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発酵原料の世界市場


World Markets for Fermentation Ingredients

報告書の範囲 主要な発酵製品を分類した後、個々の製品について説明し、業界の発展をレビューし、現在の生産量と消費量を推定し、最後に価格動向と産業構造を考察しています。 本レポートは、発酵させるす... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
BCC Research
BCCリサーチ
2022年10月21日 US$5,500
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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262 英語

 

サマリー

報告書の範囲

主要な発酵製品を分類した後、個々の製品について説明し、業界の発展をレビューし、現在の生産量と消費量を推定し、最後に価格動向と産業構造を考察しています。

本レポートは、発酵させるすべての工業製品をカバーしているわけではない。本レポートで取り上げた製品のほとんどは何年も前から市場に出ているが、アスタキサンチンとベータカロチンの例は、こうした製品を持続的に導入することがいかに困難であるかを示している。最近導入された工業用発酵製品で主流の慣行となったものはほとんどなく、多くの新製品は最終的に消滅している。

市場規模および推計は、2021年を基準年とした金額(百万米ドル)で提供し、市場予測は2022年から2027年まで提供する予定です。アプリケーションに関する地域別の市場規模が提供されます。COVID-19の影響は、市場推定時に考慮される予定です。

レポートには、各地域の発酵原料市場にわたる主要プレイヤーの分析が含まれます。世界の発酵成分市場の主要なドライバーと地域のダイナミクス、業界内の現在の動向について説明します。レポートの最後には、発酵プロセスの分野で活躍する最も重要な企業のレビューが掲載されています。

レポートには以下が含まれます。

- 100のデータ表と58の追加表
- 発酵由来の成分およびファインケミカルの世界市場の最新概要
- 世界および地域の市場動向の分析、2021年の歴史的市場収益、2022年の推定値、2027年までの年平均成長率(CAGR)の予測値
- 発酵由来成分の今後の市場ポテンシャル、成長促進要因、この市場を様々なセグメントとサブセグメントに分けて予測するための注目分野についてのハイライト
- 発酵由来成分市場の実際の市場規模および収益予測(百万米ドル単位)、成分タイプ、技術、用途、地域に基づく対応する市場シェア分析についての推計
- 今後数年間(2022-2027年)のこの市場需要に影響を与える主要な市場促進要因と機会、産業シフトと規制、その他の人口動態要因に関する最新情報
- 世界レベルでの発酵由来成分市場におけるCOVID-19の影響に関する全体的なレビュー、発酵由来成分の需要と供給に対するパンデミックの影響、価格への影響、市場を押し上げるための様々な戦略的決定など
- 主要な市場参加者の市場シェア分析、研究の優先順位、製品ポートフォリオ、競争環境とともに
- 特許レビューと新規開発、R&D活動、最近の産業構造、発酵由来成分市場の現況
- 世界的な主要企業(Adisseo、BASF、DSM、Medopharm、Novozymes A/S、Sumitomo Chemical Co.住友化学株式会社、ヴェーダンインターナショナル株式会社

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目次

Table of Contents
Chapter 1 Introduction
1.1 Study Goals and Objectives
1.2 Reasons for Doing This Study
1.3 What's New in This Report?
1.4 Scope of Report
1.5 Intended Audience
1.6 Information Sources
1.7 Methodology
1.8 Geographic Breakdown
1.9 Analyst's Credentials
1.10 BCC Custom Research
1.11 Related BCC Research Reports
Chapter 2 Summary and Highlights
2.1 Overview
Chapter 3 Market and Technology Overview
3.1 Main Fermentation Categories and Products
3.2 Conversion Rates and Global Carbohydrate Demand
3.3 Availability of Carbohydrates
3.3.1 Sugars
3.3.2 Molasses
3.3.3 Hydrolyzed Starches
3.3.4 Population Growth
3.4 Regulatory Guidelines
3.5 Supply Chain Analysis
3.5.1 Raw Material
3.5.2 Manufacturing
3.5.3 Marketing & Distribution
3.5.4 End-User
3.6 Impact of COVID-19 on Fermentation Ingredients Market
3.6.1 Impact of COVID-19 on Demand
3.6.2 Impact of COVID-19 on Supply
Chapter 4 Market Overview
4.1 Market Driver
4.1.1 Rising Demand for Green Chemicals
4.1.2 Growing Animal Feed Industry
4.1.3 Rising Demand for Industrial Enzymes
4.1.4 Rising Demand for Organic Ingredients and Products
4.2 Market Restraints
4.2.1 Supply Chain Disruption Due to Russia-Ukraine War
4.2.2 Volatile Prices of Raw Material
4.3 Market Opportunities
4.3.1 Expanding Biopharmaceutical Industry
4.4 Pricing Analysis
Chapter 5 Market Breakdown by Ingredient Type
5.1 Market Highlights
5.2 Amino Acids
5.2.1 L-Lysine
5.2.2 L-Threonine
5.2.3 L-Tryptophan
5.2.4 Monosodium Glutamate
5.3 Industrial Enzymes
5.3.1 Industry Developments
5.4 Organic Acids
5.4.1 Citric Acid
5.4.2 Gluconic Acid
5.4.3 Lactic Acid
5.4.4 Itaconic Acid
5.4.5 Succinic Acid
5.5 Vitamins, Carotenoids, and Related Compounds
5.5.1 Ascorbic Acid
5.5.2 Riboflavin
5.5.3 Isoascorbic Acid
5.5.4 Cyanocobalamin
5.5.5 Carotenoids and Other Products
5.6 Crude Antibiotics
5.6.1 Industry Developments
5.7 Polysaccharides and Polymers
5.7.1 Industry Developments
Chapter 6 Market Breakdown by Application
6.1 Market Highlights
6.2 Feed
6.3 Food & Beverages
6.4 Pharmaceuticals & Cosmetics
6.5 Industrial & Others
6.6 Amino Acids
6.6.1 L-Lysine
6.6.2 L-Threonine
6.6.3 L-Tryptophan
6.6.4 Monosodium Glutamate
6.7 Industrial Enzymes
6.8 Organic Acids
6.8.1 Citric Acid
6.8.2 Gluconic Acid
6.8.3 Lactic Acid
6.8.4 Itaconic Acid
6.8.5 Succinic Acid
6.9 Vitamins, Carotenoids, and Related Compounds
6.9.1 Ascorbic Acid
6.9.2 Riboflavin
6.9.3 Isoascorbic Acid
6.9.4 Cyanocobalamin
6.9.5 Carotenoids
6.10 Crude Antibiotics
6.11 Polysaccharides and Polymers
Chapter 7 Market Breakdown by Region
7.1 Global Market
7.2 North America
7.3 Europe
7.4 Asia-Pacific
7.5 Latin America
7.6 Middle East & Africa
Chapter 8 Patent Review and New Development
8.1 Overview
8.2 Patent Product Segments
8.3 Patents by Country
8.4 Patent Evaluation
8.5 Patent Assignees
8.5.1 Cargill Inc.
8.5.2 Archer Daniels Midland
8.5.3 Evonik Degussa
8.5.4 IdeaCuria Inc.
8.5.5 IFP Energies
8.5.6 LanzaTech
8.5.7 Toray Industries
8.6 New Innovation, Discoveries, and Processes
8.6.1 Corbion Preservation Innovations
8.6.2 Ajinomoto: Maintaining “Deliciousness”
8.6.3 Bio-based Plastic: Addressing the Demand for Biodegradable Plastics
8.6.4 Fermented Seaweed
8.6.5 BASF
8.6.6 The Beauty Chef: Meeting the Consumer Demand for Fermented Beauty Products
8.6.7 Challenges and Solutions with Fermentation Processes
8.7 Innovative and Emerging Participants
Chapter 9 Competitive Analysis
9.1 Strategic Initiatives
9.2 Competitive Summary
9.2.1 Crude Antibiotics
9.2.2 Organic Acids
9.2.3 Amino Acids
9.2.4 Polysaccharides and Polymers
9.2.5 Industrial Enzymes
9.2.6 Vitamins, Carotenoids, and Related Compounds
Chapter 10 Company Profiles
ADISSEO (BLUESTAR)
AJINOMOTO CO. INC.
ALLTECH
AMANO ENZYME INC.
ARCHER DANIELS MIDLAND CO.
ASSOCIATED BRITISH FOODS PLC
BASF SE
CARGILL INC.
CHR. HANSEN
CJ CHEILJEDANG
CORBION NV
CP KELCO U.S. INC.
CSPC NUTRITIONALS
DAESANG CORP.
DEOSEN BIOCHEMICAL CO.
DSM NUTRITIONAL PRODUCTS LTD.
EVONIK INDUSTRIES AG
FUFENG GROUP CO. LTD.
GALACTIC
GLOBAL BIO-CHEM TECHNOLOGY GROUP CO. LTD.
HENAN JINDAN LACTIC ACID TECHNOLOGY CO., LTD.
IFF
JUNGBUNZLAUER SUISSE AG
MEDOPHARM
NORTH CHINA PHARMACEUTICAL GROUP CORP.
NORTHEAST PHARMACEUTICAL GROUP
NOVOZYMES A/S
NOVUS INTERNATIONAL INC.
SANDOZ INTERNATIONAL GMBH
SUMITOMO CHEMICAL CO. LTD.
TATE & LYLE PLC
TTCA CO. LTD.
VEDAN INTERNATIONAL
ZHEJANG NHU CO., LTD.
Chapter 11 Appendix: Acronyms

 

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Summary

Report Scope:

After categorizing the main fermentation products, the report describes each individual product, reviews industry developments, estimates current volumes produced and consumed, and finally considers price trends and industry structure.

This report does not cover every industrial product that is fermented. Most of the products covered in this report have been on the market for years, but the examples of astaxanthin and beta-carotene demonstrate how difficult it is to introduce such products with sustainability. Few recently introduced industrial fermentation products have become mainstream practices, and many new products ultimately disappear.

The market size and estimations are provided in terms of value (USD Millions), considering 2021 as a base year, and a market forecast will be provided from 2022 to 2027. Regional market size with respect to the application will be provided. COVID-19 impact will be considered during the market estimation.

The report includes an analysis of major players across each regional fermentation ingredients market. The report explains the major drivers and regional dynamics of the global fermentation ingredients market and current trends within the industry. The report concludes with a review of the most important companies active in the fermentation process arena.

Report Includes:

- 100 data tables and 58 additional tables
- An up-to-date overview of the global markets for fermentation-derived ingredients and fine chemicals
- Analyses of the global and regional market trends, with historic market revenue for 2021, estimates for 2022, and projections of compound annual growth rates (CAGRs) through 2027
- Highlights of the upcoming market potential for fermentation-derived ingredients, growth driving factors, and areas of focus to forecast this market into various segments and sub-segments
- Estimation of the actual market size and revenue forecast for the fermentation ingredients market in USD million terms, and corresponding market share analysis based on ingredient type, technology, application, and region
- Updated information on key market drivers and opportunities, industry shifts and regulations, and other demographic factors that will influence this market demand in the coming years (2022-2027)
- Holistic review of the COVID-19 impact on the fermentation derived ingredients market at the global level, with pandemic implications on demand and supply of fermentation derived ingredients, price impact, and various strategic decisions to boost the marketplace
- Market share analysis of the key market participants, along with their research priorities, product portfolios, and competitive landscape
- Patent review and new developments, R&D activities, recent industry structure, and current state of the market for fermentation-derived ingredients
- Descriptive company profiles of the leading global players, including Adisseo, BASF, DSM, Medopharm, Novozymes A/S, Sumitomo Chemical Co. Ltd. and Vedan International



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Table of Contents

Table of Contents
Chapter 1 Introduction
1.1 Study Goals and Objectives
1.2 Reasons for Doing This Study
1.3 What's New in This Report?
1.4 Scope of Report
1.5 Intended Audience
1.6 Information Sources
1.7 Methodology
1.8 Geographic Breakdown
1.9 Analyst's Credentials
1.10 BCC Custom Research
1.11 Related BCC Research Reports
Chapter 2 Summary and Highlights
2.1 Overview
Chapter 3 Market and Technology Overview
3.1 Main Fermentation Categories and Products
3.2 Conversion Rates and Global Carbohydrate Demand
3.3 Availability of Carbohydrates
3.3.1 Sugars
3.3.2 Molasses
3.3.3 Hydrolyzed Starches
3.3.4 Population Growth
3.4 Regulatory Guidelines
3.5 Supply Chain Analysis
3.5.1 Raw Material
3.5.2 Manufacturing
3.5.3 Marketing & Distribution
3.5.4 End-User
3.6 Impact of COVID-19 on Fermentation Ingredients Market
3.6.1 Impact of COVID-19 on Demand
3.6.2 Impact of COVID-19 on Supply
Chapter 4 Market Overview
4.1 Market Driver
4.1.1 Rising Demand for Green Chemicals
4.1.2 Growing Animal Feed Industry
4.1.3 Rising Demand for Industrial Enzymes
4.1.4 Rising Demand for Organic Ingredients and Products
4.2 Market Restraints
4.2.1 Supply Chain Disruption Due to Russia-Ukraine War
4.2.2 Volatile Prices of Raw Material
4.3 Market Opportunities
4.3.1 Expanding Biopharmaceutical Industry
4.4 Pricing Analysis
Chapter 5 Market Breakdown by Ingredient Type
5.1 Market Highlights
5.2 Amino Acids
5.2.1 L-Lysine
5.2.2 L-Threonine
5.2.3 L-Tryptophan
5.2.4 Monosodium Glutamate
5.3 Industrial Enzymes
5.3.1 Industry Developments
5.4 Organic Acids
5.4.1 Citric Acid
5.4.2 Gluconic Acid
5.4.3 Lactic Acid
5.4.4 Itaconic Acid
5.4.5 Succinic Acid
5.5 Vitamins, Carotenoids, and Related Compounds
5.5.1 Ascorbic Acid
5.5.2 Riboflavin
5.5.3 Isoascorbic Acid
5.5.4 Cyanocobalamin
5.5.5 Carotenoids and Other Products
5.6 Crude Antibiotics
5.6.1 Industry Developments
5.7 Polysaccharides and Polymers
5.7.1 Industry Developments
Chapter 6 Market Breakdown by Application
6.1 Market Highlights
6.2 Feed
6.3 Food & Beverages
6.4 Pharmaceuticals & Cosmetics
6.5 Industrial & Others
6.6 Amino Acids
6.6.1 L-Lysine
6.6.2 L-Threonine
6.6.3 L-Tryptophan
6.6.4 Monosodium Glutamate
6.7 Industrial Enzymes
6.8 Organic Acids
6.8.1 Citric Acid
6.8.2 Gluconic Acid
6.8.3 Lactic Acid
6.8.4 Itaconic Acid
6.8.5 Succinic Acid
6.9 Vitamins, Carotenoids, and Related Compounds
6.9.1 Ascorbic Acid
6.9.2 Riboflavin
6.9.3 Isoascorbic Acid
6.9.4 Cyanocobalamin
6.9.5 Carotenoids
6.10 Crude Antibiotics
6.11 Polysaccharides and Polymers
Chapter 7 Market Breakdown by Region
7.1 Global Market
7.2 North America
7.3 Europe
7.4 Asia-Pacific
7.5 Latin America
7.6 Middle East & Africa
Chapter 8 Patent Review and New Development
8.1 Overview
8.2 Patent Product Segments
8.3 Patents by Country
8.4 Patent Evaluation
8.5 Patent Assignees
8.5.1 Cargill Inc.
8.5.2 Archer Daniels Midland
8.5.3 Evonik Degussa
8.5.4 IdeaCuria Inc.
8.5.5 IFP Energies
8.5.6 LanzaTech
8.5.7 Toray Industries
8.6 New Innovation, Discoveries, and Processes
8.6.1 Corbion Preservation Innovations
8.6.2 Ajinomoto: Maintaining “Deliciousness”
8.6.3 Bio-based Plastic: Addressing the Demand for Biodegradable Plastics
8.6.4 Fermented Seaweed
8.6.5 BASF
8.6.6 The Beauty Chef: Meeting the Consumer Demand for Fermented Beauty Products
8.6.7 Challenges and Solutions with Fermentation Processes
8.7 Innovative and Emerging Participants
Chapter 9 Competitive Analysis
9.1 Strategic Initiatives
9.2 Competitive Summary
9.2.1 Crude Antibiotics
9.2.2 Organic Acids
9.2.3 Amino Acids
9.2.4 Polysaccharides and Polymers
9.2.5 Industrial Enzymes
9.2.6 Vitamins, Carotenoids, and Related Compounds
Chapter 10 Company Profiles
ADISSEO (BLUESTAR)
AJINOMOTO CO. INC.
ALLTECH
AMANO ENZYME INC.
ARCHER DANIELS MIDLAND CO.
ASSOCIATED BRITISH FOODS PLC
BASF SE
CARGILL INC.
CHR. HANSEN
CJ CHEILJEDANG
CORBION NV
CP KELCO U.S. INC.
CSPC NUTRITIONALS
DAESANG CORP.
DEOSEN BIOCHEMICAL CO.
DSM NUTRITIONAL PRODUCTS LTD.
EVONIK INDUSTRIES AG
FUFENG GROUP CO. LTD.
GALACTIC
GLOBAL BIO-CHEM TECHNOLOGY GROUP CO. LTD.
HENAN JINDAN LACTIC ACID TECHNOLOGY CO., LTD.
IFF
JUNGBUNZLAUER SUISSE AG
MEDOPHARM
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NORTHEAST PHARMACEUTICAL GROUP
NOVOZYMES A/S
NOVUS INTERNATIONAL INC.
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ZHEJANG NHU CO., LTD.
Chapter 11 Appendix: Acronyms

 

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