食品コーティング成分の世界市場規模調査&予測:種類別(砂糖・シロップ、ココア・チョコレート、油脂、スパイス・調味料、その他)、用途別(ベーカリー、菓子、スナック、その他)、地域分析、2022-2029年Global Food Coating Ingredients Market Size study & Forecast, by Type (Sugars and syrups, Cocoa and chocolates, Fats and oils, Spices and seasonings, and others), Application (Bakery, Confectionery, Snacks, and Others), and Regional Analysis, 2022-2029 世界の食品コーティング成分市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。食品コーティング成分は、製品の風味、食感、構造を向上させ... もっと見る
サマリー世界の食品コーティング成分市場は、2021年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2022-2029年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。食品コーティング成分は、製品の風味、食感、構造を向上させるために使用されます。これらの製品は、外観を向上させるだけでなく、製品を保護する役割も担っています。食品コーティング成分は、肉、ベーカリーアイテム、朝のシリアルやスナックなど、いくつかの用途で主に使用されています。食品コーティング成分市場は、ベーカリーや製菓製品の需要の高まりや、予測期間中のコンビニエンスフードの需要拡大などの要因によって拡大しています。Statistaによると、2020年のベーカリー・菓子分野は増加し、2027年には約214,914.0mKgに達すると予測されています。2023年には、菓子・スナック分野の一人当たりの平均量が約25.9Kgになると予測されています。また、2020年のインド・ブランド・エクイティ財団(IBEF)によると、インドでは、食品・飲料産業は国のGDPの約3%を占めています。食品・飲料セクターの成長の高まりと、市場関係者の積極的な取り組みが、市場に有利な機会をもたらしています。しかし、厳しい食品安全規制は、2022-2029年の予測期間を通じて市場成長の妨げとなる。 食品用コーティング剤の世界市場調査において考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、およびその他の地域です。アジア太平洋地域は、食品・飲料産業からの需要の増加、労働人口の増加、ライフスタイルの変化により、収益面で市場を支配しています。一方、アジア太平洋地域は、可処分所得の増加、RTEコンビニエンスフードの人気の高まり、市場関係者による技術革新の高まりなどの要因により、予測期間中に大きく成長すると予想されます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: カーギル社 ボーマン イングリディエンツ アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド・カンパニー アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズPLC アグラーナ・ベテリグングス・アグ パイオニアフーズ AVEBE U.A.協同組合 イングレディオン・インコーポレイテッド テート&ライルPLC ケリーグループ 市場の最近の動向について: 2019年2月、Kröner-Stärkeは、ネイティブ小麦ベースの澱粉など様々な製品を発売した。これは、オーガニックやグルテンフリーと対になったクリーンラベルで構成され、バッターやパン粉をつけた製品用です。 世界の食品コーティング原料の市場レポートスコープ: ヒストリカルデータ2019-2020-2021 推計基準年 2021年 予測期間 2022-2029 レポート対象 売上高予測、企業ランキング、競合状況、成長要因、トレンド 対象セグメント タイプ、アプリケーション、地域 地域区分 北米、欧州、アジア太平洋、中南米、その他の地域 カスタマイズ範囲 レポート購入時に無料カスタマイズ(アナリストの作業時間8時間分まで)。国別、地域別、セグメント別スコープの追加・変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国において、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場の潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明します: タイプ別 シュガー、シロップ ココア・ショコラ 油脂類 スパイス・調味料 その他 アプリケーション別 ベーカリー コンフェクショナリー 朝食用シリアル スナック その他 地域別 北アメリカ U.S. カナダ ヨーロッパ 連邦王国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 南朝鮮 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Food Coating Ingredients Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Food Coating Ingredients Market, by Type, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Food Coating Ingredients Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Food Coating Ingredients Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Food Coating Ingredients Market Dynamics 3.1. Food Coating Ingredients Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising demand for bakery and confectionery products 3.1.1.2. Growing convenience food demand 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Stringent food safety regulations 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growth across food and beverages sector 3.1.3.2. Favourable initiatives and innovation by market players Chapter 4. Global Food Coating Ingredients Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Food Coating Ingredients Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Food Coating Ingredients Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Food Coating Ingredients Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Billion) 6.4. Food Coating Ingredients Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Sugars and Syrups 6.4.2. Cocoa and Chocolates 6.4.3. Fats and Oils 6.4.4. Spices and Seasonings 6.4.5. Others Chapter 7. Global Food Coating Ingredients Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Food Coating Ingredients Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Food Coating Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 7.4. Food Coating Ingredients Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery 7.4.2. Confectionery 7.4.3. Breakfast Cereals 7.4.4. Snack 7.4.5. Others Chapter 8. Global Food Coating Ingredients Market, Regional Analysis 8.1. Food Coating Ingredients Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Food Coating Ingredients Market 8.2.1. U.S. Food Coating Ingredients Market 8.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.2. Canada Food Coating Ingredients Market 8.3. Europe Food Coating Ingredients Market Snapshot 8.3.1. U.K. Food Coating Ingredients Market 8.3.2. Germany Food Coating Ingredients Market 8.3.3. France Food Coating Ingredients Market 8.3.4. Spain Food Coating Ingredients Market 8.3.5. Italy Food Coating Ingredients Market 8.3.6. Rest of Europe Food Coating Ingredients Market 8.4. Asia-Pacific Food Coating Ingredients Market Snapshot 8.4.1. China Food Coating Ingredients Market 8.4.2. India Food Coating Ingredients Market 8.4.3. Japan Food Coating Ingredients Market 8.4.4. Australia Food Coating Ingredients Market 8.4.5. South Korea Food Coating Ingredients Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Food Coating Ingredients Market 8.5. Latin America Food Coating Ingredients Market Snapshot 8.5.1. Brazil Food Coating Ingredients Market 8.5.2. Mexico Food Coating Ingredients Market 8.6. Rest of The World Food Coating Ingredients Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. Cargill Inc. 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Bowman Ingredients 9.2.3. Archer Daniels Midland Company 9.2.4. Associated British Foods PLC 9.2.5. Agrana Beteiligungs-Ag 9.2.6. Pioneer Foods 9.2.7. Cooperatie AVEBE U.A. 9.2.8. Ingredion Incorporated 9.2.9. Tate & Lyle PLC 9.2.10. Kerry Group Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryThe global Food Coating Ingredients Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2029. Food Coating Ingredients are used to enhance the product’s flavor, texture, and structure. These products not only improve its appearance but also protect the product. The food coating ingredients are majorly used in several applications such as meat, bakery items, morning cereal and snacks etc. The Food Coating Ingredients market is expanding because of factors such as the rising demand for bakery and confectionery products and growing convenience food demand in the forecast period. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.1. Food Coating Ingredients Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.2. Food Coating Ingredients Market, by Type, 2019-2029 (USD Billion) 1.2.3. Food Coating Ingredients Market, by Application, 2019-2029 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Food Coating Ingredients Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Food Coating Ingredients Market Dynamics 3.1. Food Coating Ingredients Market Impact Analysis (2019-2029) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Rising demand for bakery and confectionery products 3.1.1.2. Growing convenience food demand 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Stringent food safety regulations 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Growth across food and beverages sector 3.1.3.2. Favourable initiatives and innovation by market players Chapter 4. Global Food Coating Ingredients Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2019-2029) 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.4. Investment Adoption Model 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion 4.6. Top investment opportunity 4.7. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario Chapter 6. Global Food Coating Ingredients Market, by Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Food Coating Ingredients Market by Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Food Coating Ingredients Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Billion) 6.4. Food Coating Ingredients Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Sugars and Syrups 6.4.2. Cocoa and Chocolates 6.4.3. Fats and Oils 6.4.4. Spices and Seasonings 6.4.5. Others Chapter 7. Global Food Coating Ingredients Market, by Application 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Food Coating Ingredients Market by Application, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Food Coating Ingredients Market Estimates & Forecasts by Application 2019-2029 (USD Billion) 7.4. Food Coating Ingredients Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Bakery 7.4.2. Confectionery 7.4.3. Breakfast Cereals 7.4.4. Snack 7.4.5. Others Chapter 8. Global Food Coating Ingredients Market, Regional Analysis 8.1. Food Coating Ingredients Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Food Coating Ingredients Market 8.2.1. U.S. Food Coating Ingredients Market 8.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.1.2. Application breakdown estimates & forecasts, 2019-2029 8.2.2. Canada Food Coating Ingredients Market 8.3. Europe Food Coating Ingredients Market Snapshot 8.3.1. U.K. Food Coating Ingredients Market 8.3.2. Germany Food Coating Ingredients Market 8.3.3. France Food Coating Ingredients Market 8.3.4. Spain Food Coating Ingredients Market 8.3.5. Italy Food Coating Ingredients Market 8.3.6. Rest of Europe Food Coating Ingredients Market 8.4. Asia-Pacific Food Coating Ingredients Market Snapshot 8.4.1. China Food Coating Ingredients Market 8.4.2. India Food Coating Ingredients Market 8.4.3. Japan Food Coating Ingredients Market 8.4.4. Australia Food Coating Ingredients Market 8.4.5. South Korea Food Coating Ingredients Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Food Coating Ingredients Market 8.5. Latin America Food Coating Ingredients Market Snapshot 8.5.1. Brazil Food Coating Ingredients Market 8.5.2. Mexico Food Coating Ingredients Market 8.6. Rest of The World Food Coating Ingredients Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. Cargill Inc. 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Bowman Ingredients 9.2.3. Archer Daniels Midland Company 9.2.4. Associated British Foods PLC 9.2.5. Agrana Beteiligungs-Ag 9.2.6. Pioneer Foods 9.2.7. Cooperatie AVEBE U.A. 9.2.8. Ingredion Incorporated 9.2.9. Tate & Lyle PLC 9.2.10. Kerry Group Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(飲料)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP 社の最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(bakery)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
詳細検索
2024/11/01 10:26 153.05 円 167.01 円 200.08 円 |