こんにゃくの世界市場規模調査、製品タイプ(粉末、ガム、粉、食物繊維)、最終用途産業(食品、医薬品、化粧品、動物飼料、その他)、流通チャネル(ハイパーマーケット&スーパーマーケット、専門店、小売店、オンライン販売チャネル、その他)別、2021-2027年地域予測Global Konjac Market Size study, by Product Type (Powder, Gum, Flour, and Dietary Fiber), End-use Industry (Food, Pharmaceutical, Cosmetic, Animal feed, and Others), and Distribution Channel (Hypermarkets & Supermarkets, Specialty Stores, Retail Shops, Online Sales Channel, and Others) and Regional Forecasts 2021-2027 世界のこんにゃく市場は、2020年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2021-2027年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。こんにゃくは、主にアジア地域に生息する植物の通称です。この植物は主... もっと見る
サマリー世界のこんにゃく市場は、2020年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2021-2027年にはXX %以上の健全な成長率で成長すると予測されています。こんにゃくは、主にアジア地域に生息する植物の通称です。この植物は主にアジアの亜熱帯から熱帯地方で栽培されています。こんにゃくは、薬用として広く利用されています。健康食品・飲料業界の成長と健康食品に対する意識の高まりが、こんにゃくの需要を拡大しています。Prinovaglobalによると、植物性食品市場は2020年から2027年にかけて年平均成長率11.9%で成長し、2027年には742億米ドルに達すると予想されています。また、政府機関の強力な支援により、こんにゃくの採用や需要が増加し、予測期間中の市場成長率が高まると考えられます。しかし、高い生産コストに起因する高コストが、2021-2027年の予測期間における市場の成長を阻害する。世界のこんにゃく市場の調査において考慮された主要地域は、アジア太平洋、北米、ヨーロッパ、ラテンアメリカ、およびその他の地域です。アジア太平洋地域は、販売量と市場成長による市場シェアの面で、世界の主要/重要な地域です。また、アジア太平洋地域は、2021年から2027年の予測期間において、最も高い成長率/CAGRを示すと予測されています。日本での採用や需要の増加などの要因が、アジア太平洋地域のこんにゃく市場に有利な成長見通しをもたらすと考えられます。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りです: 株式会社エフエムシー 陝西省金岱こんにゃく産業開発有限公司(Shaanxi Jintai Konjac Industrial Development Co. Shanghai Brilliant Gum Co.Ltd. 河南新産業有限公司(Henan Xin Industry Co.河南新工業股份有限公司 湖北怡志蒟蒻生技有限公司中国 こんにゃくスポンジカンパニー アンディ・ジョンソン・グループ KALYS S.A BLG モンキーキングフード(株 本調査の目的は、近年における様々なセグメント&国の市場規模を定義し、今後8年間の値を予測することである。本レポートは、調査対象地域と国ごとに、業界の質的・量的な側面を取り入れるよう設計されています。さらに、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題など、重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、本レポートでは、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場での利用可能な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: 製品タイプ別 パウダー ガム 小麦粉 食物繊維(Dietary Fiber エンドユーザー産業別 食品 医薬品 化粧品 動物用飼料 その他 流通チャネル別 ハイパーマーケット・スーパーマーケット 専門店 小売店 オンライン販売チャネル その他 地域別 北アメリカ 米国 カナダ 欧州 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア・パシフィック 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 ロアパック ラテンアメリカ ブラジル メキシコ その他の地域 さらに、本調査で考慮した年は以下の通りです: 過去年 - 2018年、2019年 基準年 - 2020年 予測期間 - 2021年から2027年 市場調査におけるこんにゃくの世界市場のターゲットオーディエンス 主要なコンサルティング会社およびアドバイザーの方々 大企業、中堅企業、中小企業 ベンチャーキャピタル 付加価値再販業者(VARs) サードパーティナレッジプロバイダー 投資銀行家 投資家 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.1. Konjac Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.2. Konjac Market, by Product Type, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.3. Konjac Market, by End Use Industry, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.4. Konjac Market, by Distribution Channel, 2019-2027 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Konjac Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Konjac Market Dynamics 3.1. Konjac Market Impact Analysis (2019-2027) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Strong demand from food & beverage industry. 3.1.1.2. Growing demand for healthy food. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Increasing pricing due to high production cost. 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Strong support from government bodies. Chapter 4. Global Konjac Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Konjac Market, by Product Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Konjac Market by Product Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Konjac Market Estimates & Forecasts by Product Type 2018-2027 (USD Billion) 6.4. Konjac Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Powder 6.4.2. Gum 6.4.3. Flour 6.4.4. Dietary Fiber Chapter 7. Global Konjac Market, by End Use Industry 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Konjac Market by End Use Industry, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Konjac Market Estimates & Forecasts by End Use Industry 2018-2027 (USD Billion) 7.4. Konjac Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Food 7.4.2. Pharmaceutical 7.4.3. Cosmetics 7.4.4. Animal Feed 7.4.5. Others 7.4.6. Global Konjac Market, by Distribution Channel 7.4.7. Market Snapshot 7.4.8. Global Konjac Market by End Use Industry, Performance - Potential Analysis 7.4.9. Global Konjac Market Estimates & Forecasts by End Use Industry 2018-2027 (USD Billion) 7.4.10. Konjac Market, Sub Segment Analysis 7.4.11. Hypermarket/Supermarket 7.4.12. Specialty Stores 7.4.13. Retail Shops 7.4.14. Online Sales Channel 7.4.15. Others Chapter 8. Global Konjac Market, Regional Analysis 8.1. Konjac Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Konjac Market 8.2.1. U.S. Konjac Market 8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.1.2. End Use Industry breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.1.3. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.2. Canada Konjac Market 8.3. Europe Konjac Market Snapshot 8.3.1. U.K. Konjac Market 8.3.2. Germany Konjac Market 8.3.3. France Konjac Market 8.3.4. Spain Konjac Market 8.3.5. Italy Konjac Market 8.3.6. Rest of Europe Konjac Market 8.4. Asia-Pacific Konjac Market Snapshot 8.4.1. China Konjac Market 8.4.2. India Konjac Market 8.4.3. Japan Konjac Market 8.4.4. Australia Konjac Market 8.4.5. South Korea Konjac Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Konjac Market 8.5. Latin America Konjac Market Snapshot 8.5.1. Brazil Konjac Market 8.5.2. Mexico Konjac Market 8.6. Rest of The World Konjac Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. FMC CORPORATION 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Shaanxi Jintai Konjac Industrial Development Co 9.2.3. Shanghai Brilliant Gum Co. Ltd 9.2.4. Henan Xin Industry Co. Ltd 9.2.5. Hubei Yizhi Konjac Biotechnology Co. Ltd 9.2.6. Konjac Sponge Company. 9.2.7. ANDI-JOHNSON GROUP 9.2.8. KALYS S.A 9.2.9. BLG 9.2.10. MONKEY KING FOOD CO., LTD Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
SummaryGlobal Konjac Market is valued approximately USD XX billion in 2020 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2021-2027. Konjac, is common name of a plant mainly found in the Asian region. This plant is mainly cultivated in subtropical to tropical regions of Asia. Konjac is widely used for its medicinal uses. Growing healthy food and beverage industry and increasing awareness for healthy food are growing demand for Konjac. According to Prinovaglobal, the plant-based food market is expected to grow at a compound annual growth rate of 11.9% from 2020 to 2027, reaching USD 74.2 billion by 2027. Also, with the increasing Strong support from government bodies the adoption & demand for Konjac is likely to increase the market growth during the forecast period. However, high cost owing to high production cost will impede the growth of the market over the forecast period of 2021-2027. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.1. Konjac Market, by Region, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.2. Konjac Market, by Product Type, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.3. Konjac Market, by End Use Industry, 2019-2027 (USD Billion) 1.2.4. Konjac Market, by Distribution Channel, 2019-2027 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Konjac Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Scope of the Study 2.2.2. Industry Evolution 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Konjac Market Dynamics 3.1. Konjac Market Impact Analysis (2019-2027) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Strong demand from food & beverage industry. 3.1.1.2. Growing demand for healthy food. 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Increasing pricing due to high production cost. 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Strong support from government bodies. Chapter 4. Global Konjac Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.1.6. Futuristic Approach to Porter’s 5 Force Model (2018-2027) 4.2. PEST Analysis 4.2.1. Political 4.2.2. Economical 4.2.3. Social 4.2.4. Technological 4.3. Investment Adoption Model 4.4. Analyst Recommendation & Conclusion 4.5. Top investment opportunity 4.6. Top winning strategies Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact 5.1.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry 5.1.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 market scenario Chapter 6. Global Konjac Market, by Product Type 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Konjac Market by Product Type, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Konjac Market Estimates & Forecasts by Product Type 2018-2027 (USD Billion) 6.4. Konjac Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Powder 6.4.2. Gum 6.4.3. Flour 6.4.4. Dietary Fiber Chapter 7. Global Konjac Market, by End Use Industry 7.1. Market Snapshot 7.2. Global Konjac Market by End Use Industry, Performance - Potential Analysis 7.3. Global Konjac Market Estimates & Forecasts by End Use Industry 2018-2027 (USD Billion) 7.4. Konjac Market, Sub Segment Analysis 7.4.1. Food 7.4.2. Pharmaceutical 7.4.3. Cosmetics 7.4.4. Animal Feed 7.4.5. Others 7.4.6. Global Konjac Market, by Distribution Channel 7.4.7. Market Snapshot 7.4.8. Global Konjac Market by End Use Industry, Performance - Potential Analysis 7.4.9. Global Konjac Market Estimates & Forecasts by End Use Industry 2018-2027 (USD Billion) 7.4.10. Konjac Market, Sub Segment Analysis 7.4.11. Hypermarket/Supermarket 7.4.12. Specialty Stores 7.4.13. Retail Shops 7.4.14. Online Sales Channel 7.4.15. Others Chapter 8. Global Konjac Market, Regional Analysis 8.1. Konjac Market, Regional Market Snapshot 8.2. North America Konjac Market 8.2.1. U.S. Konjac Market 8.2.1.1. Product Type breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.1.2. End Use Industry breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.1.3. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2018-2027 8.2.2. Canada Konjac Market 8.3. Europe Konjac Market Snapshot 8.3.1. U.K. Konjac Market 8.3.2. Germany Konjac Market 8.3.3. France Konjac Market 8.3.4. Spain Konjac Market 8.3.5. Italy Konjac Market 8.3.6. Rest of Europe Konjac Market 8.4. Asia-Pacific Konjac Market Snapshot 8.4.1. China Konjac Market 8.4.2. India Konjac Market 8.4.3. Japan Konjac Market 8.4.4. Australia Konjac Market 8.4.5. South Korea Konjac Market 8.4.6. Rest of Asia Pacific Konjac Market 8.5. Latin America Konjac Market Snapshot 8.5.1. Brazil Konjac Market 8.5.2. Mexico Konjac Market 8.6. Rest of The World Konjac Market Chapter 9. Competitive Intelligence 9.1. Top Market Strategies 9.2. Company Profiles 9.2.1. FMC CORPORATION 9.2.1.1. Key Information 9.2.1.2. Overview 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 9.2.1.4. Product Summary 9.2.1.5. Recent Developments 9.2.2. Shaanxi Jintai Konjac Industrial Development Co 9.2.3. Shanghai Brilliant Gum Co. Ltd 9.2.4. Henan Xin Industry Co. Ltd 9.2.5. Hubei Yizhi Konjac Biotechnology Co. Ltd 9.2.6. Konjac Sponge Company. 9.2.7. ANDI-JOHNSON GROUP 9.2.8. KALYS S.A 9.2.9. BLG 9.2.10. MONKEY KING FOOD CO., LTD Chapter 10. Research Process 10.1. Research Process 10.1.1. Data Mining 10.1.2. Analysis 10.1.3. Market Estimation 10.1.4. Validation 10.1.5. Publishing 10.2. Research Attributes 10.3. Research Assumption
ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート
Bizwit Research & Consulting LLP社の食品・飲料分野での最新刊レポート
本レポートと同じKEY WORD(powder)の最新刊レポート
よくあるご質問Bizwit Research & Consulting LLP社はどのような調査会社ですか?Bizwit Research & Consulting (Bizwit Research & Consulting LLP)は世界の多様なマクロおよびマイクロ経済の動向を継続的に調査しています。 ... もっと見る 調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
注文の手続きはどのようになっていますか?1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
お支払方法の方法はどのようになっていますか?納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
データリソース社はどのような会社ですか?当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
|
|