世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

パスタ市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Pasta Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界のパスタ市場は、2021年に223億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに257億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
IMARC Services Private Limited.
アイマークサービス
2022年4月14日 US$2,499
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
130 英語

 

サマリー

世界のパスタ市場は、2021年に223億米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR2.10%を示し、2027年までに257億米ドルに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献要因としてレポートに含まれています。

パスタはイタリアの伝統的な料理で、最も身近で健康的な炭水化物を多く含む食品の1つである。小麦デュラム小麦粉と水または卵からなるアンクルベーキング生地から作られます。パスタの種類は豊富で、サイズや形も様々です。スープに入れたり、茹でてソースをかけたり、冷やして他の食材と一緒にサラダにしたり、肉やチーズ、野菜などを詰めて茹でたり焼いたりと、様々な食べ方があります。パスタはコレステロールが少なく、ナトリウムも少ないため、世界中の健康志向の高い消費者の間で消費量が増えています。世界のパスタ産業動向。
急速な都市化、多忙なライフスタイル、西洋の影響により、消費者は調理時間や技術を必要としない、簡単に調理できる食品にシフトしています。パスタは便利で健康的な食品であるため、特にバーミセリ、フジッリ、マカロニの消費量が増加している。これとは別に、いくつかの地域および国際的なメーカーは、消費者の嗜好の変化に対応するために、新興市場や潜在的な市場で多種多様なパスタを導入しています。また、ニンジン、ホウレンソウ、ビートジュース、ハーブなど、さまざまな食材を試し、オーガニック、ビーガン、グルテンフリーパスタなどの革新的なパスタを発売して、消費者の関心を集めています。しかし、低炭水化物ダイエットの人気の高まりは、市場の成長にとって脅威となる可能性があります。

主要な市場セグメンテーション
IMARC Groupは、世界のパスタ市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析、および2022年から2027年までの世界・地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、製品タイプ、原材料、流通チャネルに基づき、市場を分類しています。

製品タイプ別の内訳乾燥パスタ
チルド/生パスタ
缶詰/保存パスタ
その他

現在、乾燥パスタは、手頃な価格、長い保存期間、調理や保存の際の利便性から、主要な製品タイプとなっています。

原材料別構成比

デュラム小麦のセモリナ
小麦
混合
大麦

トウモロコシ
その他

現在、デュラム小麦のセモリナが市場全体の大半を占めています。

流通チャネル別構成比

スーパーマーケット
ハイパーマーケット
ディスカウントストア
独立系小型食料品店
オンラインストア
その他

スーパーマーケットでは、十分な棚面積があり、さまざまなジャンルの商品を幅広く取り扱っているため、圧倒的なシェアを誇っています。このため、消費者は一箇所で商品を選択することができ、利便性が向上します。

地域別インサイト欧州
北アメリカ
アジア太平洋
ラテンアメリカ
中東・アフリカ

地域別では、オーガニックでヘルシーなパスタの需要が高いヨーロッパが市場をリードしています。

競争環境:

業界の競争環境は、市場で動作する主要なプレーヤーの詳細なプロファイルと一緒に分析されています。主要なプレーヤーは以下の通りです。

バリラ・ホールディング
グルポ・エブロ・プレバ
ネスレ
De Cecco
本レポートで回答したMakfaの主な質問
1.2021年のパスタの世界市場規模は?
2.パスタの世界市場を牽引する主要因は何か?
3.COVID-19が世界のパスタ市場に与えた影響とは?
4.製品タイプに基づくパスタの世界市場の内訳は?
5.パスタの世界市場の原料別構成は?
6.パスタの世界市場の流通経路別ブレークアップは?
7.パスタの世界市場における主要地域は?
8.パスタの世界市場における主要なプレイヤー/企業は?

ページTOPに戻る


目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Pasta Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Breakup by Product Type
5.7 Market Breakup by Raw Material
5.8 Market Breakup by Distribution Channel
5.9 Market Forecast
5.10 Value Chain Analysis
5.10.1 Raw Material Procurement
5.10.2 Manufacturing
5.10.3 Distribution
5.10.4 Retail/Export
5.10.5 End-Use
5.11 SWOT Analysis
5.11.1 Overview
5.11.2 Strengths
5.11.3 Weaknesses
5.11.4 Opportunities
5.11.5 Threats
5.12 Porter’s Five Forces Analysis
5.12.1 Overview
5.12.2 Bargaining Power of Buyers
5.12.3 Bargaining Power of Suppliers
5.12.4 Degree of Rivalry
5.12.5 Threat of New Entrants
5.12.6 Threat of Substitutes
5.13 Key Success and Risk Factors
6 Performance of Key Regions
6.1 Europe
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 North America
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Asia Pacific
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 Latin America
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Middle East and Africa
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
7 Market by Product Type
7.1 Dried Pasta
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Chilled/Fresh Pasta
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Canned/Preserved Pasta
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Others
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
8 Market by Raw Material
8.1 Durum Wheat Semolina
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Wheat
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Mix
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Barley
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Rice
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
8.6 Maize
8.6.1 Market Trends
8.6.2 Market Forecast
8.7 Others
8.7.1 Market Trends
8.7.2 Market Forecast
9 Market by Distribution Channel
9.1 Supermarkets
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Hypermarkets
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Discounters
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Independent Small Groceries
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
9.5 Online Stores
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Forecast
9.6 Others
9.6.1 Market Trends
9.6.2 Market Forecast
10 Competitive Landscape
10.1 Market Structure
10.2 Market Breakup by Key Players
11 Pasta Manufacturing Process
11.1 Product Overview
11.2 Detailed Process Flow
11.3 Various Unit Operations Involved
11.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
12 Project Details, Requirements and Costs Involved
12.1 Land Requirements and Expenditures
12.2 Construction Requirements and Expenditures
12.3 Plant Machinery
12.4 Machinery Pictures
12.5 Raw Material Requirements and Expenditures
12.6 Raw Material and Final Product Pictures
12.7 Packaging Requirements and Expenditures
12.8 Transportation Requirements and Expenditures
12.9 Utilities Requirements and Expenditures
12.10 Manpower Requirements and Expenditures
12.11 Other Capital Investments
13 Pasta Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance
14 Project Economics
14.1 Capital Cost of the Project
14.2 Techno-Economic Parameters
14.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
14.4 Income Projections
14.5 Expenditure Projections
14.6 Taxation and Depreciation
14.7 Financial Analysis
14.8 Profit Analysis
15 Key Player Profiles
15.1 Barilla Holding
15.2 Grupo Ebro Puleva
15.3 Nestle
15.4 De Cecco
15.5 Makfa

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global pasta market reached a value of US$ 22.3 Billion in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 25.7 Billion by 2027, exhibiting a CAGR of 2.10% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor.

Pasta is a traditional Italian dish and represents one of the most accessible and healthy carbohydrate-rich foods. It is made from unleavened dough consisting of wheat durum flour and water or eggs. There is a large variety of pasta and it is usually available in different sizes and shapes. It can be added to soups; boiled and served with a sauce; served cold with other ingredients in a salad; and stuffed with meat, cheese or vegetables and then boiled and baked. The consumption of pasta has increased among the health-conscious consumers around the world as it is cholesterol-free and low in sodium. Global Pasta Industry Trends:
On account of rapid urbanization, hectic lifestyles and western influences, consumers are shifting towards easy-to-cook food items which require negligible cooking time and skills. As pasta is a convenient and healthy food product, the consumption of pasta is increasing, especially for vermicelli, fusilli and macaroni. Apart from this, several regional and international manufacturers are introducing a wide variety of pasta in emerging and potential markets for catering to the changing tastes and preferences of consumers. They are also experimenting with different ingredients, such as carrot, spinach, beet juice and herbs, and launching innovative pasta variants including organic, vegan and gluten-free pasta to attract consumers. However, the rising popularity of low-carbohydrate diets can pose a threat to the market growth.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global pasta market, along with forecasts at the global and regional level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on product type, raw material and distribution channel.

Breakup by Product Type: Dried Pasta
Chilled/Fresh Pasta
Canned/Preserved Pasta
Others

Currently, dried pasta represents the leading product type, owing to its affordable price, longer shelf-life and convenience offered during cooking as well as storing.

Breakup by Raw Material:

Durum Wheat Semolina
Wheat
Mix
Barley
Rice
Maize
Others

At present, durum wheat semolina accounts for the majority of the total market share.

Breakup by Distribution Channel:

Supermarkets
Hypermarkets
Discounters
Independent Small Groceries
Online Stores
Others

Supermarkets represent the dominant segment as they offer ample shelf space and a wide range of products from different bands. This provides convenience to consumers in terms of selecting a product from a single place.

Regional Insights: Europe
North America
Asia Pacific
Latin America
Middle East and Africa

On the geographical front, Europe enjoys the leading position in the market on account of strong demand for organic and healthier variants of pasta.

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the industry has been analyzed along with detailed profiles of the key players operating in the market. Some of the leading players are:

Barilla Holding
Grupo Ebro Puleva
Nestle
De Cecco
Makfa Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global pasta market in 2021?
2. What are the key factors driving the global pasta market?
3. What has been the impact of COVID-19 on the global pasta market?
4. What is the breakup of the global pasta market based on the product type?
5. What is the breakup of the global pasta market based on the raw material?
6. What is the breakup of the global pasta market based on the distribution channel?
7. What are the key regions in the global pasta market?
8. Who are the key players/companies in the global pasta market?



ページTOPに戻る


Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Pasta Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Breakup by Product Type
5.7 Market Breakup by Raw Material
5.8 Market Breakup by Distribution Channel
5.9 Market Forecast
5.10 Value Chain Analysis
5.10.1 Raw Material Procurement
5.10.2 Manufacturing
5.10.3 Distribution
5.10.4 Retail/Export
5.10.5 End-Use
5.11 SWOT Analysis
5.11.1 Overview
5.11.2 Strengths
5.11.3 Weaknesses
5.11.4 Opportunities
5.11.5 Threats
5.12 Porter’s Five Forces Analysis
5.12.1 Overview
5.12.2 Bargaining Power of Buyers
5.12.3 Bargaining Power of Suppliers
5.12.4 Degree of Rivalry
5.12.5 Threat of New Entrants
5.12.6 Threat of Substitutes
5.13 Key Success and Risk Factors
6 Performance of Key Regions
6.1 Europe
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 North America
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Asia Pacific
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 Latin America
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Middle East and Africa
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
7 Market by Product Type
7.1 Dried Pasta
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Chilled/Fresh Pasta
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Canned/Preserved Pasta
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Others
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
8 Market by Raw Material
8.1 Durum Wheat Semolina
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Wheat
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Mix
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Barley
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Rice
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
8.6 Maize
8.6.1 Market Trends
8.6.2 Market Forecast
8.7 Others
8.7.1 Market Trends
8.7.2 Market Forecast
9 Market by Distribution Channel
9.1 Supermarkets
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Hypermarkets
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
9.3 Discounters
9.3.1 Market Trends
9.3.2 Market Forecast
9.4 Independent Small Groceries
9.4.1 Market Trends
9.4.2 Market Forecast
9.5 Online Stores
9.5.1 Market Trends
9.5.2 Market Forecast
9.6 Others
9.6.1 Market Trends
9.6.2 Market Forecast
10 Competitive Landscape
10.1 Market Structure
10.2 Market Breakup by Key Players
11 Pasta Manufacturing Process
11.1 Product Overview
11.2 Detailed Process Flow
11.3 Various Unit Operations Involved
11.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
12 Project Details, Requirements and Costs Involved
12.1 Land Requirements and Expenditures
12.2 Construction Requirements and Expenditures
12.3 Plant Machinery
12.4 Machinery Pictures
12.5 Raw Material Requirements and Expenditures
12.6 Raw Material and Final Product Pictures
12.7 Packaging Requirements and Expenditures
12.8 Transportation Requirements and Expenditures
12.9 Utilities Requirements and Expenditures
12.10 Manpower Requirements and Expenditures
12.11 Other Capital Investments
13 Pasta Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance
14 Project Economics
14.1 Capital Cost of the Project
14.2 Techno-Economic Parameters
14.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
14.4 Income Projections
14.5 Expenditure Projections
14.6 Taxation and Depreciation
14.7 Financial Analysis
14.8 Profit Analysis
15 Key Player Profiles
15.1 Barilla Holding
15.2 Grupo Ebro Puleva
15.3 Nestle
15.4 De Cecco
15.5 Makfa

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同じKEY WORD(industry)の最新刊レポート


よくあるご質問


IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?


インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/27 10:26

153.88 円

161.83 円

196.22 円

ページTOPに戻る