食品受託製造の世界市場規模調査&予測、サービス別(製造、包装、カスタム処方&研究開発)、エンドユーズ別(栄養補助食品、乳製品、コンビニエンス食品、ベーカリー製品、菓子、その他)、地域別分析、2023-2030年Global Food Contract Manufacturing Market Size study & Forecast, by Service (Manufacturing, Packaging, Custom Formulation & R&D), by End-Use (Dietary Supplement, Dairy Products, Convenience Foods, Bakery Products, Confectionery, Others) and Regional Analysis, 2023-2030 世界の食品受託製造市場は、2022年に約xx億米ドルと評価され、2023年から2030年の予測期間中にxx%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。食品受託製造とは、第三者製造業者に食品製造を委託することを... もっと見る
サマリー世界の食品受託製造市場は、2022年に約xx億米ドルと評価され、2023年から2030年の予測期間中にxx%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。食品受託製造とは、第三者製造業者に食品製造を委託することを指す。このビジネス・アレンジメントでは、食品ブランドや企業が専門製造施設と提携して食品を製造する。受託製造業者は、原材料の調達、加工、包装を含む製造工程の全体または特定の段階を担当する。食品受託製造市場は、コンビニエンス・フードの需要増加や栄養補助食品の消費拡大などの要因により拡大している。その結果、予測期間2023-2030年の国際市場では、食品受託製造の需要が徐々に増加している。コンビニエンス・フードには、冷凍食品、包装済みスナック、温めて食べるものなど、さまざまな形態がある。受託製造業者は、顧客から要求される様々なコンビニエンス・フード製品に対応するため、製品提供を多様化する必要がある。Statistaによると、2023年のコンビニエンス・フード市場の市場規模は6,065億米ドルで、2023年から2028年までの年間成長率は6.76%と予測されている。食品受託製造市場を牽引するもう一つの重要な要因は、栄養補助食品の消費拡大である。栄養補助食品の人気の高まりは、生産能力に対する需要の増加につながる。食品受託製造業者は、ビタミン、ミネラル、ハーブエキス、その他の栄養補助食品を含むサプリメント製品の製造依頼が増加している。また、Statistaによると、世界の栄養補助食品市場は2020年に1,910億米ドルを占め、2028年には約3,080億米ドルに達すると予測されている。さらに、ファーストフードチェーンの増加や、植物由来の代替食品に関する意識の高まりは、予測期間中に市場に有利な成長機会をもたらすと予想される。しかし、食品受託製造に関連する追加的な労働者のセキュリティと高コストは、2023年から2030年の予測期間を通じて市場全体の成長を阻害することになる。 世界の食品受託製造市場の調査で考慮した主要地域には、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、中東&アフリカが含まれる。北米は、同地域における製品処方、品質管理、生産能力のための受託製造業者の増加により、2022年の市場を支配した。この地域の支配的な業績は、食品受託製造の全体的な需要を促進すると予想される。さらに、アジア太平洋地域は、同地域におけるコンビニエンス食品や栄養補助食品の需要の増加などの要因により、予測期間中に最も急成長すると予想される。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り: ヒンドゥスタン・フーズ社 ハースサイド・フード・ソリューションズLLC De Banketgroep B.V. HACO AG SKフードグループ パックモアプロダクツ キルフェラ・フード・マニュファクチャラーズ・リミテッド ニュートラシューエンスラボ社 スライブフーズLLC オリオン・ニュートリショナルズ社 市場における最近の動き 2023年9月、北米の大手受託食品メーカーであるSK Food Group Inc.は、起工式を行い、革新的な事業を開始した。この起工式は、55万2,000平方フィートの広大な食品加工・冷蔵流通施設の建設開始を意味する。この野心的な3段階プロジェクトの初期段階は、サンドイッチの組み立てと食品取り扱いのための最先端のオートメーション技術を統合し、2025年までに完成する予定である。 世界の食品受託製造市場レポート範囲: 過去データ - 2020 - 2021 推計基準年 - 2022年 予測期間 - 2023-2030 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向 対象セグメント - サービス、エンドユーザー、地域 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加または変更 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: サービス別 製造 パッケージング カスタム処方と研究開発 用途別 健康補助食品 乳製品 コンビニエンス食品 ベーカリー製品 菓子 その他 地域別 北米 米国 カナダ ヨーロッパ 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 RoAPAC ラテンアメリカ ブラジル メキシコ 中東・アフリカ サウジアラビア 南アフリカ その他の中東・アフリカ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Food Contract Manufacturing Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Food Contract Manufacturing Market, by Service, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Food Contract Manufacturing Market, by End-Use, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Food Contract Manufacturing Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Food Contract Manufacturing Market Dynamics 3.1. Food Contract Manufacturing Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising demand for convenience foods 3.1.1.2. Growing consumption of dietary supplements 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Additional worker security 3.1.2.2. High cost associated with Food Contract Manufacturing 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing number of fast-food chains 3.1.3.2. Rising awareness regarding plant-based food alternatives Chapter 4. Global Food Contract Manufacturing Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Food Contract Manufacturing Market, by Service 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Food Contract Manufacturing Market by Service, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Food Contract Manufacturing Market Estimates & Forecasts by Service 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Food Contract Manufacturing Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Manufacturing 5.4.2. Packaging 5.4.3. Custom Formulation & R&D Chapter 6. Global Food Contract Manufacturing Market, by End-Use 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Food Contract Manufacturing Market by End-Use, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Food Contract Manufacturing Market Estimates & Forecasts by End-Use 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Food Contract Manufacturing Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Dietary Supplement 6.4.2. Dairy Products 6.4.3. Convenience Foods 6.4.4. Bakery Products 6.4.5. Confectionery 6.4.6. Others Chapter 7. Global Food Contract Manufacturing Market, Regional Analysis 7.1. Top Leading Countries 7.2. Top Emerging Countries 7.3. Food Contract Manufacturing Market, Regional Market Snapshot 7.4. North America Food Contract Manufacturing Market 7.4.1. U.S. Food Contract Manufacturing Market 7.4.1.1. Service breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.1.2. End-Use breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.2. Canada Food Contract Manufacturing Market 7.5. Europe Food Contract Manufacturing Market Snapshot 7.5.1. U.K. Food Contract Manufacturing Market 7.5.2. Germany Food Contract Manufacturing Market 7.5.3. France Food Contract Manufacturing Market 7.5.4. Spain Food Contract Manufacturing Market 7.5.5. Italy Food Contract Manufacturing Market 7.5.6. Rest of Europe Food Contract Manufacturing Market 7.6. Asia-Pacific Food Contract Manufacturing Market Snapshot 7.6.1. China Food Contract Manufacturing Market 7.6.2. India Food Contract Manufacturing Market 7.6.3. Japan Food Contract Manufacturing Market 7.6.4. Australia Food Contract Manufacturing Market 7.6.5. South Korea Food Contract Manufacturing Market 7.6.6. Rest of Asia Pacific Food Contract Manufacturing Market 7.7. Latin America Food Contract Manufacturing Market Snapshot 7.7.1. Brazil Food Contract Manufacturing Market 7.7.2. Mexico Food Contract Manufacturing Market 7.8. Middle East & Africa Food Contract Manufacturing Market 7.8.1. Saudi Arabia Food Contract Manufacturing Market 7.8.2. South Africa Food Contract Manufacturing Market 7.8.3. Rest of Middle East & Africa Food Contract Manufacturing Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Key Company SWOT Analysis 8.1.1. Company 1 8.1.2. Company 2 8.1.3. Company 3 8.2. Top Market Strategies 8.3. Company Profiles 8.3.1. Hindustan Foods Limited 8.3.1.1. Key Information 8.3.1.2. Overview 8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.3.1.4. Product Summary 8.3.1.5. Recent Developments 8.3.2. Hearthside Food Solutions LLC 8.3.3. De Banketgroep B.V. 8.3.4. HACO AG 8.3.5. SK Food Group 8.3.6. Pacmoore Products Inc 8.3.7. Kilfera Food Manufacturers Ltd 8.3.8. Nutrascience Labs, Inc 8.3.9. Thrive Foods LLC 8.3.10. Orion Nutritionals Pvt. Ltd. Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
SummaryGlobal Food Contract Manufacturing Market is valued at approximately USD xx billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than xx% during the forecast period 2023-2030. Food contract manufacturing refers to the outsourcing of the production of food products to third-party manufacturers. In this business arrangement, a food brand or company partners with a specialized manufacturing facility to produce its food products. The contract manufacturer is responsible for the entire or specific stages of the production process, including sourcing raw materials, processing, and packaging. The Food Contract Manufacturing Market is expanding because of factors such as the rising demand for convenience foods and the growing consumption of dietary supplements. As a result, the demand for Food Contract Manufacturing has progressively increased in the international market during the forecast period 2023-2030. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Food Contract Manufacturing Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Food Contract Manufacturing Market, by Service, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Food Contract Manufacturing Market, by End-Use, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Food Contract Manufacturing Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Food Contract Manufacturing Market Dynamics 3.1. Food Contract Manufacturing Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising demand for convenience foods 3.1.1.2. Growing consumption of dietary supplements 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Additional worker security 3.1.2.2. High cost associated with Food Contract Manufacturing 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing number of fast-food chains 3.1.3.2. Rising awareness regarding plant-based food alternatives Chapter 4. Global Food Contract Manufacturing Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Food Contract Manufacturing Market, by Service 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Food Contract Manufacturing Market by Service, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Food Contract Manufacturing Market Estimates & Forecasts by Service 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Food Contract Manufacturing Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Manufacturing 5.4.2. Packaging 5.4.3. Custom Formulation & R&D Chapter 6. Global Food Contract Manufacturing Market, by End-Use 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Food Contract Manufacturing Market by End-Use, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Food Contract Manufacturing Market Estimates & Forecasts by End-Use 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Food Contract Manufacturing Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Dietary Supplement 6.4.2. Dairy Products 6.4.3. Convenience Foods 6.4.4. Bakery Products 6.4.5. Confectionery 6.4.6. Others Chapter 7. Global Food Contract Manufacturing Market, Regional Analysis 7.1. Top Leading Countries 7.2. Top Emerging Countries 7.3. Food Contract Manufacturing Market, Regional Market Snapshot 7.4. North America Food Contract Manufacturing Market 7.4.1. U.S. Food Contract Manufacturing Market 7.4.1.1. Service breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.1.2. End-Use breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.2. Canada Food Contract Manufacturing Market 7.5. Europe Food Contract Manufacturing Market Snapshot 7.5.1. U.K. Food Contract Manufacturing Market 7.5.2. Germany Food Contract Manufacturing Market 7.5.3. France Food Contract Manufacturing Market 7.5.4. Spain Food Contract Manufacturing Market 7.5.5. Italy Food Contract Manufacturing Market 7.5.6. Rest of Europe Food Contract Manufacturing Market 7.6. Asia-Pacific Food Contract Manufacturing Market Snapshot 7.6.1. China Food Contract Manufacturing Market 7.6.2. India Food Contract Manufacturing Market 7.6.3. Japan Food Contract Manufacturing Market 7.6.4. Australia Food Contract Manufacturing Market 7.6.5. South Korea Food Contract Manufacturing Market 7.6.6. Rest of Asia Pacific Food Contract Manufacturing Market 7.7. Latin America Food Contract Manufacturing Market Snapshot 7.7.1. Brazil Food Contract Manufacturing Market 7.7.2. Mexico Food Contract Manufacturing Market 7.8. Middle East & Africa Food Contract Manufacturing Market 7.8.1. Saudi Arabia Food Contract Manufacturing Market 7.8.2. South Africa Food Contract Manufacturing Market 7.8.3. Rest of Middle East & Africa Food Contract Manufacturing Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Key Company SWOT Analysis 8.1.1. Company 1 8.1.2. Company 2 8.1.3. Company 3 8.2. Top Market Strategies 8.3. Company Profiles 8.3.1. Hindustan Foods Limited 8.3.1.1. Key Information 8.3.1.2. Overview 8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.3.1.4. Product Summary 8.3.1.5. Recent Developments 8.3.2. Hearthside Food Solutions LLC 8.3.3. De Banketgroep B.V. 8.3.4. HACO AG 8.3.5. SK Food Group 8.3.6. Pacmoore Products Inc 8.3.7. Kilfera Food Manufacturers Ltd 8.3.8. Nutrascience Labs, Inc 8.3.9. Thrive Foods LLC 8.3.10. Orion Nutritionals Pvt. Ltd. Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|