はドイツ、フランス、イタリア、英国、スペイン、その他の欧州に区分される。2022年の欧州アイシング・フロスティング市場シェアは、欧州以外の地域が独占した。

General Mills Inc、Dr. Oetker (UK) Ltd、Cake Craft Factory LLC、Rich Products Corp.は、欧州のアイシングおよびフロスティング市場で事業を展開する大手企業である。

ページTOPに戻る


目次

目次

1.はじめに
1.1 インサイトパートナーズ調査レポートのガイダンス
1.2 市場セグメンテーション
2.エグゼクティブサマリー
2.1 主要市場インサイト
2.2 市場の魅力
3.調査方法
3.1 カバレッジ
3.2 二次調査
3.3 一次調査
4.欧州のアイシングとフロスティング市場概況
4.1 概要
4.2 ポーターのファイブフォース分析
4.2.1 サプライヤーの交渉力
4.2.2 バイヤーの交渉力
4.2.3 新規参入者の脅威
4.2.4 競争上のライバル
4.2.5 代替品の脅威
4.3 エコシステム分析
4.3.1 原材料サプライヤー
4.3.2 メーカー
4.3.3 流通業者または供給業者
4.3.4 流通チャネル
4.4 バリューチェーンのベンダー一覧
5.ヨーロッパのアイシングとフロスティング市場-主要市場ダイナミクス
5.1 欧州のアイシング・フロスティング市場:主要市場動向
5.2 市場の促進要因
5.2.1 ホームベーキングへの関心の高まり
5.2.2 料理探求とグローバル化
5.3 市場の抑制要因
5.3.1 レストランやベーカリーショップからのベーカリー製品の売上増加
5.4 市場機会
5.4.1 Eコマースの拡大
5.5 今後の動向
5.5.1 プレミアム製品や職人技を駆使した製品の台頭
5.6 推進要因と阻害要因の影響
6.アイシングとフロスティング市場:ヨーロッパ市場分析
6.1 欧州のアイシングとフロスティング市場売上高(百万米ドル)、2020-2030年
6.2 欧州のアイシングとフロスティング市場予測分析
7.ヨーロッパのアイシングとフロスティング市場分析-タイプ別
7.1 アイシング
7.1.1 概要
7.1.2 アイシング欧州のアイシングとフロスティング市場 - 2030年までの収益予測 (百万米ドル)
7.2 フロスティング
7.2.1 概要
7.2.2 フロスティング欧州のアイシングとフロスティング市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.欧州のアイシングとフロスティング市場分析:カテゴリー別
8.1 グルテンフリー
8.1.1 概要
8.1.2 グルテンフリー:ヨーロッパのアイシングとフロスティング市場-2030年までの収益と予測(百万米ドル)
8.2 従来型
8.2.1 概要
8.2.2 従来型:欧州のアイシングとフロスティング市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
9.欧州のアイシングとフロスティング市場分析:流通チャネル別
9.1 スーパーマーケットとハイパーマーケット
9.1.1 概要
9.1.2 スーパーマーケットとハイパーマーケット欧州のアイシング・フロスティング市場:2030年までの収益予測(百万米ドル)
9.2 コンビニエンスストア
9.2.1 概要
9.2.2 コンビニエンスストア欧州のアイシングとフロスティング市場:2030年までの収益と予測(百万米ドル)
9.3 オンライン小売
9.3.1 概要
9.3.2 オンライン小売:欧州のアイシングとフロスティング市場:2030年までの売上高と予測(百万米ドル)
9.4 その他
9.4.1 概要
9.4.2 その他:欧州のアイシングとフロスティング市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
10.ヨーロッパのアイシングとフロスティング市場:国別分析
10.1 欧州
10.1.1 欧州:アイシングとフロスティング市場:収益と予測分析:国別
10.1.1.1 欧州:アイシング・フロスティング市場の収益と予測分析:国別
10.1.1.2 ドイツ:アイシングとフロスティング市場:2030年までの収入と予測(百万米ドル)
10.1.1.2.1 ドイツ:アイシング・フロスティング市場のタイプ別内訳
10.1.1.2.2 ドイツ:アイシングとフロスティングの市場内訳、カテゴリー別
10.1.1.2.3 ドイツ:アイシングとフロスティングの市場アイシングとフロスティングの市場内訳:流通チャネル別
10.1.1.3 フランスアイシングとフロスティング市場:2030年までの収益予測(百万米ドル)
10.1.1.3.1 フランス:アイシングとフロスティング市場アイシングとフロスティング市場のタイプ別内訳
10.1.1.3.2 フランス:アイシングとフロスティングの市場内訳(カテゴリー別
10.1.1.3.3 フランス:アイシングとフロスティングの市場アイシングとフロスティングの市場内訳:流通チャネル別
10.1.1.4 イタリア:アイシング・フロスティング市場の2030年までの収益予測(百万米ドル)
10.1.1.4.1 イタリア:アイシングとフロスティング市場のタイプ別内訳
10.1.1.4.2 イタリア:アイシングとフロスティングの市場内訳(カテゴリー別
10.1.1.4.3 イタリア:アイシングとフロスティングの市場内訳:流通チャネル別
10.1.1.5 スペインアイシングとフロスティングの市場:2030年までの収益予測(百万米ドル)
10.1.1.5.1 スペイン:アイシングとフロスティング市場のタイプ別内訳
10.1.1.5.2 スペイン:アイシングとフロスティング市場アイシングとフロスティングの市場内訳(カテゴリー別
10.1.1.5.3 スペイン:アイシングとフロスティングの市場アイシングとフロスティングの市場内訳:流通チャネル別
10.1.1.6 イギリスアイシング・フロスティング市場の2030年までの収益予測(百万米ドル)
10.1.1.6.1 イギリス:アイシングとフロスティング市場アイシング・フロスティング市場のタイプ別内訳
10.1.1.6.2 イギリス:アイシング・フロスティング市場のカテゴリー別内訳
10.1.1.6.3 イギリス:アイシング・フロスティング市場の内訳、流通チャネル別
10.1.1.7 その他のヨーロッパ:アイシング・フロスティング市場の2030年までの収益予測(百万米ドル)
10.1.1.7.1 その他のヨーロッパ:アイシングとフロスティング市場のタイプ別内訳
10.1.1.7.2 その他のヨーロッパ:アイシングとフロスティング市場のカテゴリー別内訳
10.1.1.7.3 その他のヨーロッパ:アイシングとフロスティング市場の内訳(流通チャネル別
11.競合情勢
11.1 主要企業によるヒートマップ分析
11.2 企業のポジショニングと集中度
12.産業展望
12.1 概要
12.2 新製品開発
12.3 パートナーシップ
13.企業プロフィール
13.1 ゼネラル・ミルズ社
13.1.1 主要事実
13.1.2 事業内容
13.1.3 製品およびサービス
13.1.4 財務概要
13.1.5 SWOT分析
13.1.6 主要な開発
13.2 ドクター・オトカー(UK)社
13.2.1 主要事実
13.2.2 事業内容
13.2.3 製品とサービス
13.2.4 財務概要
13.2.5 SWOT分析
13.2.6 主要開発
13.3 ケーキクラフトファクトリー合同会社
13.3.1 主要事実
13.3.2 事業内容
13.3.3 製品とサービス
13.3.4 財務概要
13.3.5 SWOT分析
13.3.6 主要開発
13.4 リッチプロダクツ
13.4.1 主要事実
13.4.2 事業内容
13.4.3 製品およびサービス
13.4.4 財務概要
13.4.5 SWOT分析
13.4.6 主要開発
14.付録
14.1 インサイト・パートナーズについて

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The Europe icing and frosting market was valued at US$ 1,627.95 million in 2022 and is expected to reach US$ 2,098.58 million by 2030; it is estimated to register a CAGR of 3.2% from 2022 to 2030.

Culinary Exploration and Globalization Drives Europe Icing and Frosting Market

Culinary exploration and globalization have emerged as significant drivers in the icing and frosting market, fostering a demand for diverse, exotic flavors that transcend traditional boundaries. The globalization of food preferences has led to increased exposure to a wide array of culinary influences from around the world. As consumers become more adventurous in their taste preferences, there is a growing demand for unique and international flavors in baked goods. This global culinary exploration directly influences the icing and frosting market, with consumers seeking innovative and premium options that reflect a fusion of diverse tastes and textures.

The multicultural composition of many societies contributes to a demand for icing and frostings that cater to various cultural preferences. As individuals from different cultural backgrounds interact and share culinary experiences, there is an increased desire for products that align with specific cultural tastes. This trend is evident in the icing and frosting market, where manufacturers are introducing a range of flavors inspired by various cuisines to appeal to a diverse consumer base. The emphasis on providing products that cater to different cultural palates drives innovation in the icing and frostings sector.

The availability of premium and exotic ingredients worldwide contributes to the globalization of flavors in the icing and frosting market. Consumers are increasingly seeking products that incorporate unique and high-quality ingredients sourced globally. This has prompted manufacturers to explore a variety of exotic flavors and textures, introducing a level of sophistication to icing and frostings that aligns with the discerning tastes of consumers engaged in culinary exploration. The fusion of global ingredients is meeting the demand for unique flavors and elevating the quality of products in the icing and frosting market.

Europe Icing and Frosting Market Overview

The rising demand for icing and frosting in Europe is influenced by a unique set of factors that cater to the diverse culinary preferences and cultural influences across the continent. There is a growing inclination toward experiential and celebratory baking, with consumers seeking premium and specialized icing products for occasions such as birthdays, weddings, and festive celebrations. The desire to create visually appealing and customized baked goods for special events has driven the demand for high-quality, artisanal icing and frosting options in the Europe market.

The European baking landscape is witnessing a surge in the popularity of artisan and craft bakery products. Consumers are increasingly drawn to unique, handcrafted pastries and cakes that showcase intricate designs and flavors. This trend has led to a demand for premium and decorative icing and frosting that enhances the taste and serves as a creative expression for bakers. As artisanal bakery products continue gaining traction, the specialty icing and frosting market in Europe is experiencing significant growth.

Another factor contributing to the increased demand for icing and frosting in Europe is the region's rich culinary heritage and the influence of traditional recipes. European consumers often appreciate the authenticity of recipes passed down through generations, including unique and region-specific icing techniques. As people rediscover and celebrate their culinary roots, there is a corresponding interest in premium icing and frosting that aligns with traditional European baking practices. This emphasis on authenticity and heritage adds a distinct dimension to the Europe market's demand for icing and frosting.

Europe Icing and Frosting Market Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)

Europe Icing and Frosting Market Segmentation

The Europe icing and frosting market is categorized into type, category, distribution channel, and country.

Based on type, the Europe icing and frosting market is bifurcated into icing and frosting. The frosting segment held a larger Europe icing and frosting market share in 2022.

In terms of category, the Europe icing and frosting market is bifurcated into gluten-free and conventional. The conventional segment held a larger Europe icing and frosting market share in 2022.

By distribution channel, the Europe icing and frosting market is divided into supermarkets and hypermarkets, specialty stores, online retail, and others. The supermarkets and hypermarkets segment held the largest Europe icing and frosting market share in 2022.

By country, the Europe icing and frosting market is segmented into Germany, France, Italy, the UK, Spain, and the Rest of Europe. The Rest of Europe dominated the Europe icing and frosting market share in 2022.

General Mills Inc, Dr. Oetker (UK) Ltd, Cake Craft Factory LLC, and Rich Products Corp. are some of the leading companies operating in the Europe icing and frosting market.



ページTOPに戻る


Table of Contents

TABLE OF CONTENTS

1. Introduction
1.1 The Insight Partners Research Report Guidance
1.2 Market Segmentation
2. Executive Summary
2.1 Key Market Insights
2.2 Market Attractiveness
3. Research Methodology
3.1 Coverage
3.2 Secondary Research
3.3 Primary Research
4. Europe Icing and Frosting Market Landscape
4.1 Overview
4.2 Porter's Five Forces Analysis
4.2.1 Bargaining Power of Suppliers
4.2.2 Bargaining Power of Buyers
4.2.3 Threat of New Entrants
4.2.4 Competitive Rivalry
4.2.5 Threat of Substitutes
4.3 Ecosystem Analysis
4.3.1 Raw Material Suppliers
4.3.2 Manufacturers
4.3.3 Distributors or Suppliers
4.3.4 Distribution Channel
4.4 List of Vendors in the Value Chain
5. Europe Icing and Frosting Market - Key Market Dynamics
5.1 Europe Icing and Frosting Market - Key Market Dynamics
5.2 Market Drivers
5.2.1 Rise in Interest in Home Baking
5.2.2 Culinary Exploration and Globalization
5.3 Market Restraints
5.3.1 Increase in Sales of Bakery Products from Restaurants and Bakery Stores
5.4 Market Opportunities
5.4.1 Expansion of E-Commerce
5.5 Future Trends
5.5.1 Rise of Premium and Artisanal Offerings
5.6 Impact of Drivers and Restraints:
6. Icing and Frosting Market - Europe Market Analysis
6.1 Europe Icing and Frosting Market Revenue (US$ Million), 2020-2030
6.2 Europe Icing and Frosting Market Forecast Analysis
7. Europe Icing and Frosting Market Analysis - by Type
7.1 Icing
7.1.1 Overview
7.1.2 Icing: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
7.2 Frosting
7.2.1 Overview
7.2.2 Frosting: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8. Europe Icing and Frosting Market Analysis - by Category
8.1 Gluten-Free
8.1.1 Overview
8.1.2 Gluten-Free: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
8.2 Conventional
8.2.1 Overview
8.2.2 Conventional: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9. Europe Icing and Frosting Market Analysis - by Distribution Channel
9.1 Supermarkets and Hypermarkets
9.1.1 Overview
9.1.2 Supermarkets and Hypermarkets: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.2 Convenience Stores
9.2.1 Overview
9.2.2 Convenience Stores: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.3 Online Retail
9.3.1 Overview
9.3.2 Online Retail: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
9.4 Others
9.4.1 Overview
9.4.2 Others: Europe Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10. Europe Icing and Frosting Market - Country Analysis
10.1 Europe
10.1.1 Europe: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast Analysis - by Country
10.1.1.1 Europe: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast Analysis - by Country
10.1.1.2 Germany: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.2.1 Germany: Icing and Frosting Market Breakdown, by Type
10.1.1.2.2 Germany: Icing and Frosting Market Breakdown, by Category
10.1.1.2.3 Germany: Icing and Frosting Market Breakdown, by Distribution Channel
10.1.1.3 France: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.3.1 France: Icing and Frosting Market Breakdown, by Type
10.1.1.3.2 France: Icing and Frosting Market Breakdown, by Category
10.1.1.3.3 France: Icing and Frosting Market Breakdown, by Distribution Channel
10.1.1.4 Italy: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.4.1 Italy: Icing and Frosting Market Breakdown, by Type
10.1.1.4.2 Italy: Icing and Frosting Market Breakdown, by Category
10.1.1.4.3 Italy: Icing and Frosting Market Breakdown, by Distribution Channel
10.1.1.5 Spain: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.5.1 Spain: Icing and Frosting Market Breakdown, by Type
10.1.1.5.2 Spain: Icing and Frosting Market Breakdown, by Category
10.1.1.5.3 Spain: Icing and Frosting Market Breakdown, by Distribution Channel
10.1.1.6 United Kingdom: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.6.1 United Kingdom: Icing and Frosting Market Breakdown, by Type
10.1.1.6.2 United Kingdom: Icing and Frosting Market Breakdown, by Category
10.1.1.6.3 United Kingdom: Icing and Frosting Market Breakdown, by Distribution Channel
10.1.1.7 Rest of Europe: Icing and Frosting Market - Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
10.1.1.7.1 Rest of Europe: Icing and Frosting Market Breakdown, by Type
10.1.1.7.2 Rest of Europe: Icing and Frosting Market Breakdown, by Category
10.1.1.7.3 Rest of Europe: Icing and Frosting Market Breakdown, by Distribution Channel
11. Competitive Landscape
11.1 Heat Map Analysis by Key Players
11.2 Company Positioning & Concentration
12. Industry Landscape
12.1 Overview
12.2 New Product Development
12.3 Partnerships
13. Company Profiles
13.1 General Mills Inc
13.1.1 Key Facts
13.1.2 Business Description
13.1.3 Products and Services
13.1.4 Financial Overview
13.1.5 SWOT Analysis
13.1.6 Key Developments
13.2 Dr. Oetker (UK) Ltd
13.2.1 Key Facts
13.2.2 Business Description
13.2.3 Products and Services
13.2.4 Financial Overview
13.2.5 SWOT Analysis
13.2.6 Key Developments
13.3 Cake Craft Factory LLC
13.3.1 Key Facts
13.3.2 Business Description
13.3.3 Products and Services
13.3.4 Financial Overview
13.3.5 SWOT Analysis
13.3.6 Key Developments
13.4 Rich Products Corp
13.4.1 Key Facts
13.4.2 Business Description
13.4.3 Products and Services
13.4.4 Financial Overview
13.4.5 SWOT Analysis
13.4.6 Key Developments
14. Appendix
14.1 About The Insight Partners

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

The Insight Partners社の食品・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


The Insight Partners社はどのような調査会社ですか?


The Insight Partnersはインドに本社を置く調査会社です。経験豊富な専門家チームを通じて、お客様に最適な調査と分析を提供することに専念しています。幅広い分野をカバーしていますがヘルスケ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/12/19 10:26

155.94 円

162.31 円

199.02 円

ページTOPに戻る