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食品酵素市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2031年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ)


Food Enzymes Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2031 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

世界の食品酵素市場は、2024年から2031年までの複合年間成長率(CAGR)が5.80%と予想され、大きな成長が見込まれている。売上高は32億2,000万米ドルから予測期間終了時には約47億9,000万米ドルに増加すると予測... もっと見る

 

 

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Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2024年10月22日 US$4,995
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サマリー

世界の食品酵素市場は、2024年から2031年までの複合年間成長率(CAGR)が5.80%と予想され、大きな成長が見込まれている。売上高は32億2,000万米ドルから予測期間終了時には約47億9,000万米ドルに増加すると予測されている。このプレスリリースでは、このダイナミックな業界を形成している主要な市場洞察、促進要因、機会、地域分析、有力企業について概説します。

市場インサイト

食品酵素市場は、クリーンラベル原料や健康志向の製品に対する消費者の嗜好に後押しされ、様々な分野で需要が増加している。食品酵素は、製品の品質向上、栄養面での利点の提供、乳化剤のような従来の添加物の代替など、複数の機能を果たす。この傾向は、食品サプライチェーンに不可欠なベーカリー、乳製品、発酵食品分野で特に強い。

市場成長の原動力

1.乳化剤の代替品としての食品酵素の利用

食品酵素は、食品において効果的な乳化剤としての役割を果たすことができる機能的特性を有している。クリーンラベル原料を取り巻く規制が厳しくなるにつれて、食品酵素の需要が高まっている。例えば、注目すべき食品酵素であるリパーゼは、脂肪をグリセロールと脂肪酸に分解することで従来の乳化剤の代わりとなり、ベーカリー製品の脂肪含量を低下させることができる。

2.発酵食品と飲料の消費拡大

コンブチャ、ザワークラウト、ケフィアなどの発酵食品の消費は、その健康上の利点から顕著に増加している。食品酵素は発酵プロセスで重要な役割を果たし、これらの製品の生産を促進し、栄養価を高める。消費者の健康志向へのシフトは、食品酵素の需要をさらに押し上げるだろう。

3.アクリルアミド濃度の低減

アクリルアミドは、高温の食品加工中に生成される発がん性物質であり、懸念が高まっている。食品酵素はアクリルアミド・レベルを最大90%低減できるため、ベーカリーやスナック食品により安全な代替品を提供できる。アクリルアミドの健康リスクに対する認識が高まるにつれて、食品酵素の市場も拡大するだろう。

4.無乳糖乳製品への需要の増加

世界人口の推定65%が何らかのレベルの乳糖不耐症を経験していることから、無乳糖乳製品に対する需要が高まっている。ラクターゼ酵素はこうした代替製品の製造に不可欠であり、メーカーはより幅広い消費者層に対応することができる。例えば、Novozymes社は乳製品中の乳糖を減らすことを目的としたラクターゼ酵素Sapheraを発売した。

ビジネスチャンス

食品酵素市場は、特にベーカリー、乳製品、飲料などの分野で数多くのビジネスチャンスを提供している。ベーカリー分野は特に顕著で、食品酵素は製品の品質と保存性を高める。消費者の嗜好がより健康的でクリーンなラベルの製品へと進化するにつれて、メーカーは酵素製品の革新と多様化を進めている。

地域別インサイト

北米

北米の食品酵素市場は、健康志向の製品に対する旺盛な需要が特徴である。消費者は栄養価の高い食品を求めるようになっており、この地域の成長を牽引している。

欧州

欧州市場も、主にベーカリー産業の隆盛によって拡大している。この地域では、酵素を食品添加物に分類していない良好な規制環境が、酵素の採用を促進している。

アジア太平洋

南アジアと東アジアの国々は、中産階級の増加と健康意識の高まりによって大幅な成長が見込まれる。この地域は、特にベーカリーおよび乳製品セクターの食品酵素メーカーにとって大きなビジネスチャンスとなる。

主要プレーヤー

食品酵素市場は、主に地域プレーヤーが大きな存在感を示しており、北米と西欧が市場シェアの約50~70%を占めている。この分野をリードする主要企業は以下の通りである:

-デュポン

-ケリー社

-DSM社

-ノボザイムズ

-BASF SE

-チャー・ハンセン・ホールディング A/S

-アドバンスト・エンザイム・テクノロジーズ

-ABエンザイムズ

-バイオ触媒

-インフィニータ・バイオテック社

-アマノエンザイム

-クリエイティブ・エンザイムズ

-バイオシューティカ

-オームジーン・バイオサイエンス

-スターネンザイムGmbH & co.KG

-サンソン

-エンメックス

-シークエンス・バイオテック

-オウム酵素

-ウルトラバイオロジックス社

食品酵素市場のセグメンテーション

製品タイプ別

-炭水化物分解酵素

oアミラーゼ

oセルラーゼ

oラクターゼ

oペクチナーゼ

その他

-プロテアーゼ

-リパーゼ

-その他

ソース別

-微生物

菌類

oバクテリア

酵母

-植物と動物

用途別

-ベーカリー

パン

パスタ・麺類

-飲料

アルコール飲料

フルーツジュース

-乳製品

oチーズ製造

o発酵乳製品

-澱粉改質

-タンパク質改質

-食肉加工

-その他

地域別

-北米

-ラテンアメリカ

-ヨーロッパ

-南アジア・太平洋

-東アジア

-中東・アフリカ



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目次

1.要旨
1.1.世界の食品酵素市場のスナップショット
1.2.将来予測
1.3.主要市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額別、2024年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.市場機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.COVID-19インパクト分析
2.5.1.供給
2.5.2.需要
2.6.ウクライナ・ロシア紛争の影響
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.PESTLE分析
3.世界の食品酵素市場の展望、2018年~2030年
3.1.食品用酵素の世界市場展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
3.1.1.主要ハイライト
3.1.1.1.炭水化物分解酵素
3.1.1.1.1.アミラーゼ
3.1.1.1.2.セルラーゼ
3.1.1.1.3.ラクターゼ
3.1.1.1.4.ペクチナーゼ
3.1.1.1.5.その他
3.1.1.2.プロテアーゼ
3.1.1.3.リパーゼ
3.1.1.4.その他
3.2.世界の食品酵素市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
3.2.1.主要ハイライト
3.2.1.1.微生物
3.2.1.1.1.菌類
3.2.1.1.2.細菌
3.2.1.1.3.酵母
3.2.1.2.植物と動物
3.3.食品用酵素の世界市場展望、用途別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
3.3.1.主要ハイライト
3.3.1.1.ベーカリー
3.3.1.1.1.パン
3.3.1.1.2.パスタ・麺類
3.3.1.2.飲料
3.3.1.2.1.アルコール飲料
3.3.1.2.2.果汁飲料
3.3.1.3.乳製品
3.3.1.3.1.チーズ製造
3.3.1.3.2.発酵乳製品
3.3.1.4.でんぷんの改質
3.3.1.5.タンパク質の改質
3.3.1.6.食肉加工
3.3.1.7.その他
3.4.食品用酵素の世界市場展望、地域別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
3.4.1.主要ハイライト
3.4.1.1.北米
3.4.1.2.欧州
3.4.1.3.アジア太平洋
3.4.1.4.ラテンアメリカ
3.4.1.5.中東・アフリカ
4.北米の食品酵素市場の展望、2018~2030年
4.1.北米の食品酵素市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018年~2030年
4.1.1.主要ハイライト
4.1.1.1.炭水化物分解酵素
4.1.1.1.1.アミラーゼ
4.1.1.1.2.セルラーゼ
4.1.1.1.3.ラクターゼ
4.1.1.1.4.ペクチナーゼ
4.1.1.1.5.その他
4.1.1.2.プロテアーゼ
4.1.1.3.リパーゼ
4.1.1.4.その他
4.2.北米の食品酵素市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
4.2.1.主要ハイライト
4.2.1.1.微生物
4.2.1.1.1.菌類
4.2.1.1.2.細菌
4.2.1.1.3.酵母
4.2.1.2.植物と動物
4.3.北米の食品酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
4.3.1.主要ハイライト
4.3.1.1.ベーカリー
4.3.1.1.1.パン
4.3.1.1.2.パスタ・麺類
4.3.1.2.飲料
4.3.1.2.1.アルコール飲料
4.3.1.2.2.果汁飲料
4.3.1.3.乳製品
4.3.1.3.1.チーズ製造
4.3.1.3.2.発酵乳製品
4.3.1.4.でんぷんの改質
4.3.1.5.タンパク質の改質
4.3.1.6.食肉加工
4.3.1.7.その他
4.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
4.4.北米の食品酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
4.4.1.主要ハイライト
4.4.1.1.米国の食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
4.4.1.2.米国の食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
4.4.1.3.米国の食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
4.4.1.4.カナダの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
4.4.1.5.カナダの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
4.4.1.6.カナダの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
4.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
5.欧州の食品用酵素市場の展望、2018年~2030年
5.1.欧州の食品用酵素市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
5.1.1.主要ハイライト
5.1.1.1.炭水化物分解酵素
5.1.1.1.1.アミラーゼ
5.1.1.1.2.セルラーゼ
5.1.1.1.3.ラクターゼ
5.1.1.1.4.ペクチナーゼ
5.1.1.1.5.その他
5.1.1.2.プロテアーゼ
5.1.1.3.リパーゼ
5.1.1.4.その他
5.2.欧州の食品酵素市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
5.2.1.主要ハイライト
5.2.1.1.微生物
5.2.1.1.1.菌類
5.2.1.1.2.細菌
5.2.1.1.3.酵母
5.2.1.2.植物と動物
5.3.欧州の食品酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
5.3.1.主なハイライト
5.3.1.1.ベーカリー
5.3.1.1.1.パン
5.3.1.1.2.パスタ・麺類
5.3.1.2.飲料
5.3.1.2.1.アルコール飲料
5.3.1.2.2.果汁飲料
5.3.1.3.乳製品
5.3.1.3.1.チーズ製造
5.3.1.3.2.発酵乳製品
5.3.1.4.でんぷんの改質
5.3.1.5.タンパク質の改質
5.3.1.6.食肉加工
5.3.1.7.その他
5.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
5.4.欧州食品酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
5.4.1.主要ハイライト
5.4.1.1.ドイツの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.2.ドイツの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.3.ドイツの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.4.イギリスの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
5.4.1.5.イギリスの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.6.イギリスの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.7.フランスの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.8.フランスの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.9.フランスの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.10.イタリアの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.11.イタリアの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
5.4.1.12.イタリアの食品用酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.13.トルコの食品用酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.14.トルコの食品用酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.15.トルコの食品用酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.16.ロシアの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.17.ロシアの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.18.ロシアの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.1.19.その他のヨーロッパの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
5.4.1.20.その他のヨーロッパの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
5.4.1.21.その他のヨーロッパの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
5.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.アジア太平洋地域のキャッサバ澱粉市場の展望、2018年~2030年
6.1.アジア太平洋地域のキャッサバ澱粉市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.1.1.主要ハイライト
6.1.1.1.炭水化物分解酵素
6.1.1.1.1.アミラーゼ
6.1.1.1.2.セルラーゼ
6.1.1.1.3.ラクターゼ
6.1.1.1.4.ペクチナーゼ
6.1.1.1.5.その他
6.1.1.2.プロテアーゼ
6.1.1.3.リパーゼ
6.1.1.4.その他
6.2.アジア太平洋地域の食品酵素市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
6.2.1.主要ハイライト
6.2.1.1.微生物
6.2.1.1.1.菌類
6.2.1.1.2.細菌
6.2.1.1.3.酵母
6.2.1.2.植物と動物
6.3.アジア太平洋地域の食品酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
6.3.1.主要ハイライト
6.3.1.1.ベーカリー
6.3.1.1.1.パン
6.3.1.1.2.パスタ・麺類
6.3.1.2.飲料
6.3.1.2.1.アルコール飲料
6.3.1.2.2.果汁飲料
6.3.1.3.乳製品
6.3.1.3.1.チーズ製造
6.3.1.3.2.発酵乳製品
6.3.1.4.でんぷんの改質
6.3.1.5.タンパク質の改質
6.3.1.6.食肉加工
6.3.1.7.その他
6.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.4.アジア太平洋地域の食品用酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
6.4.1.主要ハイライト
6.4.1.1.中国の食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)、数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.2.中国の食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
6.4.1.3.中国の食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.4.日本の食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.5.日本の食品用酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)、数量(トン)、2018年〜2030年
6.4.1.6.日本の食品用酵素市場:用途別、金額(億米ドル)、数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.7.韓国の食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.8.韓国の食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.9.韓国の食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.10.インドの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.11.インドの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.12.インドの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.13.東南アジアの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.14.東南アジアの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.15.東南アジアの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.16.その他のアジア太平洋地域の食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.17.アジア太平洋地域の残りの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.1.18.アジア太平洋地域の残りの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
6.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.中南米の食品用酵素市場の展望、2018年~2030年
7.1.ラテンアメリカの食品酵素市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
7.1.1.主要ハイライト
7.1.1.1.炭水化物分解酵素
7.1.1.1.1.アミラーゼ
7.1.1.1.2.セルラーゼ
7.1.1.1.3.ラクターゼ
7.1.1.1.4.ペクチナーゼ
7.1.1.1.5.その他
7.1.1.2.プロテアーゼ
7.1.1.3.リパーゼ
7.1.1.4.その他
7.2.ラテンアメリカの食品酵素市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
7.2.1.1.微生物
7.2.1.1.1.菌類
7.2.1.1.2.細菌
7.2.1.1.3.酵母
7.2.1.2.植物と動物
7.3.ラテンアメリカの食品酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
7.3.1.主要ハイライト
7.3.1.1.ベーカリー
7.3.1.1.1.パン
7.3.1.1.2.パスタ・麺類
7.3.1.2.飲料
7.3.1.2.1.アルコール飲料
7.3.1.2.2.果汁飲料
7.3.1.3.乳製品
7.3.1.3.1.チーズ製造
7.3.1.3.2.発酵乳製品
7.3.1.4.でんぷんの改質
7.3.1.5.タンパク質の改質
7.3.1.6.食肉加工
7.3.1.7.その他
7.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.4.ラテンアメリカの食品酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
7.4.1.主要ハイライト
7.4.1.1.ブラジルの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.2.ブラジルの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.3.ブラジルの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.4.メキシコの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.5.メキシコの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
7.4.1.6.メキシコの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.7.アルゼンチンの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.8.アルゼンチンの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.9.アルゼンチンの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.10.ラテンアメリカのその他の地域の食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年〜2030年
7.4.1.11.ラテンアメリカの残りの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.1.12.ラテンアメリカのその他の食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
7.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.中東・アフリカの食品用酵素市場の展望、2018年~2030年
8.1.中東・アフリカ食品酵素市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.1.1.主要ハイライト
8.1.1.1.炭水化物分解酵素
8.1.1.1.1.アミラーゼ
8.1.1.1.2.セルラーゼ
8.1.1.1.3.ラクターゼ
8.1.1.1.4.ペクチナーゼ
8.1.1.1.5.その他
8.1.1.2.プロテアーゼ
8.1.1.3.リパーゼ
8.1.1.4.その他
8.2.中東・アフリカの食品酵素市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)および数量(トン)、2018~2030年
8.2.1.主要ハイライト
8.2.1.1.微生物
8.2.1.1.1.菌類
8.2.1.1.2.細菌
8.2.1.1.3.酵母
8.2.1.2.植物と動物
8.2.2.中東・アフリカの食品酵素市場の展望、用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
8.2.2.1.ベーカリー
8.2.2.1.1.パン
8.2.2.1.2.パスタ・麺類
8.2.2.2.飲料
8.2.2.2.1.アルコール飲料
8.2.2.2.2.果汁飲料
8.2.2.3.乳製品
8.2.2.3.1.チーズ製造
8.2.2.3.2.発酵乳製品
8.2.2.4.でんぷんの改質
8.2.2.5.タンパク質の改質
8.2.2.6.食肉加工
8.2.2.7.その他
8.2.3.BPS分析/市場魅力度分析
8.3.中東・アフリカ食品酵素市場の展望、国別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018~2030年
8.3.1.主要ハイライト
8.3.1.1.GCCの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.2.GCCの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.3.GCCの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.4.南アフリカの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.5.南アフリカの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.6.南アフリカの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.7.エジプトの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.8.エジプト食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.9.エジプトの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.10.ナイジェリアの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.11.ナイジェリアの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.12.ナイジェリアの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.13.その他の中東・アフリカの食品酵素市場:製品タイプ別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.14.その他の中東・アフリカの食品酵素市場:供給源別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.1.15.中東・アフリカの残りの食品酵素市場:用途別、金額(億米ドル)・数量(トン)、2018年~2030年
8.3.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.競争環境
9.1.用途別対供給源別ヒートマップ
9.2.メーカー対供給元別ヒートマップ
9.3.企業市場シェア分析、2024年
9.4.競合ダッシュボード
9.5.企業プロフィール
9.5.1.デュポン
9.5.1.1.会社概要
9.5.1.2.製品ポートフォリオ
9.5.1.3.財務概要
9.5.1.4.事業戦略と展開
9.5.2.ケリー社
9.5.2.1.会社概要
9.5.2.2.製品ポートフォリオ
9.5.2.3.財務概要
9.5.2.4.事業戦略と展開
9.5.3.DSM
9.5.3.1.会社概要
9.5.3.2.製品ポートフォリオ
9.5.3.3.財務概要
9.5.3.4.事業戦略と展開
9.5.4.ノボザイムズ
9.5.4.1.会社概要
9.5.4.2.製品ポートフォリオ
9.5.4.3.財務概要
9.5.4.4.事業戦略と展開
9.5.5.BASF SE
9.5.5.1.会社概要
9.5.5.2.製品ポートフォリオ
9.5.5.3.財務概要
9.5.5.4.事業戦略と展開
9.5.6.Chr.Hansen Holding A/S
9.5.6.1.会社概要
9.5.6.2.製品ポートフォリオ
9.5.6.3.財務概要
9.5.6.4.事業戦略と展開
9.5.7.アドバンスト・エンザイム・テクノロジーズ
9.5.7.1.会社概要
9.5.7.2.製品ポートフォリオ
9.5.7.3.財務概要
9.5.7.4.事業戦略と展開
9.5.8.ABエンザイムズ
9.5.8.1.会社概要
9.5.8.2.製品ポートフォリオ
9.5.8.3.財務概要
9.5.8.4.事業戦略と展開
9.5.9.生体触媒
9.5.9.1.会社概要
9.5.9.2.製品ポートフォリオ
9.5.9.3.財務概要
9.5.9.4.事業戦略と展開
9.5.10.インフィニータ・バイオテック・プライベート・リミテッド
9.5.10.1.会社概要
9.5.10.2.製品ポートフォリオ
9.5.10.3.財務概要
9.5.10.4.事業戦略と展開
9.5.11.天野エンザイム
9.5.11.1.会社概要
9.5.11.2.製品ポートフォリオ
9.5.11.3.財務概要
9.5.11.4.事業戦略と展開
9.5.12.クリエイティブ・エンザイムズ
9.5.12.1.会社概要
9.5.12.2.製品ポートフォリオ
9.5.12.3.財務概要
9.5.12.4.事業戦略と展開
9.5.13.バイオシューティカ
9.5.13.1.会社概要
9.5.13.2.製品ポートフォリオ
9.5.13.3.財務概要
9.5.13.4.事業戦略と展開
10.付録
10.1.調査方法
10.2.報告書の前提条件
10.3.頭字語および略語

 

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Summary

The global food enzymes market is poised for significant growth, with an expected compound annual growth rate (CAGR) of 5.80% from 2024 to 2031. Revenue is projected to rise from US$ 3.22 billion to approximately US$ 4.79 billion by the end of the forecast period. This press release outlines key market insights, drivers, opportunities, regional analysis, and prominent players shaping this dynamic industry.

Market Insights

The food enzymes market is witnessing an increasing demand across various sectors, driven by consumer preferences for clean label ingredients and health-oriented products. Food enzymes serve multiple functions, including enhancing product quality, providing nutritional benefits, and serving as substitutes for conventional additives like emulsifiers. This trend is particularly strong in bakery, dairy, and fermented food sectors, which are integral to the food supply chain.

Drivers of Market Growth

1.Usage of Food Enzymes as Substitutes for Emulsifiers

Food enzymes possess functional properties that allow them to serve as effective emulsifiers in food products. As regulations surrounding clean label ingredients become stricter, the demand for food enzymes is rising. For example, lipase, a notable food enzyme, can replace traditional emulsifiers by breaking down fats into glycerol and fatty acids, thus lowering fat content in bakery items.

2.Growing Consumption of Fermented Food and Beverages

There has been a notable rise in the consumption of fermented products such as kombucha, sauerkraut, and kefir due to their health benefits. Food enzymes play a crucial role in the fermentation process, accelerating production and enhancing the nutritional profile of these products. The consumer shift towards healthier options will further drive the demand for food enzymes.

3.Reduction of Acrylamide Levels

Acrylamide, a carcinogenic substance formed during high-temperature food processing, is a growing concern. Food enzymes can reduce acrylamide levels by up to 90%, offering safer alternatives in bakery and snack foods. As awareness of acrylamide's health risks increases, so will the market for food enzymes.

4.Increasing Demand for Lactose-Free Dairy Products

With an estimated 65% of the global population experiencing some level of lactose intolerance, there is a rising demand for lactose-free dairy products. Lactase enzymes are essential in producing these alternatives, enabling manufacturers to cater to a broader consumer base. For instance, Novozymes launched Saphera, a lactase enzyme aimed at reducing lactose in dairy products.

Business Opportunities

The food enzymes market offers numerous business opportunities, particularly in sectors such as bakery, dairy, and beverages. The bakery segment is especially prominent, where food enzymes enhance product quality and shelf life. As consumer preferences evolve towards healthier, clean label products, manufacturers are encouraged to innovate and diversify their enzyme offerings.

Regional Insights

North America

The North American food enzymes market is characterized by a robust demand for health-oriented products. Consumers are increasingly seeking food with added nutritional benefits, driving growth in this region.

Europe

The European market is also expanding, primarily due to a thriving bakery industry. The region's favorable regulatory environment, which does not classify enzymes as food additives, facilitates their adoption.

Asia-Pacific

Countries in South Asia and East Asia are expected to witness substantial growth, driven by the rising middle class and increasing health awareness. The region presents a significant opportunity for food enzyme manufacturers, particularly in the bakery and dairy sectors.

Key Players

The food enzymes market is primarily characterized by a significant presence of regional players, with North America and Western Europe accounting for approximately 50% to 70% of market share. Key companies leading this space include:

•DuPont

•Kerry Inc.

•DSM

•Novozymes

•BASF SE

•Chr. Hansen Holding A/S

•Advanced Enzyme Technologies

•AB Enzymes

•Biocatalysts

•Infinita Biotech Private Limited

•Amano Enzyme Inc.

•Creative Enzymes

•Bioseutica

•Aumgene Biosciences

•STERNENZYM GMBH & CO. KG

•Sunson

•ENMEX

•Sequence Biotech

•Aum Enzymes

•Ultra Bio-Logics Inc.

Food Enzymes Market Segmentation

By Product Type:

•Carbohydrase

oAmylases

oCellulase

oLactases

oPectinase

oOthers

•Protease

•Lipase

•Others

By Source:

•Microorganisms

oFungi

oBacteria

oYeast

•Plant and Animals

By Application:

•Bakery

oBread

oPasta and Noodles

•Beverages

oAlcoholic Beverages

oFruit Juice

•Dairy

oCheese Production

oFermented Dairy Products

•Starch Modification

•Protein Modification

•Meat Processing

•Others

By Region:

•North America

•Latin America

•Europe

•South Asia & Pacific

•East Asia

•Middle East & Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Food Enzymes Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value, 2024
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Market Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. COVID-19 Impact Analysis
2.5.1. Supply
2.5.2. Demand
2.6. Impact of Ukraine-Russia Conflict
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. PESTLE Analysis
3. Global Food Enzymes Market Outlook, 2018 - 2030
3.1. Global Food Enzymes Market Outlook, by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
3.1.1. Key Highlights
3.1.1.1. Carbohydrase
3.1.1.1.1. Amylases
3.1.1.1.2. Cellulase
3.1.1.1.3. Lactases
3.1.1.1.4. Pectinase
3.1.1.1.5. Others
3.1.1.2. Protease
3.1.1.3. Lipase
3.1.1.4. Others
3.2. Global Food Enzymes Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
3.2.1. Key Highlights
3.2.1.1. Microorganisms
3.2.1.1.1. Fungi
3.2.1.1.2. Bacteria
3.2.1.1.3. Yeast
3.2.1.2. Plant and Animals
3.3. Global Food Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
3.3.1. Key Highlights
3.3.1.1. Bakery
3.3.1.1.1. Bread
3.3.1.1.2. Pasta and Noodles
3.3.1.2. Beverages
3.3.1.2.1. Alcoholic Beverages
3.3.1.2.2. Fruit Juice
3.3.1.3. Dairy
3.3.1.3.1. Cheese Production
3.3.1.3.2. Fermented Dairy Products
3.3.1.4. Starch Modification
3.3.1.5. Protein Modification
3.3.1.6. Meat Processing
3.3.1.7. Others
3.4. Global Food Enzymes Market Outlook, by Region, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
3.4.1. Key Highlights
3.4.1.1. North America
3.4.1.2. Europe
3.4.1.3. Asia Pacific
3.4.1.4. Latin America
3.4.1.5. Middle East & Africa
4. North America Food Enzymes Market Outlook, 2018 - 2030
4.1. North America Food Enzymes Market Outlook, by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.1.1. Key Highlights
4.1.1.1. Carbohydrase
4.1.1.1.1. Amylases
4.1.1.1.2. Cellulase
4.1.1.1.3. Lactases
4.1.1.1.4. Pectinase
4.1.1.1.5. Others
4.1.1.2. Protease
4.1.1.3. Lipase
4.1.1.4. Others
4.2. North America Food Enzymes Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.2.1. Key Highlights
4.2.1.1. Microorganisms
4.2.1.1.1. Fungi
4.2.1.1.2. Bacteria
4.2.1.1.3. Yeast
4.2.1.2. Plant and Animals
4.3. North America Food Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.3.1. Key Highlights
4.3.1.1. Bakery
4.3.1.1.1. Bread
4.3.1.1.2. Pasta and Noodles
4.3.1.2. Beverages
4.3.1.2.1. Alcoholic Beverages
4.3.1.2.2. Fruit Juice
4.3.1.3. Dairy
4.3.1.3.1. Cheese Production
4.3.1.3.2. Fermented Dairy Products
4.3.1.4. Starch Modification
4.3.1.5. Protein Modification
4.3.1.6. Meat Processing
4.3.1.7. Others
4.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
4.4. North America Food Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.1. Key Highlights
4.4.1.1. U.S. Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.1.2. U.S. Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.1.3. U.S. Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.1.4. Canada Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.1.5. Canada Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.1.6. Canada Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
4.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
5. Europe Food Enzymes Market Outlook, 2018 - 2030
5.1. Europe Food Enzymes Market Outlook, by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Carbohydrase
5.1.1.1.1. Amylases
5.1.1.1.2. Cellulase
5.1.1.1.3. Lactases
5.1.1.1.4. Pectinase
5.1.1.1.5. Others
5.1.1.2. Protease
5.1.1.3. Lipase
5.1.1.4. Others
5.2. Europe Food Enzymes Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Microorganisms
5.2.1.1.1. Fungi
5.2.1.1.2. Bacteria
5.2.1.1.3. Yeast
5.2.1.2. Plant and Animals
5.3. Europe Food Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1. Bakery
5.3.1.1.1. Bread
5.3.1.1.2. Pasta and Noodles
5.3.1.2. Beverages
5.3.1.2.1. Alcoholic Beverages
5.3.1.2.2. Fruit Juice
5.3.1.3. Dairy
5.3.1.3.1. Cheese Production
5.3.1.3.2. Fermented Dairy Products
5.3.1.4. Starch Modification
5.3.1.5. Protein Modification
5.3.1.6. Meat Processing
5.3.1.7. Others
5.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
5.4. Europe Food Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. Germany Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.2. Germany Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.3. Germany Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.4. U.K. Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.5. U.K. Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.6. U.K. Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.7. France Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.8. France Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.9. France Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.10. Italy Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.11. Italy Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.12. Italy Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.13. Turkey Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.14. Turkey Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.15. Turkey Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.16. Russia Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.17. Russia Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.18. Russia Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.19. Rest of Europe Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.20. Rest of Europe Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.1.21. Rest of Europe Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
5.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6. Asia Pacific Cassava Starch Market Outlook, 2018 - 2030
6.1. Asia Pacific Cassava Starch Market Outlook, by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Carbohydrase
6.1.1.1.1. Amylases
6.1.1.1.2. Cellulase
6.1.1.1.3. Lactases
6.1.1.1.4. Pectinase
6.1.1.1.5. Others
6.1.1.2. Protease
6.1.1.3. Lipase
6.1.1.4. Others
6.2. Asia Pacific Food Enzymes Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Microorganisms
6.2.1.1.1. Fungi
6.2.1.1.2. Bacteria
6.2.1.1.3. Yeast
6.2.1.2. Plant and Animals
6.3. Asia Pacific Food Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1. Bakery
6.3.1.1.1. Bread
6.3.1.1.2. Pasta and Noodles
6.3.1.2. Beverages
6.3.1.2.1. Alcoholic Beverages
6.3.1.2.2. Fruit Juice
6.3.1.3. Dairy
6.3.1.3.1. Cheese Production
6.3.1.3.2. Fermented Dairy Products
6.3.1.4. Starch Modification
6.3.1.5. Protein Modification
6.3.1.6. Meat Processing
6.3.1.7. Others
6.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6.4. Asia Pacific Food Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. China Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.2. China Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.3. China Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.4. Japan Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.5. Japan Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.6. Japan Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.7. South Korea Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.8. South Korea Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.9. South Korea Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.10. India Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.11. India Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.12. India Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.13. Southeast Asia Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.14. Southeast Asia Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.15. Southeast Asia Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.16. Rest of Asia Pacific Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.17. Rest of Asia Pacific Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.1.18. Rest of Asia Pacific Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
6.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Latin America Food Enzymes Market Outlook, 2018 - 2030
7.1. Latin America Food Enzymes Market Outlook, by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.1.1. Key Highlights
7.1.1.1. Carbohydrase
7.1.1.1.1. Amylases
7.1.1.1.2. Cellulase
7.1.1.1.3. Lactases
7.1.1.1.4. Pectinase
7.1.1.1.5. Others
7.1.1.2. Protease
7.1.1.3. Lipase
7.1.1.4. Others
7.2. Latin America Food Enzymes Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.2.1.1. Microorganisms
7.2.1.1.1. Fungi
7.2.1.1.2. Bacteria
7.2.1.1.3. Yeast
7.2.1.2. Plant and Animals
7.3. Latin America Food Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1. Bakery
7.3.1.1.1. Bread
7.3.1.1.2. Pasta and Noodles
7.3.1.2. Beverages
7.3.1.2.1. Alcoholic Beverages
7.3.1.2.2. Fruit Juice
7.3.1.3. Dairy
7.3.1.3.1. Cheese Production
7.3.1.3.2. Fermented Dairy Products
7.3.1.4. Starch Modification
7.3.1.5. Protein Modification
7.3.1.6. Meat Processing
7.3.1.7. Others
7.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7.4. Latin America Food Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. Brazil Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.2. Brazil Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.3. Brazil Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.4. Mexico Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.5. Mexico Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.6. Mexico Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.7. Argentina Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.8. Argentina Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.9. Argentina Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.10. Rest of Latin America Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.11. Rest of Latin America Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.1.12. Rest of Latin America Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
7.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Middle East & Africa Food Enzymes Market Outlook, 2018 - 2030
8.1. Middle East & Africa Food Enzymes Market Outlook, by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Carbohydrase
8.1.1.1.1. Amylases
8.1.1.1.2. Cellulase
8.1.1.1.3. Lactases
8.1.1.1.4. Pectinase
8.1.1.1.5. Others
8.1.1.2. Protease
8.1.1.3. Lipase
8.1.1.4. Others
8.2. Middle East & Africa Food Enzymes Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Microorganisms
8.2.1.1.1. Fungi
8.2.1.1.2. Bacteria
8.2.1.1.3. Yeast
8.2.1.2. Plant and Animals
8.2.2. Middle East & Africa Food Enzymes Market Outlook, by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.2.2.1. Bakery
8.2.2.1.1. Bread
8.2.2.1.2. Pasta and Noodles
8.2.2.2. Beverages
8.2.2.2.1. Alcoholic Beverages
8.2.2.2.2. Fruit Juice
8.2.2.3. Dairy
8.2.2.3.1. Cheese Production
8.2.2.3.2. Fermented Dairy Products
8.2.2.4. Starch Modification
8.2.2.5. Protein Modification
8.2.2.6. Meat Processing
8.2.2.7. Others
8.2.3. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8.3. Middle East & Africa Food Enzymes Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1. GCC Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.2. GCC Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.3. GCC Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.4. South Africa Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.5. South Africa Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.6. South Africa Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.7. Egypt Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.8. Egypt Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.9. Egypt Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.10. Nigeria Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.11. Nigeria Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.12. Nigeria Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.13. Rest of Middle East & Africa Food Enzymes Market by Product Types, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.14. Rest of Middle East & Africa Food Enzymes Market by Source, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.1.15. Rest of Middle East & Africa Food Enzymes Market by Application, Value (US$ Bn) and Volume (Tons), 2018 - 2030
8.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Competitive Landscape
9.1. By Application vs by Source Heat map
9.2. Manufacturer vs by Source Heatmap
9.3. Company Market Share Analysis, 2024
9.4. Competitive Dashboard
9.5. Company Profiles
9.5.1. DuPont.
9.5.1.1. Company Overview
9.5.1.2. Product Portfolio
9.5.1.3. Financial Overview
9.5.1.4. Business Strategies and Development
9.5.2. Kerry Inc.
9.5.2.1. Company Overview
9.5.2.2. Product Portfolio
9.5.2.3. Financial Overview
9.5.2.4. Business Strategies and Development
9.5.3. DSM
9.5.3.1. Company Overview
9.5.3.2. Product Portfolio
9.5.3.3. Financial Overview
9.5.3.4. Business Strategies and Development
9.5.4. Novozymes
9.5.4.1. Company Overview
9.5.4.2. Product Portfolio
9.5.4.3. Financial Overview
9.5.4.4. Business Strategies and Development
9.5.5. BASF SE
9.5.5.1. Company Overview
9.5.5.2. Product Portfolio
9.5.5.3. Financial Overview
9.5.5.4. Business Strategies and Development
9.5.6. Chr. Hansen Holding A/S
9.5.6.1. Company Overview
9.5.6.2. Product Portfolio
9.5.6.3. Financial Overview
9.5.6.4. Business Strategies and Development
9.5.7. Advanced Enzyme Technologies.
9.5.7.1. Company Overview
9.5.7.2. Product Portfolio
9.5.7.3. Financial Overview
9.5.7.4. Business Strategies and Development
9.5.8. AB Enzymes
9.5.8.1. Company Overview
9.5.8.2. Product Portfolio
9.5.8.3. Financial Overview
9.5.8.4. Business Strategies and Development
9.5.9. Biocatalysts
9.5.9.1. Company Overview
9.5.9.2. Product Portfolio
9.5.9.3. Financial Overview
9.5.9.4. Business Strategies and Development
9.5.10. Infinita Biotech Private Limited
9.5.10.1. Company Overview
9.5.10.2. Product Portfolio
9.5.10.3. Financial Overview
9.5.10.4. Business Strategies and Development
9.5.11. Amano Enzyme Inc.
9.5.11.1. Company Overview
9.5.11.2. Product Portfolio
9.5.11.3. Financial Overview
9.5.11.4. Business Strategies and Development
9.5.12. Creative Enzymes.
9.5.12.1. Company Overview
9.5.12.2. Product Portfolio
9.5.12.3. Financial Overview
9.5.12.4. Business Strategies and Development
9.5.13. Bioseutica
9.5.13.1. Company Overview
9.5.13.2. Product Portfolio
9.5.13.3. Financial Overview
9.5.13.4. Business Strategies and Development
10. Appendix
10.1. Research Methodology
10.2. Report Assumptions
10.3. Acronyms and Abbreviations

 

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