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北米のパスタ市場。産業動向、シェア、規模、成長、機会、2022-2027年の予測


North America Pasta Market: Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

北米のパスタ市場は、2021年に56億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2027年には73億米ドルに達し、2022年から2027年の間にCAGR4.6%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、... もっと見る

 

 

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IMARC Services Private Limited.
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2022年4月14日 US$2,699
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107 英語

 

サマリー

北米のパスタ市場は、2021年に56億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2027年には73億米ドルに達し、2022年から2027年の間にCAGR4.6%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献要因としてレポートに含まれています。

パスタは、小麦粉、水、卵、野菜、油を使って調理されるイタリア料理の主食です。現在、ペンネ、バービーネ、フェットチーネ、ファルファッレ、スパゲッティなど、さまざまな種類のパスタが販売されています。伝統的な調理法では、茹でてソースと混ぜ合わせ、野菜や肉などを加えて作る。さらに、パスタはスープやサラダに加えたり、チーズや肉、野菜を詰めたりして、ゆでたり焼いたりすることもできる。

北米のパスタ市場は現在、いくつかの要因によって推進されています。消費者の多忙なスケジュールは、積極的にパスタなどの調理が容易な食品の需要に影響を与えている。さらに、地域全体の様々なメーカーが、より多くの繊維、低炭水化物、グルテンフリー、および強化された品種を提供する付加価値製品と一緒に風味のパスタの異なるバリエーションを導入しています。消費者の可処分所得が高いことと、ハイパーマーケット、スーパーマーケット、デパートでパスタを簡単に入手できることが、この地域の市場成長をさらに後押ししています。

IMARCグループの最新レポートでは、北米のパスタ市場について、その本質的な部分をすべて網羅した深い洞察を提供しています。市場のマクロ的な概要から、業界パフォーマンスのミクロ的な詳細、最近の動向、主要な市場ドライバーと課題、SWOT分析、ポーターの5力分析、バリューチェーン分析など、多岐に渡ります。本レポートは、業界関係者、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、および北米パスタ市場に何らかの利害関係を持つ、または何らかの形で参入を計画しているすべての人々にとって必読の一冊となっています。

主要な市場細分化。
IMARC Groupは、北米パスタ市場の各サブセグメントにおける主要動向の分析、および2022年から2027年までの地域・国レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、市場をタイプ、原材料、流通チャネルに基づいて分類しています。

主な分析対象地域
米国
カナダ

各国の分析

タイプ別市場
乾燥パスタ
チルド/生パスタ
缶詰/保存パスタ
その他

原材料別市場
デュラム小麦のセモリナ
小麦
ミックス
大麦

トウモロコシ
その他

流通チャネル別市場
スーパーマーケット
ハイパーマーケット
ディスカウントストア
独立系小型食料品店
オンラインストア
その他

バリューチェーン分析
主要な推進要因と課題
ポーターズファイブフォース分析
競合他社の状況
競合の構造
キープレーヤーのプロファイル 本レポートで回答した主要な質問
1.2021年の北米パスタ市場規模は?
2.2022-2027年の北米パスタ市場の成長率はどの程度と予測されるか?
3.北米のパスタ市場を牽引する主要因は何か?
4.COVID-19が北米のパスタ市場に与えた影響とは?
5.北米のパスタ市場のタイプ別内訳は?
6.北米パスタ市場の原料別構成は?
7.北米パスタ市場の流通経路別ブレークアップは?
8.北米パスタ市場の主要地域は?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Pasta Market
5.1 Market Performance
5.2 Market Breakup by Type
5.3 Market Breakup by Raw Material
5.4 Market Breakup by Distribution Channel
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Forecast
6 North America Pasta Market
6.1 Market Performance
6.2 Impact of COVID-19
6.3 Market Forecast
7 North America Pasta Market: Breakup by Type
7.1 Dried Pasta
7.2 Chilled/Fresh Pasta
7.3 Canned/Preserved Pasta
7.4 Others
8 North America Pasta Market: Breakup by Raw Material
8.1 Durum Wheat Semolina
8.2 Wheat
8.3 Mix
8.4 Barley
8.5 Rice
8.6 Maize
8.7 Others
9 North America Pasta Market: Breakup by Distribution Channel
9.1 Supermarkets
9.2 Hypermarkets
9.3 Discount Stores
9.4 Independent Small Grocers
9.5 Online Stores
9.6 Others
10 North America Pasta Market: Breakup by Country
10.1 United States
10.1.1 Historical Market Trends
10.1.2 Market Breakup by Type
10.1.3 Market Breakup by Raw Material
10.1.4 Market Breakup by Distribution Channel
10.1.5 Market Forecast
10.2 Canada
10.2.1 Historical Market Trends
10.2.2 Market Breakup by Type
10.2.3 Market Breakup by Raw Material
10.2.4 Market Breakup by Distribution Channel
10.2.5 Market Forecast
11 SWOT Analysis
11.1 Overview
11.2 Strengths
11.3 Weaknesses
11.4 Opportunities
11.5 Threats
12 Value Chain Analysis
12.1 Overview
12.2 Raw Material Procurement
12.3 Manufacturer
12.4 Distributor
12.5 Retailer/Exporter
12.6 End-Consumer
13 Porter’s Five Forces Analysis
13.1 Overview
13.2 Bargaining Power of Buyers
13.3 Bargaining Power of Suppliers
13.4 Degree of Rivalry
13.5 Threat of New Entrants
13.6 Threat of Substitutes
14 Price Analysis
15 Competitive Landscape
15.1 Market Structure
15.2 Key Players
15.3 Profiles of Key Players

 

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Summary

The North America pasta market reached a value of US$ 5.6 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 7.3 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 4.6% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

Pasta is a staple food of the Italian cuisine, which is prepared using flour, water, eggs, vegetables, and oil. Different types of pasta is currently available in the market, which includes penne, Barbine, fettuccine, farfalle and spaghetti. In the traditional manner, it is prepared by boiling, mixing with sauces and adding different vegetables or meat. Furthermore, pasta can either be added to soups/ salads or stuffed with cheese, meat, vegetable, prior to boiling or baking.

The North America pasta market is currently being driven by several factors. The hectic schedules of the consumers have positively influenced the demand for easy-to-cook food items such as pasta. Moreover, various manufacturers across the region have introduced different variants of flavored pasta along with value-added products that offer more fiber, less carbohydrate, gluten-free, and fortified varieties. The high disposable incomes of the consumers, coupled with the easy availability of pasta in hypermarkets, supermarkets, and departmental stores, have further propelled the market growth in the region.

IMARC Group’s latest report provides a deep insight into the North America pasta market covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter’s five forces analysis, value chain analysis, etc. This report is a must-read for industry players, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the North America pasta market in any manner.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the North America pasta market, along with forecasts at the regional and country level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on type, raw material and distribution channel.

Key Regions Analysed
United States
Canada

Analysis for Each Country

Market by Type
Dried Pasta
Chilled/Fresh Pasta
Canned/Preserved Pasta
Others

Market by Raw Material
Durum Wheat Semolina
Wheat
Mix
Barley
Rice
Maize
Others

Market by Distribution Channel
Supermarkets
Hypermarkets
Discount Stores
Independent Small Grocers
Online Stores
Others

Value Chain Analysis
Key Drivers and Challenges
Porters Five Forces Analysis
Competitive Landscape
Competitive Structure
Key Player Profiles Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the North America pasta market in 2021?
2. What is the expected growth rate of the North America pasta market during 2022-2027?
3. What are the key factors driving the North America pasta market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the North America pasta market?
5. What is the breakup of the North America pasta market based on the type?
6. What is the breakup of the North America pasta market based on the raw material?
7. What is the breakup of the North America pasta market based on the distribution channel?
8. What are the key regions in the North America pasta market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Pasta Market
5.1 Market Performance
5.2 Market Breakup by Type
5.3 Market Breakup by Raw Material
5.4 Market Breakup by Distribution Channel
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Forecast
6 North America Pasta Market
6.1 Market Performance
6.2 Impact of COVID-19
6.3 Market Forecast
7 North America Pasta Market: Breakup by Type
7.1 Dried Pasta
7.2 Chilled/Fresh Pasta
7.3 Canned/Preserved Pasta
7.4 Others
8 North America Pasta Market: Breakup by Raw Material
8.1 Durum Wheat Semolina
8.2 Wheat
8.3 Mix
8.4 Barley
8.5 Rice
8.6 Maize
8.7 Others
9 North America Pasta Market: Breakup by Distribution Channel
9.1 Supermarkets
9.2 Hypermarkets
9.3 Discount Stores
9.4 Independent Small Grocers
9.5 Online Stores
9.6 Others
10 North America Pasta Market: Breakup by Country
10.1 United States
10.1.1 Historical Market Trends
10.1.2 Market Breakup by Type
10.1.3 Market Breakup by Raw Material
10.1.4 Market Breakup by Distribution Channel
10.1.5 Market Forecast
10.2 Canada
10.2.1 Historical Market Trends
10.2.2 Market Breakup by Type
10.2.3 Market Breakup by Raw Material
10.2.4 Market Breakup by Distribution Channel
10.2.5 Market Forecast
11 SWOT Analysis
11.1 Overview
11.2 Strengths
11.3 Weaknesses
11.4 Opportunities
11.5 Threats
12 Value Chain Analysis
12.1 Overview
12.2 Raw Material Procurement
12.3 Manufacturer
12.4 Distributor
12.5 Retailer/Exporter
12.6 End-Consumer
13 Porter’s Five Forces Analysis
13.1 Overview
13.2 Bargaining Power of Buyers
13.3 Bargaining Power of Suppliers
13.4 Degree of Rivalry
13.5 Threat of New Entrants
13.6 Threat of Substitutes
14 Price Analysis
15 Competitive Landscape
15.1 Market Structure
15.2 Key Players
15.3 Profiles of Key Players

 

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