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ホイップクリームパウダーの世界市場規模調査&予測:供給源別(乳製品、非乳製品)、タイプ別(加糖ホイップクリームパウダー、無糖ホイップクリームパウダー)、用途別(ベーカリー&製菓、アイスクリーム&冷菓、飲料、その他)、地域別分析、2023-2030年


Global Whipping Cream Powder Market Size study & Forecast, by Source (Dairy, Non-dairy), by Type (Sweetened Whipping Cream Powder, Unsweetened Whipping Cream Powder), by Application (Bakery & Confectionery, Icecream & frozen desserts, Beverages, Others) and Regional Analysis, 2023-2030

ホイップクリームパウダーの世界市場は2022年に約8億9,260万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には7.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ホイップクリームパウダー市場は、液体ホイップクリ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2023年10月4日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報・注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

ホイップクリームパウダーの世界市場は2022年に約8億9,260万米ドルと評価され、予測期間2023-2030年には7.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。ホイップクリームパウダー市場は、液体ホイップクリームの便利な代替品である粉末ホイップクリームのビジネスと取引を指す。ホイップクリームパウダーは通常、特殊な乾燥工程を経て液体クリームを脱水することで作られる。これは、一般的に食品・飲料業界、特にデザート、菓子、ベーカリーソース、飲料の調製に使用されます。ホイップクリームパウダーの世界市場の主な原動力は、ベーカリーや製菓用ソースの需要の増加と粉末乳製品用ソースの需要の増加である。また、消費者のライフスタイルや嗜好の変化、利便性、保存期間の延長が市場成長に有利な成長機会を生み出している。

粉ミルクの消費量が増加していることは、ホイップクリームパウダーのようなミルクベースの製品の生産と入手に好影響を与える可能性がある。より多くの牛乳が粉ミルクに加工されるにつれて、ホイップクリームパウダーの入手可能性と価格が上昇し、市場の成長につながる可能性がある。畜産酪農省によると、2021年度にインドが輸出した粉ミルクは約17,000トンで、前年度より増加した。2022年度末の輸出量は約3万7000トンに達すると推定されている。しかし、2023~2030年の予測期間を通じて、ホイップクリームパウダーの高コストが市場の成長を阻害している。

ホイップクリームパウダーの世界市場調査で考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、中東&アフリカを含みます。2022年、米国とカナダを含む北米地域はホイップクリームパウダーの重要な市場です。この市場を牽引しているのは、堅調な外食産業、コンビニエンス・フード・ソースの需要拡大、ベーカリーや製菓アイテムの人気である。この地域はまた、ホームベーカリーや料理のトレンドが高まっており、ホイップクリーム・パウダーの需要をさらに押し上げている。これとともに、アジア太平洋地域はホイップクリーム・パウダー市場の著しい成長を経験している。ライフスタイルの変化、都市化、西洋の食文化の影響などの要因が、ベーキングやデザートソースの需要増加に寄与しており、これがホイップクリームパウダーの需要を牽引している。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り:
クラフト・ハインツ・カンパニー
ウィルトン・ブランズLLC
ウェイクフィールド・フード社
ベティ・クロッカー
オージーブレンドLLC
Dr. Oetker
ウェル&グッドLLC
フージャーヒルファーム
アダムス・フード・イングリーディエンツ・リミテッド
スイスベーク・インジェディエンツ社

市場における最近の動き
 2022年2月、欧州に本社を置く食品飲料会社PT Lautan Natural Krimerindo (LNK)はRichCreme Whip Creme Powderという新製品を発表した。現在のソース・セレクションにこの新製品が加わることで、顧客はホイップクリームの選択肢を増やすことができる。

ホイップクリームパウダーの世界市場レポートスコープ:
 過去データ - 2020 - 2021
 推計基準年 - 2022年
 予測期間 - 2023-2030
 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
 対象セグメント - 供給源、タイプ、用途、地域
 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ
 カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加または変更

本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。

また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境とソースの提供に関する詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:

ソース別
乳製品
非乳製品
タイプ別
加糖ホイップクリームパウダー
無糖ホイップクリームパウダー
用途別
ベーカリー&製菓
アイスクリーム・冷菓
飲料
その他

地域別

北米
米国
カナダ

ヨーロッパ
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア太平洋
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
RoAPAC

ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ

中東・アフリカ
サウジアラビア
南アフリカ
その他の中東・アフリカ

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目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Million)
1.2.1. Whipping Cream Powder Market, by Region, 2020-2030 (USD Million)
1.2.2. Whipping Cream Powder Market, by Source, 2020-2030 (USD Million)
1.2.3. Whipping Cream Powder Market, by Type, 2020-2030 (USD Million)
1.2.4. Whipping Cream Powder Market, by Application, 2020-2030 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Whipping Cream Powder Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Whipping Cream Powder Market Dynamics
3.1. Whipping Cream Powder Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing Demand for Bakery and Confectionery Products
3.1.1.2. Increasing demand for powdered dairy products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High Cost of Whipping Cream Powder
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing demand for powdered dairy products
3.1.3.2. Rising demand for milk powder
Chapter 4. Global Whipping Cream Powder Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Whipping Cream Powder Market, by Source
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Whipping Cream Powder Market by Source, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Whipping Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Million)
5.4. Whipping Cream Powder Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Dairy
5.4.2. Non-dairy
Chapter 6. Global Whipping Cream Powder Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Whipping Cream Powder Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Whipping Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Million)
6.4. Whipping Cream Powder Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Sweetened Whipping Cream Powder
6.4.2. Unsweetened Whipping Cream Powder
Chapter 7. Global Whipping Cream Powder Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Whipping Cream Powder Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Whipping Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Million)
7.4. Whipping Cream Powder Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery & Confectionery
7.4.2. Icecream & frozen desserts
7.4.3. Beverages
7.4.4. Others
Chapter 8. Global Whipping Cream Powder Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Whipping Cream Powder Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Whipping Cream Powder Market
8.4.1. U.S. Whipping Cream Powder Market
8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Whipping Cream Powder Market
8.5. Europe Whipping Cream Powder Market Snapshot
8.5.1. U.K. Whipping Cream Powder Market
8.5.2. Germany Whipping Cream Powder Market
8.5.3. France Whipping Cream Powder Market
8.5.4. Spain Whipping Cream Powder Market
8.5.5. Italy Whipping Cream Powder Market
8.5.6. Rest of Europe Whipping Cream Powder Market
8.6. Asia-Pacific Whipping Cream Powder Market Snapshot
8.6.1. China Whipping Cream Powder Market
8.6.2. India Whipping Cream Powder Market
8.6.3. Japan Whipping Cream Powder Market
8.6.4. Australia Whipping Cream Powder Market
8.6.5. South Korea Whipping Cream Powder Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Whipping Cream Powder Market
8.7. Latin America Whipping Cream Powder Market Snapshot
8.7.1. Brazil Whipping Cream Powder Market
8.7.2. Mexico Whipping Cream Powder Market
8.8. Middle East & Africa Whipping Cream Powder Market
8.8.1. Saudi Arabia Whipping Cream Powder Market
8.8.2. South Africa Whipping Cream Powder Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Whipping Cream Powder Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Kraft Heinz Company
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Wilton Brands LLC
9.3.3. Weikfield Food Pvt Ltd
9.3.4. Betty Crocker
9.3.5. AussieBlends LLC
9.3.6. Dr. Oetker
9.3.7. Well & Good, LLC
9.3.8. Hoosier Hill Farm
9.3.9. Adams Food Ingredients Ltd.
9.3.10. Swiss Bake Ingredients Pvt.
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

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Summary

Global Whipping Cream Powder Market is valued at approximately USD 892.6 million in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 7.5% over the forecast period 2023-2030. The Whipping Cream Powder market refers to the business and trade of powdered whipping cream, which is a convenient alternative to liquid whipping cream. Whipping cream powder is typically made by dehydrating liquid cream through a specialized drying process. It is commonly used in the food and beverage industry, particularly in the preparation of desserts, confectioneries, bakery Sources, and beverages. The major driving factor for the Global Whipping Cream Powder Market is the growing demand for bakery and confectionery Sources and the increasing demand for powdered dairy Sources. Moreover, changing consumer lifestyles, preferences and convenience and longer shelf life are creating lucrative growth opportunities for the market growth.

The consumption of milk powder is increasing, it can positively impact the production and availability of milk-based products like whipping cream powder. As more milk is being processed into milk powder, there may be an increase in the availability and affordability of whipping cream powder, leading to its growth in the market. According to the Department of Animal Husbandry and Dairying, India exported approximately 17,000 metric tons of milk powder in the fiscal year 2021, which represented an increase compared to the previous fiscal year. It is estimated that the volume of milk powder exported by the end of the fiscal year 2022 reached around 37,000 metric tons. However, the high cost of Whipping Cream Powder stifles market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Whipping Cream Powder Market study includes Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. In 2022, The North American region, including the United States and Canada, is a significant market for whipping cream powder. The market is driven by the robust food service industry, growing demand for convenience food Sources, and the popularity of bakery and confectionery items. The region also witnesses a rising trend of home baking and cooking, further boosting the demand for whipping cream powder. Along with this, Asia Pacific is experiencing significant growth in the whipping cream powder market. Factors such as changing lifestyles, urbanization, and the influence of Western food culture contribute to the increasing demand for baking and dessert Sources, which in turn drives the demand for whipping cream powder.

Major market player included in this report are:
Kraft Heinz Company
Wilton Brands LLC
Weikfield Food Pvt Ltd
Betty Crocker
AussieBlends LLC
Dr. Oetker
Well & Good, LLC
Hoosier Hill Farm
Adams Food Ingredients Ltd.
Swiss Bake Ingredients Pvt. Ltd

Recent Developments in the Market:
 In February 2022, PT Lautan Natural Krimerindo (LNK), a food and beverage company with European headquarters, has unveiled a new product named RichCreme Whip Creme Powder. This addition to their current Source selection now gives customers more options for whipped cream.

Global Whipping Cream Powder Market Report Scope:
 Historical Data – 2020 - 2021
 Base Year for Estimation – 2022
 Forecast period - 2023-2030
 Report Coverage - Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
 Segments Covered - Source, Type, Application, Region
 Regional Scope - North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
 Customization Scope - Free report customization (equivalent up to 8 analyst’s working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and Source offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Source:
Dairy
Non-dairy
By Type:
Sweetened Whipping Cream Powder
Unsweetened Whipping Cream Powder
By Application:
Bakery & Confectionery
Icecream & frozen desserts
Beverages
Others

By Region:

North America
U.S.
Canada

Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC

Latin America
Brazil
Mexico

Middle East & Africa
Saudi Arabia
South Africa
Rest of Middle East & Africa



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Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Million)
1.2.1. Whipping Cream Powder Market, by Region, 2020-2030 (USD Million)
1.2.2. Whipping Cream Powder Market, by Source, 2020-2030 (USD Million)
1.2.3. Whipping Cream Powder Market, by Type, 2020-2030 (USD Million)
1.2.4. Whipping Cream Powder Market, by Application, 2020-2030 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Whipping Cream Powder Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Industry Evolution
2.2.2. Scope of the Study
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Whipping Cream Powder Market Dynamics
3.1. Whipping Cream Powder Market Impact Analysis (2020-2030)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing Demand for Bakery and Confectionery Products
3.1.1.2. Increasing demand for powdered dairy products
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. High Cost of Whipping Cream Powder
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increasing demand for powdered dairy products
3.1.3.2. Rising demand for milk powder
Chapter 4. Global Whipping Cream Powder Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis
4.3. PEST Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top investment opportunity
4.5. Top winning strategies
4.6. COVID-19 Impact Analysis
4.7. Disruptive Trends
4.8. Industry Expert Perspective
4.9. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Whipping Cream Powder Market, by Source
5.1. Market Snapshot
5.2. Global Whipping Cream Powder Market by Source, Performance - Potential Analysis
5.3. Global Whipping Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Source 2020-2030 (USD Million)
5.4. Whipping Cream Powder Market, Sub Segment Analysis
5.4.1. Dairy
5.4.2. Non-dairy
Chapter 6. Global Whipping Cream Powder Market, by Type
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Whipping Cream Powder Market by Type, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Whipping Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Million)
6.4. Whipping Cream Powder Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Sweetened Whipping Cream Powder
6.4.2. Unsweetened Whipping Cream Powder
Chapter 7. Global Whipping Cream Powder Market, by Application
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Whipping Cream Powder Market by Application, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Whipping Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Million)
7.4. Whipping Cream Powder Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Bakery & Confectionery
7.4.2. Icecream & frozen desserts
7.4.3. Beverages
7.4.4. Others
Chapter 8. Global Whipping Cream Powder Market, Regional Analysis
8.1. Top Leading Countries
8.2. Top Emerging Countries
8.3. Whipping Cream Powder Market, Regional Market Snapshot
8.4. North America Whipping Cream Powder Market
8.4.1. U.S. Whipping Cream Powder Market
8.4.1.1. Source breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.2. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
8.4.2. Canada Whipping Cream Powder Market
8.5. Europe Whipping Cream Powder Market Snapshot
8.5.1. U.K. Whipping Cream Powder Market
8.5.2. Germany Whipping Cream Powder Market
8.5.3. France Whipping Cream Powder Market
8.5.4. Spain Whipping Cream Powder Market
8.5.5. Italy Whipping Cream Powder Market
8.5.6. Rest of Europe Whipping Cream Powder Market
8.6. Asia-Pacific Whipping Cream Powder Market Snapshot
8.6.1. China Whipping Cream Powder Market
8.6.2. India Whipping Cream Powder Market
8.6.3. Japan Whipping Cream Powder Market
8.6.4. Australia Whipping Cream Powder Market
8.6.5. South Korea Whipping Cream Powder Market
8.6.6. Rest of Asia Pacific Whipping Cream Powder Market
8.7. Latin America Whipping Cream Powder Market Snapshot
8.7.1. Brazil Whipping Cream Powder Market
8.7.2. Mexico Whipping Cream Powder Market
8.8. Middle East & Africa Whipping Cream Powder Market
8.8.1. Saudi Arabia Whipping Cream Powder Market
8.8.2. South Africa Whipping Cream Powder Market
8.8.3. Rest of Middle East & Africa Whipping Cream Powder Market

Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Key Company SWOT Analysis
9.1.1. Company 1
9.1.2. Company 2
9.1.3. Company 3
9.2. Top Market Strategies
9.3. Company Profiles
9.3.1. Kraft Heinz Company
9.3.1.1. Key Information
9.3.1.2. Overview
9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.3.1.4. Product Summary
9.3.1.5. Recent Developments
9.3.2. Wilton Brands LLC
9.3.3. Weikfield Food Pvt Ltd
9.3.4. Betty Crocker
9.3.5. AussieBlends LLC
9.3.6. Dr. Oetker
9.3.7. Well & Good, LLC
9.3.8. Hoosier Hill Farm
9.3.9. Adams Food Ingredients Ltd.
9.3.10. Swiss Bake Ingredients Pvt.
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

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