世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

ダークチョコレート市場, 規模, 世界予測 2024-2030, 業界動向, シェア, 成長, 洞察, インフレの影響, 企業分析


Dark Chocolate Market, Size, Global Forecast 2024-2030, Industry Trends, Share, Growth, Insight, Impact of Inflation, Company Analysis

Renub Researchによると、ダークチョコレート市場規模は2030年までに1,044億5,000万米ドルに達する見込みである。チョコレートは世界で流行している食品であり、欠かせない菓子である。チョコレートは子供たちの... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Renub Research
Renubリサーチ
2024年2月1日 US$2,490
シングルユーザライセンス(PDF)
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
200 英語

 

サマリー

Renub Researchによると、ダークチョコレート市場規模は2030年までに1,044億5,000万米ドルに達する見込みである。チョコレートは世界で流行している食品であり、欠かせない菓子である。チョコレートは子供たちの大好物である。主に低開発国から先進国まで、数十年にわたって国際的に取引されてきた。チョコレートには複雑さと風味のレベルがかなりある。カカオの果実から作られ、飲料や各種菓子の原料として使用されるなどの用途がある。チョコレート、特にダークチョコレートの需要が高いのは、健康に良いからである。

ダーク・チョコレートはミルクを含まないチョコレートで、ミルク・チョコレートよりも濃厚なチョコレートの味がする。ダーク・チョコレートの主成分は、カカオ豆、砂糖、乳化剤、食感を守る大豆レシチン、バニラなどの香料である。さまざまな種類のダークチョコレートは、バーに含まれるカカオ固形分のレベルが対照的である。ダーク・チョコレートは濃厚で極端な風味を持ち、フラボノイドを豊富に含んでいる。フラボノイドの濃度が高いほど、チョコレートは濃くなる。

長年にわたり、ダークチョコレートには数多くの健康上の利点があるとされてきた。その生物活性添加物は、ポリフェノール、フラボノイド、プロシアニジン、栄養素やミネラルとともに、免疫システムを強化し、健康全般を促進する。ダークチョコレートは、心血管疾患、ガン、アルツハイマー病、パーキンソン病など、さまざまな病気を予防するのに役立つ。ダークチョコレートは、抗糖尿病、抗炎症、抗菌作用のある目的意識の高い食品である。さらに、体重管理を容易にし、脂質プロファイルを改善する。しかし、ダークチョコレートを加工する過程で、いくつかの栄養素が失われてしまう。強化は、ダークチョコレートの一般的な栄養素の含有量を高める方法である。


ダーク・チョコレート市場は、2024年から2030年にかけて年平均成長率7.81%で成長すると予想されている。

果実(マルベリー、チョークベリー、エルダーベリー)、スパイス(シナモン)、植物ステロール、ピーナッツオイル、プロバイオティクス(特に乳酸菌、バチルススパイス)、プレバイオティクス(イヌリン、キサンタンガム、マルトデキストリン)、フラボノイド、フラバン-3-オールなど、いくつかの原材料が強化に使用されている。これらの強化は、全体のカロリーを下げると同時に、全体的な抗酸化物質と必須脂肪酸の含有量を増加させた。時には、粘度やレオロジーのような物理的特性や、ビターな風味を強化することによる消費者の受容性を改善するために強化が行われることもある。ダークチョコレート市場は、2023年には617億米ドルの価値となる。


ダークチョコレートの市場は、健康や快適さへの関心の高まりから盛り上がりを見せている。

健康と福祉に対する認識と関心の高まりは、ダーク・チョコレート市場を大幅に改善した。ダーク・チョコレートは、カカオ固形分の割合が高いため、チョコレートを利用するよりも、心臓のフィットネス向上、感染症の減少、抗酸化物質の提供など、多様な健康上の利点が確認されている。その結果、消費者はチョコレートの中でもより健康的な選択肢としてダークチョコレートを選ぶようになってきている。このような選択肢の変化は、ダーク・チョコレート製品に対する需要の高まりを促し、メーカー各社は、この増加する市場の進化するニーズを満たすために、新しい最新の種類を導入するよう促している。


顧客はより高価なチョコレートを購入するようになり、多国籍企業が世界市場に参入するようになった。

高級スイーツに対する消費者の選択の幅が広がっているため、多国籍メーカーが世界のダークチョコレート市場に参入するケースが増えている。顧客はより高価格のキャンディーを好むようになり、高級菓子への需要が急増していることを示している。このような購買行動の変化は、より目の肥えた消費者がユニークなフレーバー・プロファイルや多様なフレーバー研究を求めるようになり、企業が最高級ダーク・チョコレート分野に注目するきっかけとなった。進化する嗜好に対応することで、企業はより大きな市場比率を獲得し、有利な世界ダークチョコレート市場の機会を活用することを目標としている。


砂糖とカカオの価格上昇により、企業は経費を削減し、より安価な製品を提供するために、機会部品や包装の代替品を探している。

砂糖とカカオの価格上昇により、企業は代替材料と包装ソリューションを念頭に置かなければならない。この戦略的転換により、従来の原料の代替品を模索し、持続可能で価値ある効果的な包装を採用することで、コストを軽減し、低価格の製品を顧客に提供することにつながっている。その目的は、購買者の値ごろ感を維持するために、リスクの高い商品価格の課題を克服しながらも、投入原料を多様化し、包装戦略を最適化することである。順応性を示すことで、組織は、変化する経済情勢の中で顧客にコストを引き渡すことへの献身を明らかにする。


オーガニックで持続可能な製品市場は、需要の増加により成長すると予想される

近年、食事の選択が環境や倫理に与える影響に対する意識が高まり、消費者は消費スタイルを精査するようになった。持続可能な慣行によって栽培された、倫理的に調達された有機カカオ豆由来のダークチョコレートが認知されつつある。合成成分や保存料を使用しないクリーン・ラベルの製品を求める消費者の欲求の高まりが、このシフトを後押ししている。素晴らしいダーク・チョコレートの需要が急増しているのは、人々が自分の価値観に合った贅沢を見つけようとしているからだ。このトレンドは、倫理的に調達された、環境に配慮した代替食品を求める幅広い動きを意味し、味と責任ある物質調達を優先する良心的な消費者層を反映している。


キープレイヤー

ネスレS.A.、ハーシー・カンパニー、モンデリーズ・インターナショナル、AMUL Industries Pvt Ltd、明治ホールディングス、Saputo Inc.Ltd.、Saputo Inc.、Chocoladefabriken Lindt、Sprungli AG、Hotel Chocolat Group plcがダークチョコレート市場の著名企業である。


Renub Research社の最新レポート「ダークチョコレートの世界市場:製品タイプ別(カカオ70%ダークチョコレート、カカオ75%ダークチョコレート、カカオ80%ダークチョコレート、カカオ90%ダークチョコレート)、用途別(製菓、機能性食品・飲料、医薬品、化粧品)、流通チャネル別(コンビニエンスストア、スーパーマーケットとハイパーマーケット、非食品小売店、その他)、地域(北米(米国、カナダ)、欧州(フランス、ドイツ、イタリア、スペイン、英国、ベルギー、オランダ、トルコ)、アジア太平洋(中国、日本、インド、オーストラリア、韓国、タイ、マレーシア、インドネシア、ニュージーランド)、中南米(ブラジル、メキシコ、アルゼンチン)、中東・アフリカ(南アフリカ、サウジアラビア、アラブ首長国連邦)、企業分析(Nestlé S.A.,The Hershey Company, Mondelez International, Inc., AMUL Industries Pvt Ltd, Meiji Holdings Co.Ltd.、Saputo Inc.、Chocoladefabriken Lindt、Sprungli AG、Hotel Chocolat Group plc)」は、世界のダークチョコレート産業に関する詳細な情報を提供しています。


タイプ別 - 4つの視点からの市場分析

1.カカオ70% ダークチョコレート
2.カカオ75% ダークチョコレート
3.カカオ80% ダークチョコレート
4.カカオ90% ダークチョコレート


アプリケーション - 4つの視点からの市場分析

1.菓子
2.機能性食品・飲料
3.医薬品
4.化粧品


流通チャネル - 4つの視点からの市場分析

1.コンビニエンスストア
2.スーパーマーケットとハイパーマーケット
3.食料品以外の小売業者
4.その他


国別-25の視点からの市場分析

1.北米

1.1 米国
1.2 カナダ

2.ヨーロッパ

2.1 フランス
2.2 ドイツ
2.3 イタリア
2.4 スペイン
2.5 イギリス
2.6 ベルギー
2.7 オランダ
2.8 トルコ

3.アジア太平洋

3.1 中国
3.2 日本
3.3 インド
3.4 韓国
3.5 タイ
3.6 マレーシア
3.7 インドネシア
3.8 オーストラリア
3.9 ニュージーランド

4.ラテンアメリカ

4.1 ブラジル
4.2 メキシコ
4.3 アルゼンチン

5.中東・アフリカ

5.1 サウジアラビア
5.2 アラブ首長国連邦
5.3 南アフリカ


すべてのキーマンを3つの視点からカバー

- 概要
- 最近の発展
- 収益


企業分析

1 ネスレ
2 ハーシー・カンパニー
3 モンデリーズ・インターナショナル
4 AMUL Industries Pvt Ltd
5 明治ホールディングス
6 サプト・インク
7 リンツ&シュプルングリ社
8 ホテル・ショコラ・グループ plc

ページTOPに戻る


目次

1.はじめに

2.研究と方法論

3.エグゼクティブ・サマリー

4.市場ダイナミクス

4.1 成長促進要因
4.2 課題


5.ダークチョコレートの世界市場

6.市場シェア - ダークチョコレートの世界市場分析

6.1 タイプ別
6.2 用途別
6.3 流通チャネル別
6.4 国別


7.タイプ別 - ダークチョコレートの世界市場

7.1 カカオ70%ダークチョコレート
7.2 カカオ75%ダークチョコレート
7.3 カカオ80%ダークチョコレート
7.4 カカオ90%ダークチョコレート


8.ダークチョコレートの世界市場

8.1 製菓
8.2 機能性食品・飲料
8.3 医薬品
8.4 化粧品


9.ダークチョコレートの世界市場

9.1 スーパーマーケットとハイパーマーケット
9.2 コンビニエンスストア
9.3 食料品以外の小売業者
9.4 その他


10.国別 - ダークチョコレートの世界市場

10.1 北米

10.1.1 アメリカ
10.1.2 カナダ

10.2 ヨーロッパ

10.2.1 フランス
10.2.2 ドイツ
10.2.3 イタリア
10.2.4 スペイン
10.2.5 イギリス
10.2.6 ベルギー
10.2.7 オランダ
10.2.8 トルコ

10.3 アジア太平洋

10.3.1 中国
10.3.2 日本
10.3.3 インド
10.3.4 韓国
10.3.5 タイ
10.3.6 マレーシア
10.3.7 インドネシア
10.3.8 オーストラリア
10.3.9 ニュージーランド

10.4 ラテンアメリカ

10.4.1 ブラジル
10.4.2 メキシコ
10.4.3 アルゼンチン

10.5 中東・アフリカ

10.5.1 サウジアラビア
10.5.2 アラブ首長国連邦
10.5.3 南アフリカ


11.ポーターの5つの力分析 - ダークチョコレートの世界市場

11.1 買い手の交渉力
11.2 サプライヤーの交渉力
11.3 ライバルの度合い
11.4 新規参入の脅威
11.5 代替品の脅威


12.SWOT分析 - ダークチョコレートの世界市場

12.1.1 強み
12.1.2 弱点
12.1.3 機会
12.1.4 脅威


13.主要プレーヤー

13.1 ネスレS.A.

13.1.1 概要
13.1.2 最近の開発
13.1.3 収益分析

13.2 ハーシー社

13.2.1 概要
13.2.2 最近の開発
13.2.3 収益分析

13.3 モンデリーズ・インターナショナル

13.3.1 概要
13.3.2 最近の開発
13.3.3 収益分析

13.4 AMUL Industries Pvt Ltd

13.4.1 概要
13.4.2 最近の開発
13.4.3 収益分析

13.5 明治ホールディングス

13.5.1 概要
13.5.2 最近の開発
13.5.3 収益分析

13.6 サプト社

13.6.1 概要
13.6.2 最近の開発
13.6.3 収益分析

13.7 リンツ&シュプルングリ社(Chocoladefabriken Lindt and Sprungli AG

13.7.1 概要
13.7.2 最近の開発
13.7.3 収益分析

13.8 ホテル・ショコラ・グループ plc

13.8.1 概要
13.8.2 最近の開発
13.8.3 収益分析

ページTOPに戻る



図表リスト

表-01:世界のダークチョコレート市場タイプ別シェア(%)、2018年~2023年
表-02:ダークチョコレートの世界市場タイプ別シェア予測(%)、2024年~2030年
表-03:ダークチョコレートの世界市場:用途別シェア(%)、2018年~2023年
表-04:ダークチョコレートの世界市場シェア(%):用途別予測、2024年~2030年
表-05:世界-ダークチョコレート市場流通チャネル別シェア(%)、2018年~2023年
表-06:ダークチョコレートの世界市場ダークチョコレートの世界市場予測:流通チャネル別シェア(%)、2024年~2030年
表-07:世界のダークチョコレート市場各国別シェア(%)、2018年~2023年
表-08:ダークチョコレートの世界市場各国別シェア予測(%)、2024年~2030年

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Dark Chocolate Market size is expected to reach US$ 104.45 Billion by 2030, as per Renub Research. Chocolates are trendy foods in the world and are an essential confectionery item. Chocolates are the favorite of children. It has been traded internationally for decades, mainly from the underdeveloped to the developed world. Chocolates have significant levels of complexity and flavor. It is made from the fruit of the cocoa tree and has uses, such as being used as an ingredient in beverages and various kinds of confectionery. The demand for chocolates, specifically dark chocolate, is high because of its health benefits.

Dark chocolate is a chocolate without milk included and has a denser chocolate taste than milk chocolate. The essential ingredients in dark chocolates are cacao beans, sugar, an emulsifier, soy lecithin to safeguard texture, and flavorings, for example, vanilla. Various kinds of dark chocolates contrast the level of cocoa solids in the bar. Dark chocolate has a rich and extreme flavor and is a rich source of flavonoids, which add to its color. The higher the concentration of flavonoids, the darker the chocolate.

For years, dark chocolate has been identified for its numerous health benefits. Its bioactive additives, together with polyphenols, flavonoids, procyanidins, and nutrients and minerals, enhance the immune system and promote overall health. Dark chocolate assistances protect towards diverse diseases along with cardiovascular diseases, cancers, Alzheimer's, and Parkinson's. It is a purposeful food with antidiabetic, anti-inflammatory, and anti-microbial properties. It additionally facilitates manage weight and improves lipid profile. However, all through the processing of dark chocolate, some nutrients get lost. Fortification is a manner to enhance the general nutrient content material of darkish chocolate.


Dark Chocolate Market is expected to grow at a CAGR of 7.81% from 2024 to 2030

Several ingredients were used for fortification, which include fruits (mulberry, chokeberries, and elderberries), spices (cinnamon), phytosterols, peanut oil, probiotics (in particular Lactobacillus, bacillus spices), prebiotics (inulin, xanthan gum, and maltodextrin), flavonoids, and flavan-3-ols. These fortifications increased the overall antioxidant and vital fatty acid content at the same time as lowering the entire calorie content. Sometimes, fortification changed into done to improve physical properties like viscosity and rheological and overall consumer acceptance by enhancing its bitter flavor. Dark Chocolate Market turned into worth US$ 61.70 Billion in 2023.


Market for darkish chocolate has acquired a boost because of the growing interest in health and comfort

The surge in health and wellbeing cognizance and interest has substantially improved the dark chocolate marketplace. With a higher cocoa solids percent as compared to take advantage of chocolate, darkish chocolate is identified for diverse health advantages, including better heart fitness, infection reduction, and antioxidant provision. Consequently, consumers are more and more turning to dark chocolate as a more fit alternative inside the chocolate spectrum. This shift in choices has pushed a heightened demand for darkish chocolate products, prompting manufacturers to introduce new and modern sorts to fulfill the evolving needs of this increasing market.


Customers are buying pricier chocolates, attracting multinational companies to the global market

Multinational manufactures are increasingly more coming into the worldwide dark chocolate market due to the growing consumer choice for premium sweets. Customers were growing their preference for more high-priced candies, indicating a surge in demand for highend confectioneries. This shift in buyer behavior has triggered companies to pay attention on the top class dark chocolate sector as greater discerning consumers are seeking out unique flavor profiles and multiplied flavor studies. By catering to evolving tastes, organizations goal to capture a bigger marketplace proportion and take benefit of lucrative worldwide dark chocolate market opportunities.


Rising sugar and cocoa price push companies to are searching for opportunity components and packaging alternatives to decrease expenses and offer more inexpensive products

Due to increased sugar and cocoa prices, businesses must keep in mind alternative ingredients and packaging solutions. This strategic shift has led to exploring substitutes for conventional ingredients and adopting sustainable and value-effective packaging to mitigate cost and offer low-cost products to customers. The purpose is to diversify inputs and optimize packaging strategies even as navigating the challenges of risky commodity prices to preserve buyer affordability. By showcasing adaptability, organizations reveal their dedication to handing over cost to customers in changing economics landscapes.


Organic and sustainable products market is anticipated to grow due to multiplied demand

Recently, heightened awareness of meals choices' environmental and ethical implications has led consumers to scrutinize their consumption styles. Dark chocolate, derived from ethically sourced, organic cocoa beans cultivated thru sustainable practices, is gaining recognition. A growing customer desire for clean-label products without synthetic components and preservatives drives this shift. The demand for awesome dark chocolate is surging as people are trying to find indulgence aligned with their values. This trend signifies a broader motion toward ethically sourced and environmentally conscious meals alternatives, reflecting a conscientious consumer base prioritizing taste and the responsible sourcing of substances in their buying choices.


Key Player

Nestlé S.A., The Hershey Company, Mondelez International, Inc., AMUL Industries Pvt Ltd, Meiji Holdings Co. Ltd, Saputo Inc, Chocoladefabriken Lindt, and Sprungli AG, and Hotel Chocolat Group plc are the prominent companies in the Dark Chocolate Market.


Renub Research latest report “Global Dark Chocolate Market by Product Type (70% Cocoa Dark Chocolate, 75% Cocoa Dark Chocolate, 80% Cocoa Dark Chocolate, and 90% Cocoa Dark Chocolate), Application (Confectionery, Functional Food & Beverage, Pharmaceuticals, and Cosmetics), Distribution Channel (Convenience Stores, Supermarkets and Hypermarkets, Non-Grocery retailers, and Others), Region (North America (United States and Canada), Europe (France, Germany, Italy, Spain, United Kingdom, Belgium, Netherlands, Turkey), Asia Pacific (China, Japan, India, Australia, South Korea, Thailand, Malaysia, Indonesia, New Zealand), Latin America (Brazil, Mexico, Argentina), Middle East & Africa (South Africa, Saudi Arabia, UAE), Company Analysis (Nestlé S.A., The Hershey Company, Mondelez International, Inc., AMUL Industries Pvt Ltd, Meiji Holdings Co. Ltd, Saputo Inc, Chocoladefabriken Lindt, and Sprungli AG, and Hotel Chocolat Group plc)” provides complete details on Global Dark Chocolate Industry.


Type – Market breakup from 4 viewpoints

1. 70% Cocoa Dark Chocolate
2. 75% Cocoa Dark Chocolate
3. 80% Cocoa Dark Chocolate
4. 90% Cocoa Dark Chocolate


Application – Market breakup from 4 viewpoints

1. Confectionery
2. Functional Food & Beverage
3. Pharmaceuticals
4. Cosmetics


Distribution Channel – Market breakup from 4 viewpoints

1. Convenience Stores
2. Supermarkets and Hypermarkets
3. Non-Grocery retailers
4. Others


Country – Market breakup from 25 viewpoints

1. North America

1.1 United States
1.2 Canada

2. Europe

2.1 France
2.2 Germany
2.3 Italy
2.4 Spain
2.5 United Kingdom
2.6 Belgium
2.7 Netherland
2.8 Turkey

3. Asia Pacific

3.1 China
3.2 Japan
3.3 India
3.4 South Korea
3.5 Thailand
3.6 Malaysia
3.7 Indonesia
3.8 Australia
3.9 New Zealand

4. Latin America

4.1 Brazil
4.2 Mexico
4.3 Argentina

5. Middle East & Africa

5.1 Saudi Arabia
5.2 UAE
5.3 South Africa


All Key players have been covered from 3 viewpoints

• Overview
• Recent Development
• Revenue


Company Analysis

1 Nestlé S.A.
2 The Hershey Company
3 Mondelez International, Inc.
4 AMUL Industries Pvt Ltd
5 Meiji Holdings Co. ltd
6 Saputo Inc
7 Chocoladefabriken Lindt and Sprungli AG
8 Hotel Chocolat Group plc



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Introduction

2. Research & Methodology

3. Executive Summary

4. Market Dynamics

4.1 Growth Drivers
4.2 Challenges


5. Global Dark Chocolate Market

6. Market Share – Global Dark ChocolateAnalysis

6.1 By Type
6.2 By Application
6.3 By Distribution Channel
6.4 By Countries


7. Type – Global Dark Chocolate Market

7.1 70% Cocoa Dark Chocolate
7.2 75% Cocoa Dark Chocolate
7.3 80% Cocoa Dark Chocolate
7.4 90% Cocoa Dark Chocolate


8. Application – Global Dark Chocolate Market

8.1 Confectionery
8.2 Functional Food & Beverage
8.3 Pharmaceuticals
8.4 Cosmetics


9. Distribution Channel – Global Dark Chocolate Market

9.1 Supermarkets and Hypermarkets
9.2 Convenience Stores
9.3 Non-Grocery Retailers
9.4 Others


10. Countries – Global Dark Chocolate Market

10.1 North America

10.1.1 United States
10.1.2 Canada

10.2 Europe

10.2.1 France
10.2.2 Germany
10.2.3 Italy
10.2.4 Spain
10.2.5 United Kingdom
10.2.6 Belgium
10.2.7 Netherland
10.2.8 Turkey

10.3 Asia Pacific

10.3.1 China
10.3.2 Japan
10.3.3 India
10.3.4 South Korea
10.3.5 Thailand
10.3.6 Malaysia
10.3.7 Indonesia
10.3.8 Australia
10.3.9 New Zealand

10.4 Latin America

10.4.1 Brazil
10.4.2 Mexico
10.4.3 Argentina

10.5 Middle East & Africa

10.5.1 Saudi Arabia
10.5.2 UAE
10.5.3 South Africa


11. Porter’s Five Forces Analysis – Global Dark Chocolate Market

11.1 Bargaining Power of Buyers
11.2 Bargaining Power of Suppliers
11.3 Degree of Rivalry
11.4 Threat of New Entrants
11.5 Threat of Substitutes


12. SWOT Analysis – Global Dark Chocolate Market

12.1.1 Strength
12.1.2 Weakness
12.1.3 Opportunity
12.1.4 Threat


13. Key Players

13.1 Nestlé S.A.

13.1.1 Overview
13.1.2 Recent Development
13.1.3 Revenue Analysis

13.2 The Hershey Company

13.2.1 Overview
13.2.2 Recent Development
13.2.3 Revenue Analysis

13.3 Mondelez International, Inc.

13.3.1 Overview
13.3.2 Recent Development
13.3.3 Revenue Analysis

13.4 AMUL Industries Pvt Ltd

13.4.1 Overview
13.4.2 Recent Development
13.4.3 Revenue Analysis

13.5 Meiji Holdings Co. ltd

13.5.1 Overview
13.5.2 Recent Development
13.5.3 Revenue Analysis

13.6 Saputo Inc

13.6.1 Overview
13.6.2 Recent Development
13.6.3 Revenue Analysis

13.7 Chocoladefabriken Lindt and Sprungli AG

13.7.1 Overview
13.7.2 Recent Development
13.7.3 Revenue Analysis

13.8 Hotel Chocolat Group plc

13.8.1 Overview
13.8.2 Recent Development
13.8.3 Revenue Analysis

ページTOPに戻る



List of Tables/Graphs

Table-01: Global – Dark Chocolate Market Share by Type (Percent), 2018 – 2023
Table-02: Global – Forecast for Dark Chocolate Market Share by Type (Percent), 2024 – 2030
Table-03: Global – Dark Chocolate Market Share by Application (Percent), 2018 – 2023
Table-04: Global – Forecast for Dark Chocolate Market Share by Application (Percent), 2024 – 2030
Table-05: Global – Dark Chocolate Market Share by Distribution Channel (Percent), 2018 – 2023
Table-06: Global – Forecast for Dark Chocolate Market Share by Distribution Channel (Percent), 2024 – 2030
Table-07: Global – Dark Chocolate Market Share by Countries (Percent), 2018 – 2023
Table-08: Global – Forecast for Dark Chocolate Market Share by Countries (Percent), 2024 – 2030

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Renub Research社の食料・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD()の最新刊レポート

  • 本レポートと同じKEY WORDの最新刊レポートはありません。

よくあるご質問


Renub Research社はどのような調査会社ですか?


Renubリサーチ (Renub Research)は、インドに本社を置く調査会社です。通信や医薬市場について、市場動向や技術はもちろん、企業レポートや医療観光(メディカルツーリズム)など、幅広い関連... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2024/11/22 10:26

155.52 円

163.34 円

198.56 円

ページTOPに戻る