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ペクチン市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測

ペクチン市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Pectin Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

ペクチンの世界市場は、2021年に9億9000万米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR8.7%を示し、2027年には1588.5百万米ドルに達すると予測しています。COVID-19の不確実性... もっと見る

 

 

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IMARC Services Private Limited.
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2022年2月12日 US$2,499
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サマリー

ペクチンの世界市場は、2021年に9億9000万米ドルの規模に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR8.7%を示し、2027年には1588.5百万米ドルに達すると予測しています。COVID-19の不確実性を考慮し、弊社では、様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。

ペクチンは植物性の水溶性食物繊維で、白色や淡褐色の粉末として市販されている。リンゴ、テンサイ、アプリコット、オレンジ、ニンジンなどの果物や野菜の細胞壁から抽出される多糖類デンプンである。ジャム、マーマレード、ゼリーの粘度を高めるゲル化剤としても使用され、安定剤としてフルーツジュースや乳性飲料に添加されます。調理時間の短縮、食感や色の向上、製品の保存性の向上に役立ちます。また、創傷治癒用製剤や特殊な医療用接着剤などの医薬品の製造にも使用されています。ペクチンを定期的に摂取することで、コレステロール値や胸焼け、糖尿病、胃食道逆流症(GERD)の軽減に役立ちます。ペクチンの市場動向

世界中の食品・飲料業界の著しい成長は、市場に明るい見通しをもたらす重要な要因の一つです。ペクチンは、消費者の食生活の変化や多忙なスケジュールにより、調理済み食品、包装食品、コンビニエンスストア向け食品に広く使用されています。ペクチンは、ゼラチンと比較して、水に溶けやすいという特徴があります。このため、健康志向の高まりが市場成長の原動力となっています。ペクチンは、植物化学物質、葉酸、カリウムを豊富に含んでおり、医薬品や化粧品に広く添加されている。ペースト、軟膏、オイル、クリームの構造安定性の向上や、ヘアトニック、ボディローション、シャンプー、コンディショナーの増粘剤として使用されています。また、天然安定剤やゲル化剤としてのハイメトキシル(HM)ペクチンの採用が増加していることも、市場成長の推進力となっています。その他、消費者の支出能力の向上、天然成分やクリーンラベル成分に対する需要の高まりなどが、市場の成長に向けた原動力になると予想されます。

主な市場細分化。
IMARC Groupは、ペクチンの世界市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界および地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、原材料と最終用途に基づき市場を分類しています。

原材料別の内訳柑橘類果皮
リンゴの皮
その他


現在、ペクチンの原料として最も広く使用されているのは、柑橘類の皮です。

最終用途別構成比。

ジャム・保存食
飲むヨーグルト、スプーン型ヨーグルト
ベーカリー・製菓
果実飲料
その他乳飲料
その他


このうち、ジャム・保存食は現在、世界レベルで最大のシェアを占めています。

地域別構成比。

欧州
アジア
北アメリカ
ラテンアメリカ
その他


地域別では、欧州が市場全体の過半数を占め、明確な優位性を示しています。

競合他社の状況

業界の競争環境についても、主要企業のプロフィールとともに調査しています。これらのプレイヤーには、CP Kelco (J.M. HUBER Group)、DuPont de Nemours, Inc、Cargill Incorporated、Herbstreith & Fox GmbH & Co.KG、Naturex SA、Yantai Andre Pectin Co.Ltd.本レポートで回答した主な質問
1.2021年のペクチンの世界市場規模は?
2.ペクチンの世界市場を牽引する主要因は何か?
3.COVID-19が世界のペクチン市場に与えた影響とは?
4.ペクチンの世界市場の原料別内訳は?
5.ペクチンの世界市場における最終用途別の内訳は?
6.ペクチンの世界市場における主要地域は?
7.ペクチンの世界市場における主要企業/プレーヤーは?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Properties
4.3 Key Industry Trends
5 Global Pectin Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.5 Market Breakup by Raw Material
5.6 Market Breakup by Region
5.7 Market Breakup by End Use
5.8 Market Forecast
5.9 SWOT Analysis
5.9.1 Overview
5.9.2 Strengths
5.9.3 Weaknesses
5.9.4 Opportunities
5.9.5 Threats
5.10 Value Chain Analysis
5.10.1 Raw Material Suppliers
5.10.2 Collectors
5.10.3 Pectin Manufacturers
5.10.4 Distributors
5.10.5 Exporters
5.10.6 End-Use Industries
5.11 Porter’s Five Forces Analysis
5.11.1 Overview
5.11.2 Bargaining Power of Buyers
5.11.3 Bargaining Power of Suppliers
5.11.4 Degree of Competition
5.11.5 Threat of New Entrants
5.11.6 Threat of Substitutes
5.12 Trade Data
5.12.1 Imports
5.12.2 Exports
5.13 Key Market Drivers and Success Factors
6 Market by Raw Material
6.1 Citrus Peel
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Apple Peel
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Others
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
7 Performance of Key Region
7.1 Europe
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Asia
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 North America
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Latin America
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Others
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
8 Market by End Use
8.1 Jams and Preserves
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Drinkable and Spoonable Yoghurt
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Bakery and Confectionary
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Fruit Beverages
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Other Milk Drinks
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
8.6 Others
8.6.1 Market Trends
8.6.2 Market Forecast
9 Competitive Landscape
9.1 Competitive Structure
9.2 Market Breakup by Key Players
9.3 Manufacturing Process Used by Key Players
9.3.1 CP Kelco
9.3.2 Cargill
9.3.3 Naturex
9.4 Logistics Arrangement
10 Pectin Manufacturing Process
10.1 Product Overview
10.2 Chemical Reactions Involved
10.3 Manufacturing Process
10.4 Detailed Process Flow
10.5 Raw Material Requirements
10.6 Mass Balance and Feedstock Conversion Rates
11 Pectin Feedstock Market Analysis
11.1 Citrus Fruit
11.1.1 Market Performance
11.1.1.1 Volume Trends
11.1.1.2 Value Trends
11.1.2 Price Trends
11.1.3 Market Breakup by Fruit Type
11.1.4 Key Suppliers
11.2 Ethanol
11.2.1 Market Performance
11.2.1.1 Volume Trends
11.2.1.2 Value Trends
11.2.2 Price Trends
11.2.3 Market Breakup by Region
11.2.4 Key Suppliers
11.3 Hydrochloric Acid
11.3.1 Market Performance
11.3.1.1 Volume Trends
11.3.1.2 Value Trends
11.3.2 Price Trends
11.3.3 Market Breakup by Region
11.3.4 Key Suppliers
12 Pectin Industry: Key Player Profiles
12.1 CP Kelco
12.2 DuPont
12.3 Cargill
12.4 Herbstreith & Fox
12.5 Naturex
12.6 Yantai Andre Pectin

 

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Summary

The global pectin market reached a value of US$ 990 Million in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 1588.5 Million by 2027, exhibiting a CAGR of 8.7% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor.

Pectin is a plant-based soluble fiber compound commercially produced in the form of white and light brown powder. It is a polysaccharide starch extracted from the cell walls of fruits and vegetables, such as apples, sugar beet, apricots, oranges and carrots. It is also used as a gelling agent to thicken the consistency of jams, marmalades and jellies and is added to fruit juices and milk-based beverages as a stabilizer. It aids in reducing the cooking time, improving texture and color and increasing the shelf life of the product. It is also used in the manufacturing of pharmaceutical products for wound healing preparations and specialty medical adhesives. Regular consumption of pectin can aid in reducing cholesterol levels, heartburn and diabetes and gastroesophageal reflux disease (GERD). Pectin Market Trends:

Significant growth in the food and beverage industries across the globe is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Pectin is widely used in ready-to-eat (RTE), packaged and convenience food products due to shifting consumer dietary preferences and hectic schedules. In comparison to gelatin, pectin is vegan and easily soluble in cold water. In line with this, the increasing health consciousness among the masses is providing a thrust to the market growth. Pectin is a rich source of phytochemicals, folic acid and potassium and is widely added to medicines and cosmetic products. It is used for improving structural stability in pastes, ointments, oils and creams and as a thickener in hair tonics, body lotions, shampoos and conditioners. Moreover, the increasing adoption of high methoxyl (HM) pectin as a natural stabilizer and a gelling agent is providing a thrust to the market growth. Other factors, including the increasing expenditure capacities of the consumers, along with rising demand for natural and clean label ingredients, are anticipated to drive the market toward growth.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global pectin market, along with forecasts at the global and regional level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on raw material and end use.

Breakup by Raw Material: Citrus Peel
Apple Peel
Others


At present, citrus peel represent the most widely used raw material for pectin production.

Breakup by End Use:

Jams and Preserves
Drinkable and Spoonable Yoghurt
Bakery and Confectionary
Fruit Beverages
Other Milk Drinks
Others


Among these, jams and preserves currently account for the largest market share at the global level.

Breakup by Region:

Europe
Asia
North America
Latin America
Others


On a regional basis, Europe exhibits a clear dominance in the market, holding the majority of the total market share.

Competitive Landscape

The competitive landscape of the industry has also been examined, along with the profiles of the key players. Some of these players include CP Kelco (J.M. HUBER Group), DuPont de Nemours, Inc., Cargill Incorporated, Herbstreith & Fox GmbH & Co. KG, Naturex SA and Yantai Andre Pectin Co. Ltd. Key Questions Answered in this Report
1. What was the size of the global pectin market in 2021?
2. What are the key factors driving the global pectin market?
3. What has been the impact of COVID-19 on the global pectin market?
4. What is the breakup of the global pectin market based on the raw material?
5. What is the breakup of the global pectin market based on the end use?
6. What are the key regions in the global pectin market?
7. Who are the key companies/players in global pectin market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Properties
4.3 Key Industry Trends
5 Global Pectin Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.5 Market Breakup by Raw Material
5.6 Market Breakup by Region
5.7 Market Breakup by End Use
5.8 Market Forecast
5.9 SWOT Analysis
5.9.1 Overview
5.9.2 Strengths
5.9.3 Weaknesses
5.9.4 Opportunities
5.9.5 Threats
5.10 Value Chain Analysis
5.10.1 Raw Material Suppliers
5.10.2 Collectors
5.10.3 Pectin Manufacturers
5.10.4 Distributors
5.10.5 Exporters
5.10.6 End-Use Industries
5.11 Porter’s Five Forces Analysis
5.11.1 Overview
5.11.2 Bargaining Power of Buyers
5.11.3 Bargaining Power of Suppliers
5.11.4 Degree of Competition
5.11.5 Threat of New Entrants
5.11.6 Threat of Substitutes
5.12 Trade Data
5.12.1 Imports
5.12.2 Exports
5.13 Key Market Drivers and Success Factors
6 Market by Raw Material
6.1 Citrus Peel
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Apple Peel
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Others
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
7 Performance of Key Region
7.1 Europe
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Asia
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 North America
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Latin America
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
7.5 Others
7.5.1 Market Trends
7.5.2 Market Forecast
8 Market by End Use
8.1 Jams and Preserves
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Drinkable and Spoonable Yoghurt
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Bakery and Confectionary
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
8.4 Fruit Beverages
8.4.1 Market Trends
8.4.2 Market Forecast
8.5 Other Milk Drinks
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Forecast
8.6 Others
8.6.1 Market Trends
8.6.2 Market Forecast
9 Competitive Landscape
9.1 Competitive Structure
9.2 Market Breakup by Key Players
9.3 Manufacturing Process Used by Key Players
9.3.1 CP Kelco
9.3.2 Cargill
9.3.3 Naturex
9.4 Logistics Arrangement
10 Pectin Manufacturing Process
10.1 Product Overview
10.2 Chemical Reactions Involved
10.3 Manufacturing Process
10.4 Detailed Process Flow
10.5 Raw Material Requirements
10.6 Mass Balance and Feedstock Conversion Rates
11 Pectin Feedstock Market Analysis
11.1 Citrus Fruit
11.1.1 Market Performance
11.1.1.1 Volume Trends
11.1.1.2 Value Trends
11.1.2 Price Trends
11.1.3 Market Breakup by Fruit Type
11.1.4 Key Suppliers
11.2 Ethanol
11.2.1 Market Performance
11.2.1.1 Volume Trends
11.2.1.2 Value Trends
11.2.2 Price Trends
11.2.3 Market Breakup by Region
11.2.4 Key Suppliers
11.3 Hydrochloric Acid
11.3.1 Market Performance
11.3.1.1 Volume Trends
11.3.1.2 Value Trends
11.3.2 Price Trends
11.3.3 Market Breakup by Region
11.3.4 Key Suppliers
12 Pectin Industry: Key Player Profiles
12.1 CP Kelco
12.2 DuPont
12.3 Cargill
12.4 Herbstreith & Fox
12.5 Naturex
12.6 Yantai Andre Pectin

 

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