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イワシの市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Sardine Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界のイワシ市場は、2021年に3.5 Million Tonsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR1.4%を示し、2027年には380万トンに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
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2022年6月13日 US$2,499
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140 英語

 

サマリー

世界のイワシ市場は、2021年に3.5 Million Tonsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR1.4%を示し、2027年には380万トンに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として報告書に含まれています。

イワシはピルカードとしても知られ、銀色の皮と豊かな風味の肉を持つ小型で脂ののった魚を指します。ビタミンB2、ナイアシン、ビタミンB12、リン、カリウム、カルシウム、鉄、セレン、オメガ3脂肪酸など、ビタミンやミネラルを多く含んでいます。イワシは、そのまま食べるだけでなく、魚粉や油に還元するなど、さまざまな用途で利用されている。さらに、イワシ油は、ワニス、塗料、リノリウムなどの製造に使用されています。
イワシには、心臓機能や骨格の強化、コレステロール値の維持、心臓血管の健康、免疫システムの強化、筋肉組織の改善など、さまざまな健康上の利点があります。さらに、イワシは体重を減らし、体内の塩分濃度を維持する効果もあります。これらの要因から、イワシの需要は今後数年間は安定的に推移すると予想されます。さらに、イワシは同じ栄養価を持つ他の魚種と比較すると、より手頃な価格となっています。このため、全世界のイワシ市場の成長を維持することが期待されています。

主要な市場細分化。
IMARC Groupは、世界のイワシ市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界レベルおよび地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、魚種、種類、流通チャネルを基に市場を分類しています。

魚種別の内訳

イワシ類
サルナシ
イワシ科魚類(Sardinella longiceps
サルディネラ・アウリタ(Sardinella Aurita
サルディネラ・ギボサ
その他

種に基づき、市場はイワシ、イワシノプス・カエルレウス、イワシネラ・イオンジセプス、イワシネラ・オーリタ、イワシネラ・ギボサ、その他に区分されます。現在、世界のイワシ市場では、イワシが最も人気のある魚種であり、最大のシェアを占めています。

種類別内訳
缶詰イワシ
冷凍イワシ
生イワシ

種類別では、イワシ缶詰が市場シェアの大半を占めていることが分かります。

流通チャネル別内訳。

スーパーマーケット、ハイパーマーケット
コンビニエンスストア
ホテル・レストラン
オンライン
その他

流通チャネル別では、スーパーマーケットとハイパーマーケットが世界のイワシ市場で最大のシェアを占めています。その他の主な流通チャネルには、コンビニエンスストア、ホテル・レストラン、オンライン、その他が含まれます。

地域別構成比

アジア太平洋地域
中近東・アフリカ
米州
欧州

地域別では、アジア太平洋地域、中東・アフリカ地域、南北アメリカ地域、ヨーロッパ地域に区分されます。このうち、アジア太平洋地域は市場シェアの大半を占める主要市場です。

競合環境
業界の競争環境についても、主要企業のプロファイルとともに検証しています。

本レポートは、世界のイワシ市場について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。これは市場のマクロな概観から、産業実績のミクロな詳細、最近の動向、主要な市場促進要因と課題、SWOT分析、ポーターの5力分析、バリューチェーン分析など多岐にわたります。また、イワシ加工工場を立ち上げるための包括的な分析も行っています。加工・処理要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、そして何らかの形でイワシ産業に関わる、または進出を計画しているすべての人々にとって必読の書です。

本レポートで回答した主な質問
世界のイワシ市場はこれまでどのように推移してきたか、また今後数年間はどのように推移していくか?
世界のイワシ産業における主要な地域市場はどこか?
COVID-19は世界のイワシ産業にどのような影響を及ぼしましたか?
世界のイワシ産業における主要な種は何ですか?
世界のイワシ産業における主要な製品タイプは何か?
世界のイワシ産業における主要な流通経路は?
世界のイワシ産業のバリューチェーンにおける様々な段階とは?
世界のイワシ産業における主要な推進要因と課題は何か?
世界のイワシ産業の構造とキープレイヤーは?
世界のイワシ産業における競争の度合いとは?
世界のイワシ産業における利益率は?
イワシ加工工場を設立するための主な要件は何ですか?
イワシはどのように加工されるのですか?
イワシ加工工場で行われる様々なユニットオペレーションとは何ですか?
イワシ加工工場の設立に必要な土地の広さはどの程度ですか?
イワシ加工工場の設立に必要な機械設備は何ですか?
イワシ加工工場の設立に必要な原材料の要件は何ですか?
イワシの包装要件は何ですか?
イワシの輸送に関する要件は何ですか?
イワシ加工工場の設立に必要なユーティリティ要件は何ですか?
イワシ加工工場の設立に必要なマンパワーとは?
イワシ加工工場の設立に必要なインフラコストとは?
イワシ加工工場設立のための資本コストは?
イワシ加工工場設立のための運用コストは?
イワシ加工工場の収支はどのようになりますか?
損益分岐点までの所要時間は?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Sardine Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Species
5.6 Market Breakup by Type
5.7 Market Breakup by Distribution Channel
5.8 Market Breakup by Region
5.9 Imports and Exports
5.10 Market Forecast
5.10.1 Volume Trends
5.10.2 Value Trends
5.11 SWOT Analysis
5.11.1 Overview
5.11.2 Strengths
5.11.3 Weaknesses
5.11.4 Opportunities
5.11.5 Threats
5.12 Value Chain Analysis
5.12.1 Overview
5.12.2 Raw Material Procurement
5.12.3 Pre-Processing
5.12.4 Large Scale Industrial Processing
5.12.5 Distribution and Export
5.12.6 End-Consumer
5.13 Porters Five Forces Analysis
5.13.1 Overview
5.13.2 Bargaining Power of Buyers
5.13.3 Bargaining Power of Suppliers
5.13.4 Degree of Competition
5.13.5 Threat of New Entrants
5.13.6 Threat of Substitutes
6 Market Breakup by Species
6.1 Sardina Pilchardus
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Sarnidrops Caeruleus
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Sardinella longiceps
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 Sardinella Aurita
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Sardinella Gibbosa
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
6.6 Others
6.6.1 Market Trends
6.6.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Type
7.1 Canned Sardine
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Frozen Sardine
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Fresh Sardine
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Hotels and Restaurants
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Online
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Others
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
9 Production Breakup by Region
9.1 Asia Pacific
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Middle East and Africa
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Americas
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Europe
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
10 Consumption Breakup by Region
10.1 Asia Pacific
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 Middle East and Africa
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 Americas
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 Europe
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
12 Sardine Processing
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
12.5 Key Success and Risk Factors
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land and Site Development
13.2 Construction Requirements and Expenditures
13.3 Plant Machinery
13.4 Machinery Pictures
13.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
13.6 Raw Material and Final Product Pictures
13.7 Packaging Requirements and Expenditures
13.8 Transportation Requirements and Expenditures
13.9 Utilities Requirements and Expenditures
13.10 Manpower Requirements and Expenditures
13.11 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Income Projections
15.5 Expenditure Projections
15.6 Taxation and Depreciation
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis

 

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Summary

The global sardine market reached a volume of 3.5 Million Tons in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 3.8 Million Tons by 2027, exhibiting a CAGR of 1.4% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

Sardine, also known as pilchard, refers to small and oily fish with silver skin and a rich-flavoured flesh. It has high amounts of vitamins and minerals including vitamin B2, niacin, vitamin B12, phosphorus, potassium, calcium, iron, selenium, omega-3 fatty acids, etc. Sardines are used in a variety of applications ranging from immediate consumption to reduction into fish meal and oil. Moreover, sardine oil is employed in the production of varnishes, paints, linoleum, etc.
Sardines offer several health benefits, such as enhancing heart functions and bone structures, maintaining cholesterol levels and cardiovascular health, boosting immune system and improving muscle tissues. In addition, sardines also help in weight loss and maintain salt level in the body. Owing to these factors, the demand for sardines is expected to remain stable during the upcoming years. Further, sardines are more affordable as compared to some of the other fish species with the same nutritional value. This is anticipated to sustain the growth of the global sardine market across the globe.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global sardine market, along with forecasts at the global and regional level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on species, type and distribution channel.

Breakup by Species:

Sardina Pilchardus
Sarnidrops Caeruleus
Sardinella longiceps
Sardinella Aurita
Sardinella Gibbosa
Others

Based on the species, the market has been segmented into sardina pilchardus, sardinops caeruleus, sardinella iongiceps, sardinella aurita, sardinella gibbosa and others. Currently, sardina pilchardus represents the most popular species in the global sardine market, holding the largest share.

Breakup by Type:
Canned Sardine
Frozen Sardine
Fresh Sardine

On the basis of type, the report finds that canned sardine accounts for the majority of the market share.

Breakup by Distribution Channel:

Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Hotels and Restaurants
Online
Others

Based on the distribution channel, supermarkets and hypermarkets dominate the global sardine market, holding the biggest share. Other major distribution channels include convenience stores, hotels and restaurants, online and others.

Breakup by Region:

Asia Pacific
Middle East and Africa
Americas
Europe

Region-wise, the market has been segmented into Asia Pacific, Middle East and Africa, Americas and Europe. Amongst these, Asia Pacific is the leading market, accounting for the majority of the market share.

Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players.

This report provides a deep insight into the global sardine market covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter’s five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a sardine processing plant. The study analyses the processing and processing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the sardine industry in any manner.

Key Questions Answered in This Report:
How has the global sardine market performed so far and how will it perform in the coming years?
What are the key regional markets in the global sardine industry?
What has been the impact of COVID-19 on the global sardine industry?
What are the major species in the global sardine industry?
What are the key product types in the global sardine industry?
What are the major distribution channels in the global sardine industry?
What are the various stages in the value chain of the global sardine industry?
What are the key driving factors and challenges in the global sardine industry?
What is the structure of the global sardine industry and who are the key players?
What is the degree of competition in the global sardine industry?
What are the profit margins in the global sardine industry?
What are the key requirements for setting up a sardine processing plant?
How are sardines processed?
What are the various unit operations involved in a sardine processing plant?
What is the total size of land required for setting up a sardine processing plant?
What are the machinery requirements for setting up a sardine processing plant?
What are the raw material requirements for setting up a sardine processing plant?
What are the packaging requirements for sardine?
What are the transportation requirements for sardine?
What are the utility requirements for setting up a sardine processing plant?
What are the manpower requirements for setting up a sardine processing plant?
What are the infrastructure costs for setting up a sardine processing plant?
What are the capital costs for setting up a sardine processing plant?
What are the operating costs for setting up a sardine processing plant?
What will be the income and expenditures for a sardine processing plant?
What is the time required to break-even?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Sardine Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Species
5.6 Market Breakup by Type
5.7 Market Breakup by Distribution Channel
5.8 Market Breakup by Region
5.9 Imports and Exports
5.10 Market Forecast
5.10.1 Volume Trends
5.10.2 Value Trends
5.11 SWOT Analysis
5.11.1 Overview
5.11.2 Strengths
5.11.3 Weaknesses
5.11.4 Opportunities
5.11.5 Threats
5.12 Value Chain Analysis
5.12.1 Overview
5.12.2 Raw Material Procurement
5.12.3 Pre-Processing
5.12.4 Large Scale Industrial Processing
5.12.5 Distribution and Export
5.12.6 End-Consumer
5.13 Porters Five Forces Analysis
5.13.1 Overview
5.13.2 Bargaining Power of Buyers
5.13.3 Bargaining Power of Suppliers
5.13.4 Degree of Competition
5.13.5 Threat of New Entrants
5.13.6 Threat of Substitutes
6 Market Breakup by Species
6.1 Sardina Pilchardus
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Sarnidrops Caeruleus
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Sardinella longiceps
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 Sardinella Aurita
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Sardinella Gibbosa
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
6.6 Others
6.6.1 Market Trends
6.6.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Type
7.1 Canned Sardine
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Frozen Sardine
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Fresh Sardine
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Distribution Channel
8.1 Supermarkets and Hypermarkets
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Convenience Stores
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Hotels and Restaurants
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Online
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Others
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
9 Production Breakup by Region
9.1 Asia Pacific
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Middle East and Africa
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Americas
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Europe
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
10 Consumption Breakup by Region
10.1 Asia Pacific
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 Middle East and Africa
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 Americas
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 Europe
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
12 Sardine Processing
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
12.5 Key Success and Risk Factors
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land and Site Development
13.2 Construction Requirements and Expenditures
13.3 Plant Machinery
13.4 Machinery Pictures
13.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
13.6 Raw Material and Final Product Pictures
13.7 Packaging Requirements and Expenditures
13.8 Transportation Requirements and Expenditures
13.9 Utilities Requirements and Expenditures
13.10 Manpower Requirements and Expenditures
13.11 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Income Projections
15.5 Expenditure Projections
15.6 Taxation and Depreciation
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis

 

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