サワークリームパウダーの世界市場規模調査、タイプ別(レギュラーサワークリーム、低脂肪サワークリーム、無脂肪サワークリーム)用途別(ベーカリー製品、サラダドレッシング、ディップ、スナック、ソース、アイスクリーム、その他)流通チャネル(小売店、スーパーマーケット、オンラインショップ、その他)、2022-2028年の地域予測Global Sour Cream Powder Market Size study, By Type (Regular Sour Cream, Low-fat Sour Cream, Fat-free Sour Cream) Application (Bakery Products, Salad Dressing, Dips, Snacks, Sauces, Ice cream, Other) Distribution Channel (Retail Stores, Supermarkets, Online Stores, Others), and Regional Forecasts 2022-2028 サワークリームパウダーの世界市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。サワークリームパウダーは、通常のサワークリームの脱水... もっと見る
サマリーサワークリームパウダーの世界市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。サワークリームパウダーは、通常のサワークリームの脱水形態と定義することができます。サワークリームパウダーは、脂肪と乳酸に富んでいます。サワークリームパウダーは、水と混合することで通常のサワークリームに変換することができます。従来のサワークリームと比較して保存期間が長いため、さまざまな食品用途に使用されています。パッケージ化されたスナックの消費量の増加。また、保存性の高さから最終用途が増加していることや、主要な市場関係者による最近の戦略的イニシアティブが、世界市場の需要を加速している要因となっています。例えば、Statistaによると、2022年現在、世界のスナック菓子カテゴリーの売上は4,983億ドルで、このカテゴリーは2022年から2027年にかけてCAGR 4.16 %で成長し、2027年末には6109億4000万ドルに達すると予測されています。さらに、主要な市場関係者は、未開拓の新市場における地理的な足跡を拡大するために、新規買収を含むさまざまな戦略的イニシアチブに取り組んでいます。例えば、2021年3月、カナダのオンタリオ州に拠点を置くLactalis Canadaは、カナダのSaint-Hubert、Longueuilに拠点を置くAgropur cooperativeのカナダヨーグルト事業の買収を完了しました。この買収により、同社はAgropur cooperativeからナノヨーグルトブランド、オリンピックヨーグルト、サワークリーム、ケフィアブランドを獲得しました。この買収は、市場拡大を目的としたものです。また、ホテル・レストラン部門の成長、オンラインフードサービスプラットフォームの普及が、予測期間中の市場需要の触媒として働くと予想されます。しかし、乳糖不耐症者の増加は、2022-2028年の予測期間における市場の成長を阻害する。サワークリームパウダーの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、中南米、およびその他の地域です。北米は、食品調理におけるサワークリームパウダーの消費拡大や大手メーカーの存在により、市場シェアの面で世界の主要地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。オンラインフードサービスプラットフォームやクイックサービスレストランの増加などの要因が、アジア太平洋地域のサワークリームパウダーの世界市場に有利な成長見通しをもたらすと考えられます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: Dairy Farmers of America(アメリカ酪農家 コマーシャル・クリーマリー・カンパニー ザ・フードソース・インターナショナル・インク ブルーグラス・デイリー デイジーブランド HP Hood LLC クラフトハインツ サプート フーシャヒルファーム 筑波乳業(株) 本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することである。本レポートは、調査対象となる各地域・国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: タイプ別 通常のサワークリーム 低脂肪サワークリーム 無脂肪サワークリーム 用途別 ベーカリー製品 サラダドレッシング ディップス スナック菓子 ソース アイスクリーム その他 流通チャネル別 小売店 スーパーマーケット オンラインストア その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査におけるサワークリームパウダーの世界市場のターゲットオーディエンス: 主要コンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million) 1.2.1. Global Sour Cream Powder Market, by Region, 2020-2028 (USD Million) 1.2.2. Global Sour Cream Powder Market, by Type, 2020-2028 (USD Million) 1.2.3. Global Sour Cream Powder Market, by Application, 2020-2028 (USD Million) 1.2.4. Global Sour Cream Powder Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Sour Cream Powder Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Sour Cream Powder Market Dynamics 3.1. Sour Cream Powder Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing consumption of packaged snacks. 3.1.1.2. Increasing end use application due to longer shelf life 3.1.1.3. Recent strategic initiatives from leading market players. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Increase number of lactose intolerant individuals. 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing hotel & restaurant sector. 3.1.3.2. Surging penetration of online food service platforms. Chapter 4. Global Sour Cream Powder Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Sour Cream Powder Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Sour Cream Powder Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Sour Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Type 2018-2028 (USD Million) 6.4. Sour Cream Powder Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Regular Sour Cream 6.4.2. Low-fat Sour Cream 6.4.3. Fat-free Sour Cream Chapter 7. Global Sour Cream Powder Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Sour Cream Powder Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Sour Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2028 (USD Million) 7.4. Sour Cream Powder Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery Products 7.4.2. Salad Dressing 7.4.3. Dips 7.4.4. Snacks 7.4.5. Sauces 7.4.6. Ice cream 7.4.7. Other Chapter 8. Global Sour Cream Powder Market, by Distribution Channel 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Sour Cream Powder Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Sour Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million) 8.4. Sour Cream Powder Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Retail Stores 8.4.2. Supermarkets 8.4.3. Online Stores 8.4.4. Others Chapter 9. Global Sour Cream Powder Market, Regional Analysis 9.1. Sour Cream Powder Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Sour Cream Powder Market 9.2.1. U.S. Sour Cream Powder Market 9.2.1.1. Type estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Application estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Sour Cream Powder Market 9.3. Europe Sour Cream Powder Market Snapshot 9.3.1. U.K. Sour Cream Powder Market 9.3.2. Germany Sour Cream Powder Market 9.3.3. France Sour Cream Powder Market 9.3.4. Spain Sour Cream Powder Market 9.3.5. Italy Sour Cream Powder Market 9.3.6. Rest of Europe Sour Cream Powder Market 9.4. Asia-Pacific Sour Cream Powder Market Snapshot 9.4.1. China Sour Cream Powder Market 9.4.2. India Sour Cream Powder Market 9.4.3. Japan Sour Cream Powder Market 9.4.4. Australia Sour Cream Powder Market 9.4.5. South Korea Sour Cream Powder Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Sour Cream Powder Market 9.5. Latin America Sour Cream Powder Market Snapshot 9.5.1. Brazil Sour Cream Powder Market 9.5.2. Mexico Sour Cream Powder Market 9.6. Rest of The World Sour Cream Powder Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Dairy Farmers of America 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Commercial Creamery Company 10.2.3. The Food Source International Inc. 10.2.4. Bluegrass Dairy 10.2.5. Daisy Brand 10.2.6. HP Hood LLC 10.2.7. Kraft Heinz 10.2.8. Saputo 10.2.9. Hoosier Hill Farm 10.2.10. Tsukuba Dairy Products Co., Ltd Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Sour Cream Powder Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Sour Cream Powder can be defined as dehydrated form of regular sour cream. Sour cream powder is reach in fats and lactic acid. Sour cream powder can be converted into regular sour cream by mixing with water. It is used in different food applications due to longer shelf life as compared to conventional sour cream. The growing consumption of packaged snacks. And increasing end use application due to longer shelf life as well as recent strategic initiatives from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to Statista – as of 2022, revenue in worldwide snack food category is valued at USD 498.3 billion, and this category is projected to grow at CAGR of 4.16 % between 2022 & 2027 to reach to USD 610.94 billion by end of 2027. Furthermore, leading market players are working towards different strategic initiatives including new acquisitions to expand their geographical footprints in new untapped markets. For instance, in March 2021, Ontario, Canada based Lactalis Canada completed acquisition of Saint-Hubert, Longueuil, Canada based Agropur cooperative’s Canadian Yogurt business. Under this acquisition the company acquired nano yogurt brand, Olympic yogurt, sour cream, and kefir brand from Agropur cooperative. This acquisition intended for market expansion. Also, growing hotel & restaurant sector and surging penetration of online food service platforms are anticipated to act as a catalyzing factor for the market demand during the forecast period. However, increasing number of lactose intolerant individuals impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million) 1.2.1. Global Sour Cream Powder Market, by Region, 2020-2028 (USD Million) 1.2.2. Global Sour Cream Powder Market, by Type, 2020-2028 (USD Million) 1.2.3. Global Sour Cream Powder Market, by Application, 2020-2028 (USD Million) 1.2.4. Global Sour Cream Powder Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Sour Cream Powder Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Sour Cream Powder Market Dynamics 3.1. Sour Cream Powder Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing consumption of packaged snacks. 3.1.1.2. Increasing end use application due to longer shelf life 3.1.1.3. Recent strategic initiatives from leading market players. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Increase number of lactose intolerant individuals. 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growing hotel & restaurant sector. 3.1.3.2. Surging penetration of online food service platforms. Chapter 4. Global Sour Cream Powder Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Sour Cream Powder Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Sour Cream Powder Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Sour Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Type 2018-2028 (USD Million) 6.4. Sour Cream Powder Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Regular Sour Cream 6.4.2. Low-fat Sour Cream 6.4.3. Fat-free Sour Cream Chapter 7. Global Sour Cream Powder Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Sour Cream Powder Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Sour Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Application 2018-2028 (USD Million) 7.4. Sour Cream Powder Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery Products 7.4.2. Salad Dressing 7.4.3. Dips 7.4.4. Snacks 7.4.5. Sauces 7.4.6. Ice cream 7.4.7. Other Chapter 8. Global Sour Cream Powder Market, by Distribution Channel 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Sour Cream Powder Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Sour Cream Powder Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million) 8.4. Sour Cream Powder Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Retail Stores 8.4.2. Supermarkets 8.4.3. Online Stores 8.4.4. Others Chapter 9. Global Sour Cream Powder Market, Regional Analysis 9.1. Sour Cream Powder Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Sour Cream Powder Market 9.2.1. U.S. Sour Cream Powder Market 9.2.1.1. Type estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Application estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Sour Cream Powder Market 9.3. Europe Sour Cream Powder Market Snapshot 9.3.1. U.K. Sour Cream Powder Market 9.3.2. Germany Sour Cream Powder Market 9.3.3. France Sour Cream Powder Market 9.3.4. Spain Sour Cream Powder Market 9.3.5. Italy Sour Cream Powder Market 9.3.6. Rest of Europe Sour Cream Powder Market 9.4. Asia-Pacific Sour Cream Powder Market Snapshot 9.4.1. China Sour Cream Powder Market 9.4.2. India Sour Cream Powder Market 9.4.3. Japan Sour Cream Powder Market 9.4.4. Australia Sour Cream Powder Market 9.4.5. South Korea Sour Cream Powder Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Sour Cream Powder Market 9.5. Latin America Sour Cream Powder Market Snapshot 9.5.1. Brazil Sour Cream Powder Market 9.5.2. Mexico Sour Cream Powder Market 9.6. Rest of The World Sour Cream Powder Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Dairy Farmers of America 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Product Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Commercial Creamery Company 10.2.3. The Food Source International Inc. 10.2.4. Bluegrass Dairy 10.2.5. Daisy Brand 10.2.6. HP Hood LLC 10.2.7. Kraft Heinz 10.2.8. Saputo 10.2.9. Hoosier Hill Farm 10.2.10. Tsukuba Dairy Products Co., Ltd Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(powder)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|