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精密発酵市場:原料(ホエイ&カゼインプロテイン、卵白、コラーゲンタンパク、ヘムタンパク)、微生物(酵母、藻、菌、バクテリア)、用途(肉・魚介類、乳製品代替品、卵代替品)、地域別 - 2030年までの世界予測


Precision Fermentation Market by Ingredient (Whey & Casein Protein, Egg White, Collagen Protein, Heme Protein), Microbe (Yeast, Algae, Fungi, Bacteria), Application (Meat & Seafood, Dairy Alternatives, Egg Alternatives), & Region - Global Forecast to 2030

MarketsandMarketsによると、世界の精密発酵市場規模は2022年に16億米ドルと推定され、2030年には363億米ドルに達すると予測され、金額ベースでCAGR48.1%を記録しているとのことです。市場の成長は、ADMやCult Fo... もっと見る

 

 

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MarketsandMarkets
マーケッツアンドマーケッツ
2022年7月5日 US$4,950
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サマリー

MarketsandMarketsによると、世界の精密発酵市場規模は2022年に16億米ドルと推定され、2030年には363億米ドルに達すると予測され、金額ベースでCAGR48.1%を記録しているとのことです。市場の成長は、ADMやCult Foodといった投資家の増加により、新興企業が精密発酵市場に参入していることに起因していると思われます。精密発酵の原料は実験室で栽培されるため、コスト集約型のプロセスであり、近い将来に市場で製品化できるよう、研究開発活動を加速させるために多額の投資が必要です。

"用途別では、肉・魚介類分野が予測期間中に2番目に大きな市場シェアを占めると予測されます。"
用途別では、肉・魚介類セグメントが2番目に大きな市場シェアを占めると予測されています。世界の植物性肉産業が顕著な成長を見せていることから、肉代替品セグメントにおける植物性タンパク質の需要は、今後数年間で著しい成長を遂げると予測されます。Impossible Foods、Motif FoodWorks、Melt&Marbleなどの企業は、精密発酵させた肉代替バーガー、脂肪、タンパク質を発表しており、精密発酵市場における肉・魚介類セグメントの成長を後押しすると予想される。
"成分別では、ホエイ&カゼインタンパク質分野が酵素に次いで2番目に大きな市場を形成しています。"
ホエイプロテインは、牛乳などの乳製品から抽出されるタンパク質の一種です。このタンパク質は、消化率やアミノ酸バランススコアが高いのが特徴です。乳清は、味や機能性を変えることなく、様々な製品に使用することができる中性的な風味を持っています。そのため、スポーツ栄養や食品・飲料業界において、より大規模に使用されています。
"微生物別では、バクテリアの分野が最も高いCAGRを占めると予測されています。"
微生物種の大きな生物学的多様性とほぼ無限の生物学的合成能力は、発酵ベースの技術が新しい代替タンパク質ソリューションのための巨大な可能性を提供することを意味します。一方、微生物ベースのタンパク質は、従来の動物性タンパク質と風味、テクスチャー、コストの面で同等になるまでには長い道のりがあります。
「アジア太平洋地域は、予測期間中に最も高いCAGRで成長すると予測されています。
PETA(動物の倫理的扱いを求める人々の会)などの世界的な動物愛護団体を通じた啓発により、肉を使わない食事を検討する人が増えています。アジアでは肉を使わない食事はすでに人気があり、アジア料理では豆腐が広く使われ、中国などの国々では豆を使ったお粥が広く消費されています。アジアにおける精密発酵卵の代替品に対する需要の主な要因は、ベジタリアン食を好む人々の増加や卵の価格上昇です。さらに、卵の代替タンパク質成分が提供する低コレステロールや高タンパクといった健康上の利点が、同地域におけるこれらの製品の需要を促進しています。
精密発酵市場は地域別にセグメント化されており、各地域の詳細な分析が行われています。これらの地域には、北米、欧州、アジア太平洋地域、南米、中東・アフリカが含まれます。

プライマリーの内訳
企業タイプ別Tier1:30%、Tier2:25%、Tier3:45%。
役職別マネージャー:25%、CXO:40%、エグゼクティブ:35
地域別アジア太平洋地域:40%、ヨーロッパ:30%、北米:16%、RoW:14

本レポートで紹介する主要なプレイヤーは以下の通りです。
- パーフェクト・デイ社(米国)
- インポッシブル・フーズ社(米国)
- Geltor (米国)
- ザ・エブリィ社(米国)
- Motif FoodWorks, Inc.(米国)
- マイコテクノロジー(米国)
- Mycorena (スウェーデン)
- エデンブリュー (オーストラリア)
- チェンジフーズ (アメリカ)
- フォルモ (ドイツ)
- レミルク・リミテッド(イスラエル(イスラエル)
- Triton Algae Innovations(アメリカ)
- メルト&マーブル(スウェーデン)
- FUMIイングリーディエンツ
- Fybraworks Foods(米国)
- Nourish Ingredients Pty Ltd.(オーストラリア(オーストラリア)
- イマジンダイリ社(イスラエル(イスラエル)
- Shiru, Inc.(米国)
- ニューカルチャー社(米国)
- ヘライナ・インク (米国)

調査対象
この調査レポートは、精密発酵市場を用途、成分、微生物、地域に基づいて分類しています。本調査レポートでは、競合環境、価格に関する考察、最終用途分析、企業プロファイルなど、様々なレベルの分析に焦点を当てており、精密発酵市場の新興および高成長セグメント、高成長地域、国、産業動向、促進要因、阻害要因、機会、課題に関する基本的見解をまとめ、論評しています。
本レポートを購入する理由
- 精密発酵市場の包括的な概要を把握するため。
- 業界トップ企業、製品ポートフォリオの詳細、採用された主要戦略など、幅広い情報を得ることができます。
- 精密発酵市場が繁栄している主要国/地域に関する洞察を得るため

 

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Summary

According to MarketsandMarkets, the global precision fermentation market size is estimated to be valued at USD 1.6 billion in 2022 and is projected to reach USD 36.3 billion by 2030, recording a CAGR of 48.1% in terms of value. Market growth can be attributed to the startups entering the precision fermentation market owing to the increasing number of investors, such as ADM and Cult Food. Since ingredients via precision fermentation are grown in the laboratory, it is a cost-intensive process and hence, requires large investments to accelerate the R&D activities so that the products are commercialized in the market in the near future.

“By application, the meat & seafood segment is projected to account for the second-largest market share during the forecast period.”
Based on application, the meat & seafood segment is projected to account for the second-largest market share. The demand for plant-based proteins in the meat alternatives segment is projected to grow at a significant rate in the coming years as the global plant-based meat industry has been showing remarkable growth. Companies like Impossible Foods, Motif FoodWorks, and Melt&Marble have introduced precision-fermented meat-alternative burgers, fats, and proteins, which is expected to boost the growth of the meat & seafood segment in the precision fermentation market.
“By ingredient, the whey & casein protein segment formed the second-largest market after enzymes.”
Whey protein is a type of protein extracted from dairy products like milk. This protein has greater digestibility and amino acid balance score. Whey has a neutral flavor which means it can be used in different products without changing their taste and functionality. Therefore, it is used on a larger scale across the sports nutrition and food & beverage industries.
“By microbe, the bacteria segment is forecasted to account for the highest CAGR in the market.”
The great biological diversity of microbial species and nearly endless biological synthesis capabilities mean that fermentation-based techniques provide enormous potential for novel alternative protein solutions. Microorganism-based proteins, on the other hand, have a long way to go before they attain parity in terms of flavor, texture, and cost with traditional animal proteins.
“The Asia Pacific region is projected to grow at the highest CAGR during the forecast period.”
Awareness through global animal welfare organizations, such as PETA (People for the Ethical Treatment for Animals), has led to people considering a meat-free diet. Non-meat-based meals are already popular in Asia, with tofu used extensively in Asian cuisines and bean-based congees widely consumed in countries such as China. Key factors driving the demand for precision-fermented egg alternatives in Asia are the increasing number of people preferring a vegetarian diet and the rise in prices of eggs. Additionally, health benefits such as low cholesterol and high-protein content offered by egg alternative protein ingredients drive the demand for these products in this region.
The precision fermentation market is segmented region-wise, with a detailed analysis of each region. These regions include North America, Europe, Asia Pacific, South America, and Middle East & Africa.

Break-up of Primaries
 By Company Type: Tier 1 – 30%, Tier 2 – 25% and Tier 3 – 45%
 By Designation: Manager- 25%, CXOs– 40%, and Executives – 35%
 By Region: Asia Pacific – 40%, Europe - 30%, North America- 16%, and RoW- 14%

Leading players profiled in this report include the following:
• Perfect Day, Inc. (US)
• Impossible Foods Inc. (US)
• Geltor (US)
• The Every Co. (US)
• Motif FoodWorks, Inc. (US)
• MycoTechnology (US)
• Mycorena (Sweden)
• Eden Brew (Australia)
• Change Foods (US)
• Formo (Germany)
• Remilk Ltd. (Israel)
• Triton Algae Innovations (US)
• Melt&Marble (Sweden)
• FUMI Ingredients
• Fybraworks Foods (US)
• Nourish Ingredients Pty Ltd. (Australia)
• Imagindairy Ltd. (Israel)
• Shiru, Inc. (US)
• New Culture (US)
• Helaina Inc (US)

Research Coverage
This report segments the precision fermentation market on the basis of application, ingredient, microbe, and region. In terms of insights, this research report focuses on various levels of analyses—competitive landscape, pricing insights, end-use analysis, and company profiles—which together comprise and discuss the basic views on the emerging & high-growth segments of the precision fermentation market, high-growth regions, countries, industry trends, drivers, restraints, opportunities, and challenges.
Reasons to buy this report
• To get a comprehensive overview of the precision fermentation market
• To gain wide-ranging information about the top players in this industry, their product portfolio details, and the key strategies adopted by them
• To gain insights about the major countries/regions in which the precision fermentation market is flourishing



 

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