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生姜の加工市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Ginger Processing Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界の生姜加工市場は、2021年に387.5百万米ドルの値に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR11.75%を示し、2027年までに7億6720万米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
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2022年4月14日 US$2,499
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131 英語

 

サマリー

世界の生姜加工市場は、2021年に387.5百万米ドルの値に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR11.75%を示し、2027年までに7億6720万米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々は様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。

生姜は、ジンチョウゲ科の植物に属するスパイスの一種です。食物繊維、ビタミンE(α-トコフェロール)、ビタミンB6、鉄、マグネシウム、マンガン、カリウム、セレンなどの優れた供給源です。生姜は香りと辛みがあり、様々な食品に独特の風味を与えます。また、何世紀にもわたってアジア料理で一般的な食材として使用されてきました。生姜のスパイシーな香りは、主にケトン類、特にジンゲロールの存在によるもので、食品や健康関連の用途において重要な意味を持っている。生姜は、保存期間を延ばすために、ペースト、オイル、パウダーなど、さまざまな形に人工的に加工することができる。生姜の加工には、収穫、洗浄、乾燥、包装といった基本的な工程が含まれる。

昨今、健康志向の高まりから、世界中の消費者が栄養豊富な食品を好むようになり、生姜の加工品の人気も高まっています。食品分野では、粉末状のショウガは、サラダドレッシング、トマトケチャップやソース、ピクルス、肉汁、ミートソーセージ、カレーなどの調味料や香味料として広く利用されています。このほか、ジンジャーパウダーは、腸のガスを抑える優れた駆風成分として評価されている。そのため、アーユルヴェーダ医学では、多くの皮膚疾患の治療に用いられています。また、生姜の加工品を定期的に摂取することで、糖尿病、肥満、心臓病のリスクを低減し、結果としてエネルギーの増加、体重の減少、健康的な顔色を得ることができるのです。ジンジャーパウダーは、石鹸やパーソナルケア製品に香りをつけるためにも利用されています。さらに、ショウガから得られるオイルは、主に飲料、菓子、香水の風味付けに使用されています。

主な市場細分化
IMARC Groupは、世界の生姜加工市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析、および2022年から2027年までの世界と国レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、市場を形態、最終用途、流通チャネルに基づき分類しています。

形態別の内訳

ジンジャーパウダー
ジンジャーオイル

現在、生姜は主にパウダー状で消費されています。これは、根に由来する強い辛味がないため、料理にマイルドな味を与えるために利用されているからです。

最終用途別構成比

食品産業
製薬業界
化粧品業界
その他

パンやベーカリー、スムージーやカレーなど様々な食品に使用されることから、食品産業は現在、生姜加工品の最大の市場となっています。

流通チャネル別構成比

スーパーマーケット、ハイパーマーケット
コンビニエンスストア
食品専門店
オンライン
その他

市場は、スーパーマーケット、ハイパーマーケット、コンビニエンスストア、専門店、オンライン、その他からなる流通チャネルに基づいて区分される。

地域別の洞察

中国
インド
ネパール
タイ
ナイジェリア
インドネシア
その他

地域別では、インドが最大の生産国であり、生姜加工品の最大輸出国の1つであることから、市場において明確な優位性を示しています。これは、生姜の栽培に適した気候条件によるものです。

競合状況。
本レポートでは、主要企業のプロファイルとともに、業界の競争環境についても検証しています。本レポートで回答した主な質問
1.生姜加工市場の世界的な成長は?
2.世界の生姜加工市場のドライバーは何か?
3.世界の生姜加工市場の主要な業界動向は?
4.COVID-19が世界の生姜加工市場に与える影響とは?
5.世界の生姜加工市場の形態別内訳は?
6.世界の生姜加工市場のエンドユーザー別構成は?
7.生姜加工の世界市場における主要地域は?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Ginger Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Forecast
6 Global Ginger Processing Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Impact of COVID-19
6.4 Market Breakup by Region
6.5 Market Breakup by Form
6.6 Market Breakup by End-Use
6.7 Market Breakup by Distribution Channel
6.8 Market Forecast
6.9 SWOT Analysis
6.9.1 Overview
6.9.2 Strengths
6.9.3 Weaknesses
6.9.4 Opportunities
6.9.5 Threats
6.10 Value Chain Analysis
6.10.1 Input Suppliers
6.10.2 Farmers
6.10.3 Collectors
6.10.4 Processors
6.10.5 Distributors
6.10.6 Exporters
6.10.7 Retailers
6.10.8 End-Users
6.11 Porter’s Five Forces Analysis
6.11.1 Overview
6.11.2 Bargaining Power of Buyers
6.11.3 Bargaining Power of Suppliers
6.11.4 Degree of Competition
6.11.5 Threat of New Entrants
6.11.6 Threat of Substitutes
6.12 Price Analysis
6.12.1 Key Price Indicators
6.12.2 Price Structure
6.12.3 Margin Analysis
6.13 Key Success and Risk Factors
7 Performance of Key Regions
7.1 China
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 India
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Nepal
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Thailand
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Nigeria
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Indonesia
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
7.7 Others
7.7.1 Market Trends
7.7.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Form
8.1 Ginger Powder
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Ginger Oil
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
9 Market by End-Use
9.1 Food Industry
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Pharmaceutical Industry
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Cosmetic Industry
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Others
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Distribution Channel
10.1 Supermarkets and Hypermarkets
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 Convenience Stores
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 Specialty Food Stores
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 Online
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
10.5 Others
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
11.1 Market Structure
12 Ginger Processing
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land Requirements and Expenditures
13.2 Construction Requirements and Expenditures
13.3 Plant Machinery
13.4 Machinery Pictures
13.5 Raw Material Requirements and Expenditures
13.6 Raw Material and Final Product Pictures
13.7 Packaging Requirements and Expenditures
13.8 Transportation Requirements and Expenditures
13.9 Utility Requirements and Expenditures
13.10 Manpower Requirements and Expenditures
13.11 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Taxation and Depreciation
15.5 Income Projections
15.6 Expenditure Projections
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis

 

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Summary

The global ginger processing market reached a value of US$ 387.5 Million in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 767.2 Million by 2027, exhibiting a CAGR of 11.75% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor.

Ginger is a type of spice that belongs to the plant family of Zingiberaceae. It is an excellent source of dietary fiber, vitamin E (alpha-tocopherol), vitamin B6, iron, magnesium, manganese, potassium and selenium. Being aromatic and pungent, ginger adds a distinctive flavor to several food products and has been used as a common ingredient in Asian cuisines for centuries. The spicy aroma of ginger is mainly due to the presence of ketones, especially gingerols, which have significant importance in its food and health-related applications. To extend its shelf-life, gingers can be artificially processed into different versions, such as paste, oil and powder. Some of the basic steps included in ginger processing are harvesting, washing, drying and packaging.

Nowadays, with rising health-consciousness, consumers across the globe are preferring nutrition-rich food products, which is providing a boost to the growing popularity of processed ginger. In the food industry, the powdered form of ginger is widely used as a condiment or flavoring agent in salad dressings, tomato ketchup and sauces, pickles, gravies, meat sausages and curry dishes. Other than this, ginger powder is regarded as an excellent carminative ingredient that reduces intestinal gas. As a result, they are used in the treatment of a number of skin disorders in ayurvedic medicines. Also, the regular consumption of processed ginger products reduces the risk of diabetes, obesity, heart diseases, resulting in increased energy, reduced weight and a healthy complexion. Ginger powder is also utilized for adding fragrance in soaps and personal care products. Moreover, the oil obtained from ginger is mainly employed in the flavoring of beverages, confectioneries and perfumes.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global ginger processing market, along with forecasts at the global and country level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on form, end-use and distribution channel.

Breakup by Form:

Ginger Powder
Ginger Oil

At present, ginger is majorly consumed in powder form as it does not have the strong pungent flavor from the roots due to which it is utilized for giving a mild taste to the dishes.

Breakup by End-Use:

Food Industry
Pharmaceutical Industry
Cosmetic Industry
Others

The food industry currently represents the largest segment for processed ginger products owing to their usage in the preparation of numerous food products ranging from breads and other bakery products to smoothies and curries.

Breakup by Distribution Channel:

Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Specialty Food Stores
Online
Others

The market has been segmented based on the distribution channel, which consists of supermarkets and hypermarkets, convenience stores, specialty food stores, online and others.

Regional Insights:

China
India
Nepal
Thailand
Nigeria
Indonesia
Others

Region-wise, India exhibits a clear dominance in the market since it the biggest producer and one of the largest exporters of processed ginger products. This can be accredited to the climatic conditions in the region, which are suitable for the cultivation of ginger.

Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players. Key Questions Answered in This Report
1. What is the global ginger processing market growth?
2. What are the global ginger processing market drivers?
3. What are the key industry trends in the global ginger processing market?
4. What is the impact of COVID-19 on the global ginger processing market?
5. What is the global ginger processing market breakup by form?
6. What is the global ginger processing market breakup by end-use?
7. What are the major regions in the global ginger processing market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Ginger Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Market Breakup by Region
5.4 Market Forecast
6 Global Ginger Processing Industry
6.1 Market Overview
6.2 Market Performance
6.2.1 Volume Trends
6.2.2 Value Trends
6.3 Impact of COVID-19
6.4 Market Breakup by Region
6.5 Market Breakup by Form
6.6 Market Breakup by End-Use
6.7 Market Breakup by Distribution Channel
6.8 Market Forecast
6.9 SWOT Analysis
6.9.1 Overview
6.9.2 Strengths
6.9.3 Weaknesses
6.9.4 Opportunities
6.9.5 Threats
6.10 Value Chain Analysis
6.10.1 Input Suppliers
6.10.2 Farmers
6.10.3 Collectors
6.10.4 Processors
6.10.5 Distributors
6.10.6 Exporters
6.10.7 Retailers
6.10.8 End-Users
6.11 Porter’s Five Forces Analysis
6.11.1 Overview
6.11.2 Bargaining Power of Buyers
6.11.3 Bargaining Power of Suppliers
6.11.4 Degree of Competition
6.11.5 Threat of New Entrants
6.11.6 Threat of Substitutes
6.12 Price Analysis
6.12.1 Key Price Indicators
6.12.2 Price Structure
6.12.3 Margin Analysis
6.13 Key Success and Risk Factors
7 Performance of Key Regions
7.1 China
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 India
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Nepal
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Thailand
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Nigeria
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
7.6 Indonesia
7.6.1 Market Trends
7.6.2 Market Forecast
7.7 Others
7.7.1 Market Trends
7.7.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Form
8.1 Ginger Powder
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Ginger Oil
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
9 Market by End-Use
9.1 Food Industry
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Pharmaceutical Industry
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Cosmetic Industry
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Others
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Distribution Channel
10.1 Supermarkets and Hypermarkets
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 Convenience Stores
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 Specialty Food Stores
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 Online
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
10.5 Others
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
11.1 Market Structure
12 Ginger Processing
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land Requirements and Expenditures
13.2 Construction Requirements and Expenditures
13.3 Plant Machinery
13.4 Machinery Pictures
13.5 Raw Material Requirements and Expenditures
13.6 Raw Material and Final Product Pictures
13.7 Packaging Requirements and Expenditures
13.8 Transportation Requirements and Expenditures
13.9 Utility Requirements and Expenditures
13.10 Manpower Requirements and Expenditures
13.11 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Taxation and Depreciation
15.5 Income Projections
15.6 Expenditure Projections
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis

 

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