プレバイオティック成分の世界市場規模調査、タイプ別(オリゴ糖、イヌリン、ポリデキストロース、その他のタイプ)、用途別(食品・飲料、栄養補助食品、動物飼料)、供給源別(根菜、穀物、野菜、その他の供給源)、地域予測 2022-2028Global Prebiotic Ingredients Market Size study, by Type (Oligosaccharides, Inulin, Polydextrose and Other Types), by Application (Food & Beverage, Dietary Supplements, & Animal Feed), by Source(Roots, Grains, Vegetables aand Other Source) and Regional Forecasts 2022-2028 プレバイオティクス原料の世界市場は、2021年に約57億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には11%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。プレバイオティクスが栄養補助食品成分として広く利用され... もっと見る
サマリープレバイオティクス原料の世界市場は、2021年に約57億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には11%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。プレバイオティクスが栄養補助食品成分として広く利用されていることと、認知度の向上がこの市場成長の主な要因となっています。プレバイオティクス成分には、下痢発作の減少や排便回数の改善、鼓腸や膨満感の軽減など、多くの健康効果が期待されています。また、肥満は腸内細菌種のバランスの乱れによって引き起こされることがあります。FOSやイヌリン型フルクタン類を補給することで、過体重や肥満の成人において体重を減らし、空腹感をコントロールできることが示されています。革新的な製品開発のための新技術の採用や、販売・流通チャネルの拡大は、主要プレーヤーにとって最重要課題です。例えば、FrieslandCampina N.V.は、2020年5月にガラクトオリゴ糖のプレバイオティクスであるBiotis GOSを発売し、それを推進するためにBiotisという健康利益フォーラムを立ち上げました。同様に、Kerry PLCは、2021年11月に強化白パンメーカー向けに「Emugold Fiber」を発売した。これにより、味や食感などの官能品質に影響を与えることなく、白パンに高い食物繊維含有量を謳うことができるようになる。しかし、研究開発費の高さや政府の厳しい規制が、市場の課題となっています。プレバイオティクスは、食品や飲料にこれらの成分を含めることがトレンドとなっており、市場に機会をもたらすと期待されています。プレバイオティクス成分の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋地域、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。プレバイオティック原料の市場は、ヨーロッパが支配していました。欧州連合が2006年に抗生物質の成長促進剤を禁止したため、このような増加となっています。プレバイオティクスは、その時から動物の成長と栄養のための飼料添加物に広く使用されている。プレバイオティクス原料は、オランダのFrieslandCampina社やフランスのNexira社などから、動物用飼料や人間の消費用に販売されています。一方、プレバイオティクス原料の人気が高まっていることから、消費者の低脂肪・低カロリーに対する意識が高まり、北米では特にイヌリンの市場需要が高まると予想されます。イヌリンは米国食品医薬品局から一般に安全と認められた(GRAS)製品として指定されており、予測期間中、市場にプラスの影響を及ぼすと予想されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: Koninklijke FrieslandCampina N.V. Roquette Frères S.A. ケリーグループ plc イングレディオン・インコーポレイテッド カーギル、インコーポレイテッド 株式会社ヤクルト本社 コスクラ・グループ・ワーコイングSA BENEO GmbH フォンテラ コオペラティブ グループ リミテッド(Fonterra Co-operative Group Limited センサス・アメリカ・インク 本調査の目的は、近年におけるさまざまなセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象となる各地域・国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: タイプ別 オリゴ糖 イヌリン ポリデキストロース その他のタイプ 用途別 食品・飲料 ダイエットサプリメント 動物用飼料 ソース別 根菜類 穀物 野菜類 その他の供給源 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査におけるプレバイオティクス原料の世界市場のターゲットオーディエンス 主要コンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Prebiotic Ingredients Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Prebiotic Ingredients Market, by Type, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Prebiotic Ingredients Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Prebiotic Ingredients Market, by Source, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Prebiotic Ingredients Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Prebiotic Ingredients Market Dynamics 3.1. Prebiotic Ingredients Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing demand for lateral flow assay kits due to the COVID-19 pandemic 3.1.1.2. Growing usage of home-based lateral flow assay devices 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Availability of alternative diagnostic technologies 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Evolving applications of lateral flow assays Chapter 4. Global Prebiotic Ingredients Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Prebiotic Ingredients Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Prebiotic Ingredients Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Prebiotic Ingredients Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Prebiotic Ingredients Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Oligosaccharide 6.4.2. Inulin 6.4.3. Polydextrose 6.4.4. Other Types Chapter 7. Global Prebiotic Ingredients Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Prebiotic Ingredients Market by Application, Performance – Potential Analysis 7.3. Global Prebiotic Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Prebiotic Ingredients Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Food & Beverage 7.4.2. Dietary Supplements 7.4.3. Animal Feed Chapter 8. Global Prebiotic Ingredients Market, by Source 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Prebiotic Ingredients Market by Source, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Prebiotic Ingredients Market Estimates & Forecasts by Source, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Prebiotic Ingredients Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Roots 8.4.2. Grains 8.4.3. Vegetables 8.4.4. Other sources Chapter 9. Global Prebiotic Ingredients Market, Regional Analysis 9.1. Prebiotic Ingredients Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Prebiotic Ingredients Market 9.2.1. U.S. Prebiotic Ingredients Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Source breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Prebiotic Ingredients Market 9.3. Europe Prebiotic Ingredients Market Snapshot 9.3.1. U.K. Prebiotic Ingredients Market 9.3.2. Germany Prebiotic Ingredients Market 9.3.3. France Prebiotic Ingredients Market 9.3.4. Spain Prebiotic Ingredients Market 9.3.5. Italy Prebiotic Ingredients Market 9.3.6. Rest of Europe Prebiotic Ingredients Market 9.4. Asia-Pacific Prebiotic Ingredients Market Snapshot 9.4.1. China Prebiotic Ingredients Market 9.4.2. India Prebiotic Ingredients Market 9.4.3. Japan Prebiotic Ingredients Market 9.4.4. Australia Prebiotic Ingredients Market 9.4.5. South Korea Prebiotic Ingredients Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Prebiotic Ingredients Market 9.5. Latin America Prebiotic Ingredients Market Snapshot 9.5.1. Brazil Prebiotic Ingredients Market 9.5.2. Mexico Prebiotic Ingredients Market 9.6. Rest of The World Prebiotic Ingredients Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Koninklijke FrieslandCampina N.V. 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Application Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Roquette Frères S.A. 10.2.3. Kerry Group plc 10.2.4. Ingredion Incorporated 10.2.5. Cargill, Incorporated 10.2.6. Yakult Honsha Co.,Ltd. 10.2.7. Cosucra Groupe Warcoing SA 10.2.8. BENEO GmbH 10.2.9. Fonterra Co-operative Group Limited 10.2.10. Sensus America, Inc. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Prebiotic Ingredients Market is valued at approximately USD 5.7 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 11% over the forecast period 2022-2028. Prebiotics' widespread use as nutraceutical ingredients, as well as increased awareness, have been major drivers of this market's growth. Prebiotic ingredients have a number of health benefits, including decreased diarrhoea attacks and improved bowel movement frequency, as well as reduced flatulence and bloating. Obesity can also be caused by an imbalance in gut bacterial species. Supplementing with FOS and inulin-type fructans has been shown to reduce body weight and control hunger in overweight and obese adults. The adoption of new technologies for the development of innovative products, as well as the expansion of sales and distribution channels, are top priorities for major players. For instance, FrieslandCampina N.V. launched Biotis GOS, a galactooligosaccharide prebiotic, in May 2020, and a health benefit forum called Biotis to promote it. Similarly, Kerry PLC launched Emugold Fiber for the fortified white bread manufacturer in November 2021. This will allow the white bread to claim a high fibre content without affecting the taste, texture, or other sensory qualities. However, the high cost of R&D and the government's strict regulations have posed a challenge to the market. The trend for prebiotics has been to include these ingredients in foods and beverages is expected to create opportunities for the market. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Prebiotic Ingredients Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Prebiotic Ingredients Market, by Type, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Prebiotic Ingredients Market, by Application, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Prebiotic Ingredients Market, by Source, 2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Prebiotic Ingredients Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Prebiotic Ingredients Market Dynamics 3.1. Prebiotic Ingredients Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing demand for lateral flow assay kits due to the COVID-19 pandemic 3.1.1.2. Growing usage of home-based lateral flow assay devices 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Availability of alternative diagnostic technologies 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Evolving applications of lateral flow assays Chapter 4. Global Prebiotic Ingredients Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Prebiotic Ingredients Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Prebiotic Ingredients Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Prebiotic Ingredients Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Prebiotic Ingredients Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Oligosaccharide 6.4.2. Inulin 6.4.3. Polydextrose 6.4.4. Other Types Chapter 7. Global Prebiotic Ingredients Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Prebiotic Ingredients Market by Application, Performance – Potential Analysis 7.3. Global Prebiotic Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Prebiotic Ingredients Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Food & Beverage 7.4.2. Dietary Supplements 7.4.3. Animal Feed Chapter 8. Global Prebiotic Ingredients Market, by Source 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Prebiotic Ingredients Market by Source, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Prebiotic Ingredients Market Estimates & Forecasts by Source, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Prebiotic Ingredients Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Roots 8.4.2. Grains 8.4.3. Vegetables 8.4.4. Other sources Chapter 9. Global Prebiotic Ingredients Market, Regional Analysis 9.1. Prebiotic Ingredients Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Prebiotic Ingredients Market 9.2.1. U.S. Prebiotic Ingredients Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Source breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Prebiotic Ingredients Market 9.3. Europe Prebiotic Ingredients Market Snapshot 9.3.1. U.K. Prebiotic Ingredients Market 9.3.2. Germany Prebiotic Ingredients Market 9.3.3. France Prebiotic Ingredients Market 9.3.4. Spain Prebiotic Ingredients Market 9.3.5. Italy Prebiotic Ingredients Market 9.3.6. Rest of Europe Prebiotic Ingredients Market 9.4. Asia-Pacific Prebiotic Ingredients Market Snapshot 9.4.1. China Prebiotic Ingredients Market 9.4.2. India Prebiotic Ingredients Market 9.4.3. Japan Prebiotic Ingredients Market 9.4.4. Australia Prebiotic Ingredients Market 9.4.5. South Korea Prebiotic Ingredients Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Prebiotic Ingredients Market 9.5. Latin America Prebiotic Ingredients Market Snapshot 9.5.1. Brazil Prebiotic Ingredients Market 9.5.2. Mexico Prebiotic Ingredients Market 9.6. Rest of The World Prebiotic Ingredients Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Koninklijke FrieslandCampina N.V. 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Application Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. Roquette Frères S.A. 10.2.3. Kerry Group plc 10.2.4. Ingredion Incorporated 10.2.5. Cargill, Incorporated 10.2.6. Yakult Honsha Co.,Ltd. 10.2.7. Cosucra Groupe Warcoing SA 10.2.8. BENEO GmbH 10.2.9. Fonterra Co-operative Group Limited 10.2.10. Sensus America, Inc. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(food)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |