植物由来飲料の世界市場規模調査&予測、タイプ別(大豆、ココナッツ、アーモンド、オート麦、その他)、製品別(プレーン、フレーバー)、地域別分析、2023-2030年Global Plant-based Beverages Market Size study & Forecast, by Type (Soy, Coconut, Almond, Oat, Others), by Product (Plain, Flavored) and Regional Analysis, 2023-2030 世界の植物性飲料市場は、2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年にはXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。植物性飲料は、様々な植物源から作られた非乳飲料であり、従来の乳製品の... もっと見る
サマリー世界の植物性飲料市場は、2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年にはXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。植物性飲料は、様々な植物源から作られた非乳飲料であり、従来の乳製品の代替品として人気を博している。これらの飲料は、乳糖不耐症の人、乳製品アレルギーのある人、ビーガン(完全菜食主義者)のライフスタイルを実践している人、あるいは単に健康上や倫理上の理由から非乳製品を好む人によく利用されている。一般的な植物性飲料には、アーモンドミルク、豆乳、ライスミルク、オートミールミルク、ココナッツミルク、ヘンプミルクなどがある。市場成長を促進する主な要因は、健康志向の高まり、ビーガンやベジタリアンのトレンドの拡大、製品開発の高まり、市場成長をサポートすると予想される可処分所得の増加である。さらに、ビーガンやベジタリアンのトレンドの高まりは、植物性飲料市場の成長を支える重要な役割を果たしている。菜食主義者やベジタリアンのライフスタイルを採用する人が増えるにつれて、従来の動物性製品に代わる植物性製品に対する需要が高まっている。これには、アーモンドミルク、豆乳、オートミールミルクなどの植物性飲料が含まれる。例えば、Veganuaryによると、ビーガン社会に参加した人は50万人を超え、2020年の40万人を上回った。また、世界動物基金(World Animal Foundation)の最新データによると、世界のヴィーガン人口は顕著な節目を迎えており、2023年時点で約7900万人がヴィーガンライフスタイルを受け入れている。したがって、この地域におけるビーガン人口の増加は、市場に有利な需要を生み出すと予想される。さらに、乳糖不耐症と乳製品アレルギーの有病率の増加は、予測期間中に市場に有利な機会を創出すると予想される。しかし、植物性飲料は乳製品と比較して価格が高いため、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長が阻害される。 世界の植物性飲料市場の調査で考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、中南米、中東・アフリカなどである。北米は、主要な市場プレイヤーの存在、健康志向の消費者の増加、乳糖不耐症の有病率の増加、健康的で低脂肪の飲料に対する消費者の傾向の上昇により、2022年の市場を支配した。一方、アジア太平洋地域は、消費者の健康志向の高まり、植物由来の食品・飲料製品の採用傾向の高まり、栄養価の高い飲料製品に対する需要の高まり、同地域におけるビーガンやベジタリアンの傾向の高まりなどの要因により、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予想される。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通り: ダノンS.A. パシフィック・フーズ・オブ・オレゴンLLC ブルー・ダイアモンド・グロワーズ社 サンオプタ ヘイン・セレスティアル・グループ社 能美リミテッド カリフィア・ファームズLLC ハーモレス・ハーベスト コイア ビタソイ・インターナショナル・ホールディングス 市場における最近の動き 2021年6月、バンクーバーのPlant Veda社は、カシューナッツと本物のフルーツを使用した全く新しいビーガンラッシーの製品ラインナップを発表した。この革新的な製品は、サトウキビ砂糖不使用であるだけでなく、腸の健康を促進するプロバイオティクスが含まれていることが自慢である。 世界の植物性飲料市場レポート範囲: 過去データ-2020年~2021年 推計基準年 - 2022年 予測期間 - 2023-2030 レポート対象 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向 対象セグメント - タイプ、製品、地域 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東 & アフリカ カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加または変更 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: タイプ別 大豆 ココナッツ アーモンド オート その他 製品別 プレーン フレーバー 地域別 北米 アメリカ カナダ ヨーロッパ 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 RoAPAC ラテンアメリカ ブラジル メキシコ 中東・アフリカ サウジアラビア 南アフリカ その他の中東・アフリカ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Plant-based Beverages Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Plant-based Beverages Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Plant-based Beverages Market, by Product, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Plant-based Beverages Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Plant-based Beverages Market Dynamics 3.1. Plant-based Beverages Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising health consciousness 3.1.1.2. Growing vegan and vegetarian trends 3.1.1.3. Rising product development 3.1.1.4. Increase in disposable income 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Relatively high prices of plant-based beverages as compared to dairy milk 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing prevalence of lactose intolerance and dairy allergies Chapter 4. Global Plant-based Beverages Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Plant-based Beverages Market, by Type 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Plant-based Beverages Market by Type, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Plant-based Beverages Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Plant-based Beverages Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Soy 5.4.2. Coconut 5.4.3. Almond 5.4.4. Oat 5.4.5. Others Chapter 6. Global Plant-based Beverages Market, by Product 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Plant-based Beverages Market by Product, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Plant-based Beverages Market Estimates & Forecasts by Product 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Plant-based Beverages Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Plain 6.4.2. Flavored Chapter 7. Global Plant-based Beverages Market, Regional Analysis 7.1. Top Leading Countries 7.2. Top Emerging Countries 7.3. Plant-based Beverages Market, Regional Market Snapshot 7.4. North America Plant-based Beverages Market 7.4.1. U.S. Plant-based Beverages Market 7.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.1.2. Product breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.2. Canada Plant-based Beverages Market 7.5. Europe Plant-based Beverages Market Snapshot 7.5.1. U.K. Plant-based Beverages Market 7.5.2. Germany Plant-based Beverages Market 7.5.3. France Plant-based Beverages Market 7.5.4. Spain Plant-based Beverages Market 7.5.5. Italy Plant-based Beverages Market 7.5.6. Rest of Europe Plant-based Beverages Market 7.6. Asia-Pacific Plant-based Beverages Market Snapshot 7.6.1. China Plant-based Beverages Market 7.6.2. India Plant-based Beverages Market 7.6.3. Japan Plant-based Beverages Market 7.6.4. Australia Plant-based Beverages Market 7.6.5. South Korea Plant-based Beverages Market 7.6.6. Rest of Asia Pacific Plant-based Beverages Market 7.7. Latin America Plant-based Beverages Market Snapshot 7.7.1. Brazil Plant-based Beverages Market 7.7.2. Mexico Plant-based Beverages Market 7.8. Middle East & Africa Plant-based Beverages Market 7.8.1. Saudi Arabia Plant-based Beverages Market 7.8.2. South Africa Plant-based Beverages Market 7.8.3. Rest of Middle East & Africa Plant-based Beverages Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Key Company SWOT Analysis 8.1.1. Company 1 8.1.2. Company 2 8.1.3. Company 3 8.2. Top Market Strategies 8.3. Company Profiles 8.3.1. Danone S.A. 8.3.1.1. Key Information 8.3.1.2. Overview 8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.3.1.4. Product Summary 8.3.1.5. Recent Developments 8.3.2. Pacific Foods of Oregon, LLC 8.3.3. Blue Diamond Growers, Inc. 8.3.4. SunOpta 8.3.5. The Hain Celestial Group, Inc. 8.3.6. Noumi Ltd. 8.3.7. Califia Farms, LLC 8.3.8. Harmless Harvest 8.3.9. Koia 8.3.10. Vitasoy International Holdings Ltd. Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
SummaryGlobal Plant-based Beverages Market is valued at approximately USD XX billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2023-2030. Plant-based beverages are non-dairy drinks made from a variety of plant sources, and they have gained popularity as alternatives to traditional dairy milk. These beverages are often used by individuals who are lactose intolerant, have dairy allergies, follow a vegan lifestyle, or simply prefer non-dairy options for health or ethical reasons. Common plant-based beverages include almond milk, soy milk, rice milk, oat milk, coconut milk, and hemp milk. The key factors driving the market growth are rising health consciousness, growing vegan, and vegetarian trends, rising product development, and an increase in disposable income that anticipated to support the market growth. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Plant-based Beverages Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Plant-based Beverages Market, by Type, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Plant-based Beverages Market, by Product, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Plant-based Beverages Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Plant-based Beverages Market Dynamics 3.1. Plant-based Beverages Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising health consciousness 3.1.1.2. Growing vegan and vegetarian trends 3.1.1.3. Rising product development 3.1.1.4. Increase in disposable income 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Relatively high prices of plant-based beverages as compared to dairy milk 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing prevalence of lactose intolerance and dairy allergies Chapter 4. Global Plant-based Beverages Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Plant-based Beverages Market, by Type 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Plant-based Beverages Market by Type, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Plant-based Beverages Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Plant-based Beverages Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Soy 5.4.2. Coconut 5.4.3. Almond 5.4.4. Oat 5.4.5. Others Chapter 6. Global Plant-based Beverages Market, by Product 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Plant-based Beverages Market by Product, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Plant-based Beverages Market Estimates & Forecasts by Product 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Plant-based Beverages Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Plain 6.4.2. Flavored Chapter 7. Global Plant-based Beverages Market, Regional Analysis 7.1. Top Leading Countries 7.2. Top Emerging Countries 7.3. Plant-based Beverages Market, Regional Market Snapshot 7.4. North America Plant-based Beverages Market 7.4.1. U.S. Plant-based Beverages Market 7.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.1.2. Product breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.2. Canada Plant-based Beverages Market 7.5. Europe Plant-based Beverages Market Snapshot 7.5.1. U.K. Plant-based Beverages Market 7.5.2. Germany Plant-based Beverages Market 7.5.3. France Plant-based Beverages Market 7.5.4. Spain Plant-based Beverages Market 7.5.5. Italy Plant-based Beverages Market 7.5.6. Rest of Europe Plant-based Beverages Market 7.6. Asia-Pacific Plant-based Beverages Market Snapshot 7.6.1. China Plant-based Beverages Market 7.6.2. India Plant-based Beverages Market 7.6.3. Japan Plant-based Beverages Market 7.6.4. Australia Plant-based Beverages Market 7.6.5. South Korea Plant-based Beverages Market 7.6.6. Rest of Asia Pacific Plant-based Beverages Market 7.7. Latin America Plant-based Beverages Market Snapshot 7.7.1. Brazil Plant-based Beverages Market 7.7.2. Mexico Plant-based Beverages Market 7.8. Middle East & Africa Plant-based Beverages Market 7.8.1. Saudi Arabia Plant-based Beverages Market 7.8.2. South Africa Plant-based Beverages Market 7.8.3. Rest of Middle East & Africa Plant-based Beverages Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Key Company SWOT Analysis 8.1.1. Company 1 8.1.2. Company 2 8.1.3. Company 3 8.2. Top Market Strategies 8.3. Company Profiles 8.3.1. Danone S.A. 8.3.1.1. Key Information 8.3.1.2. Overview 8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.3.1.4. Product Summary 8.3.1.5. Recent Developments 8.3.2. Pacific Foods of Oregon, LLC 8.3.3. Blue Diamond Growers, Inc. 8.3.4. SunOpta 8.3.5. The Hain Celestial Group, Inc. 8.3.6. Noumi Ltd. 8.3.7. Califia Farms, LLC 8.3.8. Harmless Harvest 8.3.9. Koia 8.3.10. Vitasoy International Holdings Ltd. Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|