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砂糖の市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測


Sugar Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027

世界の砂糖市場は、2021年に185 Monsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR1.8%を示し、2027年までに206.6百万トンに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き... もっと見る

 

 

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IMARC Services Private Limited.
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2022年4月14日 US$2,499
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135 英語

 

サマリー

世界の砂糖市場は、2021年に185 Monsの数量に達しました。今後、IMARCグループは、2022年から2027年の間にCAGR1.8%を示し、2027年までに206.6百万トンに達すると予想しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々は様々な最終使用産業に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として本レポートに含まれています。

砂糖は、サトウキビやテンサイから作られる甘い結晶性の物質を指します。砂糖は、無数の食品および非食品用途に世界中で使用されています。砂糖は、甘味を提供するだけでなく、食品産業において様々な機能を果たします。保存料として使用され、微生物の発生を防ぎます。また、アイスクリームなどの冷凍食品に大きな氷の結晶ができるのを防ぐためにも使われる。このほか、砂糖はイースト菌を含む製品の発酵を促進する。さらに、焼き菓子の保湿やこげつき防止にも使われる。砂糖業界のドライバー。
砂糖は、砂糖の代替品と比較して、経済的で容易に入手できます。また、あらゆる社会経済的年齢層で消費され、コンビニエンスストア、デパート、スーパーマーケット、ハイパーマーケットなど、さまざまな小売業態で世界中で容易に入手することができます。
世界の食品・飲料業界は、景気変動による景気後退の影響を比較的受けにくい業界です。その結果、この業界は過去数年にわたり一定の成長を遂げてきました。現在、食品・飲料部門は砂糖消費の主要な推進力となっており、砂糖産業に好影響をもたらすと予想されます。さらに、市場の成長は長期的に継続すると予想されています。
砂糖は、医薬品およびスキンケア産業において数多くの用途を見出すことができます。医薬品分野では、抗生物質や咳止めシロップの調合に使用され、一方、スキンケア分野では、角質を取り除く作用があるため、スクラブの製造に使用されています。
砂糖市場は、北米や西ヨーロッパなどの先進国では飽和状態にありますが、新興国では有望な成長を見せています。可処分所得の増加、都市化、食習慣の変化に伴い、インド、中国、中東などの新興市場では、砂糖ベースの製品に対する需要が大きく伸びています。
世界の砂糖生産の大部分はサトウキビからで、残りはテンサイからです。砂糖の原料は世界中にあり、ほぼすべての熱帯・亜熱帯地域で栽培されています。

主な市場細分化
IMARC Groupは、世界の砂糖市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界および地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、製品タイプ、形態、最終用途分野、供給元に基づいて市場を分類しています。

製品タイプ別の内訳白砂糖
黒砂糖
液糖

製品タイプ別では、白砂糖、黒砂糖、液糖に分類されます。現在、白砂糖が市場シェアの大半を占めています。

形態別内訳。

グラニュー糖
粉糖
水あめ

市場は形態によって、グラニュー糖、粉糖、シロップ糖に分けられます。このうち、グラニュー糖が最も大きな割合を占め、次いで粉糖、水飴糖の順となっています。

最終用途別構成比。

食品・飲料
製薬およびパーソナルケア
家庭用

最終用途別に見ると、食品・飲料、医薬品・パーソナルケア、家庭用など、さまざまな分野で使用されています。現在、食品・飲料が最大の市場シェアを占めています。

供給元別構成比

サトウキビ
サトウキビ

原料別では、サトウキビがシェアの大半を占めており、次いでテンサイが続いています。

地域別インサイト

ブラジル
インド
米国
欧州連合
中国
タイ
その他

地理的な面では、ブラジルが世界の砂糖市場において主導的な地位を占めています。砂糖産業はブラジル経済の重要な部分を占め、国内総生産に占める割合も高いです。また、ブラジルの中南米地域は、気候条件に恵まれているため、砂糖の大部分を生産しています。ブラジルに次いで、インド、米国、欧州連合、中国、タイ、その他が続いています。

競争環境:
市場は非常に断片的であり、いくつかの地域および大手メーカーが存在し、価格と品質の面で競争しています。市場には厳しい競争が存在し、小規模な企業の参入を困難にしています。主なプレイヤーは以下の通りです。

スエドザッカーAG
テレオス
コーサン
ミットル・ポール・シュガー・コーポレーション(Mitr Phol Sugar Corporation.
アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ
ノルザッカーAG
ビオセブ(ルイ・ドレフュス)
ウィルマー・インターナショナル・リミテッド
タイ・ルンルングループ

本レポートは、世界の砂糖市場について、その本質的な側面をすべて網羅した深い洞察を提供します。市場のマクロ的な概観から、産業実績のミクロ的な詳細、最近の動向、主要な市場ドライバーと課題、SWOT分析、ポーターの5力分析、バリューチェーン分析など多岐にわたります。また、砂糖製造工場設立のための包括的な分析も行っています。加工・製造要件、プロジェクトコスト、プロジェクト資金、プロジェクト経済性、期待される投資収益率、利益率などを分析しています。本レポートは、起業家、投資家、研究者、コンサルタント、ビジネス戦略家、および何らかの形で砂糖産業に関与している、または参入を計画しているすべての人々にとって必読の一冊となっています。本レポートで回答した主な質問
1.砂糖の世界市場規模は?
2.世界の砂糖市場を牽引する主な要因は何か?
3.COVID-19は世界の砂糖市場にどのような影響を与えていますか?
4.製品タイプに基づく世界の砂糖市場の内訳は?
5.世界の砂糖市場の形態別内訳は?
6.砂糖の世界市場における供給元別の内訳は?
7.砂糖の世界市場の最終用途分野別構成は?
8.砂糖の世界市場における主要地域は?
9.世界の砂糖市場における主要企業/プレーヤーは?

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目次

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Sugar Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Product Type
5.6 Market Breakup by Form
5.7 Market Breakup by End-Use Sector
5.8 Market Breakup by Source
5.9 Market Breakup by Region
5.10 Market Forecast
5.11 Imports and Exports
5.12 SWOT Analysis
5.12.1 Overview
5.12.2 Strengths
5.12.3 Weaknesses
5.12.4 Opportunities
5.12.5 Threats
5.13 Value Chain Analysis
5.13.1 Raw Material Procurement
5.13.2 Manufacturing
5.13.3 Marketing
5.13.4 Distribution
5.13.5 Exports
5.13.6 End-Use
5.14 Porter’s Five Forces Analysis
5.14.1 Overview
5.14.2 Bargaining Power of Buyers
5.14.3 Bargaining Power of Suppliers
5.14.4 Degree of Competition
5.14.5 Threat of New Entrants
5.14.6 Threat of Substitutes
5.15 Key Market Drivers and Success Factors
6 Market Breakup by Product Type
6.1 White Sugar
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Brown Sugar
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Liquid Sugar
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Form
7.1 Granulated Sugar
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Powdered Sugar
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Syrup Sugar
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by End-Use Sector
8.1 Food and Beverages
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Pharma and Personal Care
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Household
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Source
9.1 Sugarcane
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Sugar Beet
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Region
10.1 Brazil
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 India
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 United States
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 European Union
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
10.5 China
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Forecast
10.6 Thailand
10.6.1 Market Trends
10.6.2 Market Forecast
10.7 Others
10.7.1 Market Trends
10.7.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
11.1 Market Structure
11.2 Key Players
12 Sugar Manufacturing
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land Requirements and Expenditures
13.2 Construction Requirements and Expenditures
13.3 Plant Machinery
13.4 Raw Material Requirements and Expenditures
13.5 Packaging Requirements and Expenditures
13.6 Transportation Requirements and Expenditures
13.7 Utility Requirements and Expenditures
13.8 Manpower Requirements and Expenditures
13.9 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Taxation and Depreciation
15.5 Income Projections
15.6 Expenditure Projections
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis
16 Key Player Profiles
16.1 Suedzucker AG
16.2 Tereos
16.3 Cosan
16.4 Mitr Phol Sugar Corporation., Ltd.
16.5 Associated British Foods
16.6 Nordzucker AG
16.7 Biosev (Louis-Dreyfus)
16.8 Wilmar International Limited
16.9 Thai Roong Ruang Group

 

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Summary

The global sugar market reached a volume of 185 Million Tons in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 206.6 Million Tons by 2027, exhibiting a CAGR of 1.8% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use industries. These insights are included in the report as a major market contributor.

Sugar refers to a sweet crystalline substance which is prepared from sugar cane and sugar beet. It is used across the globe for innumerable food and non-food applications. In addition to offering a sweet taste, sugar performs a variety of other functions in the food industry. It is used as a preservative and prevents the development of microorganisms. It is also used for preventing formation of large ice crystals in frozen products like ice cream. Apart from this, sugar encourages fermentation in products which contain yeast. Moreover, it is used in baked goods for retaining moisture and preventing staleness. Sugar Industry Drivers:
As compared to its sugar substitutes, sugar is more economical and easily available It is consumed across all socioeconomic age groups and is easily obtainable across the globe in a variety of retails formats viz. convenience stores, departmental stores, supermarkets/hypermarkets, etc.
The global food and beverage industry is relatively immune to any downturns caused by economic fluctuations. As a result, the sector has witnessed a constant growth over the past few years. Currently, the food and beverage sector is a major driver of sugar consumption and is expected to create a positive impact on the sugar industry. Moreover, the market growth is anticipated to continue in the long term.
Sugar finds numerous applications in the pharmaceutical and skincare industry. In the pharmaceutical sector, it is included in the preparation of antibiotics and cough syrups, on the other hand, in the skincare sector, sugar is used in the manufacturing of scrubs owing to its exfoliating properties.
Although the sugar market remains saturated in developed economies, such as North America and Western Europe, it is showing a promising growth in the emerging regions. Driven by rising disposable incomes, urbanisation and changing food habits, the demand for sugar-based products in developing markets, such as India, China and Middle East, is showing a strong growth.
Majority of the global sugar production comes from sugarcane, whereas, remaining from sugar beet. Raw materials for sugar are available across the globe with nearly all tropical and subtropical regions accounting for their cultivation.

Key Market Segmentation:
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global sugar market, along with forecasts at the global and regional level from 2022-2027. Our report has categorized the market based on product type, form, end-use sector and source.

Breakup by Product Type: White Sugar
Brown Sugar
Liquid Sugar

On the basis of product type, the market has been segmented as white sugar, brown sugar and liquid sugar. At present, white sugar accounts for the majority of the market share.

Breakup by Form:

Granulated Sugar
Powdered Sugar
Syrup Sugar

Based on form, the market is divided into granulated sugar, powdered sugar and syrup sugar. Amongst these, granulated sugar represents the biggest segment followed by powdered and syrup sugar.

Breakup by End-Use Sector:

Food and Beverages
Pharma and Personal Care
Household

On the basis of end-use sector, the market finds varied end-use in food and beverages, pharma and personal Care and household. Currently, food and beverages holds the largest market share.

Breakup by Source:

Sugarcane
Sugar Beet

Based on source, sugarcane accounts for the majority of the market share, which is followed by sugar beet.

Regional Insights:

Brazil
India
United States
European Union
China
Thailand
Others

On a geographical front, Brazil enjoys a leading position in the global sugar market. The sugar industry represents a vital part of the Brazilian economy and accounts for a valuable share in the national GDP. Besides this, Central-South region of Brazil produces a major part of sugar due to favourable climatic conditions. Brazil is followed by India, United States, European Union, China, Thailand and others.

Competitive Landscape:
The market is highly fragmented in nature with the presence of several regional as well as large manufacturers who are competing in terms of prices and quality. There prevails a rigid competition in the market which makes it difficult for small players to enter. Some of the leading players operating in the market are:

Suedzucker AG
Tereos
Cosan
Mitr Phol Sugar Corporation., Ltd.
Associated British Foods
Nordzucker AG
Biosev (Louis-Dreyfus)
Wilmar International Limited
Thai Roong Ruang Group

This report provides a deep insight into the global sugar market covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter’s five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a sugar manufacturing plant. The study analyses the processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the sugar industry in any manner. Key Questions Answered in This Report
1. What is the size of the global sugar market?
2. What are the key factors driving the global sugar market?
3. What has been the impact of COVID-19 on the global sugar market?
4. What is the breakup of the global sugar market based on the product type?
5. What is the breakup of the global sugar market based on the form?
6. What is the breakup of the global sugar market based on the source?
7. What is the breakup of the global sugar market based on the end-use sector?
8. What are the key regions in the global sugar market?
9. Who are the key companies/players in the global sugar market?



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Table of Contents

1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Sugar Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Product Type
5.6 Market Breakup by Form
5.7 Market Breakup by End-Use Sector
5.8 Market Breakup by Source
5.9 Market Breakup by Region
5.10 Market Forecast
5.11 Imports and Exports
5.12 SWOT Analysis
5.12.1 Overview
5.12.2 Strengths
5.12.3 Weaknesses
5.12.4 Opportunities
5.12.5 Threats
5.13 Value Chain Analysis
5.13.1 Raw Material Procurement
5.13.2 Manufacturing
5.13.3 Marketing
5.13.4 Distribution
5.13.5 Exports
5.13.6 End-Use
5.14 Porter’s Five Forces Analysis
5.14.1 Overview
5.14.2 Bargaining Power of Buyers
5.14.3 Bargaining Power of Suppliers
5.14.4 Degree of Competition
5.14.5 Threat of New Entrants
5.14.6 Threat of Substitutes
5.15 Key Market Drivers and Success Factors
6 Market Breakup by Product Type
6.1 White Sugar
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Brown Sugar
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Liquid Sugar
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Form
7.1 Granulated Sugar
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Powdered Sugar
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Syrup Sugar
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
8 Market Breakup by End-Use Sector
8.1 Food and Beverages
8.1.1 Market Trends
8.1.2 Market Forecast
8.2 Pharma and Personal Care
8.2.1 Market Trends
8.2.2 Market Forecast
8.3 Household
8.3.1 Market Trends
8.3.2 Market Forecast
9 Market Breakup by Source
9.1 Sugarcane
9.1.1 Market Trends
9.1.2 Market Forecast
9.2 Sugar Beet
9.2.1 Market Trends
9.2.2 Market Forecast
10 Market Breakup by Region
10.1 Brazil
10.1.1 Market Trends
10.1.2 Market Forecast
10.2 India
10.2.1 Market Trends
10.2.2 Market Forecast
10.3 United States
10.3.1 Market Trends
10.3.2 Market Forecast
10.4 European Union
10.4.1 Market Trends
10.4.2 Market Forecast
10.5 China
10.5.1 Market Trends
10.5.2 Market Forecast
10.6 Thailand
10.6.1 Market Trends
10.6.2 Market Forecast
10.7 Others
10.7.1 Market Trends
10.7.2 Market Forecast
11 Competitive Landscape
11.1 Market Structure
11.2 Key Players
12 Sugar Manufacturing
12.1 Product Overview
12.2 Detailed Process Flow
12.3 Various Types of Unit Operations Involved
12.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
13 Project Details, Requirements and Costs Involved
13.1 Land Requirements and Expenditures
13.2 Construction Requirements and Expenditures
13.3 Plant Machinery
13.4 Raw Material Requirements and Expenditures
13.5 Packaging Requirements and Expenditures
13.6 Transportation Requirements and Expenditures
13.7 Utility Requirements and Expenditures
13.8 Manpower Requirements and Expenditures
13.9 Other Capital Investments
14 Loans and Financial Assistance
15 Project Economics
15.1 Capital Cost of the Project
15.2 Techno-Economic Parameters
15.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
15.4 Taxation and Depreciation
15.5 Income Projections
15.6 Expenditure Projections
15.7 Financial Analysis
15.8 Profit Analysis
16 Key Player Profiles
16.1 Suedzucker AG
16.2 Tereos
16.3 Cosan
16.4 Mitr Phol Sugar Corporation., Ltd.
16.5 Associated British Foods
16.6 Nordzucker AG
16.7 Biosev (Louis-Dreyfus)
16.8 Wilmar International Limited
16.9 Thai Roong Ruang Group

 

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