世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

シリアルフレークの世界市場規模調査、製品別(従来のシリアルフレーク、すぐに食べられるシリアルフレーク)、種類別(小麦、トウモロコシ、大麦、オート麦、米、その他)、流通チャネル別(スーパーマーケット、コンビニ、オンラインストア、その他)、地域別予測 2022-2028


Global Cereal Flakes Market Size study, By Product (Conventional Cereal Flakes, Ready-to-eat Cereal Flakes), By Type (Wheat, Maize, Barley, Oats, Rice, Others), By Distribution Channel (Supermarket, Convenience Store, Online Store, Others), and Regional Forecasts 2022-2028

世界のシリアルフレーク市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。シリアルフレークは、トウモロコシ、小麦、大麦、米、オーツ麦... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2022年6月9日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

世界のシリアルフレーク市場は、2021年に約XX百万米ドルと評価され、予測期間2022-2028年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。シリアルフレークは、トウモロコシ、小麦、大麦、米、オーツ麦など、さまざまな種類の全粒粉で作られています。シリアルフレークの製造には、前処理、混合、調理、デランピング、乾燥、冷却、テンパリング、フレーク、トースト、包装など、さまざまな工程があります。利便性の高い食品への需要の高まり、健康的なライフスタイルへの関心の高まり、また主要な市場関係者による最近の製品革新は、世界市場の需要を加速する要因となっています。例えば、Statistaによると、2022年現在、世界のコンビニエンス・フード市場の売上は562億2000万米ドルと推定され、この金額は2022年から2027年の間に毎年10.17%成長し、2027年末には912億4000万米ドルに達すると予測されています。さらに、2021年4月、Kellog Co.は、米国で初めてディップタイプのシリアルを発表した。Special K Dipped Chocolatey Almond Cerealを発表した。この新しいマルチグレインフレークは、全粒粉の小麦と米をチョコレート風味のシェルに浸したもので、ココアをまぶしたフレークとスライスアーモンドを使用しています。また、すぐに食べられる製品への需要の高まりや、オンラインフードサービスプラットフォームの導入の増加は、予測期間中の市場需要の触媒として働くと予想されます。しかし、原材料コストの変動や糖尿病患者の増加が、2022-2028年の予測期間中の市場成長を阻害します。

シリアルフレークの世界市場調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。北米は、オーガニック食品の普及と肥満の増加により、市場シェアで世界をリードする地域となっています。一方、アジア太平洋地域は、予測期間2022-2028年にかけて大きな成長率を示すと予測されています。同地域では、すぐに食べられる食品の採用が進み、オンラインフードサービスプラットフォームの普及が進んでいるなどの要因が、アジア太平洋地域全体のシリアルフレーク市場に有利な成長見通しをもたらすと考えられます。

本レポートに含まれる主な市場関係者は以下の通りです:
Belourthe s.a.
H. & J. Brüggen kg
ブラーグループ
シリアルフード製造
シャンティ・フード・ケム・プライベート・リミテッド
クレクストラル
ケロッグカンパニー
マセリスNV
マルチフレーズカンパニー
シュリー・ラクシュミナラシマ・アグロ・フーズ

本調査の目的は、近年のさまざまなセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象となる各地域・国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します:
製品別
従来型シリアルフレーク
レディ・トゥ・イートのシリアル・フレーク
種類
小麦
トウモロコシ
大麦
オーツ麦

その他
流通チャネル別
スーパーマーケット
コンビニエンスストア
オンラインストア
その他
地域別
北アメリカ
米国
カナダ
欧州
英国
ドイツ
フランス
スペイン
イタリア
ROE

アジア・パシフィック
中国
インド
日本
オーストラリア
韓国
ロアパック
ラテンアメリカ
ブラジル
メキシコ
その他の地域

さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです:

過去年 - 2018年、2019年、2020年
基準年 - 2021年
予測期間 - 2022年~2028年

市場調査における世界のシリアルフレーク市場のターゲットオーディエンス

主要なコンサルティング会社およびアドバイザーの方々
大企業、中堅企業、中小企業
ベンチャーキャピタル
付加価値再販業者(VAR)
サードパーティナレッジプロバイダー
投資銀行家
投資家





ページTOPに戻る


目次

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Cereal Flakes Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Cereal Flakes Market, by Product, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Cereal Flakes Market, by Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Cereal Flakes Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Cereal Flakes Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Cereal Flakes Market Dynamics
3.1. Cereal Flakes Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand for convenience food products.
3.1.1.2. Rising concerns towards a healthy lifestyle.
3.1.1.3. Recent product innovations from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatile cost of raw materials.
3.1.2.2. Growing diabetic population.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing demand for ready to eat products.
3.1.3.2. Rising adoption of online food services platforms.
Chapter 4. Global Cereal Flakes Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Cereal Flakes Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Cereal Flakes Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Cereal Flakes Market Estimates & Forecasts by Product 2018-2028 (USD Million)
6.4. Cereal Flakes Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Conventional Cereal Flakes
6.4.2. Ready-to-eat Cereal Flakes
Chapter 7. Global Cereal Flakes Market, by Type
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Cereal Flakes Market by Type, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Cereal Flakes Market Estimates & Forecasts by Type 2018-2028 (USD Million)
7.4. Cereal Flakes Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Wheat
7.4.2. Maize
7.4.3. Barley
7.4.4. Oats
7.4.5. Rice
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Cereal Flakes Market, by Distribution Channel
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Cereal Flakes Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Cereal Flakes Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
8.4. Cereal Flakes Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Supermarket
8.4.2. Convenience Store
8.4.3. Online Store
8.4.4. Others
Chapter 9. Global Cereal Flakes Market, Regional Analysis
9.1. Cereal Flakes Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Cereal Flakes Market
9.2.1. U.S. Cereal Flakes Market
9.2.1.1. Product estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.2. Type estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.3. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.2. Canada Cereal Flakes Market
9.3. Europe Cereal Flakes Market Snapshot
9.3.1. U.K. Cereal Flakes Market
9.3.2. Germany Cereal Flakes Market
9.3.3. France Cereal Flakes Market
9.3.4. Spain Cereal Flakes Market
9.3.5. Italy Cereal Flakes Market
9.3.6. Rest of Europe Cereal Flakes Market
9.4. Asia-Pacific Cereal Flakes Market Snapshot
9.4.1. China Cereal Flakes Market
9.4.2. India Cereal Flakes Market
9.4.3. Japan Cereal Flakes Market
9.4.4. Australia Cereal Flakes Market
9.4.5. South Korea Cereal Flakes Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Cereal Flakes Market
9.5. Latin America Cereal Flakes Market Snapshot
9.5.1. Brazil Cereal Flakes Market
9.5.2. Mexico Cereal Flakes Market
9.6. Rest of The World Cereal Flakes Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Belourthe s.a.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. H. & J. BRÜGGEN KG
10.2.3. Buhler Group
10.2.4. Cereal Food Manufacturing
10.2.5. Shanti Food Chem Private Limited
10.2.6. CLEXTRAL
10.2.7. The Kellogg Company
10.2.8. Maselis NV
10.2.9. Multiflakes company
10.2.10. Shree Lakshminarasimha Agro Foods
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Global Cereal Flakes Market is valued approximately USD XX million in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2028. The Cereal Flakes are made with different types of whole-grain such as maize, wheat, barley, rice, and oats. The making of cereal flakes involves different steps such as preprocessing, mixing, cooking, delumping, drying, cooling, and tempering, flaking, toasting, and packaging among others. The growing demand for convenience food products and rising concerns towards a healthy lifestyle as well as recent product innovations from leading market players are factors that are accelerating the global market demand. For instance, according to Statista – as of 2022, revenue of worldwide Convenience Food market is estimated at USD 56.22 billion, and this amount is projected to grow annually by 10.17% between 2022 and 2027 to reach to USD 91.24 billion by end of 2027. Furthermore, in April 2021, Kellog Co. introduced its first of its kind dipped cereal in the United States. The company unveiled Special K Dipped Chocolatey Almond Cereal. The new multigrain flakes are made with whole grain wheat and rice dipped in a chocolatey shell, cocoa-dusted flakes, and sliced almonds. Also, growing demand for ready to eat products and rising adoption of online food services platforms are anticipated to act as a catalyzing factor for the market demand during the forecast period. However, volatile cost of raw materials and diabetic population impede the growth of the market over the forecast period of 2022-2028.

The key regions considered for the global Cereal Flakes Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. North America is the leading region across the world in terms of market share owing to the growing adoption of organic food products and rising prevalence of obesity in the region. Whereas, Asia Pacific is anticipated to exhibit a significant growth rate over the forecast period 2022-2028. Factors such as increasing adoption of ready to eat food products and increasing penetration of online food services platforms in the region, would create lucrative growth prospects for the Cereal Flakes Market across the Asia Pacific region.

Major market players included in this report are:
Belourthe s.a.
H. & J. BRÜGGEN KG
Buhler Group
Cereal Food Manufacturing
Shanti Food Chem Private Limited
CLEXTRAL
The Kellogg Company
Maselis NV
Multiflakes company
Shree Lakshminarasimha Agro Foods

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming eight years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within each of the regions and countries involved in the study. Furthermore, the report also caters the detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, the report shall also incorporate available opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:
By Product
Conventional Cereal Flakes
Ready-to-eat Cereal Flakes
Type
Wheat
Maize
Barley
Oats
Rice
Others
By Distribution Channel
Supermarket
Convenience Store
Online Store
Others
By Region:
North America
U.S.
Canada
Europe
UK
Germany
France
Spain
Italy
ROE

Asia Pacific
China
India
Japan
Australia
South Korea
RoAPAC
Latin America
Brazil
Mexico
Rest of the World

Furthermore, years considered for the study are as follows:

Historical year – 2018, 2019, 2020
Base year – 2021
Forecast period – 2022 to 2028

Target Audience of the Global Cereal Flakes Market in Market Study:

Key Consulting Companies & Advisors
Large, medium-sized, and small enterprises
Venture capitalists
Value-Added Resellers (VARs)
Third-party knowledge providers
Investment bankers
Investors





ページTOPに戻る


Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary
1.1. Market Snapshot
1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Million)
1.2.1. Global Cereal Flakes Market, by Region, 2020-2028 (USD Million)
1.2.2. Global Cereal Flakes Market, by Product, 2020-2028 (USD Million)
1.2.3. Global Cereal Flakes Market, by Type, 2020-2028 (USD Million)
1.2.4. Global Cereal Flakes Market, by Distribution Channel, 2020-2028 (USD Million)
1.3. Key Trends
1.4. Estimation Methodology
1.5. Research Assumption
Chapter 2. Global Cereal Flakes Market Definition and Scope
2.1. Objective of the Study
2.2. Market Definition & Scope
2.2.1. Scope of the Study
2.2.2. Industry Evolution
2.3. Years Considered for the Study
2.4. Currency Conversion Rates
Chapter 3. Global Cereal Flakes Market Dynamics
3.1. Cereal Flakes Market Impact Analysis (2020-2028)
3.1.1. Market Drivers
3.1.1.1. Growing demand for convenience food products.
3.1.1.2. Rising concerns towards a healthy lifestyle.
3.1.1.3. Recent product innovations from leading market players.
3.1.2. Market Challenges
3.1.2.1. Volatile cost of raw materials.
3.1.2.2. Growing diabetic population.
3.1.3. Market Opportunities
3.1.3.1. Growing demand for ready to eat products.
3.1.3.2. Rising adoption of online food services platforms.
Chapter 4. Global Cereal Flakes Market Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Force Model
4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
4.1.2. Bargaining Power of Buyers
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028)
4.2. PEST Analysis
4.2.1. Political
4.2.2. Economical
4.2.3. Social
4.2.4. Technological
4.3. Investment Adoption Model
4.4. Analyst Recommendation & Conclusion
4.5. Top investment opportunity
4.6. Top winning strategies
Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact
5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario
Chapter 6. Global Cereal Flakes Market, by Product
6.1. Market Snapshot
6.2. Global Cereal Flakes Market by Product, Performance - Potential Analysis
6.3. Global Cereal Flakes Market Estimates & Forecasts by Product 2018-2028 (USD Million)
6.4. Cereal Flakes Market, Sub Segment Analysis
6.4.1. Conventional Cereal Flakes
6.4.2. Ready-to-eat Cereal Flakes
Chapter 7. Global Cereal Flakes Market, by Type
7.1. Market Snapshot
7.2. Global Cereal Flakes Market by Type, Performance - Potential Analysis
7.3. Global Cereal Flakes Market Estimates & Forecasts by Type 2018-2028 (USD Million)
7.4. Cereal Flakes Market, Sub Segment Analysis
7.4.1. Wheat
7.4.2. Maize
7.4.3. Barley
7.4.4. Oats
7.4.5. Rice
7.4.6. Others
Chapter 8. Global Cereal Flakes Market, by Distribution Channel
8.1. Market Snapshot
8.2. Global Cereal Flakes Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis
8.3. Global Cereal Flakes Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2018-2028 (USD Million)
8.4. Cereal Flakes Market, Sub Segment Analysis
8.4.1. Supermarket
8.4.2. Convenience Store
8.4.3. Online Store
8.4.4. Others
Chapter 9. Global Cereal Flakes Market, Regional Analysis
9.1. Cereal Flakes Market, Regional Market Snapshot
9.2. North America Cereal Flakes Market
9.2.1. U.S. Cereal Flakes Market
9.2.1.1. Product estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.2. Type estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.1.3. Distribution Channel estimates & forecasts, 2018-2028
9.2.2. Canada Cereal Flakes Market
9.3. Europe Cereal Flakes Market Snapshot
9.3.1. U.K. Cereal Flakes Market
9.3.2. Germany Cereal Flakes Market
9.3.3. France Cereal Flakes Market
9.3.4. Spain Cereal Flakes Market
9.3.5. Italy Cereal Flakes Market
9.3.6. Rest of Europe Cereal Flakes Market
9.4. Asia-Pacific Cereal Flakes Market Snapshot
9.4.1. China Cereal Flakes Market
9.4.2. India Cereal Flakes Market
9.4.3. Japan Cereal Flakes Market
9.4.4. Australia Cereal Flakes Market
9.4.5. South Korea Cereal Flakes Market
9.4.6. Rest of Asia Pacific Cereal Flakes Market
9.5. Latin America Cereal Flakes Market Snapshot
9.5.1. Brazil Cereal Flakes Market
9.5.2. Mexico Cereal Flakes Market
9.6. Rest of The World Cereal Flakes Market

Chapter 10. Competitive Intelligence
10.1. Top Market Strategies
10.2. Company Profiles
10.2.1. Belourthe s.a.
10.2.1.1. Key Information
10.2.1.2. Overview
10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
10.2.1.4. Product Summary
10.2.1.5. Recent Developments
10.2.2. H. & J. BRÜGGEN KG
10.2.3. Buhler Group
10.2.4. Cereal Food Manufacturing
10.2.5. Shanti Food Chem Private Limited
10.2.6. CLEXTRAL
10.2.7. The Kellogg Company
10.2.8. Maselis NV
10.2.9. Multiflakes company
10.2.10. Shree Lakshminarasimha Agro Foods
Chapter 11. Research Process
11.1. Research Process
11.1.1. Data Mining
11.1.2. Analysis
11.1.3. Market Estimation
11.1.4. Validation
11.1.5. Publishing
11.2. Research Attributes
11.3. Research Assumption

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(distribution channel)の最新刊レポート


よくあるご質問


Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?


Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る