生姜の加工市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測Ginger Processing Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 世界の生姜加工市場は、2021年に387.5百万米ドルの値に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR11.75%を示し、2027年までに7億6720万米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実... もっと見る
サマリー世界の生姜加工市場は、2021年に387.5百万米ドルの値に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR11.75%を示し、2027年までに7億6720万米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々は様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。生姜は、ジンチョウゲ科の植物に属するスパイスの一種です。食物繊維、ビタミンE(α-トコフェロール)、ビタミンB6、鉄、マグネシウム、マンガン、カリウム、セレンなどの優れた供給源です。生姜は香りと辛みがあり、様々な食品に独特の風味を与えます。また、何世紀にもわたってアジア料理で一般的な食材として使用されてきました。生姜のスパイシーな香りは、主にケトン類、特にジンゲロールの存在によるもので、食品や健康関連の用途において重要な意味を持っている。生姜は、保存期間を延ばすために、ペースト、オイル、パウダーなど、さまざまな形に人工的に加工することができる。生姜の加工には、収穫、洗浄、乾燥、包装といった基本的な工程が含まれる。 昨今、健康志向の高まりから、世界中の消費者が栄養豊富な食品を好むようになり、生姜の加工品の人気も高まっています。食品分野では、粉末状のショウガは、サラダドレッシング、トマトケチャップやソース、ピクルス、肉汁、ミートソーセージ、カレーなどの調味料や香味料として広く利用されています。このほか、ジンジャーパウダーは、腸のガスを抑える優れた駆風成分として評価されている。そのため、アーユルヴェーダ医学では、多くの皮膚疾患の治療に用いられています。また、生姜の加工品を定期的に摂取することで、糖尿病、肥満、心臓病のリスクを低減し、結果としてエネルギーの増加、体重の減少、健康的な顔色を得ることができるのです。ジンジャーパウダーは、石鹸やパーソナルケア製品に香りをつけるためにも利用されています。さらに、ショウガから得られるオイルは、主に飲料、菓子、香水の風味付けに使用されています。 主な市場細分化 IMARC Groupは、世界の生姜加工市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析、および2022年から2027年までの世界と国レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、市場を形態、最終用途、流通チャネルに基づき分類しています。 形態別の内訳 ジンジャーパウダー ジンジャーオイル 現在、生姜は主にパウダー状で消費されています。これは、根に由来する強い辛味がないため、料理にマイルドな味を与えるために利用されているからです。 最終用途別構成比 食品産業 製薬業界 化粧品業界 その他 パンやベーカリー、スムージーやカレーなど様々な食品に使用されることから、食品産業は現在、生姜加工品の最大の市場となっています。 流通チャネル別構成比 スーパーマーケット、ハイパーマーケット コンビニエンスストア 食品専門店 オンライン その他 市場は、スーパーマーケット、ハイパーマーケット、コンビニエンスストア、専門店、オンライン、その他からなる流通チャネルに基づいて区分される。 地域別の洞察 中国 インド ネパール タイ ナイジェリア インドネシア その他 地域別では、インドが最大の生産国であり、生姜加工品の最大輸出国の1つであることから、市場において明確な優位性を示しています。これは、生姜の栽培に適した気候条件によるものです。 競合状況。 本レポートでは、主要企業のプロファイルとともに、業界の競争環境についても検証しています。本レポートで回答した主な質問 1.生姜加工市場の世界的な成長は? 2.世界の生姜加工市場のドライバーは何か? 3.世界の生姜加工市場の主要な業界動向は? 4.COVID-19が世界の生姜加工市場に与える影響とは? 5.世界の生姜加工市場の形態別内訳は? 6.世界の生姜加工市場のエンドユーザー別構成は? 7.生姜加工の世界市場における主要地域は? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Ginger Industry 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Market Breakup by Region 5.4 Market Forecast 6 Global Ginger Processing Industry 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Volume Trends 6.2.2 Value Trends 6.3 Impact of COVID-19 6.4 Market Breakup by Region 6.5 Market Breakup by Form 6.6 Market Breakup by End-Use 6.7 Market Breakup by Distribution Channel 6.8 Market Forecast 6.9 SWOT Analysis 6.9.1 Overview 6.9.2 Strengths 6.9.3 Weaknesses 6.9.4 Opportunities 6.9.5 Threats 6.10 Value Chain Analysis 6.10.1 Input Suppliers 6.10.2 Farmers 6.10.3 Collectors 6.10.4 Processors 6.10.5 Distributors 6.10.6 Exporters 6.10.7 Retailers 6.10.8 End-Users 6.11 Porter’s Five Forces Analysis 6.11.1 Overview 6.11.2 Bargaining Power of Buyers 6.11.3 Bargaining Power of Suppliers 6.11.4 Degree of Competition 6.11.5 Threat of New Entrants 6.11.6 Threat of Substitutes 6.12 Price Analysis 6.12.1 Key Price Indicators 6.12.2 Price Structure 6.12.3 Margin Analysis 6.13 Key Success and Risk Factors 7 Performance of Key Regions 7.1 China 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 India 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Nepal 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Thailand 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Nigeria 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Indonesia 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 7.7 Others 7.7.1 Market Trends 7.7.2 Market Forecast 8 Market Breakup by Form 8.1 Ginger Powder 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Ginger Oil 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 9 Market by End-Use 9.1 Food Industry 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Pharmaceutical Industry 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Cosmetic Industry 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Others 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Distribution Channel 10.1 Supermarkets and Hypermarkets 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 Convenience Stores 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 Specialty Food Stores 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Online 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 10.5 Others 10.5.1 Market Trends 10.5.2 Market Forecast 11 Competitive Landscape 11.1 Market Structure 12 Ginger Processing 12.1 Product Overview 12.2 Detailed Process Flow 12.3 Various Types of Unit Operations Involved 12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 13 Project Details, Requirements and Costs Involved 13.1 Land Requirements and Expenditures 13.2 Construction Requirements and Expenditures 13.3 Plant Machinery 13.4 Machinery Pictures 13.5 Raw Material Requirements and Expenditures 13.6 Raw Material and Final Product Pictures 13.7 Packaging Requirements and Expenditures 13.8 Transportation Requirements and Expenditures 13.9 Utility Requirements and Expenditures 13.10 Manpower Requirements and Expenditures 13.11 Other Capital Investments 14 Loans and Financial Assistance 15 Project Economics 15.1 Capital Cost of the Project 15.2 Techno-Economic Parameters 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 15.4 Taxation and Depreciation 15.5 Income Projections 15.6 Expenditure Projections 15.7 Financial Analysis 15.8 Profit Analysis
SummaryThe global ginger processing market reached a value of US$ 387.5 Million in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 767.2 Million by 2027, exhibiting a CAGR of 11.75% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Ginger Industry 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.2.1 Volume Trends 5.2.2 Value Trends 5.3 Market Breakup by Region 5.4 Market Forecast 6 Global Ginger Processing Industry 6.1 Market Overview 6.2 Market Performance 6.2.1 Volume Trends 6.2.2 Value Trends 6.3 Impact of COVID-19 6.4 Market Breakup by Region 6.5 Market Breakup by Form 6.6 Market Breakup by End-Use 6.7 Market Breakup by Distribution Channel 6.8 Market Forecast 6.9 SWOT Analysis 6.9.1 Overview 6.9.2 Strengths 6.9.3 Weaknesses 6.9.4 Opportunities 6.9.5 Threats 6.10 Value Chain Analysis 6.10.1 Input Suppliers 6.10.2 Farmers 6.10.3 Collectors 6.10.4 Processors 6.10.5 Distributors 6.10.6 Exporters 6.10.7 Retailers 6.10.8 End-Users 6.11 Porter’s Five Forces Analysis 6.11.1 Overview 6.11.2 Bargaining Power of Buyers 6.11.3 Bargaining Power of Suppliers 6.11.4 Degree of Competition 6.11.5 Threat of New Entrants 6.11.6 Threat of Substitutes 6.12 Price Analysis 6.12.1 Key Price Indicators 6.12.2 Price Structure 6.12.3 Margin Analysis 6.13 Key Success and Risk Factors 7 Performance of Key Regions 7.1 China 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 India 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Nepal 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Thailand 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Nigeria 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Indonesia 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 7.7 Others 7.7.1 Market Trends 7.7.2 Market Forecast 8 Market Breakup by Form 8.1 Ginger Powder 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Ginger Oil 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 9 Market by End-Use 9.1 Food Industry 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Pharmaceutical Industry 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 9.3 Cosmetic Industry 9.3.1 Market Trends 9.3.2 Market Forecast 9.4 Others 9.4.1 Market Trends 9.4.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Distribution Channel 10.1 Supermarkets and Hypermarkets 10.1.1 Market Trends 10.1.2 Market Forecast 10.2 Convenience Stores 10.2.1 Market Trends 10.2.2 Market Forecast 10.3 Specialty Food Stores 10.3.1 Market Trends 10.3.2 Market Forecast 10.4 Online 10.4.1 Market Trends 10.4.2 Market Forecast 10.5 Others 10.5.1 Market Trends 10.5.2 Market Forecast 11 Competitive Landscape 11.1 Market Structure 12 Ginger Processing 12.1 Product Overview 12.2 Detailed Process Flow 12.3 Various Types of Unit Operations Involved 12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 13 Project Details, Requirements and Costs Involved 13.1 Land Requirements and Expenditures 13.2 Construction Requirements and Expenditures 13.3 Plant Machinery 13.4 Machinery Pictures 13.5 Raw Material Requirements and Expenditures 13.6 Raw Material and Final Product Pictures 13.7 Packaging Requirements and Expenditures 13.8 Transportation Requirements and Expenditures 13.9 Utility Requirements and Expenditures 13.10 Manpower Requirements and Expenditures 13.11 Other Capital Investments 14 Loans and Financial Assistance 15 Project Economics 15.1 Capital Cost of the Project 15.2 Techno-Economic Parameters 15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 15.4 Taxation and Depreciation 15.5 Income Projections 15.6 Expenditure Projections 15.7 Financial Analysis 15.8 Profit Analysis
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(産業機械)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社のその他分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(industry)の最新刊レポート
よくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/27 10:26 153.88 円 161.83 円 196.22 円 |