世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

バッター・ブレッダー用プレミックスの世界市場規模調査、製品タイプ別(バッター・ブレッダー)、用途別(肉・魚介類・鶏肉・野菜)、地域別予測 2022-2028


Global Batter and Breader Premixes Market Size study, by Product Type (Batter and Breader), by Application (Meat, Fish & Seafood, Poultry, and Vegetables) and Regional Forecasts 2022-2028

バッターおよびブレッダー用プレミックスの世界市場は、2021年に約2億5,650万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。バッターとブレッダーのプレミッ... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月7日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

バッターおよびブレッダー用プレミックスの世界市場は、2021年に約2億5,650万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には6.4%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。バッターとブレッダーのプレミックスは、肉、鶏肉、野菜、魚、貝類を揚げたり焼いたりする際に、風味、食感、水分量を向上させるために使用できる食品コーティング剤です。バッターは、揚げ物の際に食材を濡らさないために使用される薄いコーティングです。小麦粉と卵、牛乳、水などの液体で作られます。バッターとブレッダーのプレミックス市場は、消費者のコンビニエンス・フードへの傾倒の高まりと、若者や若年層におけるファストフード文化のトレンドの高まりによって牽引されています。Statistaによると、2022年、コンビニエンス・フードのカテゴリーは228億4,000万米ドルの収益を生み出すと予想されています。収益は年率20.26%(CAGR 2022-2025)で上昇し、2025年には397億2000万米ドルの市場規模になると推定されています。さらに、National Chicken Councilによると、世界の一人当たりの鶏肉消費量は、2014年の83.8ポンドから2018年には93.8ポンドに増加しました。チキンは豚肉や牛肉製品と比較して低カロリーな肉であるため、これはより健康的な選択肢を求める顧客の嗜好の変化に起因しています。しかし、生鮮食品へのシフトは、2022年から2028年の予測期間における市場の成長を阻害しています。

バッター・ブレッダー用プレミックスの世界市場を調査した主な地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、肉の消費量が多く、ファストフードの店舗数が多いことから、市場をリードしています。しかし、アジア太平洋地域は、バッター・ブレッダー・プレミックスの利点に対する認知度の向上、シーフードや肉の消費量の増加、簡便なシーフード料理の受け入れなどにより、最も急速に成長すると予想されます。

本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです:
イングレディオン・インコーポレイテッド(Ingredion Incorporated
マコーミック・アンド・カンパニー・インク
ダッチプロテイン&サービスB.V.
コアレッセンスLLC
ケリーグループPLC
アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー
ボーマン イングリディエンツ
カーギル社
ニューウェッズ・フード・インク
ソリナグループ


本調査の目的は、近年の様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象地域と国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境とアプリケーションの詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
製品タイプ別
バッター用プレミックス
ブレッダー用プレミックス
アプリケーション別
肉類
魚・シーフード
家禽類
野菜

地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のバッターおよびブレッダー用プレミックス市場のターゲットオーディエンス:

主要なコンサルティング会社およびアドバイザーの方々
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家


ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Batter and Breader Premixes Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Batter and Breader Premixes Market, by Product Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Batter and Breader Premixes Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Batter and Breader Premixes Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Batter and Breader Premixes Market Dynamics
3.1. Batter and Breader Premixes Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing inclination of the consumers toward convenience foods
3.1.1.2. Growing trend of fast-food culture both among young and youth population
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Shift toward fresh food products
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increase in investments in research & development for new batter & breader technologies
3.1.3.2. Rising consumer demand for nutritious, low-calorie, organic, and gluten-free ingredients
Chapter 4. Global Batter and Breader Premixes Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Batter and Breader Premixes Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Batter and Breader Premixes Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Batter and Breader Premixes Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million)
6.4. Batter and Breader Premixes Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Meat
6.4.2. Fish & Seafood
6.4.3. Poultry
6.4.4. Vegetables
Chapter 7. Global Batter and Breader Premixes Market, by Product Type
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Batter and Breader Premixes Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Batter and Breader Premixes Market Estimates & Forecasts by Product Type, 2018-2028 (USD Million)
7.4. Batter and Breader Premixes Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Batter Premixes
7.4.2. Breader Premixes
Chapter 8. Global Batter and Breader Premixes Market, Regional Analysis
8.1. Batter and Breader Premixes Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Batter and Breader Premixes Market
8.2.1. U.S. Batter and Breader Premixes Market
8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Batter and Breader Premixes Market
8.3. Europe Batter and Breader Premixes Market Snapshot
8.3.1. U.K. Batter and Breader Premixes Market
8.3.2. Germany Batter and Breader Premixes Market
8.3.3. France Batter and Breader Premixes Market
8.3.4. Spain Batter and Breader Premixes Market
8.3.5. Italy Batter and Breader Premixes Market
8.3.6. Rest of Europe Batter and Breader Premixes Market
8.4. Asia-Pacific Batter and Breader Premixes Market Snapshot
8.4.1. China Batter and Breader Premixes Market
8.4.2. India Batter and Breader Premixes Market
8.4.3. Japan Batter and Breader Premixes Market
8.4.4. Australia Batter and Breader Premixes Market
8.4.5. South Korea Batter and Breader Premixes Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Batter and Breader Premixes Market
8.5. Latin America Batter and Breader Premixes Market Snapshot
8.5.1. Brazil Batter and Breader Premixes Market
8.5.2. Mexico Batter and Breader Premixes Market
8.6. Rest of The World Batter and Breader Premixes Market
Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Dutch Protein & Services B.V.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Archer-Daniels-Midland Company
9.2.3. Bowman Ingredients
9.2.4. Cargill Inc.
9.2.5. Coalescence LLC
9.2.6. Ingredion Incorporated
9.2.7. Kerry Group PLC
9.2.8. McCormick & Company, Inc
9.2.9. Newly Weds Food, Inc.
9.2.10. Solina Group
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Batter and Breader Premixes Market is valued at approximately USD 2516.5 million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6.4% over the forecast period 2022-2028. Batter and breader premixes are food coatings that can be used to improve the flavor, texture, and moisture content of meat, poultry, vegetables, fish, and shellfish while frying or grilling. Batter is a thin coating that is used to keep the food wet during deep frying. It's made with flour and liquids like eggs, milk, or water. Batter and Breader premixes market is driven by increasing inclination of the consumers toward convenience foods and growing trend of fast-food culture both among young and youth populations. As per Statista, in 2022, the Convenience Food category is expected to generate USD 22.84 billion in revenue. Revenue is estimated to rise at a 20.26 percent annual rate (CAGR 2022-2025), resulting in a market volume of USD 39.72 billion by 2025. Furthermore, the global per capita consumption of chicken increased from 83.8 pounds in 2014 to 93.8 pounds in 2018, according to the National Chicken Council. Since chicken is a low-calorie meat compared to pork and beef products, this is owing to shifting customer preferences for healthier choices. However, the shift toward fresh food products impedes the growth of the market over the forecast period of2022-2028.

The key regions considered for the global Batter and Breader Premixes Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America is leading the market, owing to higher consumption of meat and higher number of fast-food outlets. However, Asia Pacific is expected to be the fastest growing region due to increased awareness of the benefits of batter and breader premixes, as well as an increase in seafood and meat consumption, as well as acceptance of convenience and seafood dishes.

Major market players included in this report are:
Ingredion Incorporated
McCormick & Company, Inc
Dutch Protein & Services B.V.
Coalescence LLC
Kerry Group PLC
Archer-Daniels-Midland Company
Bowman Ingredients
Cargill Inc.
Newly Weds Food, Inc.
Solina Group


The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and Application offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product Type:
Batter Premixes
Breader Premixes
By Application:
Meat
Fish & Seafood
Poultry
Vegetables

By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Batter and Breader Premixes Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors



ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Batter and Breader Premixes Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Batter and Breader Premixes Market, by Product Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Batter and Breader Premixes Market, by Application, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Batter and Breader Premixes Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Batter and Breader Premixes Market Dynamics
3.1. Batter and Breader Premixes Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Increasing inclination of the consumers toward convenience foods
3.1.1.2. Growing trend of fast-food culture both among young and youth population
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Shift toward fresh food products
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Increase in investments in research & development for new batter & breader technologies
3.1.3.2. Rising consumer demand for nutritious, low-calorie, organic, and gluten-free ingredients
Chapter 4. Global Batter and Breader Premixes Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario
Chapter 6. Global Batter and Breader Premixes Market, by Application
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Batter and Breader Premixes Market by Application, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Batter and Breader Premixes Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Million)
6.4. Batter and Breader Premixes Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Meat
6.4.2. Fish & Seafood
6.4.3. Poultry
6.4.4. Vegetables
Chapter 7. Global Batter and Breader Premixes Market, by Product Type
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Batter and Breader Premixes Market by Product Type, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Batter and Breader Premixes Market Estimates & Forecasts by Product Type, 2018-2028 (USD Million)
7.4. Batter and Breader Premixes Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Batter Premixes
7.4.2. Breader Premixes
Chapter 8. Global Batter and Breader Premixes Market, Regional Analysis
8.1. Batter and Breader Premixes Market, Regional Market Snapshot
8.2. North America Batter and Breader Premixes Market
8.2.1. U.S. Batter and Breader Premixes Market
8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028
8.2.2. Canada Batter and Breader Premixes Market
8.3. Europe Batter and Breader Premixes Market Snapshot
8.3.1. U.K. Batter and Breader Premixes Market
8.3.2. Germany Batter and Breader Premixes Market
8.3.3. France Batter and Breader Premixes Market
8.3.4. Spain Batter and Breader Premixes Market
8.3.5. Italy Batter and Breader Premixes Market
8.3.6. Rest of Europe Batter and Breader Premixes Market
8.4. Asia-Pacific Batter and Breader Premixes Market Snapshot
8.4.1. China Batter and Breader Premixes Market
8.4.2. India Batter and Breader Premixes Market
8.4.3. Japan Batter and Breader Premixes Market
8.4.4. Australia Batter and Breader Premixes Market
8.4.5. South Korea Batter and Breader Premixes Market
8.4.6. Rest of Asia Pacific Batter and Breader Premixes Market
8.5. Latin America Batter and Breader Premixes Market Snapshot
8.5.1. Brazil Batter and Breader Premixes Market
8.5.2. Mexico Batter and Breader Premixes Market
8.6. Rest of The World Batter and Breader Premixes Market
Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Company Profiles
9.2.1. Dutch Protein & Services B.V.
9.2.1.1. Key Information
9.2.1.2. Overview
9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
9.2.1.4. Product Summary
9.2.1.5. Recent Developments
9.2.2. Archer-Daniels-Midland Company
9.2.3. Bowman Ingredients
9.2.4. Cargill Inc.
9.2.5. Coalescence LLC
9.2.6. Ingredion Incorporated
9.2.7. Kerry Group PLC
9.2.8. McCormick & Company, Inc
9.2.9. Newly Weds Food, Inc.
9.2.10. Solina Group
Chapter 10. Research Process
10.1. Research Process
10.1.1. Data Mining
10.1.2. Analysis
10.1.3. Market Estimation
10.1.4. Validation
10.1.5. Publishing
10.2. Research Attributes
10.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(meat)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る