膨張剤の世界市場規模調査、タイプ別(無機、有機、生物)、形態別(蒸気、生物膨張剤、化学膨張剤、機械、積層、組み合わせ)、用途別(食品、パーソナル&ヘルスケア、産業、飼料、その他)、地域別予測 2022-2028Global Leavening Agents Market Size study, by Type (Inorganic, Organic, Biological), by Form (Steam, Biological Leavening Agent, Chemical Leavening Agent, Mechanical, Lamination, Combination), by Application (Food, Personal and Health Care, Industrial, Feed, Others ) and Regional Forecasts 2022-2028 世界のリーブンニングエージェント市場は、2021年に約60億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には3.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。製パン材料業界において、膨張剤は最も重要な材料の1... もっと見る
サマリー世界のリーブンニングエージェント市場は、2021年に約60億米ドルと評価され、予測期間2022-2028年には3.5%以上の健全な成長率で成長すると予測されています。製パン材料業界において、膨張剤は最も重要な材料の1つです。膨張剤は、混合物にガスを放出させる物質であり、生地やバッターを膨張させるために使用されます。その結果、吸収性の高い焼き菓子を作ることができるのです。膨張剤市場の成長を促進する主な要因の1つは、世界的な健康意識の高まりです。より高品質で長持ちする食品への需要の高まりと、食品に含まれることで得られるさまざまな機能的利点が、市場の成長を後押ししています。予測期間中、食品中に十分な炭酸ガスを発生させるための膨張剤比率の問題が、膨張剤市場の課題となることが予想されます。しかし、アジア太平洋、中東、アフリカは急成長している地域であるため、膨張剤の市場開拓の可能性は数多くあると考えられます。食品・飲料業界の企業は、新しい膨張剤製品を開発するために、相当な研究開発を進めています。例えば、ABマウリ社とボッカー社は、発酵製品やパンの成分を作るために提携しました。この全く新しい契約は、アイルランドやイギリスなどでこの製品カテゴリーの興隆の火付け役となりました。同様に、カーギルはDSM(当時はAvansyaと呼ばれていた)と提携し、発酵を利用したカロリーゼロの甘味料を製造しています。彼らは発酵を利用して、ステビオール配糖体Reb DとReb Mを構成する甘い味の化合物を生成する。世界の膨張剤市場の調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。イギリスとドイツでの旺盛な需要により、2021年の市場にはヨーロッパが最も貢献しました。また、この地域の顧客のベーカリー製品に対する購買力の高まりは、業界を前進させるでしょう。国際製パン産業展が実施した世論調査によると、ヨーロッパはベーカリー製品の消費量が最も多い。欧州のベーカリー消費量は、2016年に1650億米ドルを超えました。その結果、この地域では、膨張剤に対する需要が拡大しています。一方、アジア太平洋地域は、近い将来、最も速い速度で成長すると予想されています。これは、この地域の膨張剤に対する需要の高まりに起因していると考えられます。中国やインドなどでは、可処分所得が増加しており、市場の拡大に拍車をかけています。さらに、人口の増加によるベーカリーアイテムの需要増が、予測期間を通じて市場拡大の原動力となっています。ライフスタイルの変化や健康志向の高まりにより、離型剤の需要が増加している。 本レポートに含まれる主な市場関係者は以下の通りです: カーギル、インコーポレイテッド PURATOS シュテルン・ヴィヨル・グルッペGmbH & Co.KG レザフール ABマウリ・フード・インコーポレーテッド (株)ラレマンド (株)エンジェルイースト 株式会社クラバーガール クードス ブレンド WEIKFIELD PRODUCTS CO.(I) PVT.LTD. 桂林紅星化工有限公司 本調査の目的は、近年におけるさまざまなセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象である各地域・国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: タイプ別 無機質 有機(Organic) 生物学的 形態別 スチーム 生物系膨張剤 化学的膨張剤 機械的 ラミネーション 組み合わせ 用途別 食品 パーソナル&ヘルスケアー 産業用 飼料 その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年、2020年 基準年 - 2021年 予測期間 - 2022年~2028年 市場調査における世界の膨張剤市場のターゲットオーディエンス 主要なコンサルティング会社およびアドバイザー 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VAR) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Leavening Agents Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Leavening Agents Market, by Type, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Leavening Agents Market, by Form, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Leavening Agents Market, by Application,2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Leavening Agents Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Leavening Agents Market Dynamics 3.1. Leavening Agents Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Shift in the preference of the consumers towards healthy and gluten-free foods 3.1.1.2. Technological advancements in developing leavening agents 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Health implications with excess consumption 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Increasing investment in R&D Chapter 4. Global Leavening Agents market industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Leavening Agents Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Leavening Agents Market by Type, Performance – Potential Analysis 6.3. Global Leavening Agents Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Leavening Agents Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Inorganic 6.4.2. Organic 6.4.3. Biological Chapter 7. Global Leavening Agents Market, by Form 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Leavening Agents Market by Form, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Leavening Agents Market Estimates & Forecasts by Form, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Leavening Agents Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Steam 7.4.2. Biological Leavening Agent 7.4.3. Chemical Leavening Agent 7.4.4. Mechanical 7.4.5. Lamination 7.4.6. Combination. Chapter 8. Global Leavening Agents Market, by Application 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Leavening Agents Market by Application, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Leavening Agents Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Leavening Agents Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food 8.4.2. Personal And Health Care 8.4.3. Industrial 8.4.4. Feed 8.4.5. Others Chapter 9. Global Leavening Agents Market, Regional Analysis 9.1. Leavening Agents Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Leavening Agents Market 9.2.1. U.S. Leavening Agents Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Form breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Leavening Agents Market 9.3. Europe Leavening Agents Market Snapshot 9.3.1. U.K. Leavening Agents Market 9.3.2. Germany Leavening Agents Market 9.3.3. France Leavening Agents Market 9.3.4. Spain Leavening Agents Market 9.3.5. Italy Leavening Agents Market 9.3.6. Rest of Europe Leavening Agents Market 9.4. Asia-Pacific Leavening Agents market Snapshot 9.4.1. China Leavening Agents Market 9.4.2. India Leavening Agents Market 9.4.3. Japan Leavening Agents Market 9.4.4. Australia Leavening Agents Market 9.4.5. South Korea Leavening Agents Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Leavening Agents Market 9.5. Latin America Leavening Agents Market Snapshot 9.5.1. Brazil Leavening Agents Market 9.5.2. Mexico Leavening Agents Market 9.6. Rest of The World Leavening Agents Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Cargill, Incorporated 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Form Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. PURATOS 10.2.3. Stern-Wywiol Gruppe GmbH & Co. KG 10.2.4. Lesaffre 10.2.5. AB Mauri Food Inc. 10.2.6. LALLEMAND Inc. 10.2.7. AngelYeast Co., Ltd. 10.2.8. Clabber Girl Corporation 10.2.9. Kudos Blends 10.2.10. WEIKFIELD PRODUCTS CO. (I) PVT. LTD. 10.2.11. Guilin Hongxing Chemical Co.,Ltd. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
SummaryGlobal Leavening Agents Market is valued at approximately USD 6 billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 3.5% over the forecast period 2022-2028. In the baking ingredients industry, a leavening agent is one of the most important ingredients. A leavening agent is a substance that causes mixtures to release gases, which is used to leaven dough and batters. As a result, it assists in the creation of absorbent baked goods. One of the major factors driving the growth of the leavening agents market is an increase in global health consciousness. The growing demand for higher-quality, longer-lasting foods, as well as a wide range of functional benefits associated with their inclusion in foods, is propelling the market forward. In the forecast period, issues with leavening agent ratios in order to produce enough carbon dioxide in foods are expected to pose a challenge to the leavening agents market. However, because Asia Pacific, the Middle East, and Africa are fast-growing regions, there is numerous potential for market development of leavening agents. Companies in the food and beverage industry have been conducting substantial research and development to develop new leavening agent products. For instance, AB Mauri and Bocker have partnered to create fermented products and bread components. This brand new agreement sparked the rise of this product category in Ireland, the United Kingdom, and other countries. Similarly, Cargill teamed up with DSM, then known as Avansya, to produce zero-calorie sweeteners using fermentation. They will use fermentation to generate sweet-tasting compounds that comprise steviol glycosides Reb D and Reb M. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.1. Leavening Agents Market, by Region, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.2. Leavening Agents Market, by Type, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.3. Leavening Agents Market, by Form, 2020-2028 (USD Billion) 1.2.4. Leavening Agents Market, by Application,2020-2028 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Leavening Agents Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Leavening Agents Market Dynamics 3.1. Leavening Agents Market Impact Analysis (2020-2028) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Shift in the preference of the consumers towards healthy and gluten-free foods 3.1.1.2. Technological advancements in developing leavening agents 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Health implications with excess consumption 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Increasing investment in R&D Chapter 4. Global Leavening Agents market industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2028) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Leavening Agents Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Leavening Agents Market by Type, Performance – Potential Analysis 6.3. Global Leavening Agents Market Estimates & Forecasts by Type, 2018-2028 (USD Billion) 6.4. Leavening Agents Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Inorganic 6.4.2. Organic 6.4.3. Biological Chapter 7. Global Leavening Agents Market, by Form 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Leavening Agents Market by Form, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Leavening Agents Market Estimates & Forecasts by Form, 2018-2028 (USD Billion) 7.4. Leavening Agents Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Steam 7.4.2. Biological Leavening Agent 7.4.3. Chemical Leavening Agent 7.4.4. Mechanical 7.4.5. Lamination 7.4.6. Combination. Chapter 8. Global Leavening Agents Market, by Application 8.1. Market Snapshot 8.2. Global Leavening Agents Market by Application, Performance - Potential Analysis 8.3. Global Leavening Agents Market Estimates & Forecasts by Application, 2018-2028 (USD Billion) 8.4. Leavening Agents Market, Sub Segment Analysis 8.4.1. Food 8.4.2. Personal And Health Care 8.4.3. Industrial 8.4.4. Feed 8.4.5. Others Chapter 9. Global Leavening Agents Market, Regional Analysis 9.1. Leavening Agents Market, Regional Market Snapshot 9.2. North America Leavening Agents Market 9.2.1. U.S. Leavening Agents Market 9.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.2. Form breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2018-2028 9.2.2. Canada Leavening Agents Market 9.3. Europe Leavening Agents Market Snapshot 9.3.1. U.K. Leavening Agents Market 9.3.2. Germany Leavening Agents Market 9.3.3. France Leavening Agents Market 9.3.4. Spain Leavening Agents Market 9.3.5. Italy Leavening Agents Market 9.3.6. Rest of Europe Leavening Agents Market 9.4. Asia-Pacific Leavening Agents market Snapshot 9.4.1. China Leavening Agents Market 9.4.2. India Leavening Agents Market 9.4.3. Japan Leavening Agents Market 9.4.4. Australia Leavening Agents Market 9.4.5. South Korea Leavening Agents Market 9.4.6. Rest of Asia Pacific Leavening Agents Market 9.5. Latin America Leavening Agents Market Snapshot 9.5.1. Brazil Leavening Agents Market 9.5.2. Mexico Leavening Agents Market 9.6. Rest of The World Leavening Agents Market Chapter 10. Competitive Intelligence 10.1. Top Market Strategies 10.2. Company Profiles 10.2.1. Cargill, Incorporated 10.2.1.1. Key Information 10.2.1.2. Overview 10.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 10.2.1.4. Form Summary 10.2.1.5. Recent Developments 10.2.2. PURATOS 10.2.3. Stern-Wywiol Gruppe GmbH & Co. KG 10.2.4. Lesaffre 10.2.5. AB Mauri Food Inc. 10.2.6. LALLEMAND Inc. 10.2.7. AngelYeast Co., Ltd. 10.2.8. Clabber Girl Corporation 10.2.9. Kudos Blends 10.2.10. WEIKFIELD PRODUCTS CO. (I) PVT. LTD. 10.2.11. Guilin Hongxing Chemical Co.,Ltd. Chapter 11. Research Process 11.1. Research Process 11.1.1. Data Mining 11.1.2. Analysis 11.1.3. Market Estimation 11.1.4. Validation 11.1.5. Publishing 11.2. Research Attributes 11.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(agents)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/22 10:26 155.52 円 163.34 円 198.56 円 |