サーモン市場。世界の産業動向、シェア、サイズ、成長、機会、2022-2027年の予測Salmon Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2022-2027 世界のサーモン市場は、2021年に3.33 Million Tonsの数量に到達しました。今後、IMARCグループは、2027年には417万トンに達し、2022年から2027年の間にCAGR3.77%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念... もっと見る
サマリー世界のサーモン市場は、2021年に3.33 Million Tonsの数量に到達しました。今後、IMARCグループは、2027年には417万トンに達し、2022年から2027年の間にCAGR3.77%を示すと予測しています。COVID-19の不確実性を念頭に置き、我々はパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・評価しています。これらの洞察は、市場の主要な貢献者として報告書に含まれています。サケは、サケ科に属する鰭脚魚類の一種です。通常、大西洋と太平洋の北部に生息し、現在最も広く取引されている魚介類の一種です。飽和脂肪酸は少ないが、タンパク質、カルシウム、ビタミンB3、D、亜鉛、ヨウ素、コレステロール、オメガ3脂肪酸などの栄養素が豊富に含まれている。定期的に摂取することで、炎症を鎮め、血圧を下げ、癌の発症リスクを最小限に抑え、動脈を覆っている細胞の機能を向上させる効果があります。これらの健康上の利点から、グリル、ブロイル、ポシェット、ピクルス、ローストなど、さまざまな料理の調理に使用されています。 座りがちな生活習慣、所得水準の上昇、慢性疾患の蔓延、健康と福祉に関する意識の高まりなど、さまざまな要因によって、個人の消費パターンに変化が生じています。彼らは、日々の食事から炭水化物を多く含む食品を除去または減らし、タンパク質を多く含む食品の消費を増やすことに重点を置いています。その結果、パスタ、サラダ、ハンバーガー、タルタルソースなど、普段の食事で消費される料理の調理にサーモンを使用することが増えている。また、サーモン缶、冷凍サーモン、スモークサーモン、サーモンジャーキー、サーモンオイル、サーモンロックス、サーモンスプレッドなど、付加価値の高い商品も多数発売されています。さらに、労働人口の増加や個人の多忙なスケジュールに伴い、すぐに食べられる(RTE)食品や簡単に調理できる食品の売り上げが伸びています。これに伴い、冷凍サーモンや缶詰の便利なパッケージングや入手のしやすさが、今後数年間の市場成長を促進すると予想されます。 主な市場細分化 IMARC Groupは、世界のサーモン市場の各サブセグメントにおける主要トレンドの分析と、2022年から2027年までの世界および地域レベルでの予測を提供しています。当レポートでは、種類、魚種、最終製品タイプ、流通チャネルに基づき、市場を分類しています。 種類別の内訳 養殖 野生捕獲物 養殖鮭の優位性は明らかである。 魚種別構成比 アトランティック ピンク チャム/ドッグ コーホー ベニザケ その他 アトランティックサーモンは、タンパク質、ビタミン、オメガ3脂肪酸を豊富に含むため、現在最も多く消費されているサーモンの一種です。 最終製品タイプ別構成比 冷凍 生鮮 缶詰 その他 サーモンの冷凍は、保存性の向上、バクテリアの繁殖の抑制、栄養価の保持に役立ちます。その結果、世界中で冷凍サーモンの高い需要があります。 流通チャネル別内訳 外食産業 小売 サーモンは、レストラン、ホテル、ファーストフードチェーンを中心とした外食産業で広く流通しています。 地域別インサイト(生産量ベース)。 養殖 ノルウェー チリ スコットランド カナダ フェロー諸島 その他 ワイルド・キャプチャー アメリカ ロシア 日本 カナダ その他 地域別構成比(消費量ベース)。 欧州連合 ロシア 米国 ブラジル 日本 中国 その他 競争力のある風景。 業界の競争環境についても調査しており、Cremaq Group ASA、Leroy Seafood Group ASA、Mowi ASA、SalMar ASAなどが主要なプレーヤーとして挙げられます。本レポートで回答した主な質問 1.2021年の世界のサーモン市場規模は? 2.2022-2027年の世界のサーモン市場の成長率はどの程度と予想されますか? 3.サーモンの世界市場を牽引する主要因は何か? 4.COVID-19は世界のサーモン市場にどのような影響を及ぼしていますか? 5.サーモンの世界市場のタイプ別内訳は? 6.サケの世界市場における魚種別の内訳は? 7.鮭の世界市場の最終製品タイプ別内訳は? 8.サケの世界市場の流通経路別内訳は? 9.生産量に基づく世界の天然鮭捕獲市場の主要地域は? 10.生産量に基づく世界の養殖サーモン市場の主要地域は? 11.鮭の世界市場における消費量ベースの主要地域は? 12.世界の鮭市場における主要企業/プレーヤーは? 目次1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Salmon Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.3 Impact of COVID-19 5.4 Market Forecast 6 Market Breakup by Type 6.1 Farmed 6.1.1 Market Trends 6.1.2 Market Forecast 6.2 Wild Captured 6.2.1 Market Trends 6.2.2 Market Forecast 7 Market Breakup by Species 7.1 Atlantic 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Pink 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Chum/Dog 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Coho 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Sockeye 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Others 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 8 Market Breakup by End Product Type 8.1 Frozen 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Fresh 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Canned 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Others 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 9 Market Breakup by Distribution Channel 9.1 Foodservice 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Retail 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Producing Region 10.1 Farmed 10.1.1 Norway 10.1.1.1 Market Trends 10.1.1.2 Market Forecast 10.1.2 Chile 10.1.2.1 Market Trends 10.1.2.2 Market Forecast 10.1.3 Scotland 10.1.3.1 Market Trends 10.1.3.2 Market Forecast 10.1.4 Canada 10.1.4.1 Market Trends 10.1.4.2 Market Forecast 10.1.5 Faroe Islands 10.1.5.1 Market Trends 10.1.5.2 Market Forecast 10.1.6 Others 10.1.6.1 Market Trends 10.1.6.2 Market Forecast 10.2 Wild Captured 10.2.1 United States 10.2.1.1 Market Trends 10.2.1.2 Market Forecast 10.2.2 Russia 10.2.2.1 Market Trends 10.2.2.2 Market Forecast 10.2.3 Japan 10.2.3.1 Market Trends 10.2.3.2 Market Forecast 10.2.4 Canada 10.2.4.1 Market Trends 10.2.4.2 Market Forecast 10.2.5 Others 10.2.5.1 Market Trends 10.2.5.2 Market Forecast 11 Market Breakup by Consuming Region 11.1 European Union 11.1.1 Market Trends 11.1.2 Market Forecast 11.2 Russia 11.2.1 Market Trends 11.2.2 Market Forecast 11.3 United States 11.3.1 Market Trends 11.3.2 Market Forecast 11.4 Brazil 11.4.1 Market Trends 11.4.2 Market Forecast 11.5 Japan 11.5.1 Market Trends 11.5.2 Market Forecast 11.6 China 11.6.1 Market Trends 11.6.2 Market Forecast 11.7 Others 11.7.1 Market Trends 11.7.2 Market Forecast 12 SWOT Analysis 12.1 Overview 12.2 Strengths 12.3 Weaknesses 12.4 Opportunities 12.5 Threats 13 Value Chain Analysis 14 Porters Five Forces Analysis 14.1 Overview 14.2 Bargaining Power of Buyers 14.3 Bargaining Power of Suppliers 14.4 Degree of Competition 14.5 Threat of New Entrants 14.6 Threat of Substitutes 15 Price Indicators 15.1 Key Price Indicators 15.2 Price Structure 15.3 Price Trends 16 Salmon Processing 16.1 Product Overview 16.2 Detailed Process Flow 16.3 Various Types of Unit Operations Involved 16.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 16.5 Key Success and Risk Factors 17 Project Details, Requirements and Costs Involved 17.1 Land, Location and Site Development 17.2 Construction Requirements and Expenditures 17.3 Plant Machinery 17.4 Raw Materials Requirements and Expenditures 17.5 Packaging Requirements and Expenditures 17.6 Transportation Requirements and Expenditures 17.7 Utilities Requirements and Expenditures 17.8 Manpower Requirements and Expenditures 17.9 Other Capital Investments 18 Loans and Financial Assistance 19 Project Economics 19.1 Capital Cost of the Project 19.2 Techno-Economic Parameters 19.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 19.4 Income Projections 19.5 Expenditure Projections 19.6 Taxation and Depreciation 19.7 Financial Analysis 19.8 Profit Analysis 20 Competitive Landscape 20.1 Market Structure 20.2 Market Breakup by Key Players 20.3 Profiles of Key Players 20.3.1 Cremaq Group ASA 20.3.2 Leroy Seafood Group ASA 20.3.3 Mowi ASA 20.3.4 SalMar ASA
SummaryThe global salmon market reached a volume of 3.33 Million Tons in 2021. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 4.17 Million Tons by 2027, exhibiting a CAGR of 3.77% during 2022-2027. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic. These insights are included in the report as a major market contributor. Table of Contents1 Preface2 Scope and Methodology 2.1 Objectives of the Study 2.2 Stakeholders 2.3 Data Sources 2.3.1 Primary Sources 2.3.2 Secondary Sources 2.4 Market Estimation 2.4.1 Bottom-Up Approach 2.4.2 Top-Down Approach 2.5 Forecasting Methodology 3 Executive Summary 4 Introduction 4.1 Overview 4.2 Key Industry Trends 5 Global Salmon Market 5.1 Market Overview 5.2 Market Performance 5.3 Impact of COVID-19 5.4 Market Forecast 6 Market Breakup by Type 6.1 Farmed 6.1.1 Market Trends 6.1.2 Market Forecast 6.2 Wild Captured 6.2.1 Market Trends 6.2.2 Market Forecast 7 Market Breakup by Species 7.1 Atlantic 7.1.1 Market Trends 7.1.2 Market Forecast 7.2 Pink 7.2.1 Market Trends 7.2.2 Market Forecast 7.3 Chum/Dog 7.3.1 Market Trends 7.3.2 Market Forecast 7.4 Coho 7.4.1 Market Trends 7.4.2 Market Forecast 7.5 Sockeye 7.5.1 Market Trends 7.5.2 Market Forecast 7.6 Others 7.6.1 Market Trends 7.6.2 Market Forecast 8 Market Breakup by End Product Type 8.1 Frozen 8.1.1 Market Trends 8.1.2 Market Forecast 8.2 Fresh 8.2.1 Market Trends 8.2.2 Market Forecast 8.3 Canned 8.3.1 Market Trends 8.3.2 Market Forecast 8.4 Others 8.4.1 Market Trends 8.4.2 Market Forecast 9 Market Breakup by Distribution Channel 9.1 Foodservice 9.1.1 Market Trends 9.1.2 Market Forecast 9.2 Retail 9.2.1 Market Trends 9.2.2 Market Forecast 10 Market Breakup by Producing Region 10.1 Farmed 10.1.1 Norway 10.1.1.1 Market Trends 10.1.1.2 Market Forecast 10.1.2 Chile 10.1.2.1 Market Trends 10.1.2.2 Market Forecast 10.1.3 Scotland 10.1.3.1 Market Trends 10.1.3.2 Market Forecast 10.1.4 Canada 10.1.4.1 Market Trends 10.1.4.2 Market Forecast 10.1.5 Faroe Islands 10.1.5.1 Market Trends 10.1.5.2 Market Forecast 10.1.6 Others 10.1.6.1 Market Trends 10.1.6.2 Market Forecast 10.2 Wild Captured 10.2.1 United States 10.2.1.1 Market Trends 10.2.1.2 Market Forecast 10.2.2 Russia 10.2.2.1 Market Trends 10.2.2.2 Market Forecast 10.2.3 Japan 10.2.3.1 Market Trends 10.2.3.2 Market Forecast 10.2.4 Canada 10.2.4.1 Market Trends 10.2.4.2 Market Forecast 10.2.5 Others 10.2.5.1 Market Trends 10.2.5.2 Market Forecast 11 Market Breakup by Consuming Region 11.1 European Union 11.1.1 Market Trends 11.1.2 Market Forecast 11.2 Russia 11.2.1 Market Trends 11.2.2 Market Forecast 11.3 United States 11.3.1 Market Trends 11.3.2 Market Forecast 11.4 Brazil 11.4.1 Market Trends 11.4.2 Market Forecast 11.5 Japan 11.5.1 Market Trends 11.5.2 Market Forecast 11.6 China 11.6.1 Market Trends 11.6.2 Market Forecast 11.7 Others 11.7.1 Market Trends 11.7.2 Market Forecast 12 SWOT Analysis 12.1 Overview 12.2 Strengths 12.3 Weaknesses 12.4 Opportunities 12.5 Threats 13 Value Chain Analysis 14 Porters Five Forces Analysis 14.1 Overview 14.2 Bargaining Power of Buyers 14.3 Bargaining Power of Suppliers 14.4 Degree of Competition 14.5 Threat of New Entrants 14.6 Threat of Substitutes 15 Price Indicators 15.1 Key Price Indicators 15.2 Price Structure 15.3 Price Trends 16 Salmon Processing 16.1 Product Overview 16.2 Detailed Process Flow 16.3 Various Types of Unit Operations Involved 16.4 Mass Balance and Raw Material Requirements 16.5 Key Success and Risk Factors 17 Project Details, Requirements and Costs Involved 17.1 Land, Location and Site Development 17.2 Construction Requirements and Expenditures 17.3 Plant Machinery 17.4 Raw Materials Requirements and Expenditures 17.5 Packaging Requirements and Expenditures 17.6 Transportation Requirements and Expenditures 17.7 Utilities Requirements and Expenditures 17.8 Manpower Requirements and Expenditures 17.9 Other Capital Investments 18 Loans and Financial Assistance 19 Project Economics 19.1 Capital Cost of the Project 19.2 Techno-Economic Parameters 19.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain 19.4 Income Projections 19.5 Expenditure Projections 19.6 Taxation and Depreciation 19.7 Financial Analysis 19.8 Profit Analysis 20 Competitive Landscape 20.1 Market Structure 20.2 Market Breakup by Key Players 20.3 Profiles of Key Players 20.3.1 Cremaq Group ASA 20.3.2 Leroy Seafood Group ASA 20.3.3 Mowi ASA 20.3.4 SalMar ASA
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(産業機械)の最新刊レポート
IMARC Services Private Limited.社のその他分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(salmon)の最新刊レポートよくあるご質問IMARC Services Private Limited.社はどのような調査会社ですか?インドに調査拠点を持つ調査会社。幅広い分野をカバーしていますがケミカルに特に焦点を当てています。 もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/12/19 10:26 155.94 円 162.31 円 199.02 円 |