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植物性タンパク質市場:供給源(大豆、小麦、エンドウ)、タイプ(単離物、濃縮物、テクスチャー)、用途(食品(肉代替品、乳製品代替品、パフォーマンス栄養、その他)、形態、性質、地域別 - 2027年までの世界市場予測


Plant-based Protein Market by Source (Soy, Wheat & Pea), Type (Isolates, Concentrates, & Textured), Application (Food (Meat Alternatives, Dairy Alternatives, Performance Nutrition & others) and Feed), Form, Nature and Region - Global Forecast to 2027

MarketsandMarketsによると、世界の植物性タンパク質市場は、2022年に122億米ドルと推定されています。2022年から2027年にかけての金額ベースでのCAGRは7.3%で、2027年には174億米ドルに達すると予測されています... もっと見る

 

 

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MarketsandMarkets
マーケッツアンドマーケッツ
2022年7月20日 US$4,950
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サマリー

MarketsandMarketsによると、世界の植物性タンパク質市場は、2022年に122億米ドルと推定されています。2022年から2027年にかけての金額ベースでのCAGRは7.3%で、2027年には174億米ドルに達すると予測されています。従来の動物性タンパク質源から植物性食品やタンパク質への移行を検討する消費者が増えていることから、市場は勢いを増しています。
さらに、肉の消費に起因する心血管疾患やその他の形態の心臓病などの疾病の増加が、食生活に植物性タンパク質をより多く取り入れるよう人々に影響を与えているのです。主要企業は、変化する消費者の嗜好に対応し、生産コストを削減するために、研究開発に多額の投資を行っています。
"供給源別では、大豆セグメントが予測期間中に最も高い市場シェアを占めています。"
供給源別では、大豆セグメントが予測期間中、金額ベースで最大の市場シェアを占めると推定されます。大豆は、すべての必須栄養素を含む完全な栄養プロファイルを提供する、植物性タンパク質の数少ない供給源の1つです。大豆のこの特性は、世界中の菜食主義者やベジタリアンの消費者にとって非常に有益な植物性タンパク質源となっています。
"タイプ別では、濃縮物セグメントが最大の市場シェアを占めると予測されます。"
タイプ別では、濃縮物セグメントが最大の市場シェアを占めており、予測期間中は金額ベースで市場を支配すると思われます。植物由来のタンパク質濃縮物は、良好な保水性や乳化性などの望ましい特性を提供します。また、植物性タンパク質濃縮物は、スナック、ソース、パスタ、シリアル、その他の乳製品や肉製品など、多くの食品用途に費用対効果の高いタンパク質ソリューションを提供します。
"形態別では、ドライセグメントが予測期間中に市場を支配すると予測されます。"
形態別では、2022年に乾燥セグメントがより大きな市場シェアを占めています。植物性タンパク質の乾燥形態は、液体処理と比較して、乾燥処理に必要なエネルギーがはるかに少ないため、タンパク質処理の持続可能な形態であると考えられています。


"性質別では、有機セグメントが予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予測される。"
性質別では、個人と環境の健康に高い関心を持つラベルに敏感な消費者の数が増え続けているため、有機セグメントは予測期間中に高い成長を目撃すると予測されています。
用途別では、食品セグメントが予測期間中、支配的なセグメントとしての地位を維持すると予測されます。"
用途別では、肉代替品、乳製品代替品、コンビニエンス食品、ベーカリー製品、パフォーマンス栄養、その他の食品用途など、さまざまな異なる食品セグメントに植物性タンパク質が大きく適用できるため、食品セグメントが予測期間中に最大かつ最速の成長セグメントを占めると予想されます。
"アジア太平洋地域は、予測期間中に植物性タンパク質市場で最も急速に成長する市場である"
アジア太平洋地域は、予測期間中に最も高い成長率を示すと予想されています。この地域の食の嗜好は、宗教的な選択に大きく影響され、多くの消費者が従来の動物性タンパク質よりも植物性タンパク質を好むからです。また、同地域では近年、心臓病や心血管疾患の発生率が憂慮され、消費者の動物性肉やタンパク質からの移行を促しています。植物性タンパク質が健康に良いという認識が広まりつつあるため、同地域では植物性タンパク質産業が今後も大きく成長することが予想されます。
プライマリーの内訳
企業タイプ別ティア1:25%、ティア2:45%、ティア3:30%。
役職別マネージャー:50%、CXO:20%、エグゼクティブ:30%。
地域別アジア太平洋地域:40%、ヨーロッパ:25%、北米:25%、RoW:10

本レポートで紹介する主要なプレイヤーは以下のとおりです。
- ADM (米国)
- カーギル(米国)
- デュポン (米国)
- ウィルマー・インターナショナル社(シンガポール)
- ロケットフレール(フランス)
- グランビアPLC(アイルランド)
- ケリーグループPLC(アイルランド)
- DSM(オランダ)
- イングレディオン(米国)
- エムズランドグループ(ドイツ)
調査対象範囲
この調査レポートは、植物性タンパク質市場を供給源、タイプ、形態、性質、用途、地域に基づいて区分しています。本調査レポートでは、競合環境、価格に関する考察、最終用途分析、企業プロファイルなど、様々なレベルの分析に焦点を当て、植物性タンパク質市場の新興および高成長セグメント、高成長地域、国、産業動向、促進要因、阻害要因、機会、課題に関する基本見解を構成・考察しています。
本レポートを購入する理由
- 植物性タンパク質市場の包括的な概要を把握するため。
- 業界トップ企業、製品ポートフォリオの詳細、採用された主要戦略など、幅広い情報を得ることができます。
- 植物性タンパク質市場の主要国/地域に関する洞察を得る

 

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Summary

According to MarketsandMarkets, the global plant-based protein market is estimated to be valued at USD 12.2 billion in 2022. It is projected to reach USD 17.4 billion by 2027, with a CAGR of 7.3%, in terms of value between 2022 and 2027. The market is gaining momentum as more number of consumers look to shift away from conventional animal protein sources to plant-based foods and proteins.
Additionally, the rising number of diseases such as cardiovascular disease and other forms of heart diseases which are attributed to meat consumption are influencing people to include more plant-based proteins in their diets. Key players have been investing significantly in R&D to cater to changing consumer preferences and reduce production costs.
“By source, the soy segment occupies the highest market share during the forecast period.”
Based on source, the soy segment is estimated to account for the largest market share, in terms of value, during the forecasted period. Soy is one of the few sources of plant-based proteins, that provides a complete nutritional profile that contains all the essential nutrients. This characteristic property of soy makes it a highly beneficial source of plant-based protein for the vegan and vegetarian consumers around the world.
“By type, the concentrates segment is forecasted to account for the largest market share.”
Based on type, the concentrates segment accounts for the largest market share and it would dominate the market in terms of value during the forecast period. The plant-based protein concentrates offer desirable properties such as good water retention and emulsification properties. Plant-based protein concentrates also offer a cost-effective protein solution for number of food applications such as snacks, sauces, pasta, cereals, and other dairy and meat products.
“By form, the dry segment is forecasted to dominate the market during the forecasted period.”
Based on form, the dry segment accounts for a larger market share in 2022. Dry form of plant-based protein is considered to be a sustainable form of protein processing as energy requirements for dry processing are much lesser, when compared to liquid processing.


“By nature, organic segment is projected to grow at the highest CAGR during the forecast period.”
Based on nature, the organic segment is estimated to witness a higher growth during the forecast period as the number of label-conscious consumers continue to rise, who are highly concerned about personal and environmental health.
By application, the food segment is expected to retain its position as the dominant segment over the forecast period.”
Based on application, the food segment is expected to account for the largest and fastest-growing segment over the forecast period because of the large applicability of plant-based proteins across a variety of different food segments such as meat alternatives, dairy alternatives, convenience foods, bakery products, performance nutrition and other food applications.
“The Asia Pacific region is the fastest-growing market for the plant-based protein market during the forecast period”
Asia Pacific region is expected to witness the highest growth rate during the forecasted period. The food preferences of this region is highly influenced by religious choices due to which many consumers prefer plant-based proteins over conventional animal sourced proteins. The region has also witnessed an alarming rate of heart diseases and cardiovascular diseases in recent years, which are making the consumers shift away from animal meat and protein. The plant-based protein industry will continue to grow significantly in the region, as the perceived health benefits of plant-based proteins continue to gain momentum.
Break-up of Primaries
 By Company Type: Tier 1 – 25%, Tier 2 – 45% and Tier 3 – 30%
 By Designation: Manager- 50%, CXOs– 20%, and Executives – 30%
 By Region: Asia Pacific – 40%, Europe - 25%, North America- 25%, and RoW- 10%

Leading players profiled in this report include the following:
• ADM (US)
• Cargill (US)
• DuPont (US)
• Wilmar International Ltd (Singapore)
• Roquette Frères (France)
• Glanbia plc (Ireland)
• Kerry Group PLC (Ireland)
• DSM (Netherlands)
• Ingredion (US)
• Emsland Group (Germany)
Research Coverage
This report segments the plant-based protein market on the basis of source, type, form, nature, application, and region. In terms of insights, this research report focuses on various levels of analyses—competitive landscape, pricing insights, end-use analysis, and company profiles—which together comprise and discuss the basic views on the emerging & high-growth segments of the plant-based protein market, high-growth regions, countries, industry trends, drivers, restraints, opportunities, and challenges.
Reasons to buy this report
• To get a comprehensive overview of the plant-based protein market
• To gain wide-ranging information about the top players in this industry, their product portfolio details, and the key strategies adopted by them
• To gain insights into the major countries/regions, in which the plant-based protein market is flourishing



 

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