イワシの市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測Sardine Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 世界のイワシ市場は、2021年に3.5 Million Tonsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR1.4%を示し、2027年には380万トンに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に... もっと見る
サマリー世界のイワシ市場は、2021年に3.5 Million Tonsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR1.4%を示し、2027年には380万トンに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として報告書に含まれています。イワシはピルカードとしても知られ、銀色の皮と豊かな風味の肉を持つ小型で脂ののった魚を指します。ビタミンB2、ナイアシン、ビタミンB12、リン、カリウム、カルシウム、鉄、セレン、オメガ3脂肪酸など、ビタミンやミネラルを多く含んでいます。イワシは、そのまま食べるだけでなく、魚粉や油に還元するなど、さまざまな用途で利用されている。さらに、イワシ油は、ワニス、塗料、リノリウムなどの製造に使用されています。 イワシには、心臓機能や骨格の強化、コレステロール値の維持、心臓血管の健康、免疫システムの強化、筋肉組織の改善など、さまざまな健康上の利点があります。さらに、イワシは体重を減らし、体内の塩分濃度を維持する効果もあります。これらの要因から、イワシの需要は今後数年間は安定的に推移すると予想されます。さらに、イワシは同じ栄養価を持つ他の魚種と比較すると、より手頃な価格となっています。このため、全世界のイワシ市場の成長を維持することが期待されています。 主要な市場細分化。 IMARC Groupは、世界のイワシ市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界レベルおよび地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、魚種、種類、流通チャネルを基に市場を分類しています。 魚種別の内訳 イワシ類 サルナシ イワシ科魚類(Sardinella longiceps サルディネラ・アウリタ(Sardinella Aurita サルディネラ・ギボサ その他 種に基づき、市場はイワシ、イワシノプス・カエルレウス、イワシネラ・イオンジセプス、イワシネラ・オーリタ、イワシネラ・ギボサ、その他に区分されます。現在、世界のイワシ市場では、イワシが最も人気のある魚種であり、最大のシェアを占めています。 種類別内訳 缶詰イワシ 冷凍イワシ 生イワシ 種類別では、イワシ缶詰が市場シェアの大半を占めていることが分かります。 流通チャネル別内訳。 スーパーマーケット、ハイパーマーケット コンビニエンスストア ホテル・レストラン オンライン その他 流通チャネル別では、スーパーマーケットとハイパーマーケットが世界のイワシ市場で最大のシェアを占めています。その他の主な流通チャネルには、コンビニエンスストア、ホテル・レストラン、オンライン、その他が含まれます。 地域別構成比 アジア太平洋地域 中近東・アフリカ 米州 欧州 地域別では、アジア太平洋地域、中東・アフリカ地域、南北アメリカ地域、ヨーロッパ地域に区分されます。このうち、アジア太平洋地域は市場シェアの大半を占める主要市場です。 競合環境 業界の競争環境についても、主要企業のプロファイルとともに検証しています。 本レポートは、世界のイワシ市場について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。これは市場のマクロな概観から、産業実績のミクロな詳細、最近の動向、主要な市場促進要因と課題、SWOT分析、ポーターの5力分析、バリューチェーン分析など多岐にわたります。また、イワシ加工工場を立ち上げるための包括的な分析も行っています。加工・処理要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、そして何らかの形でイワシ産業に関わる、または進出を計画しているすべての人々にとって必読の書です。 本レポートで回答した主な質問 世界のイワシ市場はこれまでどのように推移してきたか、また今後数年間はどのように推移していくか? 世界のイワシ産業における主要な地域市場はどこか? COVID-19は世界のイワシ産業にどのような影響を及ぼしましたか? 世界のイワシ産業における主要な種は何ですか? 世界のイワシ産業における主要な製品タイプは何か? 世界のイワシ産業における主要な流通経路は? 世界のイワシ産業のバリューチェーンにおける様々な段階とは? 世界のイワシ産業における主要な推進要因と課題は何か? 世界のイワシ産業の構造とキープレイヤーは? 世界のイワシ産業における競争の度合いとは? 世界のイワシ産業における利益率は? イワシ加工工場を設立するための主な要件は何ですか? イワシはどのように加工されるのですか? イワシ加工工場で行われる様々なユニットオペレーションとは何ですか? イワシ加工工場の設立に必要な土地の広さはどの程度ですか? イワシ加工工場の設立に必要な機械設備は何ですか? イワシ加工工場の設立に必要な原材料の要件は何ですか? イワシの包装要件は何ですか? イワシの輸送に関する要件は何ですか? イワシ加工工場の設立に必要なユーティリティ要件は何ですか? イワシ加工工場の設立に必要なマンパワーとは? イワシ加工工場の設立に必要なインフラコストとは? イワシ加工工場設立のための資本コストは? イワシ加工工場設立のための運用コストは? イワシ加工工場の収支はどのようになりますか? 損益分岐点までの所要時間は? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Sardine Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Impact of COVID-19 5.4 Price Analysis 5.4.1 Key Price Indicators 5.4.2 Price Structure 5.4.3 Price Trends 5.5 Market Breakup by Species 5.6 Market Breakup by Type 5.7 Market Breakup by Distribution Channel 5.8 Market Breakup by Region 5.9 Imports and Exports 5.10 Market Forecast 5.10.1 Volume Trends 5.10.2 Value Trends 5.11 SWOT Analysis 5.11.1 Overview 5.11.2 Strengths 5.11.3 Weaknesses 5.11.4 Opportunities 5.11.5 Threats 5.12 Value Chain Analysis 5.12.1 Overview 5.12.2 Raw Material Procurement 5.12.3 Pre-Processing 5.12.4 Large Scale Industrial Processing 5.12.5 Distribution and Export 5.12.6 End-Consumer 5.13 Porters Five Forces Analysis 5.13.1 Overview 5.13.2 Bargaining Power of Buyers 5.13.3 Bargaining Power of Suppliers 5.13.4 Degree of Competition 5.13.5 Threat of New Entrants 5.13.6 Threat of Substitutes 6 Market Breakup by Species 6.1 Sardina Pilchardus 6.1.1 Market Trends 6.1.2 Market Forecast 6.2 Sarnidrops Caeruleus 6.2.1 Market Trends 6.2.2 Market Forecast 6.3 Sardinella longiceps 6.3.1 Market Trends 6.3.2 Market Forecast 6.4 Sardinella Aurita 6.4.1 Market Trends 6.4.2 Market Forecast 6.5 Sardinella Gibbosa 6.5.1 Market Trends 6.5.2 Market Forecast 6.6 Others 6.6.1 Market Trends 6.6.2 Market Forecast 7 Market Breakup by Type 7.1 Canned Sardine 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Frozen Sardine 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Fresh Sardine 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 8 Market Breakup by Distribution Channel 8.1 Supermarkets and Hypermarkets 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Convenience Stores 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Hotels and Restaurants 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Online 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 8.5 Others 8.5.1 Market Trends 8.5.2 Market Forecast 9 Production Breakup by Region 9.1 Asia Pacific 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Middle East and Africa 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Americas 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Europe 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 10 Consumption Breakup by Region 10.1 Asia Pacific 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 Middle East and Africa 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 Americas 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Europe 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 11 Competitive Landscape 12 Sardine Processing 12.1 Product Overview 12.2 Detailed Process Flow 12.3 Various Types of Unit Operations Involved 12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 12.5 Key Success and Risk Factors 13 Project Details, Requirements and Costs Involved 13.1 Land and Site Development 13.2 Construction Requirements and Expenditures 13.3 Plant Machinery 13.4 Machinery Pictures 13.5 Raw Materials Requirements and Expenditures 13.6 Raw Material and Final Product Pictures 13.7 Packaging Requirements and Expenditures 13.8 Transportation Requirements and Expenditures 13.9 Utilities Requirements and Expenditures 13.10 Manpower Requirements and Expenditures 13.11 Other Capital Investments 14 Loans and Financial Assistance 15 Project Economics 15.1 Capital Cost of the Project 15.2 Techno-Economic Parameters 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 15.4 Income Projections 15.5 Expenditure Projections 15.6 Taxation and Depreciation 15.7 Financial Analysis 15.8 Profit Analysis
SummaryThe global sardine market reached a volume of 3.5 Million Tons in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 3.8 Million Tons by 2027, exhibiting a CAGR of 1.4% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Sardine Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Impact of COVID-19 5.4 Price Analysis 5.4.1 Key Price Indicators 5.4.2 Price Structure 5.4.3 Price Trends 5.5 Market Breakup by Species 5.6 Market Breakup by Type 5.7 Market Breakup by Distribution Channel 5.8 Market Breakup by Region 5.9 Imports and Exports 5.10 Market Forecast 5.10.1 Volume Trends 5.10.2 Value Trends 5.11 SWOT Analysis 5.11.1 Overview 5.11.2 Strengths 5.11.3 Weaknesses 5.11.4 Opportunities 5.11.5 Threats 5.12 Value Chain Analysis 5.12.1 Overview 5.12.2 Raw Material Procurement 5.12.3 Pre-Processing 5.12.4 Large Scale Industrial Processing 5.12.5 Distribution and Export 5.12.6 End-Consumer 5.13 Porters Five Forces Analysis 5.13.1 Overview 5.13.2 Bargaining Power of Buyers 5.13.3 Bargaining Power of Suppliers 5.13.4 Degree of Competition 5.13.5 Threat of New Entrants 5.13.6 Threat of Substitutes 6 Market Breakup by Species 6.1 Sardina Pilchardus 6.1.1 Market Trends 6.1.2 Market Forecast 6.2 Sarnidrops Caeruleus 6.2.1 Market Trends 6.2.2 Market Forecast 6.3 Sardinella longiceps 6.3.1 Market Trends 6.3.2 Market Forecast 6.4 Sardinella Aurita 6.4.1 Market Trends 6.4.2 Market Forecast 6.5 Sardinella Gibbosa 6.5.1 Market Trends 6.5.2 Market Forecast 6.6 Others 6.6.1 Market Trends 6.6.2 Market Forecast 7 Market Breakup by Type 7.1 Canned Sardine 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Frozen Sardine 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Fresh Sardine 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 8 Market Breakup by Distribution Channel 8.1 Supermarkets and Hypermarkets 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Convenience Stores 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Hotels and Restaurants 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Online 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 8.5 Others 8.5.1 Market Trends 8.5.2 Market Forecast 9 Production Breakup by Region 9.1 Asia Pacific 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Middle East and Africa 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Americas 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Europe 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 10 Consumption Breakup by Region 10.1 Asia Pacific 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 Middle East and Africa 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 Americas 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Europe 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 11 Competitive Landscape 12 Sardine Processing 12.1 Product Overview 12.2 Detailed Process Flow 12.3 Various Types of Unit Operations Involved 12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 12.5 Key Success and Risk Factors 13 Project Details, Requirements and Costs Involved 13.1 Land and Site Development 13.2 Construction Requirements and Expenditures 13.3 Plant Machinery 13.4 Machinery Pictures 13.5 Raw Materials Requirements and Expenditures 13.6 Raw Material and Final Product Pictures 13.7 Packaging Requirements and Expenditures 13.8 Transportation Requirements and Expenditures 13.9 Utilities Requirements and Expenditures 13.10 Manpower Requirements and Expenditures 13.11 Other Capital Investments 14 Loans and Financial Assistance 15 Project Economics 15.1 Capital Cost of the Project 15.2 Techno-Economic Parameters 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 15.4 Income Projections 15.5 Expenditure Projections 15.6 Taxation and Depreciation 15.7 Financial Analysis 15.8 Profit Analysis
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(産業機械)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社のその他分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(industry)の最新刊レポート
よくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/26 10:26 155.24 円 162.59 円 197.14 円 |