植物性タンパク質市場(製品タイプ。大豆プロテイン、小麦プロテイン、エンドウ豆プロテイン、その他、形状:形状:アイソレート、コンセントレート、その他、用途:。サプリメント&栄養パウダー、飲料、プロテイン&栄養バー、ベーカリー&スナック、朝食シリアル、肉製品、乳製品、乳児栄養、動物飼料、その他) - 世界の産業分析、サイズ、シェア、成長、傾向、予測、2021-2031年Plant-based Protein Market (Product Type: Soy Protein, Wheat Protein, Pea Protein, and Others; Form: Isolate, Concentrate, and Others; and Application: Supplements & Nutritional Powders, Beverages, Protein & Nutritional Bars, Bakery & Snacks, Breakfast Cereals, Meat Products, Dairy Products, Infant Nutrition, Animal Feed, and Others) - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2021-2031 1.エグゼクティブサマリー 1.1.世界市場の展望 1.2.需要サイドの動向 1.3.供給サイドの動向 1.4.分析および提言 2.市場概要 2.1.マーケットカバレッジ/分類 2.2.市場の定義/範囲/限界 3.主な市... もっと見る
サマリー1.エグゼクティブサマリー1.1.世界市場の展望 1.2.需要サイドの動向 1.3.供給サイドの動向 1.4.分析および提言 2.市場概要 2.1.マーケットカバレッジ/分類 2.2.市場の定義/範囲/限界 3.主な市場動向 3.1.市場に影響を与える主なトレンド 3.2.製品イノベーション/開発動向 4.主な成功要因 4.1.製品導入・使用状況分析 4.2.製品のUSP/特徴 5.植物性タンパク質の世界市場需要分析2016-2020年および予測、2021-2031年 5.1.過去の市場数量(単位:メトリックトン)分析、2016-2020年 5.2.現在および将来の市場数量(単位:メートル トン)予測、2021-2031年 6.植物性タンパク質の世界市場-価格設定分析 6.1.地域別価格分析 6.2.世界平均価格分析 ベンチマーク 7.世界の植物性タンパク質市場の需要額(US$ Mn)分析2016-2020年および予測、2021-2031年 7.1.過去の市場価値(US$ Mn)分析、2016-2020年 7.2.現在および将来の市場価値(US$ Mn)予測、2021-2031年 7.2.1.前年比成長率推移分析 7.2.2.絶対額ビジネスチャンス分析 8.市場の背景 8.1.マクロ経済要因 8.1.1.世界のGDP成長率見通し 8.1.2.世界の産業付加価値 8.1.3.世界の都市化の成長見通し 8.1.4.世界の食料安全保障指数の見通し 8.1.5.世界ランク - ビジネスのしやすさ 8.1.6.グローバルランク - 国境を越えた取引 8.2.COVID-19の動物飼料産業市場への影響 8.2.1.メーカー/加工業者 8.2.2.サプライチェーンとロジスティクス 8.2.3.卸売業者/貿易業者 8.2.4.小売店 8.3.COVID-19の飲料業界への影響 8.4.COVID-19のリスク評価と影響 8.5.世界の動物飼料産業の展望 8.6.世界の飲料業界の展望 8.7.主要プレイヤーの提供する製品 8.8.エンドユーザー業界の需要分析 8.9.主な認証・クレーム 8.10.主な規制 8.11.マーケットダイナミクス 8.11.1.ドライバ 8.11.2.制約条件 8.11.3.機会分析 8.12.予測要因 - 関連性・影響度 9.植物性タンパク質の世界市場分析2016-2020年および予測2021-2031年、製品タイプ別 9.1.導入/主な調査結果 9.2.2016年~2020年の製品タイプ別過去市場価値(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)分析 9.3.製品タイプ別の現在および将来の市場価値(US$ Mn)と数量(単位:メトリックトン)分析および予測、2021-2031年 9.3.1.大豆たん白 9.3.2.小麦たんぱく 9.3.3.エンドウ豆プロテイン 9.3.4.その他 9.4.製品タイプ別市場魅力度分析 10.植物性タンパク質の世界市場分析 2016-2020年および予測 2021-2031年(形態別 10.1.導入/主な調査結果 10.2.2016-2020年のフォーム別過去市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)分析 10.3.現在および将来の市場規模(Mn$)および数量(単位:メトリックトン)フォーム別分析および予測、2021-2031年 10.3.1.単体 10.3.2.濃縮液 10.3.3.その他 10.4.形態別市場魅力度分析 11.植物性タンパク質の世界市場分析 2016-2020年および予測 2021-2031年(用途別 11.1.導入/主な調査結果 11.2.2016-2020年のアプリケーション別過去市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)分析 11.3.現在および将来の市場規模(Mn$)および数量(単位:メトリックトン)分析および用途別予測、2021-2031年 11.3.1.サプリメント・栄養パウダー 11.3.2.飲料 11.3.3.プロテイン&ニュートリショナルパウダー 11.3.4.ベーカリー&スナック 11.3.5.朝食用シリアル 11.3.6.肉製品 11.3.7.乳製品 11.3.8.乳幼児栄養 11.3.9.動物用飼料 11.3.10.その他 11.4.用途別市場魅力度分析 12.植物性タンパク質の世界市場分析 2016-2020年および予測 2021-2031年(地域別 12.1.はじめに 12.2.2016年~2020年の地域別過去市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)分析 12.3.現在の地域別市場規模(US$ Mn)と数量(単位:メトリックトン)分析および予測、2021-2031年 12.3.1.北アメリカ 12.3.2.ラテンアメリカ 12.3.3.ヨーロッパ 12.3.4.東アジア 12.3.5.南アジア 12.3.6.オセアニア 12.3.7.中東・アフリカ(MEA) 12.4.地域別市場魅力度分析 13.北米の植物性タンパク質市場の分析 2016-2020年および予測 2021-2031年 13.1.はじめに 13.2.市場分類別過去市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)動向分析(2016年~2020年 13.3.市場分類別市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)予測、2021-2031年 13.3.1.国別 13.3.1.1.米国 13.3.1.2.カナダ 13.3.2.製品タイプ別 13.3.3.形態別 13.3.4.用途別 13.4.市場魅力度分析 13.4.1.国別 13.4.2.製品タイプ別 13.4.3.形態別 13.4.4.用途別 13.5.推進要因と抑制要因 - インパクト分析 14.中南米の植物性タンパク質市場の分析 2016-2020年および予測 2021-2031年 14.1.はじめに 14.2.2016年~2020年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量(単位:メトリックトン)数量推移分析 14.3.市場分類別市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)予測、2021-2031年 14.3.1.国別 14.3.1.1.ブラジル 14.3.1.2.メキシコ 14.3.1.3.その他のラテンアメリカ 14.3.2.製品タイプ別 14.3.3.形状別 14.3.4.用途別 14.4.市場魅力度分析 14.4.1.国別 14.4.2.製品タイプ別 14.4.3.形態別 14.4.4.用途別 14.5.推進要因と抑制要因 - インパクト分析 15.欧州植物性タンパク質市場の分析 2016-2020年および予測 2021-2031年 15.1.はじめに 15.2.2016年~2020年の市場分類別過去市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)動向分析 15.3.市場分類別市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)予測、2021-2031年 15.3.1.国別 15.3.1.1.ドイツ 15.3.1.2.イタリア 15.3.1.3.フランス 15.3.1.4.英国 15.3.1.5.スペイン 15.3.1.6.ベネルクス 15.3.1.7.北欧 15.3.1.8.ロシア 15.3.1.9.ポーランド 15.3.1.10.その他のヨーロッパ 15.3.2.製品タイプ別 15.3.3.形状別 15.3.4.用途別 15.4.市場魅力度分析 15.4.1.国別 15.4.2.製品タイプ別 15.4.3.形態別 15.4.4.用途別 15.5.推進要因と抑制要因 - インパクト分析 16.南アジアの植物性タンパク質市場分析 2016-2020年および予測 2021-2031年 16.1.はじめに 16.2.市場分類別過去市場規模(US$ Mn)と数量(単位:メトリックトン)動向分析(2016-2020年 16.3.市場分類別市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)予測、2021-2031年 16.3.1.国別 16.3.1.1.インド 16.3.1.2.タイ 16.3.1.3.インドネシア 16.3.1.4.マレーシア 16.3.1.5.その他の南アジア地域 16.3.2.製品タイプ別 16.3.3.形状別 16.3.4.用途別 16.4.市場魅力度分析 16.4.1.国別 16.4.2.製品タイプ別 16.4.3.形態別 16.4.4.用途別 16.5.推進要因と抑制要因 - インパクト分析 17.東アジアの植物性タンパク質市場の分析 2016-2020年および予測 2021-2031年 17.1.はじめに 17.2.市場分類別過去市場規模(US$ Mn)および数量(単位:メトリックトン)動向分析、2016年~2020年 17.3.市場分類別の市場規模(US$ Mn)と数量(単位:メトリックトン)予測、2021-2031年 目次1. Executive Summary1.1. Global Market Outlook 1.2. Demand Side Trends 1.3. Supply Side Trends 1.4. Analysis and Recommendations 2. Market Overview 2.1. Market Coverage / Taxonomy 2.2. Market Definition / Scope / Limitations 3. Key Market Trends 3.1. Key Trends Impacting the Market 3.2. Product Innovation / Development Trends 4. Key Success Factors 4.1. Product Adoption / Usage Analysis 4.2. Product USPs / Features 5. Global Plant-based Protein Market Demand Analysis 2016–2020 and Forecast, 2021–2031 5.1. Historical Market Volume (in Metric Tons) Analysis, 2016–2020 5.2. Current and Future Market Volume (in Metric Tons) Projections, 2021–2031 6. Global Plant-based Protein Market - Pricing Analysis 6.1. Regional Pricing Analysis 6.2. Global Average Pricing Analysis Benchmark 7. Global Plant-based Protein Market Demand Value (US$ Mn) Analysis 2016–2020 and Forecast, 2021–2031 7.1. Historical Market Value (US$ Mn) Analysis, 2016–2020 7.2. Current and Future Market Value (US$ Mn) Projections, 2021–2031 7.2.1. Y-o-Y Growth Trend Analysis 7.2.2. Absolute $ Opportunity Analysis 8. Market Background 8.1. Macro-Economic Factors 8.1.1. Global GDP Growth Outlook 8.1.2. Global Industry Value Added 8.1.3. Global Urbanization Growth Outlook 8.1.4. Global Food Security Index Outlook 8.1.5. Global Rank – Ease of Doing Business 8.1.6. Global Rank – Trading Across Borders 8.2. Impact of COVID-19 on Animal Feed Industry Market 8.2.1. Manufacturer/Processors 8.2.2. Supply Chain and Logistics 8.2.3. Wholesalers/Traders 8.2.4. Retailers 8.3. Impact of COVID-19 on Beverage Industry 8.4. COVID-19 Risk Assessment/Impact 8.5. Global Animal Feed Industry Outlook 8.6. Global Beverage Industry Outlook 8.7. Products offered by Key Players 8.8. End User Industry Demand Analysis 8.9. Key Certifications/Claims 8.10. Key Regulations 8.11. Market Dynamics 8.11.1. Drivers 8.11.2. Restraints 8.11.3. Opportunity Analysis 8.12. Forecast Factors - Relevance & Impact 9. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, By Product Type 9.1. Introduction / Key Findings 9.2. Historical Market Value (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Product Type, 2016–2020 9.3. Current and Future Market Value (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Product Type, 2021–2031 9.3.1. Soy Protein 9.3.2. Wheat Protein 9.3.3. Pea Protein 9.3.4. Others 9.4. Market Attractiveness Analysis By Product Type 10. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, By Form 10.1. Introduction / Key Findings 10.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Form, 2016–2020 10.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Form, 2021–2031 10.3.1. Isolate 10.3.2. Concentrate 10.3.3. Others 10.4. Market Attractiveness Analysis By Form 11. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, By Application 11.1. Introduction / Key Findings 11.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Application, 2016–2020 11.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Application, 2021–2031 11.3.1. Supplements & Nutritional Powders 11.3.2. Beverages 11.3.3. Protein & Nutritional Powders 11.3.4. Bakery & Snacks 11.3.5. Breakfast Cereals 11.3.6. Meat Products 11.3.7. Dairy Products 11.3.8. Infant Nutrition 11.3.9. Animal Feed 11.3.10. Others 11.4. Market Attractiveness Analysis By Application 12. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, by Region 12.1. Introduction 12.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Region, 2016–2020 12.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Region, 2021–2031 12.3.1. North America 12.3.2. Latin America 12.3.3. Europe 12.3.4. East Asia 12.3.5. South Asia 12.3.6. Oceania 12.3.7. Middle East and Africa (MEA) 12.4. Market Attractiveness Analysis By Region 13. North America Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 13.1. Introduction 13.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 13.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 13.3.1. By Country 13.3.1.1. U.S. 13.3.1.2. Canada 13.3.2. By Product Type 13.3.3. By Form 13.3.4. By Application 13.4. Market Attractiveness Analysis 13.4.1. By Country 13.4.2. By Product Type 13.4.3. By Form 13.4.4. By Application 13.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 14. Latin America Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 14.1. Introduction 14.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 14.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 14.3.1. By Country 14.3.1.1. Brazil 14.3.1.2. Mexico 14.3.1.3. Rest of Latin America 14.3.2. By Product Type 14.3.3. By Form 14.3.4. By Application 14.4. Market Attractiveness Analysis 14.4.1. By Country 14.4.2. By Product Type 14.4.3. By Form 14.4.4. By Application 14.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 15. Europe Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 15.1. Introduction 15.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 15.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 15.3.1. By Country 15.3.1.1. Germany 15.3.1.2. Italy 15.3.1.3. France 15.3.1.4. U.K. 15.3.1.5. Spain 15.3.1.6. BENELUX 15.3.1.7. Nordic 15.3.1.8. Russia 15.3.1.9. Poland 15.3.1.10. Rest of Europe 15.3.2. By Product Type 15.3.3. By Form 15.3.4. By Application 15.4. Market Attractiveness Analysis 15.4.1. By Country 15.4.2. By Product Type 15.4.3. By Form 15.4.4. By Application 15.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 16. South Asia Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 16.1. Introduction 16.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 16.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 16.3.1. By Country 16.3.1.1. India 16.3.1.2. Thailand 16.3.1.3. Indonesia 16.3.1.4. Malaysia 16.3.1.5. Rest of South Asia 16.3.2. By Product Type 16.3.3. By Form 16.3.4. By Application 16.4. Market Attractiveness Analysis 16.4.1. By Country 16.4.2. By Product Type 16.4.3. By Form 16.4.4. By Application 16.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 17. East Asia Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 17.1. Introduction 17.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 17.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031
Summary1. Executive Summary Table of Contents1. Executive Summary1.1. Global Market Outlook 1.2. Demand Side Trends 1.3. Supply Side Trends 1.4. Analysis and Recommendations 2. Market Overview 2.1. Market Coverage / Taxonomy 2.2. Market Definition / Scope / Limitations 3. Key Market Trends 3.1. Key Trends Impacting the Market 3.2. Product Innovation / Development Trends 4. Key Success Factors 4.1. Product Adoption / Usage Analysis 4.2. Product USPs / Features 5. Global Plant-based Protein Market Demand Analysis 2016–2020 and Forecast, 2021–2031 5.1. Historical Market Volume (in Metric Tons) Analysis, 2016–2020 5.2. Current and Future Market Volume (in Metric Tons) Projections, 2021–2031 6. Global Plant-based Protein Market - Pricing Analysis 6.1. Regional Pricing Analysis 6.2. Global Average Pricing Analysis Benchmark 7. Global Plant-based Protein Market Demand Value (US$ Mn) Analysis 2016–2020 and Forecast, 2021–2031 7.1. Historical Market Value (US$ Mn) Analysis, 2016–2020 7.2. Current and Future Market Value (US$ Mn) Projections, 2021–2031 7.2.1. Y-o-Y Growth Trend Analysis 7.2.2. Absolute $ Opportunity Analysis 8. Market Background 8.1. Macro-Economic Factors 8.1.1. Global GDP Growth Outlook 8.1.2. Global Industry Value Added 8.1.3. Global Urbanization Growth Outlook 8.1.4. Global Food Security Index Outlook 8.1.5. Global Rank – Ease of Doing Business 8.1.6. Global Rank – Trading Across Borders 8.2. Impact of COVID-19 on Animal Feed Industry Market 8.2.1. Manufacturer/Processors 8.2.2. Supply Chain and Logistics 8.2.3. Wholesalers/Traders 8.2.4. Retailers 8.3. Impact of COVID-19 on Beverage Industry 8.4. COVID-19 Risk Assessment/Impact 8.5. Global Animal Feed Industry Outlook 8.6. Global Beverage Industry Outlook 8.7. Products offered by Key Players 8.8. End User Industry Demand Analysis 8.9. Key Certifications/Claims 8.10. Key Regulations 8.11. Market Dynamics 8.11.1. Drivers 8.11.2. Restraints 8.11.3. Opportunity Analysis 8.12. Forecast Factors - Relevance & Impact 9. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, By Product Type 9.1. Introduction / Key Findings 9.2. Historical Market Value (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Product Type, 2016–2020 9.3. Current and Future Market Value (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Product Type, 2021–2031 9.3.1. Soy Protein 9.3.2. Wheat Protein 9.3.3. Pea Protein 9.3.4. Others 9.4. Market Attractiveness Analysis By Product Type 10. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, By Form 10.1. Introduction / Key Findings 10.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Form, 2016–2020 10.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Form, 2021–2031 10.3.1. Isolate 10.3.2. Concentrate 10.3.3. Others 10.4. Market Attractiveness Analysis By Form 11. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, By Application 11.1. Introduction / Key Findings 11.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Application, 2016–2020 11.3. Current and Future Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Application, 2021–2031 11.3.1. Supplements & Nutritional Powders 11.3.2. Beverages 11.3.3. Protein & Nutritional Powders 11.3.4. Bakery & Snacks 11.3.5. Breakfast Cereals 11.3.6. Meat Products 11.3.7. Dairy Products 11.3.8. Infant Nutrition 11.3.9. Animal Feed 11.3.10. Others 11.4. Market Attractiveness Analysis By Application 12. Global Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031, by Region 12.1. Introduction 12.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis By Region, 2016–2020 12.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Analysis and Forecast By Region, 2021–2031 12.3.1. North America 12.3.2. Latin America 12.3.3. Europe 12.3.4. East Asia 12.3.5. South Asia 12.3.6. Oceania 12.3.7. Middle East and Africa (MEA) 12.4. Market Attractiveness Analysis By Region 13. North America Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 13.1. Introduction 13.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 13.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 13.3.1. By Country 13.3.1.1. U.S. 13.3.1.2. Canada 13.3.2. By Product Type 13.3.3. By Form 13.3.4. By Application 13.4. Market Attractiveness Analysis 13.4.1. By Country 13.4.2. By Product Type 13.4.3. By Form 13.4.4. By Application 13.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 14. Latin America Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 14.1. Introduction 14.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Volume Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 14.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 14.3.1. By Country 14.3.1.1. Brazil 14.3.1.2. Mexico 14.3.1.3. Rest of Latin America 14.3.2. By Product Type 14.3.3. By Form 14.3.4. By Application 14.4. Market Attractiveness Analysis 14.4.1. By Country 14.4.2. By Product Type 14.4.3. By Form 14.4.4. By Application 14.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 15. Europe Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 15.1. Introduction 15.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 15.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 15.3.1. By Country 15.3.1.1. Germany 15.3.1.2. Italy 15.3.1.3. France 15.3.1.4. U.K. 15.3.1.5. Spain 15.3.1.6. BENELUX 15.3.1.7. Nordic 15.3.1.8. Russia 15.3.1.9. Poland 15.3.1.10. Rest of Europe 15.3.2. By Product Type 15.3.3. By Form 15.3.4. By Application 15.4. Market Attractiveness Analysis 15.4.1. By Country 15.4.2. By Product Type 15.4.3. By Form 15.4.4. By Application 15.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 16. South Asia Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 16.1. Introduction 16.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 16.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031 16.3.1. By Country 16.3.1.1. India 16.3.1.2. Thailand 16.3.1.3. Indonesia 16.3.1.4. Malaysia 16.3.1.5. Rest of South Asia 16.3.2. By Product Type 16.3.3. By Form 16.3.4. By Application 16.4. Market Attractiveness Analysis 16.4.1. By Country 16.4.2. By Product Type 16.4.3. By Form 16.4.4. By Application 16.5. Drivers and Restraints - Impact Analysis 17. East Asia Plant-based Protein Market Analysis 2016–2020 and Forecast 2021–2031 17.1. Introduction 17.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Trend Analysis By Market Taxonomy, 2016–2020 17.3. Market Size (US$ Mn) and Volume (in Metric Tons) Forecast By Market Taxonomy, 2021–2031
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野の最新刊レポート
Transparency Market Research社のその他分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(protein)の最新刊レポート
よくあるご質問Transparency Market Research社はどのような調査会社ですか?トレンスペアレンシーマーケットリサーチ(Transparency Market Research /TMR)は市場参入やホワイトスペースの特定、新商品や新サービスの立ち上げ、戦略的M&Aなどの実現のた... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|