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米国(USA)デンプン市場概要、2028年


United States (USA) Starch Market Overview, 2028

米国では一般に、人口の増加によって食品消費が増加し、その結果、デンプンベースの製品に対する需要が高まっている。澱粉は食品産業において多目的な原料として役立っている。ソース、スープ、乳製品、焼き菓子... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bonafide Research & Marketing Pvt. Ltd.
ボナファイドリサーチ
2023年9月30日 US$2,250
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サマリー

米国では一般に、人口の増加によって食品消費が増加し、その結果、デンプンベースの製品に対する需要が高まっている。澱粉は食品産業において多目的な原料として役立っている。ソース、スープ、乳製品、焼き菓子、スナック菓子など幅広い食品において、増粘剤、安定剤、テクスチャライザー、バインダーとして使用される。グルテンフリー製品に対する需要の高まりが、コーンフラワー、片栗粉、タピオカ澱粉のような澱粉をグルテンフリー製剤に使用する原動力となっている。さらに、消費者はクリーンなラベルの製品を求めており、多くの場合、認識できる供給源に由来するでんぷんが含まれている。でんぷんは、ポテトチップス、ポップコーン、押し出しスナックなどのスナック菓子の主要原料である。スナック菓子産業の成長は、これらの製品にでんぷんを多く使用するようになった一因である。チェロキー族やナバホ族を含むアメリカ先住民族は、デンプン源としてトウモロコシを栽培し、食生活に利用してきた長い歴史がある。でんぷんを主成分とするプラスチック、すなわちバイオプラスチックは、従来のプラスチックに代わる環境に優しい材料として、米国で開発が進められている。これらのバイオプラスチックは生分解性があり、環境への影響も少ない。トウモロコシはネイティブ・アメリカンの主食であり、最初の感謝祭の際にネイティブ・アメリカンがトウモロコシを使った料理を入植者に紹介し、現代の感謝祭の食事に含まれるデンプン豊富な成分に影響を与えたと考えられている。コーンシロップと高フルクトース・コーンシロップ(HFCS)は、米国で広く使われている甘味料である。これらはコーンフラワーから作られ、さまざまな加工食品や飲料によく含まれている。アメリカのデザートには澱粉がよく使われる。例えば、タピオカ・プディング、ライス・プディング、カスタードなどは、タピオカや米のようなでんぷんがクリーミーで濃厚な粘度を作り出すデザートの典型的な例である。

Bonafide Research発行の調査レポート「米国の澱粉市場概要、2028年」によると、米国の澱粉市場は2022年に130億米ドル以上と評価された。グルテンフリーの傾向は成長を続けており、グルテンフリー食品の配合においてコーンスターチ、片栗粉、米澱粉のような澱粉の使用が拡大している。さらに、食物アレルギーを持つ人々に対応するため、アレルゲンフリーの澱粉がより重要になった。植物ベースの食生活の台頭とビーガン製品の需要に伴い、食感と味を改善するために、植物ベースの代替肉、代替乳製品、その他のビーガン向け食品にでんぷんが使用されるようになった。腸の健康を促進するものなど、健康上の利点が認識されるデンプンが販売され、機能性食品や栄養補助食品に組み込まれるようになった。デンプンベースのバイオプラスチックは、生分解性で環境に優しい包装材料への利用が検討され、プラスチック包装による環境への影響を軽減している。スナック菓子業界では、デンプンベースのスナック菓子に技術革新が見られ、メーカーはより健康的でクリーン・ラベルのスナック菓子を開発している。環境に優しいパッケージング・ソリューションが重視されるようになったことで、使い捨て製品にデンプンベースの素材が使用されるようになり、プラスチック廃棄物や環境への影響が削減される可能性がある。環境に優しいパッケージング・ソリューションが重視されるようになることで、使い捨て製品におけるデンプン系素材の使用が増え、プラスチック廃棄物や環境への影響が削減される可能性がある。レジスタント・スターチは、体重管理や血糖コントロールのためのサプリメントとして販売され、消費者の健康とウェルネスの目標に合致する可能性がある。

デンプン誘導体は、その汎用性と幅広い用途で知られている。食品・飲料、医薬品、繊維、製紙など様々な産業において、特定の目的に合わせて改良することができる。この適応性により、複数の用途を持つ原料を求める製造業者から高い人気を得ている。澱粉誘導体は、増粘、結合、ゲル化、安定化といった様々な機能的特性を提供し、食品産業において好ましい食感を作り出し、保存性を向上させる上で極めて重要である。これらの特性により、多くの加工食品の配合に不可欠なものとなっている。米国の食品・飲料産業は、消費者の嗜好の変化、簡便な食品、加工・包装製品への需要の増加により、継続的に拡大している。デンプン誘導体はこの分野で幅広く使用されており、高い市場シェアに貢献している。デンプン誘導体は、食品および工業用途においてコスト効率の高い選択肢となり得るため、製品の品質を落とすことなく生産コストを最適化したいメーカーにとって好ましい選択肢となっている。また、ワキシー・メース・デンプンは、アミロペクチン含量が高くアミロース含量が低いなど、そのユニークな特性で知られている。このため、優れた増粘・ゲル化特性があり、特に食品業界をはじめとする様々な用途に非常に適しています。ワキシー・メース・デンプンはもともとグルテンを含まないため、グルテンフリーやアレルゲンフリーの食品に適している。消費者の健康志向が高まり、添加物やアレルゲンの少ないクリーンラベル製品を求めるようになるにつれ、ワキシー・メイズ・デンプンはグルテンフリーやクリーンラベル処方の原料として好まれるようになった。

米国は加工食品産業が発達しており、盛んである。澱粉は一般的に、スープ、ソース、グレイビーソース、焼き菓子、乳製品、調理済み食品などの加工食品の製造に使用されている。便利でパッケージ化された食品に対する消費者の需要が伸び続けるにつれ、これらの製品に含まれるデンプンの需要も伸びている。タピオカやワキシー・メイズのような澱粉は、もともとグルテンフリーでアレルゲンフリーである。食事制限やアレルギーのためにグルテンフリーやアレルゲンフリーの製品市場が拡大するにつれて、これらの澱粉は適切な代替品を作るのに不可欠な原材料となる。でんぷんは、食品の食感や口当たりを改善するのに役立つ。澱粉は、乳製品に滑らかでクリーミーな食感を与えたり、ソースにとろみを加えたり、揚げ物に好ましい歯ごたえを与えたりすることができる。消費者はしばしば、こうした特性から、より高い品質や官能的な魅力を連想する。加えて、澱粉、特に変性澱粉は乳化特性を有しており、水中油型エマルションを安定化させることができる。このため、様々な食品および非食品用途の乳化剤として重宝されている。タピオカ澱粉のような乳化剤として使用される澱粉は、もともとグルテンフリーでアレルゲンを含まない。そのため、需要が高まっているグルテンフリーやアレルゲンフリーの食品に適している。化粧品業界では、安定した均一な製剤を作るために、スキンケア製品、ローション、クリームにデンプンベースの乳化剤が使用されている。デンプン系乳化剤はまた、化粧品のナチュラルでオーガニックな位置づけに貢献することができる。デンプンベースの乳化剤はしばしば生分解性であり、持続可能性と環境への配慮が様々な産業における原料選択の原動力となる中、その重要性はますます高まっている。

本レポートで検討している分野
- 地域米国
- 歴史的な年2017
- 基準年2022
- 推定年2023
- 予測年2028

このレポートでカバーされている側面
- 米国の澱粉市場、その価値とセグメント別予測
- 様々な促進要因と課題
- 進行中のトレンドと開発
- 注目企業
- 戦略的提言

タイプ別
- でんぷん誘導体
- ネイティブ

ソース別
- トウモロコシ
- キャッサバ/タピオカ
- 小麦
- ジャガイモ
- トウモロコシ
- その他(前糊化デンプン、米ぬか、サツマイモ、エンドウ豆など)

用途別
- 食品・飲料
- 工業用
- 織物・繊維
- 飼料
- 製紙産業
- 医薬品・化粧品
- その他(接着剤、鋳造)

機能別
- 増粘剤
- 安定剤
- 結合剤
- ゲル化剤
- フィルム形成剤
- 乳化剤

レポートのアプローチ
本レポートは、一次調査と二次調査を組み合わせたアプローチで構成されている。まず二次調査は、市場を把握し、市場に参入している企業をリストアップするために行われました。二次調査は、プレスリリースや企業の年次報告書などの第三者情報源、政府が作成した報告書やデータベースの分析で構成されている。二次情報源からデータを収集した後、一次調査は、市場がどのように機能しているかについて主要プレーヤーに電話インタビューを行い、市場のディーラーや流通業者と取引コールを行うことによって実施された。その後、消費者を地域別、階層別、年齢層別、性別に均等にセグメンテーションし、消費者への一次調査を開始した。一次データを入手した後は、二次ソースから入手した詳細の検証を開始した。

想定読者
本レポートは、業界コンサルタント、メーカー、サプライヤー、澱粉業界関連団体・組織、政府機関、その他ステークホルダーが市場中心の戦略を立てる際に役立ちます。マーケティングやプレゼンテーションに加え、業界に関する競合知識を高めることもできます。








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目次

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Market Structure
2.1. Market Considerate
2.2. Assumptions
2.3. Limitations
2.4. Abbreviations
2.5. Sources
2.6. Definitions
2.7. Geography
3. Research Methodology
3.1. Secondary Research
3.2. Primary Data Collection
3.3. Market Formation & Validation
3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
4. United States Macro Economic Indicators
5. Market Dynamics
5.1. Key Findings
5.2. Key Developments - 2021
5.3. Market Drivers & Opportunities
5.4. Market Restraints & Challenges
5.5. Market Trends
5.6. Covid-19 Effect
5.7. Supply chain Analysis
5.8. Policy & Regulatory Framework
5.9. Industry Experts Views
6. United States Starch Market Overview
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Size and Forecast By Type
6.3. Market Size and Forecast By Source
6.4. Market Size and Forecast By Application
6.5. Market Size and Forecast By Function
7. United States Starch Market Segmentations
7.1. United States Starch Market, By Type
7.1.1. United States Starch Market Size, By Starch Derivatives, 2017-2028
7.1.2. United States Starch Market Size, By Native, 2017-2028
7.2. United States Starch Market, By Source
7.2.1. United States Starch Market Size, By Corn, 2017-2028
7.2.2. United States Starch Market Size, By Cassava/Tapioca, 2017-2028
7.2.3. United States Starch Market Size, By Wheat, 2017-2028
7.2.4. United States Starch Market Size, By Potatoes, 2017-2028
7.2.5. United States Starch Market Size, By Waxy Maize, 2017-2028
7.2.6. United States Starch Market Size, By Others, 2017-2028
7.3. United States Starch Market, By Application
7.3.1. United States Starch Market Size, By Food and Beverage, 2017-2028
7.3.2. United States Starch Market Size, By Industrial, 2017-2028
7.3.3. United States Starch Market Size, By Weaving & textile, 2017-2028
7.3.4. United States Starch Market Size, By Animal Feed, 2017-2028
7.3.5. United States Starch Market Size, By Paper Industry, 2017-2028
7.3.6. United States Starch Market Size, By Pharmaceuticals & cosmetics, 2017-2028
7.3.7. United States Starch Market Size, By Others, 2017-2028
7.4. United States Starch Market, By Function
7.4.1. United States Starch Market Size, By Thickening Agent, 2017-2028
7.4.2. United States Starch Market Size, By Stabilizing Agent, 2017-2028
7.4.3. United States Starch Market Size, By Binding Agent, 2017-2028
7.4.4. United States Starch Market Size, By Gelling Agent, 2017-2028
7.4.5. United States Starch Market Size, By Film-Forming Agent, 2017-2028
7.4.6. United States Starch Market Size, By Emulsifying Agent, 2017-2028
8. United States Starch Market Opportunity Assessment
8.1. By Type, 2023 to 2028
8.2. By Source, 2023 to 2028
8.3. By Application, 2023 to 2028
8.4. By Function, 2023 to 2028
9. Competitive Landscape
9.1. Porter's Five Forces
9.2. Company Profile
9.2.1. Company 1
9.2.2. Company 2
9.2.3. Company 3
9.2.4. Company 4
9.2.5. Company 5
9.2.6. Company 6
9.2.7. Company 7
9.2.8. Company 8
10. Strategic Recommendations
11. Disclaimer

List of Figures
Figure 1: United States Starch Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Million)
Figure 2: Market Attractiveness Index, By Type
Figure 3: Market Attractiveness Index, By Source
Figure 4: Market Attractiveness Index, By Application
Figure 5: Market Attractiveness Index, By Function
Figure 6: Porter's Five Forces of United States Starch Market


List of Table
Table 1 : Influencing Factors for United States Starch Market, 2022
Table 2: United States Starch Market Size and Forecast By Type (2017, 2022 & 2028F)
Table 3: United States Starch Market Size and Forecast By Source (2017, 2022 & 2028F)
Table 4: United States Starch Market Size and Forecast By Application (2017, 2022 & 2028F)
Table 5: United States Starch Market Size and Forecast By Function (2017, 2022 & 2028F)
Table 6: United States Starch Market Size of Starch Derivatives (2017 to 2028) in USD Million
Table 7: United States Starch Market Size of Native (2017 to 2028) in USD Million
Table 8: United States Starch Market Size of Corn (2017 to 2028) in USD Million
Table 9: United States Starch Market Size of Cassava/Tapioca (2017 to 2028) in USD Million
Table 10: United States Starch Market Size of Wheat (2017 to 2028) in USD Million
Table 11: United States Starch Market Size of Potatoes (2017 to 2028) in USD Million
Table 12: United States Starch Market Size of Waxy Maize (2017 to 2028) in USD Million
Table 13: United States Starch Market Size of Others (2017 to 2028) in USD Million
Table 14: United States Starch Market Size of Food and Beverage (2017 to 2028) in USD Million
Table 15: United States Starch Market Size of Industrial (2017 to 2028) in USD Million
Table 16: United States Starch Market Size of Weaving & textile (2017 to 2028) in USD Million
Table 17: United States Starch Market Size of Animal Feed (2017 to 2028) in USD Million
Table 18: United States Starch Market Size of Paper Industry (2017 to 2028) in USD Million
Table 19: United States Starch Market Size of Pharmaceuticals & cosmetics (2017 to 2028) in USD Million
Table 20: United States Starch Market Size of Others (2017 to 2028) in USD Million
Table 21: United States Starch Market Size of Thickening Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 22: United States Starch Market Size of Stabilizing Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 23: United States Starch Market Size of Binding Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 24: United States Starch Market Size of Gelling Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 25: United States Starch Market Size of Film-Forming Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 26: United States Starch Market Size of Emulsifying Agent (2017 to 2028) in USD Million

 

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Summary

In the United States, A growing population generally leads to increased food consumption and, consequently, higher demand for starch-based products. Starch serves as a versatile ingredient in the food industry. It is used as a thickening agent, stabiliser, texturizer, and binder in a wide range of food products, including sauces, soups, dairy products, baked goods, and snacks. The increasing demand for gluten-free products has driven the use of starches like cornflour, potato starch, and tapioca starch in gluten-free formulations. Additionally, consumers are seeking products with clean labels, which often include starches derived from recognisable sources. Starch is a key ingredient in snacks such as potato chips, popcorn, and extruded snacks. The growth of the snack industry has contributed to the increased use of starch in these products. Native American tribes, including the Cherokee and Navajo, have a long history of cultivating and using corn as a source of starch in their diets. Starch-based plastics, or bioplastics, are being developed in the United States as an eco-friendly alternative to traditional plastics. These bioplastics are biodegradable and have a reduced environmental impact. Corn was a staple food for Native Americans, and it is believed that Native Americans introduced colonists to corn-based dishes during the first Thanksgiving celebration, influencing the starch-rich components of the modern Thanksgiving meal. Corn syrup and high-fructose corn syrup (HFCS) are widely used sweeteners in the United States. They are made from cornflour and are commonly found in a variety of processed foods and beverages. American desserts often feature starches. For instance, tapioca pudding, rice pudding, and custards are classic examples of desserts where starches like tapioca and rice create a creamy and thick consistency.

According to the research report "United States Starch Market Overview, 2028," published by Bonafide Research, the United States Starch market was valued more than USD 13 Billion in 2022. The gluten-free trend continued to grow, leading to an expanded use of starches like cornstarch, potato starch, and rice starch in gluten-free food formulations. Additionally, allergen-free starches became more important to cater to those with food allergies. With the rise of plant-based diets and the demand for vegan products, starches were used in plant-based meat alternatives, dairy substitutes, and other vegan-friendly foods to improve texture and taste. Starches with perceived health benefits, such as those promoting gut healths, were being marketed and incorporated into functional foods and dietary supplements. Starch-based bioplastics were being explored for use in biodegradable and environmentally friendly packaging materials, reducing the environmental impact of plastic packaging. The snack industry was witnessing innovation in starch-based snacks, with manufacturers developing healthier and clean-label snack options. The growing emphasis on eco-friendly packaging solutions may lead to increased use of starch-based materials in single-use products, reducing plastic waste and environmental impact. The growing emphasis on eco-friendly packaging solutions may lead to increased use of starch-based materials in single-use products, reducing plastic waste and environmental impact. Resistant starches may be marketed as supplements for weight management and blood sugar control, aligning with consumer health and wellness goals.

Starch derivatives are known for their versatility and wide range of applications. They can be modified to suit specific purposes in various industries such as food and beverages, pharmaceuticals, textiles, and paper. This adaptability makes them highly sought after by manufacturers looking for ingredients with multiple uses. Starch derivatives offer a range of functional properties such as thickening, binding, gelling, and stabilizing, which are crucial in the food industry for creating desirable textures and improving shelf life. These properties make them essential in the formulation of many processed foods. The food and beverage industry in the United States is continuously expanding, driven by changing consumer preferences, convenience foods, and an increasing demand for processed and packaged products. Starch derivatives find extensive use in this sector, contributing to their high market share. Starch derivatives can be a cost-effective option for food and industrial applications, making them a preferred choice for manufacturers looking to optimize production costs without compromising product quality. In addition based on source, Waxy maize starch is known for its unique properties, including a high amylopectin content and low amylose content. This gives it excellent thickening and gelling properties, making it highly desirable for various applications, particularly in the food industry. Waxy maize starch is naturally gluten-free, making it suitable for use in gluten-free and allergen-free food products. As consumers become more health-conscious and seek clean label products with fewer additives and allergens, waxy maize starch becomes a preferred ingredient in gluten-free and clean label formulations.

The United States has a well-developed and thriving processed food industry. Starch is commonly used in the production of processed foods such as soups, sauces, gravies, baked goods, dairy products, and ready-to-eat meals. As consumer demand for convenient and packaged foods continues to grow, so does the demand for starch in these products. Starches like tapioca and waxy maize are naturally gluten-free and allergen-free. As the market for gluten-free and allergen-free products expands due to dietary restrictions and allergies, these starches become essential ingredients in creating suitable alternatives. Starch is instrumental in improving the texture and mouthfeel of food products. It can create smooth and creamy textures in dairy products, add thickness to sauces, and provide a desirable crunch in fried foods. Consumers often associate these attributes with higher quality and sensory appeal. In addition function, Starches, particularly modified starches, possess emulsification properties, which enable them to stabilize oil-in-water emulsions. This makes them valuable as emulsifying agents in various food and non-food applications. Starches used as emulsifying agents, such as tapioca starch, are naturally gluten-free and allergen-free. This makes them suitable for use in gluten-free and allergen-free food products, which have seen growing demand. The cosmetic industry uses starch-based emulsifiers in skincare products, lotions, and creams to create stable and uniform formulations. Starch-based emulsifiers can also contribute to the natural and organic positioning of cosmetic products. Starch-based emulsifiers are often biodegradable, which is increasingly important as sustainability and environmental concerns drive ingredient choices in various industries.

Considered in this report:
• Geography: United States
• Historic year: 2017
• Base year: 2022
• Estimated year: 2023
• Forecast year: 2028

Aspects covered in this report:
• United States Starch market with its value and forecast along with its segments
• Various drivers and challenges
• On-going trends and developments
• Top profiled companies
• Strategic recommendation

By Types
• Starch Derivatives
• Native

By Source
• Corn
• Cassava/Tapioca
• Wheat
• Potatoes
• Waxy Maize
• Others (Pregelatinized Starch, Rice Bran, Sweet potato, Pea etc.)

By Application
• Food and Beverage
• Industrial
• Weaving & textile
• Animal Feed
• Paper Industry
• Pharmaceuticals & cosmetics
• Others (adhesives, foundry)

By Function
• Thickening Agent
• Stabilizing Agent
• Binding Agent
• Gelling Agent
• Film-Forming Agent
• Emulsifying Agent

The approach of the report:
This report consists of a combined approach of primary as well as secondary research. Initially, secondary research was used to get an understanding of the market and list out the companies that are present in the market. The secondary research consists of third-party sources such as press releases, and annual reports of companies, analyzing the government-generated reports and databases. After gathering the data from secondary sources primary research was conducted by making telephonic interviews with the leading players about how the market is functioning and then conducting trade calls with dealers and distributors of the market. Post this we have started doing primary calls to consumers by equally segmenting consumers into regional aspects, tier aspects, age groups, and gender. Once we have primary data with us we started verifying the details obtained from secondary sources.

Intended audience:
This report can be useful to industry consultants, manufacturers, suppliers, associations & organizations related to the Starch industry, government bodies, and other stakeholders to align their market-centric strategies. In addition to marketing & presentations, it will also increase competitive knowledge about the industry.








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Table of Contents

Table of Contents
1. Executive Summary
2. Market Structure
2.1. Market Considerate
2.2. Assumptions
2.3. Limitations
2.4. Abbreviations
2.5. Sources
2.6. Definitions
2.7. Geography
3. Research Methodology
3.1. Secondary Research
3.2. Primary Data Collection
3.3. Market Formation & Validation
3.4. Report Writing, Quality Check & Delivery
4. United States Macro Economic Indicators
5. Market Dynamics
5.1. Key Findings
5.2. Key Developments - 2021
5.3. Market Drivers & Opportunities
5.4. Market Restraints & Challenges
5.5. Market Trends
5.6. Covid-19 Effect
5.7. Supply chain Analysis
5.8. Policy & Regulatory Framework
5.9. Industry Experts Views
6. United States Starch Market Overview
6.1. Market Size By Value
6.2. Market Size and Forecast By Type
6.3. Market Size and Forecast By Source
6.4. Market Size and Forecast By Application
6.5. Market Size and Forecast By Function
7. United States Starch Market Segmentations
7.1. United States Starch Market, By Type
7.1.1. United States Starch Market Size, By Starch Derivatives, 2017-2028
7.1.2. United States Starch Market Size, By Native, 2017-2028
7.2. United States Starch Market, By Source
7.2.1. United States Starch Market Size, By Corn, 2017-2028
7.2.2. United States Starch Market Size, By Cassava/Tapioca, 2017-2028
7.2.3. United States Starch Market Size, By Wheat, 2017-2028
7.2.4. United States Starch Market Size, By Potatoes, 2017-2028
7.2.5. United States Starch Market Size, By Waxy Maize, 2017-2028
7.2.6. United States Starch Market Size, By Others, 2017-2028
7.3. United States Starch Market, By Application
7.3.1. United States Starch Market Size, By Food and Beverage, 2017-2028
7.3.2. United States Starch Market Size, By Industrial, 2017-2028
7.3.3. United States Starch Market Size, By Weaving & textile, 2017-2028
7.3.4. United States Starch Market Size, By Animal Feed, 2017-2028
7.3.5. United States Starch Market Size, By Paper Industry, 2017-2028
7.3.6. United States Starch Market Size, By Pharmaceuticals & cosmetics, 2017-2028
7.3.7. United States Starch Market Size, By Others, 2017-2028
7.4. United States Starch Market, By Function
7.4.1. United States Starch Market Size, By Thickening Agent, 2017-2028
7.4.2. United States Starch Market Size, By Stabilizing Agent, 2017-2028
7.4.3. United States Starch Market Size, By Binding Agent, 2017-2028
7.4.4. United States Starch Market Size, By Gelling Agent, 2017-2028
7.4.5. United States Starch Market Size, By Film-Forming Agent, 2017-2028
7.4.6. United States Starch Market Size, By Emulsifying Agent, 2017-2028
8. United States Starch Market Opportunity Assessment
8.1. By Type, 2023 to 2028
8.2. By Source, 2023 to 2028
8.3. By Application, 2023 to 2028
8.4. By Function, 2023 to 2028
9. Competitive Landscape
9.1. Porter's Five Forces
9.2. Company Profile
9.2.1. Company 1
9.2.2. Company 2
9.2.3. Company 3
9.2.4. Company 4
9.2.5. Company 5
9.2.6. Company 6
9.2.7. Company 7
9.2.8. Company 8
10. Strategic Recommendations
11. Disclaimer

List of Figures
Figure 1: United States Starch Market Size By Value (2017, 2022 & 2028F) (in USD Million)
Figure 2: Market Attractiveness Index, By Type
Figure 3: Market Attractiveness Index, By Source
Figure 4: Market Attractiveness Index, By Application
Figure 5: Market Attractiveness Index, By Function
Figure 6: Porter's Five Forces of United States Starch Market


List of Table
Table 1 : Influencing Factors for United States Starch Market, 2022
Table 2: United States Starch Market Size and Forecast By Type (2017, 2022 & 2028F)
Table 3: United States Starch Market Size and Forecast By Source (2017, 2022 & 2028F)
Table 4: United States Starch Market Size and Forecast By Application (2017, 2022 & 2028F)
Table 5: United States Starch Market Size and Forecast By Function (2017, 2022 & 2028F)
Table 6: United States Starch Market Size of Starch Derivatives (2017 to 2028) in USD Million
Table 7: United States Starch Market Size of Native (2017 to 2028) in USD Million
Table 8: United States Starch Market Size of Corn (2017 to 2028) in USD Million
Table 9: United States Starch Market Size of Cassava/Tapioca (2017 to 2028) in USD Million
Table 10: United States Starch Market Size of Wheat (2017 to 2028) in USD Million
Table 11: United States Starch Market Size of Potatoes (2017 to 2028) in USD Million
Table 12: United States Starch Market Size of Waxy Maize (2017 to 2028) in USD Million
Table 13: United States Starch Market Size of Others (2017 to 2028) in USD Million
Table 14: United States Starch Market Size of Food and Beverage (2017 to 2028) in USD Million
Table 15: United States Starch Market Size of Industrial (2017 to 2028) in USD Million
Table 16: United States Starch Market Size of Weaving & textile (2017 to 2028) in USD Million
Table 17: United States Starch Market Size of Animal Feed (2017 to 2028) in USD Million
Table 18: United States Starch Market Size of Paper Industry (2017 to 2028) in USD Million
Table 19: United States Starch Market Size of Pharmaceuticals & cosmetics (2017 to 2028) in USD Million
Table 20: United States Starch Market Size of Others (2017 to 2028) in USD Million
Table 21: United States Starch Market Size of Thickening Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 22: United States Starch Market Size of Stabilizing Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 23: United States Starch Market Size of Binding Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 24: United States Starch Market Size of Gelling Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 25: United States Starch Market Size of Film-Forming Agent (2017 to 2028) in USD Million
Table 26: United States Starch Market Size of Emulsifying Agent (2017 to 2028) in USD Million

 

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