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ピジョンピースマーケット。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Pigeon Pea Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界のピジョンピー市場は、2021年に13.3 Million Tonsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR9.51%を示し、2027年までに23.6 Million Tonsに達すると予想しています。COVID-19... もっと見る

 

 

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IMARC Services Private Limited.
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2022年4月14日 US$2,499
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125 英語

 

サマリー

世界のピジョンピー市場は、2021年に13.3 Million Tonsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR9.51%を示し、2027年までに23.6 Million Tonsに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々は様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。

キマメはエンドウ科の熱帯植物で、一般的に食用作物として栽培されています。根が深いため、乾燥した季節でも土壌から水分やその他の栄養分を吸収することができます。チアミン、リボフラビン、ナイアシン、ビタミンB-6、葉酸、ビタミンA、カルシウム、鉄、マグネシウム、リン、カリウムを豊富に含んでいます。気管支炎、咳、肺炎、呼吸器感染症、痛み、月経障害、ただれ、傷、腹部腫瘍、糖尿病、酸味、胃痛、中毒、痔、内臓の腫れなどの病気の予防と治癒に役立ちます。また、タンパク質が不足しがちな食生活の理想的な補助食品として、ピジョンピーの消費量は世界的に増加している。ピジョンピーの市場動向。
現在、キマメは飼料、燃料用材、ラック虫の飼育、緑肥、土壌保全、防風林など幅広い用途で使用されている。また、健康への効果が高いことから、食品・飲料業界ではスープ、シチュー、カレー、ソース、米料理などに使用されている。これらの健康効果には、エネルギーの増加、免疫力の向上、貧血の予防、炎症の治療、血圧の維持、循環器系や消化器系の強化などが含まれます。さらに、キマメは干ばつに強いため、乾燥地帯での食糧および飼料の安全保障に最も重要な豆科作物の1つと考えられています。さらに、キマメは多年草であるため、農家は何度も収穫し、余剰分を国内外での取引に利用することができます。このことに加え、人口の急増、低価格、輸入の拡大、一人当たりの所得の増加、世界中で高い貯蔵設備が容易に利用できることなどから、今後数年間は市場に明るい展望が開けると予測されます。

主な市場細分化
IMARC Groupは、世界のハト麦市場レポートの各サブセグメントにおける主要動向の分析を、2022年から2027年までの世界レベルおよび地域レベルでの予測とともに提供しています。

地域別の内訳。

インド
ミャンマー
マラウイ
ケニア
タンザニア


インドは現在、キマメの生産量が増加していることから、最大の市場シェアを占めています。これは、下痢や赤痢の治療における葉の使用量の増加や、インド政府が農民の福祉のために行っている多くの取り組みと相まって、市場にプラスの影響を及ぼしています。

競合環境。
本レポートでは、市場の競争環境について分析し、業界で事業を展開する主要企業の詳細なプロフィールも掲載しています。本レポートで回答した主な質問
1.2021年の世界のキマメの市場規模は?
2.2022-2027年の世界のハト麦市場の成長率はどのくらいと予想されますか?
3.ピジョンピーの世界市場を牽引する主要因は?
4.COVID-19は世界のキマメ市場にどのような影響を及ぼしていますか?
5.ピジョンピーの世界市場における主要地域は?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Pigeon Peas Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Forecast
5.7 Imports and Exports
5.8 SWOT Analysis
5.8.1 Overview
5.8.2 Strengths
5.8.3 Weaknesses
5.8.4 Opportunities
5.8.5 Threats
5.9 Value Chain Analysis
5.9.1 Input Suppliers
5.9.2 Farmers
5.9.3 Collectors
5.9.4 Processors
5.9.5 Distributors
5.9.6 Exporters
5.9.7 Retailers
5.9.8 End-Users
5.10 Porter’s Five Forces Analysis
5.10.1 Overview
5.10.2 Bargaining Power of Buyers
5.10.3 Bargaining Power of Suppliers
5.10.4 Degree of Competition
5.10.5 Threat of New Entrants
5.10.6 Threat of Substitutes
5.11 Key Market Drivers and Success Factors
6 Performance of Key Regions
6.1 India
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Myanmar
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Malawi
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 Kenya
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Tanzania
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
7 Competitive Structure
8 Pigeon Pea Processing
8.1 Product Overview
8.2 Detailed Process Flow
8.3 Various Types of Unit Operations Involved
8.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
9 Project Details, Requirements and Costs Involved
9.1 Land Requirements and Expenditures
9.2 Construction Requirements and Expenditures
9.3 Plant Machinery
9.4 Machinery Pictures
9.5 Raw Material Requirements and Expenditures
9.6 Raw Material and Final Product Pictures
9.7 Packaging Requirements and Expenditures
9.8 Transportation Requirements and Expenditures
9.9 Utility Requirements and Expenditures
9.10 Manpower Requirements and Expenditures
9.11 Other Capital Investments
10 Loans and Financial Assistance
11 Project Economics
11.1 Capital Cost of the Project
11.2 Techno-Economic Parameters
11.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
11.4 Taxation and Depreciation
11.5 Income Projections
11.6 Expenditure Projections
11.7 Financial Analysis
11.8 Profit Analysis

 

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Summary

The global pigeon pea market reached a volume of 13.3 Million Tons in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 23.6 Million Tons by 2027, exhibiting a CAGR of 9.51% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor.

Pigeon pea is a tropical plant of the pea family, which is commonly grown as a food crop. It has a deep tap-root structure that enables it to collect water and other nutrients from the secondary soil profile for thriving during dry seasons. It is a rich source of thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B-6, folate, vitamin A, calcium, iron, magnesium, phosphorous, and potassium. It helps prevent and cure ailments like bronchitis, coughs, pneumonia, respiratory infections, pain, menstrual disorders, sores, wounds, abdominal tumors, diabetes, acidity, stomach pain, poisoning, piles, and swelling of internal organs. Besides this, as it is an ideal supplement for a protein-deficient diet, the consumption of pigeon pea is rising across the globe. Pigeon Pea Market Trends:
At present, pigeon pea finds extensive applications in animal feed, fuel wood, rearing lac insects, green manuring, soil conservation, and windbreaks. Besides this, it is employed in the food and beverage industry for preparing different soups, stews, curries, sauces, and rice dishes on account of its numerous health benefits. These health benefits include boosting energy, building immunity, preventing anaemia, treating inflammation, maintaining blood pressure, and strengthening the cardiovascular system and digestive systems. Moreover, pigeon pea is considered one of the most pivotal pulse crops for food and feed security in dry places due to its high drought resilience. Apart from this, the perennial nature of pigeon pea enables farmers to take multiple harvests and use the surplus for trade in both local and international markets. This, coupled with the rapidly growing population, low prices, expanding imports, rising per capita income and the easy availability of high storage facilities worldwide, is projected to create a positive outlook for the market in the upcoming years.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global pigeon pea market report, along with forecasts at the global and regional levels from 2022-2027.

Breakup by Region:

India
Myanmar
Malawi
Kenya
Tanzania


India currently holds the largest market share on account of the increasing production of pigeon pea in the country. This, coupled with the rising usage of its leaves in the treatment of diarrhea and dysentery and numerous initiatives undertaken by the Government of India for the welfare of farmers, is positively influencing the market.

Competitive Landscape:
The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry. Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global pigeon pea market in 2021?
2. What is the expected growth rate of the global pigeon pea market during 2022-2027?
3. What are the key factors driving the global pigeon pea market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the global pigeon pea market?
5. What are the key regions in the global pigeon pea market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Pigeon Peas Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Forecast
5.7 Imports and Exports
5.8 SWOT Analysis
5.8.1 Overview
5.8.2 Strengths
5.8.3 Weaknesses
5.8.4 Opportunities
5.8.5 Threats
5.9 Value Chain Analysis
5.9.1 Input Suppliers
5.9.2 Farmers
5.9.3 Collectors
5.9.4 Processors
5.9.5 Distributors
5.9.6 Exporters
5.9.7 Retailers
5.9.8 End-Users
5.10 Porter’s Five Forces Analysis
5.10.1 Overview
5.10.2 Bargaining Power of Buyers
5.10.3 Bargaining Power of Suppliers
5.10.4 Degree of Competition
5.10.5 Threat of New Entrants
5.10.6 Threat of Substitutes
5.11 Key Market Drivers and Success Factors
6 Performance of Key Regions
6.1 India
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Myanmar
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Malawi
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 Kenya
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Tanzania
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
7 Competitive Structure
8 Pigeon Pea Processing
8.1 Product Overview
8.2 Detailed Process Flow
8.3 Various Types of Unit Operations Involved
8.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
9 Project Details, Requirements and Costs Involved
9.1 Land Requirements and Expenditures
9.2 Construction Requirements and Expenditures
9.3 Plant Machinery
9.4 Machinery Pictures
9.5 Raw Material Requirements and Expenditures
9.6 Raw Material and Final Product Pictures
9.7 Packaging Requirements and Expenditures
9.8 Transportation Requirements and Expenditures
9.9 Utility Requirements and Expenditures
9.10 Manpower Requirements and Expenditures
9.11 Other Capital Investments
10 Loans and Financial Assistance
11 Project Economics
11.1 Capital Cost of the Project
11.2 Techno-Economic Parameters
11.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
11.4 Taxation and Depreciation
11.5 Income Projections
11.6 Expenditure Projections
11.7 Financial Analysis
11.8 Profit Analysis

 

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